Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Traducere și interpretare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în traducere și interpretare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Traducere și interpretare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Traducere și interpretare

Servicii

Traducerea unui certificat sau a unei licențe
Dacă sunteți expat, calificările sau certificatele dumnevoastră pot fi recunoscute numai dacă sunt traduse de un traducător autorizat. Aceștia pot traduce calificări secundare sau terțiare precum diplome și adeverințe sau certificate de naștere, căsătorie și divorț. Aceste traduceri certificate vă vor oferi documente de identificare relevante pentru probleme juridice, cereri de viză, permise de conducere sau deschiderea de conturi bancare într-o țară nouă.
Traduceri juridice
Traducerile juridice sunt necesare pentru tranzacțiile de capitaluri proprii și acordurile comerciale globale. Dacă sunteți exportator sau lucrați cu produse și servicii pe mai multe piețe internaționale, veți avea nevoie, de asemenea, de o traducere legală pentru a vă asigura că informațiile tehnice și despre produs sunt corecte atunci când sunt scrise în limba principală a țării. De asemenea, ar trebui să primiți contracte legale, acorduri și mesaje digitale traduse, astfel încât să fiți la curent cu toți termenii și condițiile înainte de a semna documente importante.
Traducere medicală
Pentru industria medicală, farmaceutică și veterinară, traducerea medicală este un serviciu de traducere specializat în care traducătorii au cunoștințe extinse despre subiect și înțeleg terminologia medicală. Aceasta înseamnă că informațiile traduse sunt compatibile, exacte și pot fi utilizate în întreaga lume. Traducerile pot include materiale de instruire, informații clinice și texte medicale. Pentru utilizare topică, traducerile medicale pot fi utile în clinicile care oferă o bază multiculturală, astfel încât toți pacienții să poată citi informații medicale importante în limba lor maternă.
Traducere de marketing și site-uri web
Dacă aveți clienți globali, probabil că vor dori să acceseze site-urile web și materiale de marketing în limba lor maternă. Puteți solicita ca serviciile de traducere a site-ul dumneavoastră web să includă SEO pentru a fi cât mai adaptate posibil cu rezultatele căutării locale Google pe piața dumneavoastră țintă. De asemenea, puteți solicita traducătorului dumneavoastră să traducă materiale de marketing precum broșuri, foi sau etichete de produs. Localizarea conținutului duce conținutul cu un pas înainte și se conectează cu preferințele regionale și culturale.
Traducere video și audio
Dacă aveți nevoie de traducere pentru subtitrări video, comentarii vocale sau transcrieri, un expert în traducere și transcriere vă poate ajuta. Indiferent dacă este necesară traducerea în engleză, spaniolă sau în altă limbă, serviciile de traducere vă pot extinde notorietatea către un public mai larg. De asemenea, specialistul dumneavoastră în traduceri poate discuta despre modalități de a traduce materialele astfel încât să aibă un impact mai mare asupra țării pe care o vizați.

Întrebări frecvente

De ce să comandați servicii de traducere prin Wilio?
Într-o lume globală și multiculturală, nevoia de a traduce documente importante, certificate, audio și video devine din ce în ce mai frecventă. Angajarea serviciilor de traducere pentru traducerea informațiilor vă poate ajuta să vă extindeți pe piețe noi, să vă vindeți produsul, să obțineți o ofertă de muncă sau să vă continuați educația. Nu aveți încredere în aplicațiile automate pentru traduceri importante, mai ales atunci când puteți găsi traducători experimentați, certificați și de încredere care vor face treaba rapid și corespunzător. Pe Wilio veți găsi servicii de traducere pentru diferite limbi. Angajarea cuiva care să traducă documentele de care aveți nevoie nu a fost niciodată mai ușoară.
Ce este un serviciu de traducere și interpretare?
O traducere este o informație scrisă care a fost tradusă (dintr-o limbă în alta) cu același sens. Un translator traduce vorbirea în timp real. Mulți traducători și translatori oferă ambele servicii, în funcție de ceea ce li se cere.
Care sunt diferitele tipuri de traducători?
Majoritatea traducătorilor sunt specializați în traduceri cu limba lor nativă și una sau două alte limbi. Serviciile de traducere obișnuite includ engleză, germană, italiană, maghiară, spaniolă și multe altele.
Cât durează traducerea unui document?
Majoritatea serviciilor de traducere vor traduce documentul dumneavoastră în termen de 5-7 zile lucrătoare, deși documentele mai scurte pot fi finalizate mai devreme. Dacă solicitarea dumneavoastră este urgentă, puteți plăti suplimentar pentru serviciul expres.
Cât costă o traducere?
Prețul poate varia în funcție de limbă, lungimea documentului, timpul în care aveți nevoie de document și dacă aveți nevoie de un traducător autorizat.
Ce include serviciul de traducere?
Traducătorii au cunoștințe avansate de termeni tehnici, etichetă culturală și nuanțe lingvistice. Se pot asigura că documentul este tradus în sensul corect. Aici

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery