Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Servicii de securitate

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în servicii de securitate. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Servicii de securitate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Servicii de securitate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

De ce să solicitați o instalare a unei camere de securitate prin Wilio?
Instalarea camerelor de securitate este unul dintre cele mai eficiente soluții împotriva infractorilor. De asemenea, poate oferi dovezi valoroase dacă există o infracțiune reală. Când vine vorba de protejarea familiei și a proprietății dumneavoastră, ar trebui să vă asigurați că alegeți un serviciu de instalare a camerei de securitate la domiciliu de la o companie de încredere. O companie care știe unde să vă plaseze camerele pentru cea mai bună acoperire și cum să instalați cablurile camerei de securitate fără a vă face casa să arate inestetică. Dacă nu sunteți sigur încotro să vă îndreptați, Wilio vă va ajuta! În Slovacia, avem mai mult de 200 de companii care se ocupă cu instalarea camerelor de securitate și profesioniști care vă vor securiza pe dumneavoastră și proprietatea dumneavoastră.
Chiar am nevoie de un sistem de securitate?
Instalarea CCTV este recomandată de experții în securitate, deoarece este una dintre cele mai bune măsuri de descurajare a efracției și poate fi de neprețuit dacă se întâmplă o infracțiune. Există multe motive întemeiate pentru a lua în considerare instalarea camerelor de securitate în clădiri, fie pentru a vă securiza obiectele de valoare, fie pentru a monitoriza angajații și vizitatorii.
De câte camere de securitate am nevoie?
Pentru cea mai bună acoperire, ar trebui să vă concentrați asupra instalării camerelor la fiecare punct de intrare în clădirea dumneavoastă și în toate zonele sensibile din interior. Pe lângă ușile exterioare, ar trebui să vă gândiți și la ferestre, balcoane și toate încăperile în care sunt amplasate obiecte de valoare. În funcție de dimensiunea și aspectul casei dumneavoastă, este posibil să aveți nevoie de mai multe camere.
De ce tipuri de camere de securitate am nevoie?
Majoritatea companiilor care se ocupă cu instalarea camerelor de securitate oferă o varietate de produse din care să alegeți - în funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră. Acestea pot fi, de exemplu, camere cu unghi larg pentru monitorizarea suprafețelor mari, camere cu infraroșu pentru supraveghere nocturnă, camere IP care funcționează prin internet și camere HD pentru o calitate a imaginii mai ridicată.
Pot fi folosite înregistrări ale camerelor de securitate ca și dovadă?
Da. Dacă o infracțiune este comisă pe proprietatea dumneavoastră, filmările camerei de securitate pot fi dovezi importante necesare pentru a dovedi că a avut loc un incident, pentru a identifica suspectul și pentru a reține făptuitorul.
Instalarea unei camere de securitate este acoperită de garanție?
Majoritatea companiilor de camere de securitate oferă o garanție care acoperă produsul și instalarea, dar este important să verificați acest lucru în cazul în care ceva nu merge bine.
Cât costă instalarea unei camere de securitate?
Costul instalării va depinde de tipul de camere de securitate pe care le doriți, de câte aveți nevoie și de ce opțiune alegeți. Puteți compara ofertele diferitelor companii și găsi cea de care sunteți mulțumit. Costul mediu al instalării unei camere de securitate prin Wilio este cuprins între 125 - 350 de euro.
Ce fac instalatorii de camere de securitate?
Companiile de instalare a camerelor de securitate vor proiecta un sistem CCTV personalizat, care oferă cea mai mare protecție pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Acestea vor detalia punctele tari și punctele slabe ale diferitelor tipuri de camere disponibile și vor recomanda unde ar trebui instalate aceste camere pentru a vă oferi o acoperire maximă, chiar și în combinații cu alte sisteme de securitate la domiciliu, cum ar fi alarmele și luminile cu senzori.
Servicii

Instalarea camerei de securitate în aer liber
Sistemele de camere în aer liber pot fi un factor eficient de descurajare a infractorilor prin protejarea punctelor de intrare pe proprietatea dumneavoastră, dar trebuie să fie și foarte funcționale. Camerele de exterior sunt proiectate pentru a fi rezistente la intemperii și ar trebui să fie echipate cu viziune zi / noapte pentru a oferi funcții de vizionare continuă, panoramare, înclinare și zoom atunci când este necesară o verificare mai atentă. Puteți reduce costurile de operare selectând detectarea mișcării sau senzorii cu infraroșu pentru a activa camerele numai atunci când este necesar.
Instalarea camerei de securitate interne
CCTV-ul de interior, care este la fel de important ca și camerele de exterior, oferă o vedere mai clară a tuturor intrușilor sau vă permite să monitorizați intrările și ieșirile din casa dumneavoastră. Acestea ar trebui instalate oriunde sunt stocate obiecte de valoare și pot fi chiar echipate cu difuzoare și microfoane pentru monitorizarea copilului.
Instalarea unei camere de securitate wireless
Camera de securitate wireless în aer liber și camera de interior sunt ușor de instalat și sunt mai puțin complicate decât sistemele cu fir. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un instalator profesionist pentru a configura suporturile și receptoarele și pentru a verifica dacă sistemul funcționează corect. Unele camere wireless au încă o conexiune de cablu de bază, în timp ce altele sunt alimentate de baterii care trebuie încărcate în mod regulat.
Instalarea camerei de securitate IP
Spre deosebire de camerele cu fir tradiționale care înregistrează direct pe bandă sau pe hard disk, camerele IP fără fir transmit date printr-o rețea wi-fi securizată local. Acest lucru are avantajul că aveți acces la înregistrările camerei dumneavoastră de securitate și le puteți vizualiza oriunde, chiar dacă sunteți la serviciu sau în vacanță.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.