Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Servicii de publicitate și marketing

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în servicii de publicitate și marketing. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Servicii de publicitate și marketing

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Servicii de publicitate și marketing? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Servicii

Ce includ serviciile de marketing?
Puteți solicita unui consultant în marketing pentru a vă ajuta cu o gamă largă de sarcini, de la social media și SEO, la publicitate și vânzări. Cele mai utilizate servicii de marketing sunt strategia, setările și planificarea. Toate activitățile de marketing trebuie să înceapă cu cea mai bună strategie de marketing posibilă. Consultantul dumneavoastră în marketing vă va identifica obiectivele și persoanele care vă utilizează serviciile și va analiza datele analitice pentru a vedea ce funcționează, ce nu și ce trebuie îmbunătățit. El va crea apoi un plan personal cu activități recomandate, tactici de marketing și vă va oferi o listă de sarcini care trebuie îndeplinite. Consultantul dumneavoastră în marketing va face cercetările de piață pentru dumneavoastră și va găsi candidați potriviți pentru grupurile țintă, astfel încât să vă poată promova în mod eficient produsele. De asemenea, vă poate ajuta să creați un cont dacă trebuie să vă folosiți de noi platforme, rețele sociale și software. El vă poate sfătui și în zona de PR (dacă face parte din afacerea dumneavoastră). De asemenea, vă puteți baza pe strategia sa creată pentru viitoarele activități de marketing sau puteți pune în aplicare strategia sa pe alte planuri împreună cu alți experți.
Marketing digital
Marketingul digital s-a schimbat foarte mult în ultimii zece ani, de la publicitate tipărită / TV / radio la o gamă întreagă de canale de marketing online. Majoritatea consultanților în marketing au experiență în marketingul digital și vă pot sfătui cu privire la cele mai bune suporturi digitale și platforme de marketing online pentru a vă adresa publicului și a vă dezvolta afacerea. Este probabil ca acesta să aibă cunoștințe vaste și experiență pe site-uri web, marketing pe social media, blogging, marketing prin e-mail, conținut marketing, SEO, publicitate online, motoare de căutare, marketing video și multe altele. Una dintre cele mai bune modalități de a vă conecta cu publicul este prin marketingul de conținut.
Marketing de conținut
Marketingul de conținut este orice tip de marketing și comunicare care implică crearea organică și / sau partajarea de conținut pentru a promova educație, conștientizare, încredere și conectivitate. Pentru marketingul de conținut, puteți găsiți un consultant care vă poate ajuta cu gestionarea rețelelor sociale sau un expert în marketing prin e-mail. Există, de asemenea, consultanți de marketing care se ocupă de un singur canal pe rețelele de socializare, cum ar fi Instagram marketing, Facebook marketing, Twitter marketing sau chiar Mailchimp.
Marketing-ul motoarelor de căutare
Dacă sunteți în căutare de ajutor pentru marketingul motoarelor de căutare, asigurați-vă că solicitați ajutorul unui consultant cu experiență în motoarele de căutare. Acest consultant va examina instrumentele de analiză Google. Datorită acestora, poate afla numărul de vizitatori pe o anumită pagină, originea lor, ce se caută într-un motor de căutare pentru a găsi site-ul dumneavoastră și timpul petrecut pe acesta. Consultantul vă va ajuta, de asemenea, în zona SEO, unde va îmbunătăți clasamentul pe Google pentru termenii țintă de căutare. Alternativ, vă poate ajuta cu gestionarea Google Adwords, astfel încât să fiți afișat în partea de sus a Google pentru termeni de căutare relevanți, care să ofere o rentabilitate clară a investiției. Vânzările și marketingul merg adesea mână în mână - vânzările au nevoie de marketing pentru a genera clienți potențiali și marketingul are nevoie de vânzări pentru a le converti. Consultantul dumneavoastră în marketing vă poate ajuta să obțineți clienți potențiali prin publicitatea produselor sau serviciilor dumneavoastră pe canalele potrivite pentru a ajunge la public. Poate chiar să lucreze cu asistentul dumneavoastră de vânzări pentru a configura instrumente precum Salesforce sau pentru a crea o ofertă care să răspundă nevoilor și să rezolve problemele publicului dumneavoastră.
Întrebări frecvente

De ce să angajezi un consultant în marketing prin Wilio?
Este timpul să vă îmbunătățiți comunicarea de marketing? Aveți o idee căreia vreți să-i dați viață? Aveți nevoie de un consultant în marketing. Un consultant în marketing vă poate ajuta cu orice, de la planificare și strategie până la implementare de marketing pe rețele sociale, marketing pe motoarele de căutare, vânzări, publicitate, cercetare și multe altele. El va analiza ceea ce doriți să realizați și va alege cele mai bune tactici pentru a vă ajuta să ajungeți la publicul dumneavoastră și să generați mai multe vânzări. Veți găsi mai mulți consultanți de marketing pe site-ul web Wilio. Fie că aveți nevoie de sfaturi sau căutați pe cineva care să știe cum să obțină ceea ce își dorește, pe Wilio veți găsi consultanți în marketing cu experiență, care sunt gata să vă ajute.
Ce face un consultant în marketing?
Un consultant în marketing vă va oferi sfaturi despre cum să vă promovați afacerea și să ajungeți la oameni. Va crea un plan de marketing care vă va asigura că toate activitățile dumneavoastră de marketing sunt conforme cu strategia dumneavoastră și vă va ajuta, de asemenea, la implementare.
De ce este important marketingul?
Marketingul este o parte esențială a afacerii dumneavoastră. Datorită acestuia, puteți ajunge la persoanele potrivite care ar fi interesate să cumpere produsele dumneavoastră sau să vă utilizeze serviciile în viitor. Marketingul va permite afacerii dumneavoastră să crească și vă va ajuta să vă extindeți baza de clienți, astfel încât brandul dumneavoastră să se extindă și prețurile să crească.
De ce să te bazezi pe un consultant în marketing pentru afacerea ta?
Pentru început, punerea în practică a propriului marketing este perfectă. Cu timpul, însă, veți întâmpina dificultăți precum timpul și expertiza. Când angajați un consultant în marketing, primiți un specialist care are experiență în ceea ce face, care poate căuta oportunități, poate oferi sfaturi și poate crea rapid planuri pe care le poate implementa pentru afacerea dumneavoastră.
Există diferite tipuri de consultanți în marketing?
Da. În timp ce unii consultanți în marketing au cunoștințe generale, există cei care se specializează într-un anumit domeniu. De exemplu, marketing digital, marketing pe motor de căutare, strategii de marketing, publicitate și marketing de conținut.
Consultanții în marketing au nevoie de calificări sau abilități specifice?
Consultantul dumneavoastră în marketing nu are nevoie de calificări speciale, dar mulți dintre ei au o diplomă în afaceri, marketing sau comunicare. Majoritatea provin dintr-un mediu de afaceri puternic, își încep și își conduc propria afacere sau lucrează la managementul marketingului pentru alte organizații.
Cât mă va costa consultanța de marketing?
Prețul pentru serviciile unui consultant în marketing depinde de tipul de cunoștințe de marketing de care aveți nevoie, de timpul pe care îl petrece cu dumneavoastră și de sarcina dumneavoastră și, de asemenea, dacă este vorba de un ajutor unic sau de o cooperare mai lungă.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.