Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Supervizare lucrări de construcții
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.205 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Supervizare lucrări de construcții

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Supervizare lucrări de construcții? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Întrebări frecvente despre supravegherea construcției la fața locului

Ar trebui să angajez un constructor general sau să folosesc mai mulți subcontractanți?

Vi se poate părea mai economic să angajați mai mulți subcontractanți pentru proiectul dumneavoastră de construcție. În acest caz, trebuie să îi coordonați și să îi controlați în mod eficient, adică să asigurați supravegherea construcției. O alternativă este angajarea unui constructor general pentru proiectul dumneavoastră, care să poarte întreaga responsabilitate pentru construcție și, de asemenea, să se ocupe de supravegherea construcției ca parte a activităților sale. Antreprenorii generali știu că afacerea lor se bazează pe reputație, așa că lucrează din greu pentru a vă finaliza proiectul la timp și cu o anumită calitate și astfel, ei organizează activitatea subcontractanților în consecință. Deși poate fi tentant să treceți de la un antreprenor general la câțiva subcontractanți, puteți ajunge să cheltuiți mai mult pe termen lung și, pe lângă timpul și durerile de cap asociate coordonării activității subcontractanților, vă puteți trezi cu cheltuieli mai mari. Angajarea unui antreprenor general cu care puteți lucra îndeaproape pe tot parcursul proiectului vă va ajuta să evitați practicile costisitoare - și posibil periculoase pe care nu le-ați putea controla singur. Mai bine angajați un supraveghetor profesionist în construcții.

Cum să lucrați cu un antreprenor?

În primul rând, trebuie să hotărâți în prealabil ceea ce veți lucra și să stabiliți un program de lucru clar, folosind un plan detaliat al proiectului - inclusiv detalii precum specificațiile corpurilor de iluminat, finisaje și echipamente - pentru a evita diferențele de costuri dintre oferta inițială a furnizorului și costurile efective finale. Cu cât este mai specific, cu atât oferta furnizorului va fi mai realistă și mai precisă. Rămâneți în contact strâns cu managerul de proiect și încercați să vă întâlniți cu el în fiecare zi pentru a urmări progresul, a rezolva orice problemă și a evita comunicarea deficitară. Dacă este posibil, încercați să fiți acolo la începutul fiecărei zile. Asigurați-vă că puteți să-l apelezi sau să-i trimiteți un SMS antreprenorului pe tot parcursul zilei. De asemenea,e recomandat să păstrați un jurnal de proiect pentru a înregistra numerele comenzilor de produse, pentru a nota întrebări și idei și a indica datele de livrare. Acest tip de jurnal facilitează rezolvarea disputelor care pot apărea ulterior în cadrul proiectului. În mod similar, asigurați-vă că veți avea și în scris orice modificare a planului inițial de proiect (denumită de obicei „cerere de modificare”). Dacă sunt necesare modificări neprevăzute, cereți antreprenorului un preț în scris pentru acea schimbare. (Puteți specifica ca modificările să fie făcute în scris la contractul original.) Alte sfaturi:

Verificați lucrarea pe măsură ce progresează

Plătiți doar pentru lucrările finalizate

Fiți un client corect plătind facturile la timp, răspunzând rapid la întrebări și tratând corect antreprenorul și pe angajații săi

Familiarizați-vă cu numele angajaților și asigurați-vă că au ceea ce le este necesar pentru a lucra

Stabilirea de la început a unei bune relații de lucru cu antreprenorul va duce la un proiect finalizat de succes. Dacă decideți să angajați un supraveghetor profesionist în construcții, acesta va efectua aceste activități pentru dumneavoastră și va asigura un proces de construcție realizat la timp și cu o calitate adecvată.

Cum se plătesc constructorii generali?

Constructorii generali percep o taxă unică pentru clădire/unitatea de construcție. Pentru comparație, dacă angajați doar un inginer civil pentru supravegherea construcțiilor, acesta se plătește de obicei ca procent din prețul total/bugetul lucrării (0,5-2%) sau folosind tariful orar.

Un proiect mare de renovare poate reprezenta o investiție costisitoare. Este o investiție pe termen lung în casa dumneavoastră, așa că atunci când vine vorba de alegerea unui antreprenor general, este potrivit să iei în considerare nu numai prețul furnizorului, ci și calitatea oferită. Indicat e să angajați pe cineva care poate dovedi că are certificate profesionale, experiență bogată, referințe cu rezultate bune și asigurare. Dacă veți avea un proiect cu mai mulți subcontractanți, aveți nevoie de un supraveghetor de construcții acasă în care să aveți încredere deplină.

Cum să găsiți un bun antreprenor în construcții sau un supraveghetor pentru construcții?

Începeți cu un plan detaliat și specific, incluzând tipul de renovare pe care doriți să-l realizați, materialele utilizate și datele tehnice ale tuturor produselor, finisajelor și echipamentelor. După ce acest plan este gata, începeți să discutați cu furnizorii pentru a obține estimări și oferte oficiale. Puteți găsi aceste oferte online pe Wilio. Mai mulți furnizori vă vor contacta în scurt timp și veți putea citi recenziile acestora.

Nu uitați să discuți cu cel puțin trei antreprenori, și amintiți-vă să începeți proiectul cu acea persoană care vă va finaliza proiectul la timp și conform bugetului. Antreprenorii buni sunt probabil foarte ocupați cu multe proiecte, așa că îi puteți aștepta o vreme. Alegeți un antreprenor cu experiență în tipul de proiect de care aveți nevoie. Solicitați dovada certificărilor și a asigurărilor împreună cu certificările subcontractorilor. Fiți clar cu privire la munca pe care o va face contractantul și care dintre părți vor fi realizate de subcontractant. Semnați doar un contract detaliat și nu uitați să obțineți aprobările corespunzătoare pentru proiectul dumneavoastră. Rămâneți în contact strâns cu furnizorul pentru a evita greșelile și comunicarea incorectă. La urma urmei, succesul unui proiect de construcție depinde în primul rând de angajarea unui bun antreprenor.

Cum să angajați un antreprenor?

Realizați măsurătorile corecte înainte de a angaja un antreprenor pentru a evita durerile de cap costisitoare mai târziu. Începeți prin a lucra cu un arhitect sau un proiectant profesionist care nu numai că poate furniza desene pentru autorizații, ci poate oferi și toate informațiile de care va avea nevoie antreprenorul pentru a face o estimare exactă și realistă a costului și a timpului pentru construcția dumneavoastră. Va trebui să includeți detalii precum finisaje, corpuri de iluminat, instalații sanitare, instalații electrice și alte lucrări. Pregătiți o listă de specificații, astfel încât să puteți alege finisaje, aparate, accesorii care să se potrivească bugetului dumneavoastră și să îndeplinească cerințele dumneavoastră personale. Dacă lucrați cu un arhitect sau un designer profesionist și aveți un set complet de planuri și specificații pentru proiectul dumneavoastră, atunci puteți atribui direct proiectul pe Wilio.

Asigurați-vă că antreprenorul dumneavoastră are o certificare și o asigurare. Examinați lucrările anterioare ale potențialului contractant. Ar trebui să poată oferi dovezi. Când vorbiți cu furnizorul, nu uitați să petreceți mai mult timp cu această persoană. Trebuie să simțiți că puteți avea încredere în el, deoarece cu siguranță vor apărea probleme neașteptate. Asigurați-vă că antreprenorul ales oferă un timp de realizare care poate fi respectat și care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Alegeți furnizorul cu înțelepciune pentru un rezultat de succes.

De ce asigurare are nevoie antreprenorul general?

Asigurați-vă că antreprenorul dumneavoastră este autorizat și asigurat. Poate fi mai ieftin să angajați un furnizor neasigurat, dar mai bine luați în considerare riscurile și costurile potențiale. Când angajați un antreprenor asigurat, acesta își va asuma responsabilitatea pentru construcție și pentru tot ceea ce se întâmplă la acea construcție. În caz de accident pe șantier sau de deteriorare a bunurilor în timpul proiectului de renovare, un antreprenor asigurat în mod corespunzător vă va proteja de potențiale costuri catastrofale. Asigurarea pentru proprietarii caselor acoperă daunele materiale, dar au și ele limitele lor. Nu uitați să angajați un antreprenor care are asigurare de răspundere civilă a furnizorului, precum și asigurare de recompensare a angajaților. Un bun antreprenor general își asumă responsabilitatea pentru reputația sa. Prezentarea dovezii de autorizare și de asigurare este un semn al credibilității generale a furnizorului. Furnizorii trebuie să fie autorizați pentru a obține asigurări. Este probabil ca furnizorii de încredere să facă o treabă excelentă pentru a-și putea păstra autorizarea. Lucrările care nu respectă standardele contractuale pot duce la pierderea autorizării pentru respectivul furnizor. Nu uitați să solicitați dovada asigurării. Angajarea unui furnizor care are asigurare vă va economisi bani în moduri diferite. Nu vă lăsați niciodată atras de ceea ce pare a fi o bună afacere.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Costul supravegherii modului și execuției unei construcții depinde de obicei de timpul de lucru. Vizualizați mai multe informații despre servicii: consultanță în construcții, managementul construcțiilor - selectarea profesioniștilor și gestionarea întregii construcții, care va fi furnizată de unul dintre experții noștri.