Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Tencuială de fațadă
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tencuială de fațadă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tencuială de fațadă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.037 furnizori din zona dvs.
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru-Marian D.

Companie
București
4,7
Renovare apartament

Simti nevoia unei schimbari? Te-ai plictisit de vechea ta casa si iti doresti modificari ? Suntem alaturi de tine si te susținem sa schimbi aspectul casei tale!

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ștefania C.

Companie
Bragadiru
4,5
Renovare apartament

ZUGRAVELI - IMPROSPATARE - IGIENIZARE A LOCUINTEI Va oferim servicii de calitate la preturile cele mai mici de pe piata plus garantia lucrarilor. Efectuăm instalatii electrice,fotovoltaice,construcții case la roșu și la cheie,diverse demolări. Oferim contract,factura si chitanta pentru serviciile efectuate. PLATA SE VA FACE ESALONAT PE ETAPE . Mottoul meu : Gandeste,crede,viseaza,indrazneste si ai sa realizezi imposibilul.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Tencuirea fațadei

Tencuieli de perete exterior

Tencuiala este o metodă utilizată pentru a crește rezistența peretelui. Scopul său este de a decora structurile de perete. Tencuirea pereților exteriori se referă la procesul de acoperire a suprafețelor neuniforme și a pereților aspri cu un material numit tencuială. Se prepară amestecând nisip și var sau beton din ciment cu apă.

Cerința pentru tencuirea pereților exteriori:

Când tencuiți pereții exteriori, este necesar să îndepliniți diverse cerințe de tencuială. Deci, trebuie să țineți cont de aceste cerințe pentru a obține pe perete tencuiala perfectă .

Cerințele sunt enumerate mai jos:

Tencuiala ar trebui să fie economică.

Durabilitatea tencuielii trebuie să fie ridicată și rezistentă.

Tencuiala trebuie să adere.

Tencuiala ar trebui să poată fi aplicată în toate condițiile meteorologice.

Metoda de tencuire a peretelui exterior:

Când tencuiți pereții exteriori, trebuie să urmați pașii de mai jos:

În primul rând, nivelarea și fixarea știfturilor orizontale pe perete trebuie efectuate cu ajutorul instrumentelor de măsurare.

După finalizarea știfturilor orizontale de pe pereți, proeminențele de pe suprafața peretelui sunt tăiate și curățate.

Apoi se aplică un prim strat de mortar (până la 15 mm de la suprafață).

Cimentul se aplică pentru a îmbunătăți aplicarea tencuielii pe suprafața betonului.

După tencuirea suprafeței peretelui, se creează o tăietură cu o șlefuitoare, care este umplută cu etanșant anti-meteo, lățimea canelurii dintre grinzi și pereți.

După efectuarea acestei metode, tencuiala peretelui exterior va fi finalizată, dar dacă doriți să o faceți singur, este dificil. Prin urmare, trebuie să angajați un tencuitor și să utilizați materiale de înaltă calitate.

Avantajele peretelui de ipsos:

Tencuirea peretelui exterior are diferite avantaje:

Puteți îmbunătăți peretele exterior cu tencuială și puteți face diferite finisaje pe el.

Pereții tencuiți vă vor oferi o viață mai bună.

Pereții vor fi permanenți după tencuială.

Ipsosul poate proteja pereții de umiditate, căldură, ploaie și alte condiții climatice.

Natura tencuielii este lipsită de contaminare.

Cum să tencuiți peretele exterior

În ceea ce privește pereții exteriori, metodele și tehnicile utilizate sunt foarte asemănătoare cu tencuirea interioră. Gestionarea procesului nu este ușoară. Cu toate acestea, acest lucru poate fi realizat dacă vă alocați timp. Dacă nu sunteți sigur sau dacă clădirea dumneavoastră este veche și fragilă, este mai bine să angajați un tencuitor pentru a evita greșelile costisitoare.

Este important să rețineți că vremea va juca un rol decisiv. Evitați tencuielile în timpul iernii, deoarece înghețul poate duce la crăpături. Ca întotdeauna, asigurați-vă că zona pe care doriți să o tencuiți este complet curată. Toate particulele și reziduurile libere vor trebui eliminate.

Tencuială de perete exterior

Diferența cheie între tencuirea pereților interiori și cei exteriori este tipul de tencuială pe care va trebui să îl utilizați. Tencuiala interioară nu trebuie folosită niciodată pe suprafețe exterioare. În schimb, trebuie să utilizați un amestec de ciment și nisip de ipsos. La fel ca în cazul pereților interiori, mai multe straturi de PVA diluat vor fi benefice și pentru pereții exteriori. Aplicați tencuiala cu o spatulă, ca de obicei. Primul strat trebuie să aibă o grosime de aproximativ 5 mm. Aceasta este grosimea optimă, astfel încât tencuiala să poată fi fixată în perete.

Asigurați-vă că ați răzuit tencuiala înainte de a aplica al doilea strat. Al doilea strat trebuie să aibă o grosime de 10 mm.

Cum se aplică corect tencuiala exterioară de ciment?

Casele sunt tencuite extern pentru a depăși variațiile liniilor plumbului și liniilor care apar în mod natural ca urmare a variațiilor în pereții, liniile și nivelurile RCC și zidărie. Deoarece există o serie de îmbinări în coridoarele individuale de zidărie și, de asemenea, între RCC și peretele de zidărie, aceste îmbinări sunt predispuse la pătrunderea apei de ploaie. Tencuiala hidroizolantă externă devine o necesitate pentru a asigura un înseliș etanș al clădirii..

Tencuiala exterioară de ciment este, de obicei, dublă, deoarece are o grosime <20 mm. Dacă grosimea tencuielii este mai mare de 15 mm, se recomandă o tencuială cu două straturi.

Gipsul a fost, de asemenea, utilizat pentru a crea modele complexe, opere de artă și șabloane pentru a crea un exterior frumos.

Aplicarea tencuielii

Când aplicați tencuiala, verificați întotdeauna dacă pereții, coloanele și elementele de zidărie nu conțin praf, grăsimi, nămol de ciment sau alt material biologic care poate afecta aplicarea tencuielii. Tencuiala externă ar trebui să înceapă cât mai curând posibil de la data finalizării zidăriei. Suprafața care trebuie tencuită trebuie să fie netedă și încă umedă, astfel încât să nu absoarbă apa / umezeala din mortarul de ciment atunci când se aplică mortarul de ciment pe peretele de zidărie. Asigurați-vă că aveți la dispoziție toate echipamentele, cum ar fi un mixer pentru mortar, tavă, găleți etc. Plasa ar trebui să fie atașată la îmbinarea peretelui de zidărie și a RCC pentru a preveni crăpăturile datorate expansiunii și contracției diferitelor materiale. Verificați dacă tencuiala aplicată pe peretele de zidărie are o suprafață plană, cu un boloboc și o margine dreaptă.

Sfaturi pentru tencuiala externă

Cimentul mixt (PPC/PSC) este recomandat pentru tencuială. Înainte de a aplica al doilea strat, asigurați-vă întotdeauna că primul strat de tencuială s-a întărit timp de trei zile, astfel încât primul strat să adere corect. Asigurați-vă că există o picătură peste tot, astfel încât apa să nu curgă pe perete în casă în timpul sezonului ploios.

Când amestecați mortarul de ipsos, asigurați-vă că tot cimentul, nisipul, fibrele și compusul hidroizolant sunt bine amestecate în stare uscată și apoi se adaugă apă pentru a obține consistența dorită.

Amestecul de ciment, apă, nisip, fibre și amestec de hidroizolație

Pregătiți cantitatea de tencuială de ciment astfel încât să fie utilizată în decurs de 1 oră de la amestecare. Se întărește întotdeauna primul strat de tencuială înainte de a aplica al doilea strat pentru o mai bună aderență. Cel mai important lucru este să vă asigurați că tencuiala se întărește cel puțin 10 zile