Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Tencuială var-ciment
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Tencuială var-ciment

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tencuială var-ciment? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori23.768 furnizori din zona dvs.
profile image

Alexandru D.

Liber profesionist
București
4,9
Zugrav, zugrăveli

Execut lucrari de constructii interioare : rigips ,glet,zugravire,usi ,geamuri,obiecte sanitare,instalatii sanitare etc.........................

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile P.

Liber profesionist
Cluj-Napoca
4,9
Renovare apartament

Firma presteaza servicii in domeniul constructiilor civile si industriale. Avem ca obiect de activitate constructia de case din lemn sau structura metalica,terase,garduri, amenajari interioare si exterioare precum termoizolatii cu vata bazaltica/polistiren,compartimentari pereti,tavane suspendate, finisaje la cheie pentru locuinte private,sedii firme,spatii comerciale si industriale,cat si spatii HORECA.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Nicolae M.

Liber profesionist
Craiova
4,0
Zugrav, zugrăveli

Om bun la toate.. Realizez lucrări de construcții băi de la zero bucătării , placări cu polistiren cofraje de beton construiesc case acoperișuri ofer foarte mare seriozitate

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Cum să alegeți tencuiala pentru clădirea dumneavoastră

Vreți să renovați interiorul sau exteriorul casei dumneavoastră și să alegeți tencuiala potrivită? Mulți dintre noi ne bazăm pe construcții sau renovări pentru a merge pe șantierele de construcții și pentru a cumpăra tencuiala care este cea mai ieftină. Cu toate acestea, alegerea corectă a tencuielii este importantă.
Tencuiala protejează zidăria de daune și mărește durabilitatea acesteia. Tencuielile îmbunătățesc, de asemenea, izolația termică, acumularea și parametrii acustici ai pereților. Acestea ajută la îmbunătățirea proprietăților de protecție împotriva incendiilor ale casei și previn formarea mucegaiului. O funcție importantă a tencuielilor este, de asemenea, reglarea umidității interne, contribuind astfel la un mediu sănătos pentru casă.

Este posibil să nu fie întotdeauna ușor să cunoașteți tencuiala. Există mai multe divizii de ipsos și un constructor neinteresat se poate pierde cu ușurință în ele. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă faceți griji, deși tencuielile actuale sunt diverse, ele pot fi utilizate practic pe toate tipurile de suprafețe - pe cărămidă, beton celular sau beton. Diferențele dintre tencuieli sunt în aplicarea lor, ordinea straturilor aplicate sau în pregătirea substratului.

Alegerea pentru clădirea dumneavoastră poate fi gips, var sau tencuială de var-ciment. În prezent, tencuielile de lut se confruntă cu o revenire. La alegerea unui tencuieli, trebuie să luați în considerare și mai mulți factori, cum ar fi: substratul, structura finală a tencuielii, tipurile de mediu în care va merge tencuiala (interior, exterior, umiditate, solicitare mecanică etc.).

Tencuială de var-ciment

Tencuielile de var-ciment sunt mijlocul de aur și sunt întotdeauna o alegere bună. Este un material dovedit de istorie, poate fi folosit pentru a crea un perete neted, dar și structurat. Acestea sunt caracterizate de o rezistență mai mare și sunt potrivite pentru orice mediu, cum ar fi spațiile de locuit, bucătăriile, băile și garajele. Tot ce trebuie să faceți este să asamblați corect sistemul de tencuială.

Acest tip de tencuială este potrivit nu numai pentru interior, ci și pentru fațadele exterioare, deoarece sunt potrivite pentru toate materialele de construcție de bază (cărămidă, beton celular, beton).
Datorită conținutului de ciment, tencuiala de var-ciment este mai puternică și mai durabilă, reglează mai bine umiditatea decât tencuiala de gips. Suprafețele structurate ale tencuielilor de var-ciment îmbunătățesc proprietățile acustice ale peretelui și acest material funcționează bine.

Avantajele tencuielii de var-ciment

Acest material tradițional, testat în timp, acumulează perfect căldura și îmbunătățește confortul acustic al casei dumneavoastră. Tencuiala de var-ciment rezistă mai bine deteriorării și umezelii decât gipsul. Atunci când alegeți o astfel de tencuială, puteți alege dintre mai multe tipuri - de la variante grosiere la fine, care arată elegant.

Tencuieli manuale vs. tencuieli pentru mașini

Tencuielile de var-ciment pot fi vopsite pe suprafața interioară sau exterioară a casei manual sau cu mașina. Depinde de dumneavoastră ce tip alegeți. Mai mulți constructori nici măcar nu vor să audă despre tencuieli de mașini. Dacă sunteți meșter și doriți să aplicați singur tencuiala, tencuielile manuale sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Munca va fi mai lentă, dar merită. Meșterul local, pe care îl veți găsi pe Wilio, vă poate ajuta, de asemenea, cu tencuiala aplicată manual, deoarece tencuielile manuale au încă susținătorii lor printre fanii măiestriei precise. Tencuielile pregătite în acest mod sunt ideale pentru reconstrucții și zone mai mici.

Dacă intenționați o renovare majoră, o construcție nouă sau o renovare completă a fațadei exterioare, puteți comanda ajutor unei companii prin intermediul platformei Wilio, care va amesteca mecanic tencuiala de var-ciment. Aplicarea tencuielilor cu mașini este incomparabil mai rapidă, ceea ce vă poate economisi timp și bani. Deci, puteți avea toată casa pregătită în mai puțin de o săptămână. De exemplu, 500 m2 pot fi realizați în 4 zile. Timpul necesar pentru tencuirea mașinii este la jumătate mai scurt decât pentru tencuirea manuală.

Alte avantaje ale tencuielilor cu mașini includ și calitatea designului. Materialele utilizate în această metodă de lucru sunt amestecate cu precizie în producție, au aceeași compoziție și, prin urmare, nu există riscul fluctuațiilor de calitate în prepararea tencuielii pe șantier. Tencuielile interne de var-ciment au o mare versatilitate și pe termen lung sunt verificate în timp și satisfăcute de clienți, sunt potrivite pentru majoritatea clădirilor, sunt respirabile, rezistente la deteriorări și mucegai.
Cu toate acestea, tencuielile interne de var-ciment au și câteva dezavantaje - nu sunt potrivite pentru iluminatul direct sau pentru efectele de iluminare. Dacă sunt deteriorate local, autocorectarea este mai grea.

Cum se pregătește baza pentru tencuială?

Baza pentru aplicarea tencuielii în interior trebuie să fie uscată, solidă, portantă, neînghețată și stabilă, fără murdărie, praf, resturi de vopsea veche, suficient de aspră și, de asemenea, uniform absorbantă. Substratul nu trebuie să fie impermeabil.

Cum se pregătește construcția înainte de tencuială

- apă sub o presiune de cel puțin 2,5 BAR (250 kPa) sau un recipient cu un volum de 1000 litri cu pompă și presostat
- curent electric cu tensiune 400 V și siguranță 25B, terminal 32A - 3 faze (cu cinci pini)
- drum de acces pavat pentru camion cu braț hidraulic
- șantierul trebuie să fie închis, ceea ce înseamnă: geamuri instalate, uși de intrare, poartă de garaj și acoperiș
- echipat cu toate instalațiile sanitare și electrice
- demolați și reparați toate părțile lipsă ale zidăriei

Dacă intenționați renovarea sau o construcția nouă și doriți să găsiți meșteri de calitate la prețuri accesibile, contactați experții prin Wilio! Nu doar asta, veți găsi meșteri din zona dumneavoastră imediată, dintre care puteți alege. Alegerea expertului potrivit pentru proiectul dumneavoastră nu a fost niciodată mai ușoară!