PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Service geamuri, reparații geamuri
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Service geamuri, reparații geamuri

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Service geamuri, reparații geamuri? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori20.883 furnizori din zona dvs.
profile image

Mihnea Ioan Alexandru U.

Liber profesionist
Bucharest
5,0
Meșteri

Handyman Efectuez diverse lucrări de: construcții reparații renovări montaj și instalare amenajări case/spatii verzi/apartamente/sedii firme Dețin diverse unelte și scule precum și duba pt transport

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Întrebări frecvente despre repararea ferestrelor

Se pot repara ferestrele din lemn?

Ferestrele din lemn adaugă farmec casei. Lemnul este un material tradițional și ecologic. În plus, ferestrele din lemn oferă proprietăți excelente de izolare termică, indiferent de anotimp. Acestea vor aduce o atmosferă sănătoasă în cameră, economisind energie și costuri. Unul din avantajele ferestrelor din lemn este posibilitatea reparării lor. Desigur, renovarea ferestrelor din lemn nu este o sarcină ușoară. Ferestrele pot fi demontate, unele piese putând fi înlocuite. Dacă nu aveți timp, instrumente sau experiență pentru a repara ferestrele din lemn, angajați un profesionist prin Wilio.

Un specialist calificat în repararea ferestrelor poate rezolva foarte inteligent problemele uzuale cu ferestrele din lemn, cum ar fi putrezirea sau deteriorarea suprafețelor cauzate de trecerea timpului sau de vreme. Un profesionist va putea evalua gradul de deteriorare a ferestrelor pe loc. Unele suprafețe putrezite mai mici și care prezintă deteriorări doar la suprafață pot fi reparate. Dacă putregaiul s-a răspândit și fereastra nu poate fi reparată, un profesionist vă poate recomanda înlocuirea ramelor de la ferestrele din lemn. Profesionistul va evalua ramele ferestrelor, ferestrele cu caneluri, garniturile și starea pervazelor interioare și exterioare pentru a vedea dacă există semne de fisuri sau dezintegrare. Apelați la un specialist în repararea ferestrelor prin Wilio și solicitați repararea sau înlocuirea ferestrelor din lemn chiar astăzi.

Ar trebui să repar sau să înlocuiesc ferestrele?

Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când decideți dacă pur și simplu veți repara sau înlocui ferestrele. Alegerea reparațiilor sau înlocuirii ferestrelor va depinde în special de amploarea daunelor care trebuie remediate. Dacă costurile pentru reparații se apropie de costurile pentru înlocuire, mai bine ați înlocui ferestrele. De exemplu, dacă fereastra dumneavoastră are doar un canat deteriorat, este logic că veți instala pur și simplu un canat nou, care este o reparație minoră. Dacă ramele dumneavoastră ieftine din plastic sunt tăiate și zgâriate, este logic că le vețoi înlocui. Cu toate acestea, repararea ferestrelor cu valoare istorică poate costa mult mai mult decât înlocuirea lor. Valoarea istorică a ferestrelor originale este semnificativ mai mare și este supusă protecției de bază a monumentului cultural național respectiv! Prin urmare, se poate ca înlocuirea lor să nu fie posibilă. Consimțământul pentru înlocuirea sau restaurarea clădirilor/ferestrelor este furnizat de Biroul Regional al Monumentelor.

Eficiența energetică este un alt factor de luat în considerare atunci când decideți dacă veți înlocui sau repara ferestrele. Dacă ferestrele existente au o construcție deteriorată și deficiențe care duc la o reducere a performanței energetice, este timpul să le înlocuiți. Cu toate acestea, dacă ați putea înlocui geamurile deteriorate cu altele mai eficiente din punct de vedere energetic, acest demers va da roade pe termen lung. Poate fi mai potrivit să angajați un profesionist în repararea ferestrelor pentru a inspecta ferestrele deteriorate și a oferi sfaturi de specialitate cu privire la înlocuirea sau repararea acestora.

Pot să înlocuiesc doar geamul de la ferestre?

Înlocuirea geamului de la ferestre are mai multe avantaje. Înlocuirea sticlei este relativ ieftină și se poate face relativ repede. Dacă decideți să înlocuiți doar sticla, ar fi potrivit să chemați un expert care este obișnuit să lucreze cu geamuri, deoarece poate fi periculos dacă geamul este manipulat incorect. Un profesionist vă va recomanda probabil să înlocuiți sticla spartă cu același tip de sticlă sau, dacă este posibil, cu una mai eficientă din punct de vedere energetic. Dacă aveți nevoie de un anumit tip de sticlă, cum ar fi un geam termoizolant dublu sau triplu, va trebui să comandați sticlă specială sau să specificați în solicitarea dumneavoastră Wilio că aveți nevoie de furnizarea sticlei de la furnizorul dumneavoastră Wilio.

Un specialist în reparații de ferestre instruit și cu asigurare corespunzătoare va putea evalua rapid starea ferestrelor dumneavoastră. Poate oferi o estimare a costurilor pentru înlocuirea sticlei și a costurilor de instalare. Profesionistul va avea experiența și instrumentele necesare pentru a realiza înlocuirea sticlei în mod corect, eficient și sigur. Sunați chiar astăzi un specialist în înlocuirea geamurilor de pe Wilio.

Cum să angajați un specialist în înlocuirea ferestrelor?

Înlocuirea ferestrelor casei dumneavoastră poate fi o adevărată provocare. Va trebui să faceți o cercetare în avans, astfel încât să puteți angaja cel mai bun profesionist pentru a vă asigura că noile dumneavoastră ferestre sunt instalate corect. Mai întâi, puneți-vă întrebarea de ce doriți să înlocuiți ferestrele. Hotărâți dacă doriți să faceți o modificare pentru a moderniza sau a schimba aspectul general al casei dumneavoastră sau poate sunteți mai interesat să măriți eficiența energetică a casei pentru reducerea costurilor. Este posibil să aveți în vedere aceste două probleme atunci când înlocuiți ferestrele. Dacă ați cumpărat o casă mai veche și ferestrele sunt deteriorate iremediabil, poate veți dori să găsiți o alternativă de înlocuire a ferestrelor care să vă permită să păstrați aspectul original și să crească în continuare eficiența energetică.

Indiferent de obiectivele dumneavoastră de înlocuire a ferestrelor, asigurați-vă că expertul în înlocuirea ferestrelor are certificare și oferă garanția și asigurarea potrivită. De asemenea, verificați să aibă o adresă locală și un număr de telefon și că activează în domeniu de mult timp. Nu uitați să îi verifici referințele. Înainte de a alege profesionistul potrivit pentru această muncă, asigurați-vă că primiți cel puțin trei oferte.

Poate fi reparată o fereastră cu garnitura deteriorată?

Dacă observați condens sau dungi formate între geamurile ferestrelor duble sau triple, înseamnă că acestea pot avea o etanșare deteriorată. Garniturile de la fereastră nu au o durată lungă de viață. În timp, pe măsură ce temperatura se modifică, garniturile se extind, se contractă și se degradează. Etanșarea incompletă a ferestrelor provoacă pierderi de căldură, pătrunderea apei și a umezelii și costuri crescute la încălzire. Expertul va evalua dacă este suficient să înlocuiți garnitura, sticla sau întreaga fereastră.

Dacă nu sunteți un profesionist în repararea ferestrelor, nu aveți timp sau cunoștințe pentru a repara fereastra cu o garnitură deteriorată, este înțelept să angajați un profesionist în repararea ferestrelor pentru această lucrare. Ei au instrumentele și cunoștințele necesare pentru a instala garnitura rapid și în siguranță. Odată ce reparația este finalizată, fereastra dumneavoastră va avea o viață lungă, iar vaporii de apă dintre geamuri vor fi o problemă din trecut. Veți avea parte de o priveliște clară!

Cât costă repararea unei ferestre?

Dacă aveți de gând să reparați o fereastră, vă veți întreba cât costă reparația. Costul reparării unei ferestre depinde de mai mulți factori. Unul dintre ele este prețul muncii unui expert în repararea ferestrelor. Plătind pentru un profesionist, câștigați timp și plătiți pentru experiența, cunoștințele și asigurarea că profesionistul este autorizat și oferă asigurare. Acest lucru vă scutește de răspundere pentru orice erori sau daune cauzate în timpul reparației ferestrelor.

Factorii care afectează costul reparării unei ferestre includ tipul cadrului de la fereastră, vechimea ferestrelor, amploarea deteriorării și gravitatea reparației necesare. Uneori este recomandabil ca fereastra să fie înlocuită și nu reparată. Ar trebui să luați în considerare cu atenție calculul pentru costul reparației față de costul pentru înlocuire. Este important ca un specialist în repararea ferestrelor să vă viziteze acasă pentru a evalua care ar fi cea mai bună acțiune și pentru a oferi o estimare scrisă detaliată a costului reparației ferestrelor. Aflați gratuit prețurile pieței de referință pe site-ul web Wilio, pentru a vă face o idee despre cât ar trebui să coste o reparație standard a ferestrelor în zona în care locuiți.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Casa dumneavoastră nu este doar adăpostul dumneavoastră, ci și o investiție în proprietăți. Pentru a vă ajuta să protejați această investiție și să păstrați un anumit aspect, este important să aveți grijă de ferestre. Wilio oferă servicii de întreținere și reparații pentru toate tipurile de sisteme de ferestre - de la cercevele din lemn sau metal până la rame din plastic. Experții profesioniști Wilio vă pot oferi asistență calificată în domeniul serviciilor de ferestre fără întârziere! În plus, oferim o varietate de servicii pentru a vă ajuta cu întreținerea ferestrelor. Experții noștri pot ajusta ferestrele și le pot trata pentru protecție împotriva daunelor provocate de soare și de umezeală. De asemenea, vom lubrifia armăturile și garniturile, astfel încât ferestrele dumneavoastră să funcționeze mai bine!