Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Tapet
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tapet

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tapet? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori23.652 furnizori din zona dvs.
profile image

Dragos-Emanuel C.

Liber profesionist
Sector 6
4,9
Electrician

Va pot fi de mare ajutor impreuna cu colegii mei specializati in diverse meserii in functie de proiectul pe care il aveti de realizat! Pretuiesc lucrul de foarte buna calitate! Am fost instruit de colaboratori cu experienta din Germania, Anglia, Statele Unite. Lucrez intr-un ritm in care calitatea lucrarii efectuate sa nu aiba de suferit, cu realizari peste asteptarile clientilor mei.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru D.

Liber profesionist
București
4,9
Zugrav, zugrăveli

Execut lucrari de constructii interioare : rigips ,glet,zugravire,usi ,geamuri,obiecte sanitare,instalatii sanitare etc.........................

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Aplicarea tapetului

Datorită noilor tehnici, lipirea tapetului presupune mai puțin efort fizic și timp pierdut decât în trecut. Cu tapetul „paste the wall”, tapetarea este o joacă de copil și puteți economisi până la 30% din timp în comparație cu metodele tradiționale de aplicare a tapetului.

Înainte de a începe

Este posibil să trebuiască să efectuați câteva sarcini înainte de a aplica tapetul. Asigurați-vă că pereții sunt complet pregătiți pentru tapet. Aflați cum să procedați cel mai bine pentru a evita surprizele neplăcute. Puneți-vă câteva întrebări. Ați scos tabelul existent? Pereții sunt proaspăt tencuiți? Ați astupat fisurile cu chit de perete? În caz contrar, verificați starea pereților și pregătiți-i astfel încât să nu existe complicații imprevizibile în timpul lipirii, să nu se dezlipească sau să cadă. Pereții trebuie să fie netezi, uscați și fără impurități. Pentru a scăpa de orice fel de denivelări, utilizați hârtie cu căptușeală.

Calculați numărul de foi de tapet de care aveți nevoie. Nici mai mult, nici mai puțin. Luați și de rezervă, dar nu exagerați. Când măsurați pereții și calculați necesarul, nu uitați să omiteți ferestrele și ușile din cameră. În general, se recomandă să luați 10% în plus. Când utilizați tapet cu un model mare care se repetă, luați puțin mai mult – de obicei, repetarea modelului este indicată pe eticheta ruloului sau în informațiile despre produs. Puteți să vă înțelegeți cu vânzătorul de tapet să returnați rulourile neutilizate (consultați termenii și condițiile).

Când cumpărați tapet, asigurați-vă că toate rulourile au același număr de lot și același număr tipărit pe etichetă, deoarece culorile și, în unele cazuri, finisajele pot varia de la lot la lot.

Intenționați să aplicați tapetul? Se recomandă lipirea pe verticală, cu excepția cazului în care modelul necesită o suspensie orizontală. Dacă îl lipiți de hârtia de căptușeală, aplicați-l în direcția opusă hârtiei de căptușeală, astfel încât îmbinările să nu se întâlnească în același loc și să creeze caneluri. Aveți ceva atârnat pe pereți? Dacă da, scoateți-l înainte de a aplica hârtia sau tapetul în sine, scoateți șuruburile și lăsați distanțierele la locul lor. Marcați poziția fiecăruia (de exemplu, inserând un băț de chibrit). Chibriturile trebuie să fie vizibile ca să puteți găsi distanțierele și să le folosiți din nou mai târziu.

Cum să aplicați tapetul

Acordați o atenție deosebită siguranței. Nu lăsați adezivii, substanțele chimice și foarfecele la îndemâna copiilor. Asigurați întotdeauna o ventilație bună atunci când aplicați și uscați adezivi pentru tapet. Dacă aplicați tapet în jurul unei scări, rugați pe cineva să vă ajute deoarece veți lucra la înălțime.

Pasul 1: Pereții trebuie să fie curați, uscați, plani și netezi. Dacă tapetați pe tencuială, gips carton sau lemn, aplicați un grund universal cu o zi înainte, astfel încât tapetul să adere bine la perete. Dacă pereții sunt acoperiți cu o vopsea lucioasă sau netedă, șlefuiți-i și apoi aplicați un grund universal. Dacă sunt acoperiți cu vopsea mată, spălați-i cu un detergent care conține bicarbonat de sodiu și lăsați pereții să se usuce timp de 24 de ore.

Pasul 2: Acum este timpul să pregătiți pasta (lipici), dacă nu utilizați gata amestecat.

Pasul 3: Folosiți o nivelă cu bulă de aer pentru a desena o linie verticală la o distanță de 50 cm de colțul peretelui (dacă ruloul are o lățime de 53 cm) pentru a vă asigura că începeți tapetarea de la un semn perfect drept, iar restul de 3 cm vă va permite să evitați îmbinările imperfecte la colțuri (dacă colțul nu este drept), la care puteți lucra după ce terminați tapetarea întregului perete.

Pasul 4: Folosind o pensulă sau o rolă, începeți să aplicați adezivul pe perete într-un strat subțire și uniform de la linia verticală pe care tocmai ați marcat-o. Începeți de sus și mergeți pe lățimea rolei. Folosiți scara pentru a ajunge la tavan.

Pasul 5: Așezați ruloul de tapet pe podea, aliniați-l cu linia verticală și începeți să îl derulați până în partea superioară a peretelui. Lăsați 2-3 cm pe tavan.

Pasul 6: Apropiați cu atenție tapetul de perete și verificați din nou alinierea ruloului față de semnul vertical. Dacă sunteți mulțumit de plasare, folosiți o mistrie de tapet pentru a îl nivela de la centru către margini pentru a netezi eventualele bule de aer și umflături. Tapetul „paste the wall” poate fi mutat cu ușurință. Dacă centura nu este poziționată exact așa cum doriți, scoateți-o încet și mutați-o.

Pasul 7: Tăiați excesul de hârtie din partea de sus și de jos cu un cutter și o riglă, îndreptați îmbinările cu o rolă și apoi procedați la fel pentru restul peretelui, asigurându-vă că îmbinările sunt aliniate de fiecare dată.

Pasul 8: Pentru a aplica tapet în jurul unui comutator sau unei prize, acoperiți-le cu bandă de tapet și decupați în jurul lor cu un cutter.

Pasul 9: Dacă doriți să tapetați în jurul ușilor și ferestrelor, acoperiți cadrele și părțile ușii cu bandă de tapet, marcați unghiul și folosiți foarfecele pentru a tăia excesul de hârtie. Nu uitați să lăsați câțiva centimetri în plus deasupra ferestrei sau ușii. Tăiați tapetul la un unghi de 45 ° față de semnul din stânga. Neteziți cu o mistrie de tapet și tăiați excesul de hârtie.

Pasul 10: În mod ideal, ar trebui să înclinați caloriferele înainte de tapetare, dar dacă acest lucru nu este posibil, puteți tapeta în spatele lor. Măsurați dimensiunea de la tavan sau marginea ferestrei la suportul caloriferului adăugând 2-3 cm pentru crestăturile din jurul cadrelor/tavanului ferestrei. Dacă tapetul are model, adăugați lungimea necesară pentru a-l alinia cu banda adiacentă.

Pasul 11: Folosind o foarfecă, o riglă și un cutter, tăiați lungimea necesară a tapetului și aplicați-l pe perete. Aliniați-l în jurul suportului caloriferului.

Pasul 12: Pentru a tapeta în jurul țevilor, aplicați lipici pe perete, apoi măsurați și tăiați bucata de tapet de care veți avea nevoie. Așezați tapetul în spatele țevii și neteziți-l.

Tapetul ales și mult visat este acum perfect lipit și vă puteți bucura de noul design de perete. Și să vă simți grozav și mulțumit. Așa cum ați planificat.