Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Sisteme de irigare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Sisteme de irigare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Sisteme de irigare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori6.385 furnizori din zona dvs.
profile image

Dragomir M.

Companie
IF
4,9
Sisteme de irigare

Amenjam si intretinem spatii verzi, montam rulouri de gazon, sisteme de irigat ,infiintam peluze de gazon prin insamantare, plantam arbori si arbusti foiosi si coniferi, comercializam ingrasamant natural , oferim servicii de reabilitare a gradinilor,diagnoza si tratament la plante de interior,exterior; consultanta horticola; taieri si stropiri la pomi fructiferi. Cu respect, Ing. Mihai Dragomir

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Mihnea Ioan Alexandru U.

Liber profesionist
Bucharest
5,0
Meșteri

Handyman Efectuez diverse lucrări de: construcții reparații renovări montaj și instalare amenajări case/spatii verzi/apartamente/sedii firme Dețin diverse unelte și scule precum și duba pt transport

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marian Silviu B.

Liber profesionist
București
5,0
Grădină, grădinar

Lucrez din 2010 în amenajări de grădini începând de la adăugat pământ vegetal , sistem de irigații , însămânțare cu gazon sau montaj de rulouri de gazon , amenajare cu plante și arbuști.Putem executa defrișări, curățare de terenuri de iarbă și arbuști, putem să executăm operațiuni de săpare manual sau mecanizat , facem întreținere pentru grădini .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chiril - Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,9
Firmă de curățenie

Servicii Intretinere Spatii Verzi & Curatenie. - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chiril Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,2
Muncă în grădină și în aer liber

Prestez servicii de gradinarit: - Montare sistem de irigat -Plantare Gazon - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala Pentru mai multe detalii vorbim la telefon

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ștefan Adrian A.

Companie
Tunari
4,0
Grădină, grădinar

Prestam servicii în domeniul amenajărilor de grădini (montaj rulouri de gazon, instalații de irigat automatizate etc.) Dispunem de o gama variata de plante ornamentale

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Sistemul de irigații - cheia unei grădini frumoase

Îi invidiați grădina vecinului? Nu înțelegeți cum gazonul său poate fi atât de frumos și verde iar al dumneavoastră este pe departe de a fi la fel? Aveți grijă de el cât puteți de bine? Factorul care face diferența poate fi sistemul de irigare.
Informații care vă vor interesa înainte de a instala sistemul de irigare.

Dacă ați început să vă gândiți la instalarea unui sistem automat de irigare, sigur veți avea câteva întrebări de bază. Noi vă vom răspunde în rândurile următoare.

Sistemul automat de irigare consumă mai multă apă decât utilizați în prezent? Nu, un sistem de aspersoare automate vă poate economisi de fapt apă. Un sistem bine conceput și eficient aplică exact cantitatea de apă de care are nevoie grădina dumneavoastră. Datorită acestui fapt, apa nu este irosită. În plus, sistemele moderne de irigații au și un senzor de ploaie - sistemul știe când plouă și se oprește automat.

Sistemul de irigații economisește timp?

Cu siguranță, da. Nu va trebui să petreceți încă un minut udând gazonul. Sistemul dumneavoastră va face totul pentru dumneavoastră, chiar și atunci când sunteți departe de casă.

Este sistemul de irigare la fel de eficient ca udarea manuală?

Sistemul automat de irigare face munca și mai eficientă. Este conceput pentru a uda părțile individuale ale grădinii, după cum este necesar - gazon, copaci, arbuști, plante.

Este necesar să aveți un sistem de irigare, chiar dacă avem suficiente precipitații?

Dacă ar ploua la fiecare trei zile și ar cădea aceeași cantitate de apă de ploaie, nu ar fi nevoie de un sistem de irigare. Cu toate acestea, natura nu funcționează așa. Prin urmare, singura modalitate de a avea o grădină frumoasă este să vă asigurați că gazonul și plantele dumneavoastră primesc o cantitate uniformă de apă în mod regulat. În sezonul uscat sau când plouă puțină, fără irigare, grădina ar putea arăta prost după doar câteva zile.

În ce constă sistemul de aspersoare automate?

Sistemul constă dintr-un controler, supape (care se deschid și se închid pentru a elibera și opri fluxul de apă în conducte subterane) și aspersoare (care distribuie apa către zone specifice). Sistemul de irigații poate fi modificat în continuare cu ajutorul senzorilor de umiditate a solului și zone de irigare prin picurare.

Este posibil să instalați singur sistemul de irigare?

Puteți instala singur sistemul de irigare. Dar, ca în cazul oricărui proiect, ar trebui să luați în considerare toate aspectele acestuia. Aveți nevoie de suficient timp și de instrumentele necesare pentru instalare. În funcție de dimensiunea grădinii dumneavoastră, instalarea sistemului poate dura mai mult de câteva zile. Cu toate acestea, dacă nu vă simțiți sigur, folosiți serviciile furnizorilor profesioniști de irigații.

Cum să alegeți un furnizor potrivit pentru instalarea unui sistem de irigare?

< p> Există multe companii pe piață care v-ar putea instala un sistem de irigare. Dar cum să alegeți? Cel mai probabil, ar trebui să vă vadă grădina atunci când furnizorul vă trimite o ofertă. Acest lucru înseamnă - să vă întâlniți personal, să schițați grădina, să localizați alimentarea cu apă, să citiți presiunea apei și, bineînțeles, să vă puneți de acord asupra așteptărilor de la sistemul de irigații.

Atunci când alegeți un furnizor potrivit, încercați să vă concentrați asupra experienței sale sau să solicitați recenzii de la clienții anteriori. Asigurați-vă că nu vă concentrați exclusiv pe preț și asigurați-vă că alegeți un furnizor pe baza serviciilor și capacităților acestora.

Cât durează instalarea unui sistem de irigare?

Totul depinde de circumstanțe - de la dimensiunea grădinii, vreme, amenajarea teritoriului și altele asemenea. Cu toate acestea, în condiții favorabile, instalarea durează maxim o săptămână.

Cât va costa un sistem de irigare de calitate?

Prețul depinde de mulți factori, cum ar fi dimensiunea grădinii, tipul de amenajare a teritoriului, materialul utilizat și așa mai departe.

Este posibil să economisiți bani atunci când utilizați sisteme de irigare?

Un sistem de irigare bun vă va ajuta să economisiți bani, păstrând în același timp gazonul în stare bună. Proiectat corect, sistemul vă economisește bani în mai multe moduri:

- Sistemul de pulverizare folosește un cronometru. Este posibil să setați ora pulverizării.
- Senzorii de ploaie menționați anterior sunt, de asemenea, un mare avantaj.
- Dacă utilizați deja un sistem de irigare, asigurați-vă că este în stare bună. Apa se poate scurge din sistemele mai vechi sau de calitate slabă, ceea ce va crește doar inutil cheltuielile.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Pe Wilio veți găsi specialiști în sisteme de drenaj și experți în fixarea covorului de iarbă, nivelarea terenului, verificarea sistemului, a duzelor și curățare. Vă vor oferi servicii de calitate la un preț accesibil. Există multe motive pentru care oamenii aleg să-și investească banii într-un sistem de irigații - dar majoritatea au legătură cu conservarea apei sau cu economisirea timpului de udare. De ce să alegeți experții profesioniști în irigații Wilio? Oferim o gamă largă de servicii pentru a vă satisface nevoile. Acești specialiști în fixarea covorului de iarbă, nivelarea terenului și verificarea componentelor sistemului sunt disponibili pentru a vă servi 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână! Scopul nostru este să găsiți un expert care vă va ajuta să vă mențineți proprietatea sau peisajul pentru toate tipurile de sisteme, inclusiv pentru cele care utilizează scurgerea apei pluviale.