Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Spălătorie

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în spălătorie. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Spălătorie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Spălătorie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Servicii

Curățarea profundă a mașinii
Curățarea mașinii este benefică atât pentru mașină, cât și pentru proprietar. În plus față de avantajul evident al îmbunătățirii aspectului vehiculului, durata de viață a acestuia va fi extinsă. Curățarea profundă elimină impuritățile din vopsea, piele și piesele mecanice. Praful și scurgerile vor fi, de asemenea, îndepărtate de la motor, astfel încât să poată funcționa din nou fără probleme. Curățarea unei mașini este avantajoasă din punct de vedere economic pe termen lung. Extinderea duratei de viață reduce nevoia de reparații mai solicitante. Motorul cu funcționare lină consumă, de asemenea, mai puțin combustibil datorită curățării regulate. Curățarea îndepărtează praful de pe covoare și din sistemul de ventilație, ceea ce avantajează și sănătatea șoferului.
Trusa de curățare auto
Setul standard de curățare auto include instrumente precum perii, aparate de curățare cu abur sau sub presiune și produse precum lacuri și ceară pentru lustruirea tuturor suprafețelor vehiculului. Specialiștii au, de obicei, propriul kit și produse de curățat, pe care le folosesc pentru curățarea interioarelor și a exteriorului mașinii.
Curățarea exteriorului mașinii
Curățarea exterioară include curățarea caroseriei, inclusiv luminile, ferestrele, șasiul și roțile. Specialistul începe cu o spălare standard cu perii sau un aparat de spălat sub presiune pentru a îndepărta majoritatea murdăriei. Unii furnizori oferă și curățare cu abur. După curățarea inițială, specialistul poate aplica pe suprafață un lac special și ceară, care prelungește durata de viață a caroseriei și conferă vehiculului un aspect curat radiant. Trebuie remarcat faptul că curățarea exteriorului unei mașini este mai mult decât o simplă spălare. Un specialist în curățare cu experiență ar trebui, de asemenea, să poată elimina zgârieturile, oferindu-i mașinii un aspect de showroom.
Curățarea interiorului mașinii
Acest serviciu include șamponarea sau curățarea cu abur a scaunelor auto, a ușilor și a plafonului. De asemenea, specialistul lustruiește tabloul de bord și alte suprafețe dure, aspiră podeaua vehiculului și gurile de aer condiționat. Curățarea interiorului vehiculului va elimina praful, părul animalelor de companie și mirosurile. Pentru a restabili și menține starea bună a vehiculului, este necesar să curățați exteriorul și interiorul. O mașină curată la exterior va recâștiga aspectul unui vehicul nou și veți intra din nou cu mândrie. Interiorul proaspăt, la rândul său, vă crește confortul și scapă mașina de microorganisme dăunătoare.
Întrebări frecvente

De ce să comandați un serviciu de spălătorie auto prin Wilio?
Curățarea unei mașini este o sarcină complicată, în special pentru cineva care este ocupat cu responsabilitățile de muncă și de familie. Toată lumea dorește să petreacă timp prețios pentru lucruri mai importante decât ar fi vizitarea unei spălătorii auto locale. Cu toate acestea, serviciile de curățare mobilă pot veni la tine. Cel mai important lucru este să vă asigurați că vehiculul este în mâinile potrivite, astfel încât să nu existe pericol, de exemplu deteriorarea vopselei și efectuarea ulterioară a cheltuielilor suplimentare. Wilio vă va conecta cu servicii fiabile de curățenie în apropiere. Sistemul nostru de evaluare vă va ajuta să alegeți persoana potrivită. Puteți găsi chiar și cele mai ieftine oferte pe platforma noastră. Găsiți acum servicii de spălătorie auto în zonă.
Ce este o spălătorie auto?
Spălarea mașinii este un proces de întreținere a exteriorului sau a interiorului. Un specialist în spălătorie auto folosește unelte și produse pentru a curăța locurile greu accesibile și suprafețele speciale ale mașinii.
Cum pot folosi spălătoria auto lângă mine?
Trimiteți mai întâi cererea dvs. la Wilio. Oferiți detalii despre ceea ce aveți nevoie în mod specific și primiți oferte de la mai mulți furnizori de spălătorie auto din apropiere. La Wilio veți găsi un sistem de evaluări și recenzii pentru a vă ajuta să găsiți servicii fiabile de curățare auto în limita bugetului dvs. Un specialist în spălătorie auto va veni la dvs. și va curăța mașina în timp ce vă continuați munca sau vă relaxați împreună cu familia.
Ar trebui să ofer produse de curățare auto?
Specialiștii în curățarea mașinilor mobili au de obicei propriile lor truse de curățare. Acestea includ aparate precum perii, produse de curățat sub presiune și preparate precum săpunuri, produse de lustruit și ceruri. Cu toate acestea, dacă preferați produse specifice, le puteți furniza pentru curățare. Precizați întotdeauna propriile preferințe în cererea dvs.
Cât de des trebuie curățată mașina?
Potrivit majorității experților, mașina ar trebui curățată la fiecare 4 până la 6 luni (sau de 2 până la 3 ori pe an). Frecvența depinde de vehicul și de cât de bine îl întrețineți. Curățarea regulată a mașinii este benefică pentru starea sa generală. Dacă așteptați prea mult pentru a curăța, murdăria și mucegaiul se vor acumula în mașină și veți plăti mai mult pentru curățarea ulterioară.
Ce includ serviciile de curățare auto?
Aceste servicii implică procese aprofundate cu instrumente specializate. Curățarea mașinii este mai bună și mai eficientă decât spălarea auto standard.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.