Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Tăiere beton
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tăiere beton

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tăiere beton? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Întrebări frecvente

Ce este tăierea betonului?

Tăierea betonului este un proces de tăiere controlată, găurire și îndepărtare a betonului. Tehnicile moderne de tăiere a betonului necesită utilizarea unor mașini specializate capabile să trateze suprafața netedă și fără probleme a betonului, asfaltului, metalului și pietrei. Operatorii calificați folosesc ferăstraie speciale cu o precizie ridicată de tăiere pentru a tăia betonul și asfaltul.

De ce să căutați un profesionist în tăierea betonului?

În trecut, ciocanele erau folosite pentru tăierea ciocanul de beton sau ciocanul, cu toate acestea, această metodă a cauzat sporirea prafului și murdăririi. Ferăstraie moderne de beton au deja sisteme locale de vid care captează cea mai mare parte a prafului și murdăriei. Astăzi, frezele de beton cu specificații diferite ale lamei sunt utilizate pentru diferite tipuri și rezistențe ale materialelor. Un ferăstrău cu ferăstrău ales corect, mai rapid și necesită mai puțină apă pentru a crea o suprafață elegantă.

O companie profesionistă de tăiere a betonului ar trebui să utilizeze aceste tehnici și instrumente moderne. Dacă angajați o companie de tăiat beton pentru a vă ajuta să dezvoltați un proiect, asigurați-vă că folosește tehnologia modernă.

Cum funcționează procesul de tăiere a betonului?

Dacă aveți nevoie pentru a modifica suprafața betonului, este important să aveți cunoștințe de bază despre tăierea betonului pentru a ști dacă lucrarea este realizată corect. Alegerea corectă a instrumentelor adecvate este o necesitate. Deși metoda de execuție va varia de la caz la caz, există mai mulți factori de bază:

> trebuie să aibă experiență și cunoștințe despre modul în care se comportă materialul în timpul tăierii și care este adâncimea acestuia;

> tăiat la adâncimea corectă a betonului care trebuie tăiat - tăiați la o adâncime de 10 cm cu un ferăstrău manual; atunci când lucrați cu beton mai adânc de 10 cm este necesar să utilizați o mașină de calitate industrială;

> procedură de tăiere lentă și precisă la viteza minimă a ferăstrăului de tăiere;

> păstrați ghidul de cretă liber de praf de la ferăstrăul tăiat.

La ce trebuie să aveți grijă când tăiați betonul?

> Nu forțați niciodată lama în tăietură, lăsați ferăstrăul se mișcă numai cu greutatea proprie. că tăiați un material prea moale. Materialul dur este necesar pentru a purta compozitul metalic în care sunt introduse muchiile de tăiere cu diamant. Această uzură este necesară pentru a dezvălui noi margini ascuțite de diamant.

> Puteți utiliza o lamă pentru tăiere uscată sau cu apă - dar trebuie să folosiți întotdeauna o lamă umedă cu apă. Când tăiați uscat, opriți lama și lăsați-o să meargă la ralanti la fiecare 30 până la 45 de secunde pentru a preveni supraîncălzirea.

> Purtați ochi, urechi și protecție respiratorie de fiecare dată când tăiați betonul, mai ales când tăiați uscat.

Ce instrumente sunt folosite pentru tăierea betonului?

În plus față de ferăstraie cu sârmă, perete și ferăstrău, sunt folosite diverse alte tipuri de scule. În plus, funcționarea este simplă și implică mai puține riscuri potențiale;

> Ferăstraie cu motor - sunt printre cele mai populare datorită portabilității lor, dar necesită mai multă întreținere.

Ce tipuri de lame se folosesc pentru tăierea betonului?

Puteți face mici tăieri aspre cu o dalta și un ciocan, dar un ferăstrău circular cu o lamă specială este o alegere mai bună. Roțile de măcinat din corindon sunt ieftine, disponibile pe scară largă și capabile să taie tencuiala, betonul și asfaltul. Cu toate acestea, tăierea cu ele este mai lentă, astfel încât munca necesită mult timp și, de asemenea, se uzează mai repede. Lamele din corindon pot fi ieftine, dar în medie sunt mai scumpe decât lamele cu vârfuri de diamant.

Dacă închiriați un ferăstrău circular cu diamant, multe companii de închiriere își măsoară circumferința înainte și după utilizare și facturează partea consumată. Lamele diamantate constau dintr-o lamă metalică cu un compozit diamant / metal conectat la circumferință. Atunci când tăiați lama, compozitul metalic se uzează încet, dezvăluind tăieturi proaspete și ascuțite de diamant. Acest tip de lamă se plătește cu un volum mai mare de lucru.

Lamele diamantate se încadrează în două categorii: lame uscate și umede.

Lamele diamantate pentru tăierea uscată au cel mai adesea o margine zimțată, care ajută la răcirea lamei și respingerea deșeurilor. Acestea funcționează cel mai bine atunci când efectuați o serie de tăieturi treptate și mai profunde pentru a preveni supraîncălzirea lamei. Dezavantajul zidăriei de tăiere uscată este praful crescut. Dacă tăiați betonul în interior, este necesară o etanșare bună a spațiului. < Lamele de diamant ude pot avea fie dinți, fie o circumferință continuă netedă. Apa nu numai că ajută la răcirea și lubrifierea lamei, dar menține și scăderea producției de praf și murdărie. Aceste lame se taie mai repede și mai curat, dar necesită un ferăstrău special care poate rezista fluxului de apă.

Ce metode sunt utilizate pentru tăierea betonului?

Există mai multe moduri și metode profesionale pentru tăierea betonului. Acestea diferă nu numai în ceea ce privește instrumentele utilizate, ci și în complexitatea proiectării și a utilizabilității în condiții diferite.

Cele mai comune cinci metode includ:

> tăierea diamantului - ferăstraia diamantată este mai rapidă, mai precisă și necesită mai puțină întreținere; de asemenea, pot tăia armăturile și alte metale, sunt mai silențioase și generează mai puține vibrații decât alte ferăstraie, dar sistemele de tăiere cu diamant sunt utilizate de obicei exclusiv de către furnizori; numai cuțite circulare pe o mașină montată pe șină; pista permite ferăstrăului să se deplaseze de-a lungul pereților sau tăierea tavanelor (metoda este utilizată pentru tăierea pereților cu grosimea de 40 până la 90 cm); care se mai numește și plăci de tăiat; ferăstraie utilizate pentru tăierea plată sunt amplasate pe un cărucior pe care operatorul îl împinge din spate. Această metodă specială este utilizată pentru a ajunge la țevi sau cabluri fisurate sub o podea de beton. De asemenea, este folosit pentru repararea unei autostrăzi sau tăierea tranșeelor ​​de apă; Forarea miezului este practic un alt mod de a spune că tăietorul face găuri circulare precise. Compania pentru producerea de miezuri de beton va folosi burghie pentru a efectua lucrările - tuburi de oțel cu vârfuri de diamant. Această metodă necesită un nivel ridicat de abilitate și precizie;

> tăierea firului - această metodă vine atunci când alte metode nu funcționează sau sunt impracticabile. De obicei se folosesc lucrări de tăiere mai mari. Fierăstrașele sunt realizate din cablu cu segmente mici de diamant,

Informații utileCe ar trebui sa stii
Costul tăierii și forajului în beton și panouri depinde de obicei de domeniul de lucru. Wilio vă va ajuta să găsiți experți de calitate în demolarea panourilor și tăierea betonului în apropierea locației dvs. Avem o echipă cu experiență care poate oferi eliminarea resturilor, servicii de depozitare a deșeurilor sau orice altceva legat de această industrie. Aruncați o privire pe site-ul nostru pentru mai multe informații despre serviciile pe care le oferim .