Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Tapițerie
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.199 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tapițerie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tapițerie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Întrebări frecvente
De ce să angajezi un specialist în repararea tapițeriei prin Wilio?
Trebuie să reparați tapițeria fără probleme? Wilio este aici pentru tine! Vă vom conecta cu tapițeri locali care au abilitățile și expertiza potrivită în repararea tapițeriei canapelor. De la îndepărtarea petelor mici până la repararea fisurilor mai mari, furnizorii noștri pot face totul în confortul casei dumneavoastră. Nu sunteți sigur de calitatea serviciilor de tapițerie disponibile pentru dvs.? Nu trebuie să vă faceți griji. Puteți verifica singur profilul fiecărui meșter, puteți citi recenziile lucrărilor lor anterioare și puteți compara evaluările altora. În acest fel puteți fi siguri că veți alege profesionistul potrivit pentru a vă desfășura activitatea. Cu Wilio, nu trebuie să căutați disperați experți în repararea tapițeriei. Doar introduceți sarcina, selectați data și ora și cei mai apropiați meșteri vă vor trimite oferte din care să alegeți. Rezervați orice cu noi astăzi.
De unde știu dacă ar trebui să înlocuiesc mobilierul în loc să îl repar?
Dacă deteriorarea canapelei este prea gravă, este posibil ca reparațiile simple să nu fie suficiente. O modalitate bună de a afla dacă ar trebui să tapițați mobilierul este să verificați arcurile din cadru. Canapelele de înaltă calitate au arcuri elicoidale legate cu sfoară într-un model care amintește de fulgii de zăpadă sau stele. Dacă acesta este cazul dvs., canapeaua dvs. poate fi ușor tapițată. Cu toate acestea, dacă canapeaua dvs. conține panouri de cauciuc în loc de arcuri, luați în considerare înlocuirea acesteia.
Cât durează mobilierul tapițat?
Mobila tapițată de calitate durează de obicei șapte până la cincisprezece ani. Mobilierul din gospodărie cu copii și animale de companie poate fi supus unei uzuri mai mari și poate suferi daune mai mari și, astfel, poate avea o durată de viață mai scurtă. Cu toate acestea, cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, mobilierul dvs. poate dura mai mult. De îndată ce observați orice instabilitate, auziți trosnituri sau simțiți o „picătură” când stați pe canapea, cel mai bine este ca mobilierul să fie reparat sau înlocuit cu unul nou cât mai curând posibil.
Cât durează repararea tapițeriei?
Totul depinde de amploarea și gravitatea daunelor suferite de canapea sau fotoliu. În general, repararea tapițeriei este un proces simplu și direct care poate dura câteva ore. Cu toate acestea, dacă trebuie să vă tapiți complet canapeaua, este posibil ca lucrarea să dureze mai mult. Pentru mai multe informații despre perioada de timp a serviciului de tapițerie, întrebați-l pe meșterul dvs., care va fi fericit să vă ghideze prin programul de lucru.
Cum ar trebui să am grijă adecvată de tapițerie?
Întreținerea corectă a canapelelor și scaunelor tapițate vă va ajuta să prelungiți durata de viață și să mențineți calitatea mobilierului. În primul rând, vă recomandăm să evitați lumina directă a soarelui pe mobilierul tapițat pentru a evita deteriorarea. De asemenea, aspirați mobilierul în mod regulat pentru a preveni scurgerea prafului și murdăriei în fibrele tapițeriei. Îndepărtarea petelor este, de asemenea, o modalitate eficientă de a încetini procesul de îmbătrânire a mobilierului dumneavoastră.
Pe lângă tapițeria de mobilă, ce alte servicii de întreținere a casei pot rezerva la Wilia?
Cu Wilio, este posibil să rezervați practic orice serviciu la domiciliu. Dacă ați cumpărat mobilier nou, dar sunteți prea ocupat sau obosit pentru a-l asambla, puteți angaja un tehnician profesionist care să îl facă pentru dvs. Dacă sunteți interesat să vă decorați sau să vă modernizați terasa, bucătăria sau camera de zi, veți găsi un antreprenor local sau un meșter care vă va ajuta cu proiectul de renovare a casei.
Mă va ajuta și instalatorul sau electricianul?
Desigur! Cu Wilio, puteți găsi cu ușurință un reparator local pentru aproape orice problemă de care aveți nevoie. Fie că doriți să reparați instalațiile, conductele sau să curățați toaletele blocate, avem instalatori calificați, disponibili pentru a vă ajuta cu aceste probleme. Când vine vorba de verificarea și repararea sistemelor electrice și de iluminat, puteți angaja și un electrician autorizat pentru a face treaba în siguranță pentru dvs.
Servicii
Ce includ serviciile de reparare a tapițeriei?
Aspectul mobilierului dvs. și chiar al întregului spațiu depinde de o tapițerie bună. Prin urmare, de îndată ce observați orice deteriorare a tapițeriei, este o idee bună să o verificați și să o reparați cât mai curând posibil. Reparația tapițeriei include toate lucrurile mici, dar și reparațiile majore necesare pentru a restabili tapițeria deteriorată sau veche la o stare bună. Meșterul va evalua starea actuală a tapițeriei dvs., va oferi o soluție rapidă și eficientă și va efectua o inspecție finală pentru a garanta o treabă bine făcută. Pentru o idee mai bună despre procedura de reparație, oferim detalii suplimentare.
Evaluarea stării tapițeriei
Meșterul trebuie să evalueze mai întâi starea tapițeriei tale, care include inspectarea țesăturii, a tapițeriei, a cadrului și a sistemului de susținere a scaunelor și canapelelor. Verificați dacă există semne de deteriorare, cum ar fi pete, fisuri sau zone cu uzură mai mare. De asemenea, informați-vă meseriașul dacă există incidente pe mobilierul dvs. tapițat care ar putea duce la deteriorări. Animalul tău a avut un accident pe canapea? Ți-ai vopsit accidental scaunul cu vopsea de păr sau cerneală? Anunțarea meșterului despre aceste situații îl va ajuta să identifice problema și să ofere rapid cea mai eficientă soluție.
Reparatii tapiterii
Repararea tapițeriei poate implica o gamă largă de procese diferite, în funcție de tipul și gravitatea deteriorării mobilierului. Dacă aveți probleme cu crăpăturile, meșterul poate coase țesătura înapoi și poate ascunde cusătura cu un plasture mai mare. Dacă petele de la loțiuni, coloranți, alimente lipicioase și alte lichide sunt rezistente la tapițeria scaunului, este posibil să îndepărtați toate reziduurile cu mișcări ușoare și să folosiți detergentul recomandat de producător. Dacă sunteți interesat de tapițarea mobilierului, consultanții noștri vă pot ajuta, de asemenea! Puteți lăsa întregul proces, de la măsurători corecte, până la utilizarea materialului textil selectat, către experții noștri în tapițerie.
Inspecția finală a tapițeriei
După efectuarea reparațiilor necesare pernelor, este necesară o inspecție finală a reparației tapițeriei casnice. Meșterul va verifica dacă toate pagubele au fost reparate și problemele anterioare au fost rezolvate, vă va cere să vă testați canapeaua și să vă asigurați că sunteți mulțumit de munca sa. Dacă doriți să aveți mobilier tapițat pe măsură, veți găsi și dulgheri pricepuți care se vor ocupa de pregătirea proiectului dumneavoastră.
Informații utileCe trebuie sa stii

Există o mare confuzie cu privire la cât durează repararea tapițeriei. În această postare de blog, voi încerca să răspund la întrebare discutând mai întâi ce este implicat în repararea tapițeriei și apoi să speculez cât de mult ar trebui să dureze. Majoritatea producătorilor de mobilă vă recomandă să vă duceți piesa de mobilier la un magazin profesional pentru reparații. Este întotdeauna mai bine ca un expert să stabilească dacă o piesă poate fi reparată sau nu.

Majoritatea lucrărilor de tapițerie pot fi finalizate într-o singură zi. Dacă un loc de muncă va dura mai mult, vă vom anunța în avans și vă vom oferi o dată alternativă. Timpul necesar pentru a repara tapițeria dvs. va varia în funcție de dimensiunea lucrării și de faptul dacă este efectuată la magazinul furnizorilor sau la domiciliul dvs. de obicei, vă puteți aștepta înapoi în termen de șapte zile. Majoritatea reparațiilor de mobilier sunt finalizate în câteva săptămâni.

Suntem deseori întrebați cât poate rezista mobilierul tapițat. Se pare că unele mărci au o durată de viață mai scurtă decât altele. Presupunem că acest lucru se datorează calității umpluturii, tipului de țesătură și durabilității cadrelor.

Tapițeria este o modalitate excelentă de a da o viață nouă mobilierului vechi. Fie că doriți să schimbați aspectul camerei dvs. de zi sau să împrospătați biroul, re-tapițarea este un mod rentabil și ecologic de a obține stilul dorit fără costurile ridicate și impactul asupra mediului al achiziționării de mobilier nou. La Wilio, oferim servicii de tapițerie convenabile și profesionale la prețuri accesibile, care vor funcționa în limita bugetului dvs.

Cea mai ușoară modalitate de a decide dacă este sau nu mai bine să-ți repari piesa de mobilier decât să o tapiți este să iei în considerare costul oricărei opțiuni. Costul noilor țesături de tapițerie, spumă și forță de muncă poate fi adesea comparat direct cu costul reparării piesei existente. Când prețul unei singure vizite de la un tapițer este comparabil cu prețul achiziționării unei țesături noi de tapițerie, ar trebui să luați în considerare refacerea mobilierului dvs.

Există o mulțime de factori care constituie costul refacerii mobilierului. . Prețul va varia în funcție de mărimea piesei, de calitatea țesăturii și de câte piese trebuie acoperite. Cel mai bun mod de a obține o ofertă corectă este să ne sunați la 1-800-743-1807 sau să ne contactați online.

Wilio este pregătit să vă ajute cu toate nevoile de întreținere a locuinței. Pe lângă tapițeria mobilierului, platforma Wilio oferă servicii de tâmplărie, vopsire, tencuială, faianță și multe alte servicii de întreținere a locuințelor, precum și șlefuirea podelei, lustruirea pardoselilor, tapetarea, curățarea ferestrelor, curățarea jgheaburilor și multe altele. Puteți angaja, de asemenea, unul dintre agenții noștri de curățare profesioniști pentru a vă ajuta să vă ordonați casa înainte de a găzdui o cină sau să ne cereți să vă amenajăm zona de patio în aer liber pentru un grătar de vară. Verificați site-ul nostru web și creați o comandă pentru serviciul de care aveți nevoie!

Principalul motiv pentru care ar trebui să angajați un expert profesionist în repararea tapițeriei prin Wilio se datorează instruirii și expertizei pe care o au. Cele mai bune companii angajează persoane care sunt foarte instruite în multe tipuri diferite de reparații de mobilă. Fie că aveți o canapea, scaun mobilier, scaun, sau otoman care are nevoie de o reumplere sau trebuie să vă reparați arcurile, Wilio vă va putea trimite un expert care se poate ocupa de sarcină.

Wilio este o platformă de întreținere a locuinței cu servicii complete care vă permite să rezervați o gamă largă de servicii de specialitate pentru casa dvs. cu un singur apel. Indiferent dacă aveți nevoie de instalator, electrician sau handyman, suntem aici pentru a vă ajuta cu toate nevoile de întreținere a locuinței.