Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Tavane întinse
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tavane întinse

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tavane întinse? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori23.752 furnizori din zona dvs.
profile image

Gabriel-Valentin A.

Companie
Brașov
5,0
Construcție la roșu

Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ovidiu Augustin Traian P.

Companie
Timișoara
5,0
Zugrav, zugrăveli

Firma noastra va ofera servicii de amenajari interioare multiple , placari si decorativa . Avem o echipa tanara cu experienta in tara si strainatate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chivu M.

Liber profesionist
Bragadiru
4,9
Întrerupătoare și prize electrice - instalare și reparații

Persoana fizica răbdătoare, priceputa și descurcareata care oferă calitate la cele mai bune preturi. Împreună analizam situația și luam cele mai bune decizii.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Tavanele tensionate

Tavanul întins/tensionat este un sistem de tavan care constă din două componente de bază - o șină perimetrală și o membrană din țesătură ușoară care se întinde în șină și se fixează. În plus față de tavane, sistemul poate fi utilizat și pentru acoperiri de perete, difuzoare de lumină și expoziții.

Plafoanele tensionate permit instalarea tuturor tipurilor de lămpi, grile și puncte de fixare folosind un suport patentat de consolă. Ele pot fi încorporate în aproape orice tip de deschidere. În prezent este utilizat ca alternativă la tavanele din gips-carton.

Materialul membranei (prelata) este din PVC grosime 0,2 mm, complet reciclabil. Membrana întinsă este disponibilă într-o gamă largă de culori și finisaje, care includ suprafețe mate, satinate, lucioase, lăcuite, perforate și transparente.

Materialul poate fi tipărit sau vopsit și este complet impermeabil, lavabil și rezistent la vapori. De asemenea, materialul nu necesită întreținere, este igienic, netoxic și este ignifug conform standardelor Euro B-s1, d0 în conformitate cu EN 13501.1.

Prelatele ușoare sunt fabricate din materiale laminate și creează orice formă și dimensiune, de obicei până la 50 de metri pătrați într-o singură bucată. Fiecare panou conține un „Harpoon Edge” sudat cu ultrasunete care se atașează la o anumită locație, după cum este necesar.

De obicei, o încăpere semi-acoperită din PVC este o opțiune pentru arhitecți și designeri, deoarece permite modelarea ușoară a curbelor, a cupolelor, a bolților și a multor alte forme. Ampatamentele din aluminiu sunt disponibile, dacă este necesar.

Instalarea se realizează de către lucrători instruiți, iar suprafețele mari de deschidere ale tavanului pot fi acoperite rapid cu o cantitate minimă de deșeuri.

Ce este un tavan întins?

Avantajul sistemelor de tavan întins este o suprafață perfect netedă, care poate deveni un element distinctiv și interesant al designului interior al casei dumneavoastră. Puteți fi siguri că tavanul întins nu se va sparge niciodată și nu va colecta mucegaiul sau praful. Spre deosebire de plafonul convențional din gips-carton, plafonul întins nu se fisurează sau se schimbă în timp. Pentru o idee mai bună despre ce este un tavan întins, imaginați-vă un frumos tavan de sticlă dintr-o singură bucată.

Vă atrage ideea?

Citiți mai departe. Vă oferim o gamă largă de culori plăcute pentru viitorul dvs. tavan întins - alegeți-vă preferatul. Puteți alege tipul de finisaj: lucios, mat sau satinat.

Întrebarea este dacă instalarea unui tavan întins va dura mult timp sau va provoca dezordine, similar cu alte tipuri de lucrări de construcție. Vestea bună este că acest lucru nu se va întâmpla atunci când se utilizează un tavan întins! Întregul proces durează doar câteva ore și de obicei nu lasă reziduuri sau praf în cameră.

Care sunt beneficiile tavanelor întinse?
Tavanele întinse oferă multe avantaje față de alte opțiuni tradiționale de tavan. Iată o scurtă prezentare generală:

• instalarea nu necesită pregătirea unui tavan structural

• Instalația nu creează reziduuri tipice construcțiilor / lucrărilor de renovare

• procesul de instalare este simplu și rapid

• membrana tavanului nu își schimbă culoarea și nu se fisurează în timp

• membrana este rezistentă la umezeală și mucegai

• suprafața netedă este extrem de ușor de curățat

• tavanul reflectorizant acționează ca o oglindă de tavan și completează vizual spațiul

• poate fi adaptat cu ușurință modelelor tipărite și diferitelor forme.

Când vine vorba de partea financiară a lucrurilor, plafoanele întinse sunt o alegere excelentă. În primul rând, nici o lucrare pregătitoare pe tavan nu economisește atât materialele, cât și programul de lucru. În al doilea rând, instalarea este, în multe cazuri, atât de simplă încât nu necesită servicii profesionale și puteți lucra singur în siguranță. În cele din urmă, durata de viață și întreținerea redusă a sistemelor de tavan întins înseamnă economii și mai mari pe termen lung!

Dacă instalez un tavan întins, cât de mult voi pierde din înălțimea camerei?
Sistemul de plafoane tensionate economisește spațiu și îndepărtează doar 2,5 - 5 cm din înălțimea camerei. Cu toate acestea, unele dispozitive pot crește semnificativ această cifră. În funcție de tipul specific de reglare și de efectul dorit, prezența și amplasarea următoarelor sisteme și echipamente trebuie luate în considerare la stabilirea înălțimii viitorului plafon înainte de instalarea tavanului întins:

• lămpi

• deschiderile canalelor de aer

• conducte de aer și alte țevi

• linie de înaltă tensiune

• cabluri grosiere sau multiple

• detectoare de fum

• aspersoare de incendiu

• ventilatoare

• camere de supraveghere

În majoritatea cazurilor, țevile și conductele tehnice sunt situate în spatele structurii tavanului și nu au niciun efect asupra înălțimii de instalare a tavanului întins. Cu toate acestea, uneori scopul instalării unui tavan tensionat este de a acoperi conducta de aer sau alte țevi, pentru un aspect mai plăcut. În acest caz, instalarea necesită mai mult spațiu. În mod similar, unele tipuri de corpuri de iluminat și alte aparate pot necesita instalarea puțin mai jos.

Care este cel mai bun moment pentru instalarea dispozitivului de tensionare tavan în timpul renovării camerei?

Începeți instalarea plafonului tensionat când toate lucrările din cameră au fost finalizate. Aceasta pentru a vă asigura că membrana fină a tavanului nu este deteriorată accidental de unelte ascuțite sau de bucăți de material de construcție. Toate lucrările pe pereți și suprafața podelei din cameră ar trebui finalizate înainte de a primi instalatorii de tavan - altfel ar putea fi dificil să instalați tavanul întins paralel cu podeaua și în unghi drept cu pereții. Atunci când intenționați să acoperiți pereții cu materiale decorative sau funcționale, cum ar fi tapetul din dormitor sau faianța din baie, depinde de dvs. să alegeți și să aprobați ce lucrări vor face mai întâi antreprenorii. Cu toate acestea, atunci când instalați panouri sau plăci pentru prima dată, este o idee bună să verificați dacă nu există spațiu gol între peretele structural și rândurile superioare de plăci.

Cum îmi curăț tavanul tensionat?

Unul dintre numeroasele avantaje pe care le oferă un tavan întins modern este întreținerea simplă și ușoară. Membrana întinsă a sistemului de tavan este perfect plană și netedă până la punctul în care este reflectantă. În plus, un astfel de tavan este rezistent la mucegai, ceea ce face ca plafoanele să fie o alegere excelentă atât pentru băi, cât și pentru piscine interioare. Din aceste motive, curățarea tavanului întins este ușoară.

Rețineți următoarele sfaturi:

• dacă tavanul întins nu este vopsit sau pulverizat, nu este necesară spălarea

• nu utilizați obiecte solide, suprafețe aspre sau mopuri și perie cu perii duri pentru a curăța tavanul întins.

• nu se pot utiliza substanțe chimice corozive sau solvenți puternici pentru a curăța tavanul întins.

O soluție adecvată este utilizarea unei cârpe moi cu puțin detergent sau apă caldă cu săpun. Praful poate fi îndepărtat cu un aspirator, dar în acest caz trebuie să fiți deosebit de atent să nu străpungeți suprafața fină.

Este posibil să imprimați o imagine pe un tavan întins?

Da! Tavanele întinse oferă o selecție largă, inclusiv imagini imprimate. Această opțiune deschide oportunități nelimitate pentru proprietarii de case creative și designerii de interior profesioniști.

De la modele simple la interacțiunea sofisticată de lumini și umbre, de la imprimeuri luminoase și vii de fotografii la forme pure de extravaganță abstractă - orice imagine la care vă puteți gândi poate fi imprimată pe o membrană de tavan întinsă pentru a completa aspectul unei camere.

Pentru o idee mai bună, iată o listă scurtă de imprimări obișnuite:

• fotografie a cerului la amiază cu niște nori frumoși pe fundal

• fotografie clară a cerului de la miezul nopții, cu constelații

• simularea tipăririi unui tavan în formă de lux de modă veche, cu cornișe etc.

• o fotografie a pădurii adânci făcută de jos.

Combinația de imprimări de imagini cu finisaj de plafon întins și alte accesorii, cum ar fi iluminarea cu LED, oferă opțiuni de design inedite.
1. De ce se numesc tavane întinse?

Tavanul întins / tensionat este în esență o pânză elastică care este atașată la toți cei patru pereți ai camerei și apoi întinsă la locul său cu încălzitoare de aer pentru a crea un tavan suspendat incredibil de puternic și durabil.

2. Pentru ce tipuri de clădiri sunt recomandate plafoanele întinse?

Tavanele întinse pot fi folosite oriunde, dar datorită avantajelor lor, cum ar fi rezistența, durabilitatea, întreținerea și igiena reduse, acestea se găsesc foarte des în școli și grădinițe, locuri de joacă, spitale și alte facilități medicale, case de bătrâni, săli de sport, piscine, baruri și restaurante.

3. Ce finisaje sunt disponibile?

Există o selecție foarte largă de culori. Puteți opta pentru un finisaj mat tradițional, ușor lucios satinat sau finisaj lucios dramatic. Cu un tavan translucid, lăsați să intre mai multă lumină. Sau, de ce nu, atrageți interesul cu un plafon cu un logo imprimat, lucrarea sau motivul dvs. preferat. Puteți crea chiar și plafoane modelate, în trepte sau pe mai multe niveluri.

4. De ce sunt recomandate plafoanele întinse pentru piscine?

Tavanele întinse sunt foarte igienice, antistatice și necondensante. Membrana întinsă a tavanului este foarte subțire, astfel încât atinge temperatura camerei foarte repede, ceea ce înseamnă că nu există condens sau mucegai. În incintele în care ventilația nu funcționează corect, recomandăm instalarea unor grile de ventilație simple pentru a asigura circulația naturală a aerului între cameră și spațiul de deasupra tavanului întins. De asemenea, nu ar trebui să uităm de opțiunile de proiectare (a se vedea punctul 3). O alegere populară pentru piscine este imprimarea cerului înnorat.

5. Cum funcționează plafoanele întinse cu lumini și alte accesorii?

Platformele pentru corpuri de iluminat sau alte sisteme sunt atașate la tavanul original și înălțimea lor este ajustată pentru a se potrivi cu înălțimea tavanului întins. Odată ce tavanul este așezat, inelele de armare sunt lipite de pânză și apoi tăiate în interior pentru a crea deschideri pentru lămpi și alte sisteme. Corpurile de iluminat sunt conectate la cabluri, trecute prin deschideri și apoi sunt introduse pe platformele corpurilor de iluminat de deasupra ecranului.

6. Cât costă tavanele întinse?

Prețul pentru material și instalarea plafoanelor noastre tensionate începe de la 195 RON pe metru pătrat. Aceste costuri sunt similare cu tavanele din gips-carton. Cu toate acestea, cu gips-carton, va trebui să luați în calcul o instalare mult mai lungă, costul curățării încăperilor, eliminarea deșeurilor și curățarea spațiilor.

7. Cum menținem plafonul tensionat?

Este foarte usor. Spre deosebire de tavanele tradiționale, tavanul întins nu se fisurează. Materialul este impermeabil și poate ține până la 100 de litri de apă pe metru pătrat de tavan - în cazul unei defecțiuni tehnice sau inundații, vă protejează proprietatea de daune. Ușor de curățat, folosiți doar o cârpă umedă!

8. Cât durează instalarea unui plafon tensionat?

Pe scurt, mai puțin de o zi.

9. Ce garanție au plafoanele întinse?

Oferim o garanție de 10 ani. Tavanele întinse pot dura mult mai mult. Este probabil ca după un timp să doriți să schimbați designul (ceea ce este foarte simplu) înainte de a fi necesar să îl înlocuiți din cauza uzurii.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Când vine vorba de alegerea unui furnizor de plafoane întinse, doriți să fiți siguri că compania poate oferi o muncă de calitate și o experiență excelentă pentru clienți. Aici intervine Wilio! De ani de zile îi ajutăm pe clienți să găsească furnizori de înaltă calitate și știm cât de important este să alegem unul care să aibă instrumentele potrivite, armăturile, lipiciul - toate lucrurile de care au nevoie. De aceea, oferim o varietate atât de largă de opțiuni din lista noastră de experți în plafoane întinse! _X000D_