Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Aluminiu usi de intrare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în uși de intrare din aluminiu. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Ușă de intrare din aluminiu? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Ușă de intrare din aluminiu

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Uși de intrare din aluminiu

Cea mai controversată problemă. Uși din aluminiu sau uși din lemn? Ce tip este mai bun? Nu suntem aici pentru a vă convinge să alegeți una sau alta, pentru că totul depinde de preferințele și nevoile dumneavoastră. Cu toate acestea, credem că ușile din aluminiu sunt doar puțin mai bune decât ușile din lemn. Experții susțin că atât ușile din aluminiu, cât și cele din lemn au avantajele și dezavantajele lor.

Înainte de a alege ușa potrivită pentru casa dumneavoastră, este esențial să luați în considerare argumentele pro și contra și să luați decizia corectă. O condiție prealabilă pentru luarea unei decizii corecte este să obțineți informații despre proprietățile diferitelor tipuri de materiale, să le înțelegeți și să le alegeți pe cele pe care le considerați cele mai bune pentru dumneavoastră.

Ușile din aluminiu față de ușile din lemn, cine este câștigătorul?

Estetică / Aspecte estetice

Caracteristica estetică a unui cadru din lemn este de obicei foarte atractivă și este o alegere populară printre mulți proprietari de case. Designul clasic și elementul de adaptare fac din ușile din lemn o alegere obișnuită, atunci când vine vorba de aspect. Când vine vorba de ușile din lemn, puteți alege dintr-un aspect tradițional sau modern, în funcție de designul general al casei dumneavoastră. Ușile din lemn pot fi lăsate naturale sau tratate cu lac - el evidențiază structura lemnului, vopseaua și poate adăuga astfel un element unic designului general al casei.

Ușile din aluminiu pot fi, de asemenea, destul de plăcute din punct de vedere estetic. Pot fi alegerea perfectă pentru o casă, în timp ce alta ar arăta mai bine cu o ușă din lemn. Versiunile moderne ale ușilor din aluminiu vin într-o gamă de culori, stiluri și configurații excelente. Flexibilitatea în design înseamnă că nu există nicio limită a creativității. Indiferent de arhitectura sau stilul dumneavoastră, ușile din aluminiu pot fi adaptate nevoilor dumneavoastră.

Aspecte de mediu

Există un câștigător clar în această situație. Ușile și ferestrele din aluminiu sunt infinit reciclabile și doar 5% din energia totală este utilizată pentru a le produce din materii prime; 70% din aluminiul produs vreodată este folosit și astăzi. Pe de altă parte, privind o ușă de lemn, nu putem spune același lucru. Lemnul este pur nereciclabil și un copac este distrus la pregătirea ușilor / ferestrelor individuale din lemn. Ferestrele și ușile din lemn nu sunt ecologice, deoarece trebuie să distrugem copacii pentru producția ușilor.

Întreținere

Ușile și ferestrele din aluminiu sunt o alegere comună pentru proprietarii de case, deoarece necesită o întreținere foarte redusă. Ușile din aluminiu sunt considerate fiabile și rezistente și nu necesită întreținere! Ușile din lemn necesită mai multă întreținere și pot uneori să fie reparate și resigilate. Dacă ferestrele sau ușile din lemn nu sunt întreținute corespunzător, acestea pot începe să pară vechi și uzate. Durata de viață a acestora este, de asemenea, redusă dramatic, în funcție de tipul de lemn utilizat. Dacă preferați o opțiune care necesită întreținere aproape zero, ușile din aluminiu sunt cea mai bună alegere.

Cheltuieli

Ușile din aluminiu sunt o alegere mai rentabilă în comparație cu lemnul. Costurile totale de instalare sunt, de asemenea, mai mici, ceea ce înseamnă că veți economisi pe două planuri!

Culoare

Ușile din aluminiu sunt, de asemenea, acoperite cu pulbere, ceea ce le face o alegere ideală pentru casele moderne. Această vopsea sub formă de pulbere nu își pierde nuanța, nu ruginește și nu se dezlipeste! Dacă doriți să obțineți aspectul lemnului, vă puteți vopsi oricând ușa din aluminiu cu efect de lemn pentru a obține un aspect natural.

Durabilitate și rezistență

Atunci când se analizează durabilitatea și rezistența, ușile din lemn și din aluminiu sunt rezistente, cu instalare și întreținere adecvate. Comparativ cu ușile din lemn, aluminiul are o durabilitate și o rezistență mult mai mare. Ușile din aluminiu pot fi, de asemenea, adaptate și fabricate în diferite forme și dimensiuni. Datorită durabilității lor, ușile din aluminiu sunt ideale și pentru ferestrele mari și combinații de uși.

Pe scurt, câștigătorul este ușa din aluminiu. De ce? Deoarece sunt produse și furnizate unele dintre cele mai neobișnuite uși din aluminiu cu calitate, securitate și funcționalitate de top.

Un rezumat rapid de ce ușile din aluminiu pot fi alegerea mai bună pentru casa dumneavoastră.

· Sunt mai ieftin de instalat.

· Cumpărarea lor este mai economică.

· Nu necesită întreținere.

· Sunt personalizabile.

· Sunt elegante, minimaliste și moderne.

Uși din aluminiu vs. uși din lemn? Te-am convins deja? Discutați cu experții și aflați mai multe despre ferestrele și ușile din aluminiu pentru a vă ajuta să luați decizia corectă.

Ușile din aluminiu sunt inerent rezistente și stabile și, deoarece au integritatea designului încorporat, sunt foarte sigure și pot rezista la intrarea forțată, mult mai bine decât ușile din plastic, fibră de sticlă sau lemn.

Aproape orice design estetic al ușilor poate fi realizat prin căptușirea ușilor din aluminiu. Mașinile controlate de computer pot crea curbe, pătrate sau forme complexe care se potrivesc cu aspectul dorit.

Ușile din aluminiu sunt ideale pentru aplicarea suprafețelor texturate cu efect de lemn. Aceste tratamente de înaltă calitate pentru uși sunt foarte durabile și rafinate.

Procesele moderne de vopsire automată vă permit să alegeți aproape orice combinație de culori interioare și exterioare, iar rezultatul combinării aluminiului cu culorile moderne este atât de durabil încât puteți fi siguri că ușa dumneavoastră va arăta grozav timp de 20 de ani sau mai mult, fără pierderi semnificative de umbră. Ușile compozite, din plastic și cele mai multe din lemn nu ar trebui să fie produse în culori închise, cum ar fi gri antracit sau negru, deoarece ar putea distorsiona structura lemnului.

Cea mai recentă tendință arhitecturală este realizarea caselor cu deschideri mari și fațade vitrate. Aceasta înseamnă că sunt necesare uși mari în față și în spate. Deoarece profilele din aluminiu sunt subțiri, dar foarte puternice, ușile din aluminiu pot fi făcute mult mai largi și mai înalte decât majoritatea celorlalte materiale și pot include sticlă termopană. Ușile de intrare din aluminiu pot fi de obicei făcute cu aproximativ 30% mai mari decât ușile din materiale compozite.

Aluminiul este unul dintre cele mai ecologice materiale de construcție disponibile și această marfă valoroasă poate fi refolosită. Deci, ceea ce a fost odată o ușă ar putea face parte într-o zi din aripa unui avion sau a unui laptop.

Uși din aluminiu

Ușile din aluminiu utilizează un miez izolator acoperit cu o carcasă metalică. Cu toate acestea, spre deosebire de alte sisteme de uși, versiunile din aluminiu sunt vândute exclusiv de furnizori. Fiecare dintre ele este special concepută pentru tipul dumneavoastră de construcție.

Producătorii oferă toate tipurile de opțiuni. De exemplu, ușile vin în zeci de stiluri și culori, cu un efect neted sau de lemn.

Ușile din aluminiu au un finisaj de smalț ars, deci nu trebuie niciodată vopsite și nu ruginesc - ceea ce explică garanția standard de 20 de ani. Cu toate acestea, nu toate aceste beneficii sunt ieftine. Cu prețuri care încep de la aproximativ 2400 RON, ușile din aluminiu sunt cea mai scumpă alegere, comparativ cu lemnul masiv.

Cum se cumpără ușile din față

Indiferent dacă cumpărați ușa în sine sau întregul sistem de ușă și cadru, țineți cont de următoarele sfaturi de cumpărare:

Pentru sisteme complete de intrare, asigurați-vă că toate componentele sunt de la același producător.

La unitățile de ferestre, căutați geamuri cu o valoare Ug mică - valoarea sticlei izolante. Pentru mai multă siguranță, unii producători oferă sticlă securizată rezistentă la efracție. Ferestrele decorative cu plumb real sau alamă costă mai mult decât cele cu imitație.

Ușile de înaltă calitate din oțel și fibră de sticlă sunt prevăzute cu o punte termică - adesea bandă de vinil sau parte a unui cadru din lemn - care separă ornamentele interioare și exterioare ale ușii și previne scăparea frigului din exterior.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery