Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Geamgii
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.352 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Geamgii

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Geamgii? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Întrebări frecvente
De ce să angajezi un geamgiu prin Wilio?
Rezervarea unui geamgiu profesionist la Wilio este simplă, convenabilă și fără probleme. Nu va trebui să pierdeți timpul căutând companii din catalog. Pur și simplu introduceți căutarea dvs. pe Wilio și vă vom ajuta să găsiți vitralieri locali care au experiență în tot felul de lucrări de vitrare, fie pentru clădiri rezidențiale, fie pentru birouri. Știm că sticla este fragilă și sensibilă la toate tipurile de daune, indiferent dacă este vorba de daune mecanice sau daune datorate condițiilor meteorologice extreme. Geamgiii noștri Wilio vor depune toate eforturile pentru a pune panourile de sticlă ale ferestrelor, ușilor și altor suprafețe de sticlă în stare de funcționare pentru confortul și siguranța dumneavoastră. Când vă publicați solicitarea, veți primi oferte de la geamgiii calificați din zona dvs. Puteți alege oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dvs. indiferent dacă înlocuiți geamul sau montați o fereastră în dormitor. Și vă puteți odihni și relaxa.
Pe ce suprafețe sau lucrări de sticlă poate lucra un geamgiu?
Atelierele de geamuri oferă o gamă largă de servicii și produse. Oferim servicii de calitate pentru tăierea sticlei, instalăm sau reparăm geamuri, uși din sticlă, vitrine, oglinzi, baze și blaturi de masă din sticlă, pereți interiori și multe alte lucrări cu sticlă. Fie că este vorba despre o aplicație într-o casă sau într-o clădire de birouri, angajarea unui geamgiu profesionist este cel mai bun și mai sigur mod de a realiza proiecte folosind sticlă. Calificările și experiența geamgiilor specializați le permit să realizeze lucrarea profesional, la timp și fără a compromite siguranța dvs.
Care sunt avantajele comandării unui geamgiu prin Wilio?
Wilio vă oferă geamgii profesioniști cu abilitățile și experiența potrivite. Lucrarea comandată va fi realizată pentru dvs. de înaltă calitate, sigur și la un preț rezonabil. Tot ce trebuie să faceți este să publicați o comandă cu o descriere a sarcinii, să vă setați propriul program și bugetul financiar.
Trebuie să ofer geamgiului propriile instrumente sau echipamente?
Nu este necesar. Majoritatea geamgiilor de la Wilio vor aduce echpamentele și instrumentele necesare, cum ar fi unelte de tăiere a sticlei, ventuze de vid pentru sticlă pentru o manipulare ușoară, mănuși de protecție și multe altele. Dacă aveți instrumentele dvs., le puteți oferi pentru utilizare unui geamgiu Wilio. Mențineți legătura cu Wilio până la implementarea proiectului dvs.
Cât durează înlocuirea geamurilor cu termopane izolatoare?
Depinde de tipul ferestrei și de gradul de deteriorare a ferestrelor. Reparațiile de bază, cum ar fi repararea unui cadru de lemn - fisuri, pot dura o oră sau două, în timp ce înlocuirea completă a geamurilor sau a ramelor de ferestre poate dura până la o jumătate de zi. Dacă doriți să aveți o estimare exactă a timpului lucrărilor individuale, adresați-vă direct geamgiului prin Wilio, care vă va explica cu plăcere.
Poate un geamgiu Wilio să-mi instaleze oglinzi?
Categoric da! La Wilio, oferim o varietate de servicii, inclusiv fabricarea și instalarea oglinzilor. Dacă sunteți în căutarea unei persoane care să vă ajute să montați în siguranță oglinzi în baie sau dormitor - pur și simplu introduceți sarcina la Wilio. Vom găsi un profesionist pentru această sarcină în zona dvs.
Ce alte servicii de întreținere a proprietății pot rezerva la Wilio?
La Wilio puteți rezerva practic orice tip de serviciu de întreținere a proprietății - evaluare tehnică a mijloacelor fixe sau reparații din punct de vedere practic. Fie că este vorba de un proiect de renovare a bucătăriei sau de reconstrucție a băii, avem totul pentru dumneavoastră. Nu este nevoie să căutați nicăieri altundeva! Prin intermediul site-ului sau aplicației noastre, vă puteți conecta rapid cu profesioniști care pot face față oricăror probleme și la un preț rezonabil.
Servicii
Ce includ serviciile de geamuri?
Dacă aveți nevoie de lucrări la geamuri acasă sau în spații comerciale, angajați un geamgiu profesionist prin Wilio. Vă vom ajuta să găsiți un expert care să se poată ocupa de nevoile dvs. de înlocuire și instalare a geamurilor, a ușilor din sticlă. Comandați serviciile noastre și rezervați un geamgiu local prin Wilio.
Înlocuirea ferestrelor cu termopan izolator
Ferestrele cu geam termopan sunt ferestre care utilizează două geamuri paralele de sticlă, care sunt adesea numite geam termoizolant (geam termopan, triplu geam) și au fost populare printre clienți de-a lungul anilor datorită numeroaselor sale avantaje. Acestea includ confort îmbunătățit, zgomot redus, siguranță și economii de energie - toate acestea cresc valoarea unei proprietăți. Dacă observați orice deteriorare sau observați aburire sau condens la geamuri, este timpul să înlocuiți geamurile termopan cu izolație dublă / triplă. Wilio vă poate ajuta pe tot parcursul procesului - de la măsurarea dimensiunii ferestrei și înlocuirea sigură a pieselor deteriorate până la lucrările ulterioare de finisare și curățarea împrejurimilor. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic altceva, deoarece geamgiii noștri profesioniști pot înlocui geamurile duble în siguranță și ușor.
Geamuri de urgență
Fie că sunteți o victimă nefericită a efracției, fie că ferestrele, ușile sau vitrinele dvs. din sticlă sunt deteriorate accidental, puteți rezerva un geamgiu de urgență pentru a vă ajuta să vă refaceți casa sau afacerea. Sticla deteriorată prezintă un risc imediat pentru siguranța dumneavoastră. Prin urmare, utilizați serviciul Wilio - geamgiii noștri vor efectua serviciul în cel mai scurt timp posibil. Doar introduceți o solicitare pentru Wilio, iar geamgiii locali din zona dvs. vă vor contacta. De la un geam spart la o ușă spartă, geamgiul dvs. Wilio poate veni la dvs., poate evalua gravitatea pagubelor și poate efectua lucrările necesare rapid și eficient.
Oglindă și tăiere a sticlei
Pe lângă înlocuirea geamului dublu și tăierea geamului, puteți angaja și un geamgiu la Wilio pentru a lucra cu oglinda. Nu trebuie să faceți lucrări riscante! Puteți cere ajutor pentru producerea (tăierea), repararea sau instalarea oglinzilor, ușilor de duș, meselor din sticlă, fațadelor și a altor elemente. Pot chiar să instaleze sticlă colorată sau sticlă securizată pentru a oferi protecție și a da un nou aspect ferestrelor și altor suprafețe de sticlă. Indiferent de parametrii și scopul tehnic, geamgiii noștri profesioniști pot lucra cu dvs. pentru a crea sticlă tăiată la comandă pentru casa sau afacerea dvs.
Informații utileCe trebuie sa stii

Dacă vă gândiți să înlocuiți ferestrele dumneavoastră, veți dori să vă asigurați că vă procurați ferestrele potrivite la prețul corect. De asemenea, veți dori să vă asigurați că obțineți cel mai bun serviciu de la o companie de renume. Cu Wilio, puteți fi sigur că primiți cea mai bună ofertă pentru ferestrele cu geam termopan și un serviciu de top.

Un specialist de pe Wilio vă poate instala și oglinzi. Acești profesioniști vor veni la locul de reședință și vă vor ajuta cu procesul de instalare. Vă vor oferi toate instrumentele de care veți avea nevoie pentru a finaliza lucrarea.

Aceștia oferă o gamă largă de servicii care includ repararea și înlocuirea ferestrelor, ușilor și sticlei sparte. Unii specialiști vă vor pune la dispoziție propriile instrumente pentru a face treaba, în timp ce alții se așteaptă să le oferiți dumneavoastră. Oricum, există modalități de a evita acest lucru dacă doriți să economisiți bani.

Specialiștii lucrează pe multe tipuri diferite de suprafețe de sticlă sau de lucru. Pot lucra cu sticlă pentru ferestre, luminatoare, uși de terasă, cabine de duș, oglinzi și sticlă în clădiri comerciale.

Wilio este un nou serviciu care vă ajută să vă conectați cu specialiștii locali, care vor veni la dumneavoastră acasă sau la birou și vor efectua reparații pentru orice sticlă spartă. Tot ce trebuie să faceți este să apelați la Wilio, să ne oferiți detaliile solicitării și vă vom pune în legătură cu experții de încredere.