Contactați 10 profesioniști
Tratarea suprafețeiTrebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tratarea suprafeței? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.
Alexandru D.
Execut lucrari de constructii interioare : rigips ,glet,zugravire,usi ,geamuri,obiecte sanitare,instalatii sanitare etc.........................
Pietro Silvian S.
Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.
Irinel Răzvan C.
Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima
Floryn-Mihai G.
Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti
Ionut D.
Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele
Costel C.
Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,
Un mic ghid pentru finisajele de perete
Vești minunate pentru început. Există o întreagă lume a finisajelor de perete. Din momentul în care pereții au fost acoperiți cel mult cu var sau doar alb, dezvoltarea a avansat, astfel încât astăzi avem o altă problemă. În zilele noastre, există atât de multe posibilități încât de multe ori nu știm care este cea mai bună modalitate de a face un perete special sau de a decora, indiferent dacă este doar o cameră sau întreaga casă.
Tapet
Tapetul este hârtie decorativă aspră aplicată pe pereți cu adeziv. Designurile moderne au parcurs un drum lung de la predecesorii și design-urile lor simple și le vor suprima în zilele noastre.
sau doriți să acoperiți peretele cu un decor floral inspirat de o pajiște înflorită, există o șansă imensă să găsiți astfel de tapet, chiar și în ceea ce privește gustul sau bugetul. Când planificați un proiect potențial, rețineți că, în general, nu se recomandă utilizarea tapetului în camere cu umiditate mai mare, cum ar fi băile și bucătăriile. Expunerea repetată la umezeală poate deteriora, ondula sau încreți hârtia. Cu toate acestea, va depinde de condițiile exacte și de ventilația casei dvs., precum și de calitatea produsului.
Instrucțiuni de bază
Citiți primele instrucțiuni ale producătorului, deoarece acestea pot varia. De regulă, după pregătirea pereților, va fi necesar să tăiați tapetul în benzi în funcție de dimensiunea pereților. Aplicați pastă pe perete sau hârtie și atașați tapetul. Nu uitați să păstrați modelul repetat, ținând cont de reducere și extindere. Apoi apăsați suprafața și neteziți cu o mistrie. În cele din urmă, curățați-l cu o perie sau o cârpă.
Unelte și echipamente necesare
Unelte de tăiat, tapet, suprafață plană pentru a derula, lipi, role, mistrie și perie. Și atunci trebuie doar să fii la îndemână și răbdător.
Dificultate: medie
Șabloane
Șabloanele sunt realizate din material de calitate subțire , de exemplu, din plastic sau carton perforat sau tăiat într-un model. Acest design este apoi transferat pe perete aplicând vopsea sau alt produs.
Puteți utiliza șabloane cu culori, texturi, luciu și le puteți gofra în tencuială. Utilizarea lor pe perete este foarte versatilă și diversă. Este ca un tapet, cu excepția faptului că a fost făcut exact pe măsură în funcție de propriile preferințe. Se potrivesc aproape oriunde, exact în aceleași locuri ca o pensulă. Pot fi utilizate individual, tipărite doar în câteva locuri sau pot fi aplicate pe întreaga cameră și pe orice suprafață a peretelui sau a tavanului.
Instrucțiuni de bază
Mai întâi evaluați suprafața peretelui, deoarece starea acestuia va afecta aspectul designului final. În mod logic, este dificil să creați linii fine pe pereți neîndemânatici. Împingeți șablonul pe perete și folosiți un burete pentru a răspândi vopseaua sau alt produs pe care ați ales să îl utilizați.
Cheia este de a afla cum să preveniți scurgerea vopselei sub șablon. Se recomandă laminarea uscată pentru a evita deteriorarea șablonului. Alternativ, ar trebui utilizată o culoare mai groasă pentru a preveni scurgerea acesteia. Lăsați totul să se solidifice și eliminați șablonul încet și cu atenție.
Instrumente și echipamente de care aveți nevoie
Șablon, vopsea sau alt produs, pensulă sau mini-rolă și tavă. Dacă doriți să acoperiți o zonă foarte mare a peretelui cu un șablon, este recomandat să asigurați două sau mai multe șabloane pentru a finaliza lucrarea mai repede. În acest fel, nu trebuie să așteptați să se usuce sau să se întărească și puteți continua cu următorul și curățați treptat, rotiți și mișcați mai repede.
Dificultate: ușor
Tencuială de var Tencuiala de tei a existat din cele mai vechi timpuri, exemple de utilizare a acesteia datând din 7200 î.Hr. Tencuiala naturală de var constă adesea din var hidratat (hidroxid de calciu), apă și agregate. Tencuiala umedă se întărește într-o versiune de calcar, care este durabilă și în același timp respirabilă, ceea ce înseamnă că umezeala nu este prinsă în perete. Tencuiala naturală de var este rezistentă la mucegai, îmbunătățește calitatea aerului interior și este aproape neutră din punct de vedere al carbonului, făcându-l o alegere populară pentru proiectele de construcții ecologice. În sfârșit, „tencuiala venețiană” este un tip de finisaj care este de obicei asociat cu tencuieli originare din Italia. Tencuiala de var este un finisaj aproape de neegalat. Este interesant atât vizual, cât și tactil. Este disponibil în diferite culori, nuanțe și gloss-uri. Aplicat corect, poate merge oriunde - inclusiv o saună, duș și exterior. Îmbătrânește elegant și își îmbunătățește proprietățile în timp. Aplicația de bază va depinde de produs și de aspectul final pe care îl doriți, dar include tehnici tradiționale de tencuială utilizând mistrie, mistrie, mistrie și spatula. < / p>> Instrumente și echipamente necesare: tencuială, găleată, apă, agitator, mistrie și mistrie Dificultate: Aceasta nu este o treabă pentru toată lumea. Dacă doriți ca peretele să fie tencuit corect și nu sunteți exact un prieten cu muncă profesională și tip tehnic, ar trebui să contactați cu siguranță un expert.
Furnir de piatră
< Furnirul de piatră conferă pereților un aspect mai modern și industrial, care este potrivit pentru medii rezidențiale și comerciale, dar poate crea, de asemenea, căldura unei case și este proiectat atât pentru aplicații de interior, cât și de exterior.Este un material durabil din piatră reală, dar foarte subțire, flexibil, flexibil și mai ales ușor. Poate fi folosit pe pereți, podele și blaturi. De asemenea, poate acoperi lemn, laminat și gresie, precum și beton vechi care trebuie acoperit. Se folosește oriunde este necesar aspectul betonului, inclusiv băi și bucătării.
Instrucțiuni de utilizare
Puteți aplica cu ușurință aproape tuturor cu un adeziv adecvat. suprafețe posibile.
Instrumente necesare
Depinde de aspectul dorit, complexitatea și dimensiunea suprafeței pe care veți aplica furnirul, dar, în general, poate necesita o mistrie, o perie, un burete sau o rolă, precum și grund și etanșant.
Dificultate: finețea și precizia sunt necesare pentru aplicarea pe perete. În principiu, însă, aceasta nu este o activitate foarte complexă. Este mai ușor să aplicați furnir pe suprafețe orizontale.
Orice altceva
Posibilitățile diferitelor metode de tratament decorativ de suprafață sunt cu adevărat nelimitate în acest moment. Creați modele, texturi clasice utilizate în mod obișnuit sau texturi pe placul dvs. Imitați o textură naturală, cum ar fi lemnul sau piatra, de exemplu, inventați un tavan aurit. Căutați imagini cu camerele care vă plac pe Pinterest, apoi inspirați-vă. Utilizați-le în orice cameră în care doriți să creați un efect dramatic, artistic sau cu adevărat personal sau jucați cu pereți opuși. Nu există limite pentru imaginația dvs. în acest domeniu.