Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Hardware și software Servicii de calculator

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în servicii de calculatoare (hard și soft). Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Servicii de calculatoare (hard și soft)? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Servicii de calculatoare (hard și soft)

Servicii

Ce include service-ul de calculatoare?
Pașii exacți vor depinde de problema pe care o aveți. În primul rând, tehnicianul în calculatoare trebuie să evalueze dacă poate elimina problema de la distanță sau trebuie să vină fizic la tine. Dacă reparația se poate face de la distanță, este în continuare alegerea preferată a tehnicienilor și va fi mai ieftină și pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, tehnicienii în informatică sunt mobili în majoritatea cazurilor, astfel încât pot veni la dumneavoastră acasă sau la birou după cum este necesar. Aceștia vor lucra la computerul dumneavoastră până când problemele vor fi rezolvate și veți primi ajutorul de care aveți nevoie. Iată doar câteva servicii informatice cu care un tehnician vă poate ajuta:
Setări de computer și rețea
Rezervați un serviciu IT în zona dumneavoastră, pentru un tehnician care va veni acasă sau la birou și vă configurați astfel computerul personal, rețeaua de acasă sau un mediu IT mai complex de la locul de muncă. Cereți ajutor tehnicianului în computere pentru configurarea hardware-ului care acoperă sarcini precum configurarea unui Windows sau Mac, pentru configurarea unei imprimante sau a unui scaner. Poate ajuta și la instalarea și actualizarea software-ului. Faptul că instalarea Windows sau actualizările de server au fost efectuate de către un tehnician cu experiență în calculatoare asigură funcționarea corectă a sistemelor.
Repararea computerelor
Aveți probleme cu computerul dumneavoastră, cum ar fi un computer lent sau un computer care nu pornește? Tehnicienii în repararea computerelor au experiență în rezolvarea problemelor hardware obișnuite, cum ar fi acestea. Tehnicianul dumneavoastră va începe să diagnosticheze problema. Atunci când știu care este problema, o vor rezolva imediat sau vă vor sfătui cu privire la pașii următori, indiferent dacă aveți nevoie de piese noi, software actualizat sau un serviciu extins mai complex. În funcție de problemă, tehnicianul dumneavoastră vă poate oferi asistență tehnică prin telefon sau prin Skype, astfel încât să vă puteți repara computerul cât mai devreme.
Aprofundarea abilităților IT
Te-ai pierdut prin computer? Nu ești singurul. Pentru a vă îmbunătăți cunoștințele despre Microsoft, Google, Skype sau e-mail, rezervați cursuri de instruire IT. Există în zonă mulți tehnicieni prietenoși, răbdători și dispuși să ajute. Spuneți-le ce programe sau abilități legate de Internet doriți să învățați și vă ghidează prin pașii sau problemele cu care vă confruntați. Rezervați o lecție individuală sau o lecție de grup mic cu prieteni și colegi.
Ajutor cu Internet și wi-fi
Când internetul și wifi-ul nu mai funcționează, lumea ta se poate opri. Tehnicianul dumneavoastră în calculatoare se va ocupa de conexiunile în linie pentru a le face să funcționeze ca de obicei. Ajutorul în ceea ce privește internetul poate varia de la conectarea dispozitivelor și rezolvarea problemelor de conectare, la îmbunătățirea vitezei Internetului și configurarea unui router wi-fi.
Securitate cibernetică și antivirus
Protejați-vă computerul și mediul IT de hackeri și viruși. Cereți ajutor tehnicianului pentru configurarea unui firewall și instalarea software-ului antivirus. Dacă dați peste un malware sau un virus, tehnicianul dumneavoastră va lua măsuri pentru a elimina virusul, pentru a repara orice daune cauzate și pentru a se asigura că dispozitivul dumneavoastră este protejat de atacuri viitoare.

Întrebări frecvente

De ce să angajezi un expert în servicii informatice prin Wilio?
Aveți o problemă cu un computer pe care nu o puteți rezolva? În loc să vă chinuți cu acesta, obțineți ajutor de la un tehnician informatic prietenos, răbdător și bine informat. Fie că este vorba de un computer personal de uz casnic sau de o problemă IT asociată cu locul de muncă, veți găsi în zona dumneavoastră un tehnician în computere de încredere, cu experiența și abilitățile de care aveți nevoie. Cel mai bun mod de a vă conecta cu experți în calculatoare este prin Wilio. Pur și simplu descrieți problema computerului, de IT sau de rețea și veți găsi tehnicieni în computere care să vă ajute.
Ce face un expert în servicii informatice?
Tehnicienii în calculatoare vă pot ajuta cu diverse sarcini legate de computere. Aceștia pot configura calculatoare și imprimante, pot repara sisteme defecte, pot instala software, pot rula teste și pot configura medii complexe de rețea.
Care sunt cele mai populare servicii oferite de tehnicienii în calculatoare?
Puteți angaja un tehnician în computere pentru a rezolva o problemă cu hardware-ul sau software-ul computerului. Alternativ, puteți primi ajutor cu serviciile de securitate Internet, Cloud și cibernetică pentru a vă păstra datele în siguranță.
Care sunt beneficiile unui specialist în servicii informatice?
Specialistul în servicii de calculatoare poate lucra la configurarea IT acasă sau la birou. Vă va economisi timp și efort pentru că nu trebuie să vă deplasați la el, ci va veni el acolo unde aveți nevoie.
De ce calificări aveți nevoie pentru a furniza servicii informatice?
Majoritatea tehnicienilor în calculatoare vor avea un examen sau o diplomă în IT, informatică sau inginerie computerizată. În plus, calificările lor vor depinde de domeniul IT în care lucrează și de tipul de tehnologie pe care îl utilizează.
Cât durează de obicei repararea unui computer defect?
Unele reparații ale computerului se pot face mai repede decât altele. De exemplu, eliminarea unui virus sau instalarea unui nou software pot dura câteva minute, în timp ce reparațiile complexe la piese precum hard-diskul sau placa de bază pot dura ore sau zile.
Cât costă serviciile informatice?
Pe Wilio, vă puteți aștepta să plătiți între 30 și 100 de euro pentru majoritatea serviciilor informatice. Serviciile de care aveți nevoie dumneavoastră pot costa mai mult sau mai puțin, în funcție de complexitatea sarcinii, de componentele necesare și de durata de timp.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery