Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Transport material

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în transport material. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Transport material? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Transport material

Întrebări frecvente

De ce să rezervați livrarea în zona dvs. prin Wilio?
Trebuie să rezervați servicii de livrare, astfel încât să puteți transporta cu ușurință pachete, documente, pliante, mobilier sau materiale de construcție? Economisiți timp și lăsați livrarea pe seama noastră - experții noștri în transport se vor adapta la programul dvs. și vor livra totul la momentul potrivit la locul potrivit. Cel mai simplu mod de a rezerva servicii de livrare este prin Wilio. Cu șoferi experimentați, care sunt gata să preia produsele și să le livreze imediat, vă puteți organiza transportul cu ușurință. Această metodă este cu siguranță cea mai convenabilă și cea mai simplă.
Ce face șoferul de livrare?
Șoferul de livrare vă va ridica bunurile și va asigura livrarea în siguranță într-o locație prestabilită. În plus față de livrare, majoritatea șoferilor pot manipula mașini sau camioane mai mari, ceea ce vă va oferi suficient spațiu pentru a livra cantități mai mari de mărfuri.
De ce să rezervați servicii poștale sau de curierat prin Wilio?
Livrarea prin Wilio este convenabilă și accesibilă. Datorită costurilor reduse de transport și a controlului asupra operatorului de transport pe care îl comandați și când vor fi livrate bunurile, puteți fi siguri că veți primi cel mai bun serviciu la un preț excelent.
Ce servicii de preluare și livrare sunt utilizate cel mai mult?
Cele mai frecvente servicii includ livrarea de materiale de construcții, mobilier mare și electrocasnice.
Cum va gestiona comanda șoferul de livrare?
Șoferul de livrare va gestiona comanda cu grijă, asigurându-se că articolele fragile sunt ambalate și protejate corespunzător și că rămân în poziție verticală, dacă este necesar.
Cât va dura livrarea?
Unele companii oferă livrare în aceeași zi în care ați comandat marfa, astfel încât veți avea marfa acasă în câteva ore. Cu toate acestea, dacă livrarea trebuie să aibă loc la nivel internațional sau doriți să comandați livrarea pentru o anumită oră / dată, poate dura mai mult pentru livrarea expedierilor.
Cât vă va costa livrarea?
Costurile de preluare și livrare vor depinde de distanța pe care trebuie să o parcurgă șoferul și de cantitatea de material transportat. Prețul variază, de asemenea, în funcție de tipul articolelor, mărimea acestora și data livrării. Aceste criterii determină dacă livrarea va costa mai mult sau mai puțin.
Am nevoie de un permis special pentru livrare?
Pentru anumite tipuri de transport, va fi necesar să aflăm dacă transportatorul nu are nevoie de o licență specială pentru livrarea mărfurilor. Condițiile pot varia în funcție de tipul de bunuri. Înainte de a accepta o ofertă, asigurați-vă că furnizorul selectat deține licența corespunzătoare și deține asigurarea necesară pentru bunuri.

Servicii

Ce include serviciul de ridicare și livrare?
Puteți închiria un serviciu de preluare și livrare pentru aproape orice. Citiți pentru ce puteți comanda acest serviciu:
Livrarea de mobilă și electrocasnice
Trebuie să livrați o piesă mare de mobilier, electrocasnice sau alte obiecte de uz casnic? Nu aveți o camionetă, camion sau remorcă? Închiriați un serviciu de livrare cu un vehicul mai mare, cu ajutorul căruia șoferul va lua bunurile de la magazin acasă sau le va muta într-o casă nouă. Șoferul de livrare va verifica detaliile, cum ar fi numărul de articole pe care trebuie să le mutați, dimensiunea mărfurilor și posibila fragilitate a acestora. Furnizarea de mobilier poate include și bunuri de la magazine populare, cum ar fi IKEA. Pur și simplu spuneți șoferului de livrare ce și de unde ați dori să preluați și să aranjați livrarea care vi se potrivește.
Livrarea coletelor și pliantelor
Solicitați livrarea coletelor la locul de muncă și economisiți bani la taxele de curierat. Dacă trebuie să livrați o expediere la un anumit moment, precizați. Furnizorii vor fi încântați să vă ofere acest serviciu. Este ideal pentru ziua de nastere sau alte cadouri. Șoferul vă va verifica pachetul pentru a vedea dacă este fragil și, dacă da, îl va manipula cu o atenție specială. Șoferul se va ocupa și de livrarea la timp. Puteți solicita distribuirea pliantelor și livrarea catalogului acestora pentru a sprijini companiile locale. Pentru a organiza o distribuție în scopul promovării afacerii dvs., distribuitorul va trebui să știe numărul de pliante sau cataloage, unde doriți să le livrați și ora livrării.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery