Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Service auto
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Service auto

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Service auto? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Sugestii și sfaturi

Selecția este cheia

Mecanicii auto sunt de obicei responsabili pentru o gamă largă de lucrări, de la inspecții de service auto la diverse reparații. Scrieți toate detaliile lucrării, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

Buget și timp

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

La ce reparații obișnuite mă poate ajuta un mecanic auto?
Schimbarea uleiului și a filtrului
Schimbarea uleiului, a filtrului de ulei, a filtrului de combustibil și a filtrului de aer este esențială pentru buna funcționare a vehiculului. De asemenea, oferă o funcționare mai economică și un consum mai redus de combustibil în comparație cu filtrele înfundate și murdare. Acestea sunt unele dintre cele mai importante părți ale service-ului obișnuit al vehiculului.
Inspecție de service minoră
O inspecție minoră de service include schimbarea uleiului și a filtrelor, inspecția caroseriei și a șasiului, completarea tuturor lichidelor motorului, inclusiv lichid de spălare, lichid de frână, lichid de răcire și verificarea altor 35 de componente cheie, cum ar fi lumini, anvelope și frâne. Majoritatea mecanicilor respectă instrucțiunile producătorului și recomandă orice lucrări suplimentare de care ar putea avea nevoie mașina datorită tipului și vechimii sale.
Inspecție excelentă a service-ului
Inspecția majoră de service include toate serviciile care fac parte dintr-o inspecție minoră de service, dar include și inspecția altor 15 până la 30 de componente ale vehiculului, inclusiv, de exemplu, inspecția axelor, montarea roților, inspecția servodirecției, inspecția amortizoarelor, pompelor, reglarea farurilor, inspecția circuitului de aer condiționat și altele.
Reparații, înlocuire și întreținere
Depinde dacă înlocuiește consumabile precum ulei, filtre, bujii sau plăcuțe de frână uzate. Alte sarcini regulate includ curățarea și dezinfectarea aerului condiționat sau înlocuirea ștergătoarelor. Un mecanic auto cu experiență se va asigura că mașina dumneavoastră este în stare bună de funcționare, că este sigură și că respectă standardele inspecției tehnice TK și ale controlului CE al emisiilor.
Reparații de sticlă, caroserie și interior
Dacă există o fisură în parbriz sau vopsea deteriorată pe caroserie, cel mai bine este să reparați daunele cât mai curând posibil, astfel încât să nu se răspândească mai departe. În cazul tapițeriei deteriorate sau a materialelor plastice interioare, acestea sunt în principal defecte estetice, care pot fi realizate ulterior.
Întreținerea roților și a anvelopelor
Geometria și echilibrul roților sau calitatea anvelopelor pentru vară și iarnă sunt cruciale pentru o conducere sigură, frânare și performanțe optime ale vehiculului pe șosea.
Întrebări frecvente
De ce să căutați un service auto pe Wilio?
Fie că aveți nevoie de o inspecție regulată a service-ului auto, revizie, geometrie sau reparații majore, veți găsi un mecanic auto pe Wilio care să se descurce. Acesta vă va verifica mașina, va diagnostica problema și va efectua reparațiile și înlocuirile necesare. Introduceți o solicitare și așteptați oferta. Indiferent de marca și modelul mașinii dumneavoastră, vă vom ajuta să găsiți un mecanic sau un service auto care vă va face mașina ca nouă. Dacă vehiculul dumneavoastră are nevoie de recondiționare sau reparații de rutină, Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști pe care vă puteți baza pentru a face lucrări de calitate, la un preț bun.
Care sunt cele mai frecvente probleme cu care ma poate ajuta un mecanic auto?
Cele mai frecvente probleme cu vehiculul includ defecțiuni ale motorului, defecte electronice sau reparații de deteriorări minore ale caroseriei vehiculului. Pentru a vă asigura siguranța și a preveni orice problemă pe drum, trebuie să faceți un service regulat cel puțin în fiecare an și să efectuați reparațiile necesare imediat ce observați problema.
Cât durează repararea unei mașini?
Cât timp va dura reparația depinde de cât de grave sunt defecțiunile și de câte componente ale vehiculului trebuie înlocuite sau reparate. În general, majoritatea reparațiilor de rutină ale mașinilor pot fi efectuate într-o singură zi - de la inspecție și diagnostic până la reparație sau înlocuire. Cu toate acestea, în cazul înlocuirii pieselor, timpul de reparație poate fi prelungit de livrarea piesei de schimb în sine. Un mecanic auto calificat va face totul pentru a vă readuce pe drum cât mai curând posibil, dar siguranța rămâne întotdeauna prioritatea maximă, astfel încât rapiditatea nu este în detrimentul calității.
Cât durează service-ul?
Service-ul auto poate dura în medie 1-2 ore. Dacă sunt necesare reparații peste service normal, acest lucru poate dura mai mult.
Cum găsesc un service auto fiabil sau un mecanic auto în zona mea?
Wilio vă va ajuta să găsiți un atelier de reparații auto în zona dumneavoastră, care să vă poat rezolva problema. Trebuie doar să introduceți o solicitare și să fiți de acord cu data și prețul.
De ce să aranjați un service auto prin Wilio?
Este necesar un service regulat de mașină pentru a conduce mașina în mod fiabil și sigur. Cu Wilio puteți găsi un mecanic cu abilitățile, experiența și echipamentul necesar. Pur și simplu comparați diferite oferte de preț și alegeți-o pe cea mai bună. Wilio este cel mai rapid și mai simplu mod de a găsi un mecanic de încredere în zonă.
Cât de des este necesar un serviciu auto?
În general, mașina trebuie întreținută la fiecare 12 luni (15.000 km sau 30.000 km), în funcție de recomandările producătorului și de tipul de motor.
Cât costă service-ul auto?
De regulă, costul întreținerii unei mașini atunci când comandați un mecanic prin Wilio variază de la 70 la 170 de euro. Prețul va depinde dacă aveți nevoie de mai mult sau mai puțin service, de marca și modelul vehiculului, locația de service și orice alte piese și reparații necesare.
Informații utileCe trebuie sa stii

Frecvența serviciului auto variază în funcție de tipul vehiculului. Mașina medie trebuie întreținută la fiecare cinci până la șapte mii de mile, în timp ce un camion are nevoie de atenție la fiecare trei până la cinci mii de mile. Camioanele și SUV-urile sunt vehicule grele, deci necesită mai multă întreținere decât autovehiculele, care sunt mai ușoare și au mai puține piese în mișcare.

Dacă te pui la întrebarea „Cum găsesc o reparație auto fiabilă magazin sau mecanic din zona mea? " atunci ai ajuns la locul potrivit. Vă vom arăta cum să căutați un atelier sau un mecanic de reparații auto la Wilio.com.

Una dintre cele mai mari provocări pentru oricine are o mașină este găsirea unui atelier de reparații auto de încredere. Există mulți factori de luat în considerare, de la preț la locație și servicii pentru clienți. Wilio își propune să ajute oamenii să găsească un mecanic de încredere în zona lor. Pe lângă faptul că îi ajută pe consumatori să găsească ateliere locale de reparații auto, Wilio ajută mecanicii să-și dezvolte afacerea conectându-i cu clienți noi.

Wilio este o piață online unde consumatorii pot găsi și rezerva cele mai bune ateliere de reparații auto din zonă. Scopul nostru este să oferim aceeași ușurință de utilizare pe care consumatorii au ajuns să o aștepte de la platformele mari de comerț electronic. Platforma permite consumatorilor să caute ateliere de reparații auto locale, să-și compare evaluările și recenziile, să rezerve întâlniri și să plătească pentru servicii fără a fi nevoie să vorbească vreodată cu un reprezentant al serviciului pentru clienți sau să părăsească casa lor.

-brainer. Wilio este resursa supremă pentru atelierele și serviciile de reparații auto. Cu mii de mecanici calificați, Este ușor să găsiți magazinul potrivit pentru vehiculul dvs., garantat. Ce mai astepti? Introduceți doar proiectul dvs. și veți fi în cale să economisiți timp și bani la reparațiile auto.

ExempleExemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri
profile image
Service auto
Cristian L.
profile image
Service auto
Marcu C.
profile image
Service auto
Andrei U.
profile image
Service auto
Francis S.
profile image
Service auto
Alexandru D.
profile image
Service auto
Mihai O.
profile image
Service auto
Marius R.
profile image
Service auto
Daniel S.