Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Torturi și prăjituri de nuntă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în torturi și prăjituri nunta. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Torturi și prăjituri de nuntă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Torturi și prăjituri de nuntă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

Aș vrea un tort corespunzător. Sau de ce să-ți găsești cofetarul prin Wilio?
Ați vrea să aduceți o capodoperă dulce la eveniment, dar nu sunteți cel mai înzestrat în această privință? Ce ziceți de încercarea unui cofetar certificat? Fie că aveți nevoie de un tort pentru o ocazie specială, pe trei niveluri pentru o nuntă sau cu personaje din marțipan pentru o petrecere de ziua de naștere a copiilor - nimic nu este o problemă pentru un profesionist cu experiență. Uitați de orele lungi lângă ustensilele de fondant lipicios și de cofetărie, pe care le cumpărați cu o singură ocazie și nu le folosiți mai mult. Angajarea unui profesionist este cel mai bun mod de a obține un tort de neuitat, care nu numai că va arata minunat, dar are și un gust minunat. Cel mai bun loc pentru a găsi cofetari talentați și profesioniști este pe Wilio. Cu Wilio, veți găsi un expert în zona dumneavoastră, o dată sau de două ori. Primiți un desert frumos și delicios pe care îl puteți servi fără a fi nevoie să petreceți ore în bucătărie.
Cofetarii și brutarii sunt același lucru?
Deși anumite abilități se suprapun, un cofetar este de obicei un specialist în coacerea și decorarea prăjiturilor, a produselor de patiserie și a torturilor, în timp ce brutarii fabrică adesea prăjituri împreună cu o gamă largă de alte produse de panificație.
Cu ce ​​ocazii sunt potrivite prăjiturile personalizate?
Prăjiturile sunt utilizate în mod obișnuit pentru a sărbători ocazii speciale, cum ar fi nunți, zile de naștere și aniversări. Sunt, de asemenea, gustări și deserturi populare pentru evenimente corporative.
Ce combinații sunt cele mai populare?
În mod tradițional, ciocolata, untul, bezeaua, mierea, precum și prăjiturile cu brânză și fructe sunt puse în fruntea clasamentului. Dar nu există limite la imaginație, așa că nu va veți da greș nici cu arome precum morcovi, banane, dar și foarte populara catifea roșie.
Câte porții are un tort?
Un tort rotund standard cu un diametru de 23 de centimetri are 12 porții, torturile cu diametrul de 25 de centimetri sunt pentru 14 - 16 persoane. Depinde de tine cât de mari sunt bucățile pe care le tai. Dar mai bine clarificați dimensiunea direct cu cofetarul angajat.
Cât durează coacerea și decorarea unui tort?
Deși timpul de coacere este relativ scurt (aproximativ 40 de minute), modelarea și decorarea pot dura până la câteva zile, în funcție de mărimea tortului și de complexitatea decorațiunilor alese.
Cât costă?
Prețul pentru contractarea prin Wilio este de obicei între 30 - 110€. Prețul va depinde de tipul ocaziei, de mărimea tortului, de tipul de decor și de durată.
Ce includ serviciile profesionale de coacere?
Cofetarul din zona dumneavoastră poate pregăti prăjituri originale pentru zile de naștere și ocazii speciale, precum și prăjituri simple și gustoase care vor mulțumii toți oaspeții, sau chiar prăjituri minunate pentru ziua dumneavoastră specială.
Servicii

Tort de nuntă
Un tort obișnuit cu siguranță nu este potrivit pentru ziua ta. Cu siguranță nu veți renunța la un cofetar profesionist, deoarece acesta nu numai că poate combina gusturile, ci poate și asorta designul tortului cu tema generală de decorare. De asemenea, vă veți da seama că este un bun cofetar prin faptul că vă va vorbi despre ideile voastre și nu va uita să vă întrebe despre numărul de invitați. Acesta vă va face o recomandare pe baza informațiilor obținute. Majoritatea producătorilor oferă și degustări, astfel încât să puteți alege aroma dorită. În ziua cea mare, cofetarul dumneavoastră profesionist va livra cu grijă tortul la recepție și îl va aranja cu flori proaspete sau alte decorațiuni.
Prăjituri și brioșe corporative
Prăjiturile corporative cu logo-uri și brioșele sunt un mare plus pentru orice eveniment. Puteți comanda brioșe pentru a lansare de produse, pentru a deschide un magazin, pentru o conferință sau chiar doar pentru ceaiul de dimineață a angajaților dumneavoastră. Patiserul dumneavoastră vă va sfătui să comandați o cantitate suficientă, deoarece nimeni nu dorește să rămână fără dulciuri. Puteți alege chiar și sigle comestibile, cum ar fi fondantul sau ciocolata. Cofetarul dumneavoastră va livra produsele în siguranță la locul de muncă.
Torturi de ziua copiilor
De la cele mai recente personaje de film, la culori și forme spectaculoase - prăjiturile pentru zilele de naștere ale copiiilor sunt un test pentru mulți cofetari. Primul lucru despre care te va întreba cofetarul va fi aroma. Probabil va alege un tort simplu făcut din pandișpan sau aluat de ciocolată pentru a atrage papilele gustative ale copiilor. Dacă nu cunoașteți modelele, cofetarii au creat deja un catalog de personaje, pe care îl actualizează regulat odată cu apariția fiecărui nou personaj Disney. De asemenea, veți decide forma tortului, de exemplu, inimile sau mașinile sunt populare. Fondantul este folosit pentru înseliș, dar puteți opta și pentru așa-numitul „tort gol”. Tortul poate fi decorat cu numele sărbătoritului și vârsta.
Prăjituri pentru ocazii speciale
Tortul este potrivit pentru ocaziile în care mulți oameni se întâlnesc. Acesta adaugă un fel de unicitate evenimentului. Nu uitați să alegeți bine dimensiunea, astfel încât să ajungă tuturor. De asemenea, vă puteți dezlănțui imaginația cu aceste prăjituri, dar este recomandat să rămâneți cu picioarele pe pământ. La urma urmei, cu cât sunt mai mulți oameni, cu atât mai multe gusturi iar clasicul este pur și simplu sigur. Bucătarul dumneavoastră patiserie îți va aduce tortul într-o cutie pentru transport și pentru o depozitare ușoară.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.