PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Transport, curierat
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Transport, curierat

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Transport, curierat? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori27.905 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian Silviu B.

Liber profesionist
București
5,0
Grădină, grădinar

Lucrez din 2010 în amenajări de grădini începând de la adăugat pământ vegetal , sistem de irigații , însămânțare cu gazon sau montaj de rulouri de gazon , amenajare cu plante și arbuști.Putem executa defrișări, curățare de terenuri de iarbă și arbuști, putem să executăm operațiuni de săpare manual sau mecanizat , facem întreținere pentru grădini .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

George D.

Liber profesionist
Vârteju
5,0
Electrician

Sunt inginer electromecanic cu experienta profesionala in mai multe domenii. Ofer si doresc seriozitate. Va pot ajuta in domeniul instalatiilor electrice, reparatii mobila sau ansamblarea acesteia, reparatii rigips sau pereti.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Florin B.

Companie
București
4,9
Fabricarea mobilei

Realizam mobila la comanda din materiale de cea mai bună calitate,bucătari, dormitoare, living ,.transport și montaj gratis ,proiectele se fac împreună cu clientul ,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
Vedeți mai mult
Servicii
Ce includ serviciile de curierat?
Există multe opțiuni din care puteți alege și nu este necesar să vă limitați alegerea la marile companii de curierat. Iată câteva opțiuni de livrare dintre care puteți alege:
livrare expres
Dacă trebuie să livrați comanda de urgență clientului sau să semnați documente legale importante, puteți aranja livrarea expresă prin curier. Serviciile Express sunt de obicei utilizate pentru articolele anunțate târziu, care pot fi preluate și livrate cu ușurință. Majoritatea curierilor vă vor oferi 2-3 ore între preluare și livrare, în funcție de locația dvs. Curierul va veni la dvs. acasă sau la companie, va ridica coletul și îl va livra la destinație cât mai curând posibil.
Livrare în oraș în aceeași zi
Livrarea în oraș în aceeași zi este o soluție potrivită pentru livrarea de mărfuri în locuri unde nu este comod de ajuns. De asemenea, puteți utiliza acest tip de livrare pentru a livra alimente sau pentru a muta mobilier. Curierul vă va oferi cu siguranță mai multe termene de preluare și livrare care să vi se potrivească.
Livrare în ziua următoare
Acest tip de livrare este o alegere potrivită atunci când bunurile dvs. nu trebuie să ajungă rapid de la punctul A la punctul B. Livrarea în ziua următoare este mai ieftină decât livrarea în aceeași zi. Este utilizată în principal pentru livrarea de mobilier, covoare sau piese auto. De obicei, va exista un timp de preluare și un timp de livrare desemnat pe parcursul zilei, în funcție de locul în care livrați. Puteți utiliza acest serviciu o singură dată sau puteți comanda un curier periodic, corespunzător nevoilor afacerii dvs.
Transport internațional
Unele servicii de curierat au propria livrare internațională sau lucrează cu servicii internaționale de curierat pentru a se asigura că pachetul ajunge la destinație. Mărfurile vor fi ridicate de la domiciliu de către un serviciu local, duse la un depozit, unde vor fi sortate, înregistrate corespunzător și vor merge la locul de livrare. Aceste mărfuri vor fi livrate în câteva zile până la o săptămână, în funcție de locul de livrare.
Livrare peste mări
Poate conduceți o afacere online sau doriți să trimiteți un pachet de familie peste mări. Utilizarea serviciului de livrare a curierului străin va fi cea potrivită. Înainte de preluare, vă puneți de acord cu curierul dvs. cu privire la prețul, greutatea posibilă a coletelor, astfel încât să fiți conștienți de costurile asociate transportului. Pentru unele servicii de peste mări, poate fi necesar să vă returnați expedierea în depozit, pentru o expediere ulterioară.
Întrebări frecvente
De ce să închiriați un serviciu de curierat prin Wilio?
Aveți un pachet sau documente pentru livrare, dar nu aveți timp să mergeți în oraș? Trebuie să trimiteți mărfuri la nivel internațional sau peste mări? Nu mai trebuie să vă bazați pe „poșta melc” sau pe companiile de transport de mărfuri pentru a transporta expedieri mai mari sau atunci când trimiteți documente. Curierul vă va ridica mărfurile și le va livra la momentul potrivit. Cele mai bune servicii de curierat pot fi găsite la Wilio. Pur și simplu introduceți solicitarea și contactați un furnizor accesibil de servicii de curierat care vă va livra coletul acolo unde aveți nevoie.
Aveți nevoie de un curier cu o licență specială?
Pentru anumite tipuri de expedieri, este posibil să aveți nevoie de un curier cu o licență specială. Înainte de a confirma expedierea, asigurați-vă că curierul deține licența și asigurarea corespunzătoare.
Ce este un serviciu de curierat?
Serviciile de curierat ridică și livrează corespondență, documente, pachete mici și expedieri mari. Aceștia vor ridica mărfurile de la locul de reședință sau de la adresa afacerii și le vor livra la destinație folosind un vehicul selectat și echipat corespunzător.
Ce articole sunt livrate cel mai frecvent prin servicii de curierat?
Curierii pot livra aproape orice. Cele mai frecvente articole sunt documentele legale, cadourile, rechizitele de birou, cărțile, piesele auto și instrumentele muzicale. Unii curieri pot livra, de asemenea, articole mari, cum ar fi mobilier sau cantități mari de bunuri. Cu toate acestea, există și o listă de articole pe care curierul nu vi le va încărca sau livra. Acestea includ, de exemplu, animale vii, arme de foc sau mărfuri periculoase.
Care sunt avantajele închirierii unui serviciu de transport prin Wilio comparativ cu o companie de curierat?
Căutând un serviciu de transport prin Wilio, veți avea mai mult control asupra timpilor de preluare și livrare, deoarece acest serviciu este mai puțin probabil să fie limitat de un anumit orar.
Cum pregătesc lucrurile pentru curier?
Ambalarea corectă a articolului va ajuta la livrarea bunurilor nedeteriorate și în condiții de siguranță. Alegeți o cutie suficient de mare și umpleți toate spațiile libere cu material de ambalare pentru a vă proteja bunurile. Dacă există mai multe articole în pachet, înfășurați individual fiecare articol pentru o protecție mai bună. Sigilați cutia și toate marginile libere pentru a vă asigura că nu se deschide în timpul transportului. Numele și adresa livrării trebuie înscrise vizibil.
Cât durează livrarea?
De regulă, puteți alege termenul de livrare care vi se potrivește. Majoritatea serviciilor de transport oferă livrare în aceeași zi, ziua următoare sau standard. Unii curieri pot percepe mai mult dacă trebuie să livrați marfa mai devreme.
Cât costă serviciul de curierat?
Prețul final va depinde de mărimea articolului, locația și livrarea expresă.
Informații utileCe trebuie sa stii

Serviciile de curierat sunt utilizate pentru livrarea tuturor tipurilor de produse și bunuri. De fapt, există o mulțime de produse care sunt livrate prin servicii de curierat. În general, serviciile de curierat oferă mai multe tipuri de servicii care includ livrarea de scrisori și colete, livrarea în aceeași zi și chiar livrarea peste noapte. De asemenea, livrează o gamă largă de articole, de la îmbrăcăminte la electrocasnice.

Compania de curierat vă va livra coletul în ambalajul original. Dacă doriți să oferiți un cadou cuiva, puteți împacheta produsul în cutia originală și apoi îl puteți pune într-o pungă cadou.

Un serviciu de curierat poate fi definit ca o companie care oferă servicii de transport de mărfuri. și documente dintr-un loc în altul. Furnizorul de servicii de curierat este responsabil pentru livrarea în siguranță a acestor articole. Cel mai adesea, compania de curierat livrează folosind propriile camioane sau vehicule. Cu toate acestea, în funcție de natura articolului de expediere, este posibil ca aceștia să fie nevoiți să utilizeze alte mijloace, cum ar fi transportul aerian, transportul feroviar sau transportul maritim.

Serviciile de curierat sunt utilizate atât în ​​scopuri comerciale, cât și în scopuri personale. Cele mai frecvente servicii de curierat includ livrarea coletelor, livrarea documentelor și serviciul de curierat pentru diverse mărfuri. Serviciile de curierat sunt de obicei efectuate de companii specializate, care au propriile vehicule.

Wilio este o piață care conectează clienții cu curierii locali independenți. Facilităm expedierea oricărui lucru local, la cerere și la un preț corect.

marfă feroviară sau maritimă.

Serviciile de curierat sunt utilizate atât în ​​scopuri comerciale, cât și în scopuri personale. Cele mai frecvente servicii de curierat includ livrarea coletelor, livrarea documentelor și serviciul de curierat pentru diverse mărfuri. Serviciile de curierat sunt de obicei efectuate de companii specializate, care au propriile vehicule.

Wilio este o piață care conectează clienții cu curieri locali, independenți. Facilităm expedierea oricărui lucru local, la cerere și la un preț corect.

marfă feroviară sau maritimă.

Serviciile de curierat sunt utilizate atât în ​​scopuri comerciale, cât și în scopuri personale. Cele mai frecvente servicii de curierat includ livrarea coletelor, livrarea documentelor și serviciul de curierat pentru diverse mărfuri. Serviciile de curierat sunt de obicei efectuate de companii specializate, care au propriile vehicule.

Wilio este o piață care conectează clienții cu curieri locali, independenți. Facilităm expedierea oricărui lucru local, la cerere și la un preț corect.

Wilio este o piață care conectează clienții cu curieri locali, independenți. Facilităm expedierea oricărui lucru local, la cerere și la un preț corect.

Wilio este o piață care conectează clienții cu curieri locali, independenți. Facilităm expedierea oricărui lucru local, la cerere și la un preț corect.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Transportul și transportul au fost întotdeauna unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerii. Fie că este vorba de livrarea de produse sau transportul de persoane, trebuie să luați în considerare multe lucruri atunci când căutați un serviciu care să funcționeze cel mai bine cu nevoile dumneavoastră. Wilio este aici pentru a vă ajuta! Oferim servicii de transport în multe domenii diferite, inclusiv livrarea coletelor și servicii de curierat. Prețurile noastre depind de distanța parcursă de curierii noștri. Pentru a vă asigura că obțineți ceea ce aveți nevoie, vă oferim informații actualizate despre furnizorii noștri, astfel încât să îi puteți contacta direct, dacă este necesar. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta cu nevoile dvs. de transport! _X000D_