Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Uși de garaj cu aripi
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Uși de garaj cu aripi

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Uși de garaj cu aripi? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informații utileCe trebuie să știți

Uși de garaj cu două aripi

Ușile duble sunt o alegere tipică atunci când alegeți o ușă pentru garaje sau spații mici de depozitare.
Dacă sunteți în căutarea unei alternative accesibile, ușile de garaj duble vor fi alegerea ideală pentru dumneavoastră. Pe lângă un preț foarte favorabil, marele lor beneficiu este și operarea simplă, cerințele reduse de spațiu, manipularea fără probleme sau zgomotul redus și rezistența ridicată la sarcinile operaționale. În ciuda prețului mai mic, vă puteți baza pe longevitatea lor.

După ce v-ați luat în considerare bugetul, țineți cont de factori precum costul întreținerii și funcționării porții, dimensiunile porții, materialul folosit, designul sau gradul de securitate. Chiar dacă investiția inițială este relativ scăzută, înlocuirea ușii propriu-zise sau controlul acesteia poate crește foarte mult investiția inițială. Prin urmare, ar trebui să vă investiți timpul în întreținere ocazională, ușoară, care, totuși, va prelungi durata de viață a ușii de garaj.

În trecut, am putut vedea uși de garaj cu aripi în principal din lemn. Astăzi, putem alege dintre multe materiale, culori sau modele, astfel încât poarta să se potrivească perfect cu fațada, tocurile ferestrelor sau sistemul de umbrire exterioară. Astăzi, producătorii sunt capabili să vă facă o ușă de garaj conform ideilor dumneavoastră, fie că este o formă și un material tradițional sau atipic. Panoul de blocare este montat standard în aripa dreaptă a porții, iar aripa stângă este de obicei ancorată la capetele sale superioare și inferioare. 

După cum am menționat deja, astăzi vom găsi pe piață diverse opțiuni și aceste proprietăți standardizate pot fi adaptate de producători la nevoile dumneavoastră și la posibilitățile pe care le oferă garajul sau spațiul dumneavoastră de depozitare.
Cerințele de spațiu pentru instalare și funcționarea efectivă a ușii de garaj sunt într-adevăr minime, deoarece nu interferează cu interiorul și nu coboară tavanul la intrarea în garaj. Acest tip de ușă de garaj poate fi instalată într-un spațiu în care a fost deja instalat un garaj cu aripă, dar și în aproape fiecare garaj dintr-o clădire nouă. Singurul factor limitativ poate fi terenul, care nu permite instalarea porților cu două aripi într-un garaj cu o cale de acces considerată. Dezavantajele în comparație cu porțile secționale sunt proprietățile lor mai slabe de izolare termică și riscul de deteriorare a vehiculului de către aripa porții în caz de vânt puternic sau de manipulare neglijentă a porții.

Aripile ușilor de garaj sunt de obicei realizate din profile de aluminiu durabile. Umplutura cercevelei este formată din panouri de 40 mm grosime izolate cu spumă poliuretanică întărită și așezată orizontal una peste alta. Mai multe tipuri de porți nu au punte termică întreruptă, așa că sunt mai potrivite pentru zonele neîncălzite sau parțial încălzite. Dacă petreceți mai mult timp în garaj, vă recomandăm să alegeți o poartă secțională sau rulantă, care sa asigure o temperatură interioară mai plăcută.

Prețul ușilor de garaj este afectat de mulți factori. Principalii factori care determină prețul sunt dimensiunile, producătorul și materialul. Materialele tipice pentru ușile de garaj batante sunt aluminiul, oțelul, plasticul, lemnul. Pe lângă porțile standard cu două aripi, sunt produse și porți cu un singur canat. Cu toate acestea, ele sunt mai puțin practice. Un alt factor care afectează semnificativ prețul este modul în care se deschide ușa garajului. Va trebui să plătiți în plus pentru deschiderea automată față de deschiderea clasică mecanică. Prețul va fi afectat și dacă alegeți o culoare clasică sau optati pentru calitatea neobișnuită sau superioară, care va fi mai rezistentă la condițiile meteo sau sezonul ploios. Există mai multe tipuri de uși de garaj batante, care, pe lângă preț, diferă și prin grosime și umplutură interioară.

De exemplu, o ușă de garaj batantă pentru un garaj cu o lățime de până la 4 metri poate costa în jur de 3700 de lei. Dacă preferați să aveți o poartă automată cu motor, așteptați-vă la un preț de 4500-5000 de lei. Cu toate acestea, livrarea și instalarea sunt de obicei incluse în acest preț. Termenul standard de livrare este de obicei de până la două săptămâni. Totuși, dacă este o poartă atipică, sau vreți sa o faceți pe măsură, livrarea poate dura cel puțin o lună.

Pentru a afla prețul exact, introduceți o solicitare și furnizorii noștri verificați de uși de garaj vă vor trimite o ofertă în câteva minute. Apoi, nu faceți decât să comparați ofertele de preț, să citiți recenziile și puteți să alegeți specialistul potrivit care vă va sfătui în selecție și va construi și monta profesional noua ușă de garaj.

Uși de garaj personalizate

Astăzi, nu trebuie să alegeți doar din catalogul producătorilor. Multe garaje necesită o soluție individuală datorită unor parametri specifici. Fie că este vorba de o clădire nouă sau că renovați un garaj și doriți să înlocuiți și poarta de intrare, o poartă de garaj pe măsură este cea mai bună soluție.

Atunci când alegeți un garaj personalizat, țineți cont de mai mulți factori:

Acordați atenție materialului

În fiecare zi, ușile de garaj rezistă la soare, vânt, ploaie și altele. În plus, acestea sunt manipulate aproape zilnic. Prin urmare, materialul ar trebui să fie durabil și de o calitate mai bună. Cel mai frecvent material pentru producția de uși de garaj este cel mai adesea aluminiul, care are toate proprietățile menționate și, în plus, izolează relativ bine.

Securitatea este cheia

Depozitam lucruri mai valoroase în garaje sau depozite. Prin urmare, trebuie să ne gândim și să ne asigurăm că le protejăm suficient. Încuietoarea de securitate descurajează hoții și nu trebuie să vă faceți griji pentru proprietatea dumneavoastră. Astăzi, pe piață există încuietori foarte bune la prețuri accesibile. Alegeți dintr-o gamă largă sau furnizorul vă va sfătui cu privire la alegerea dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți 100% sigur de asigurarea garajului, alegeți o alarmă de securitate.

Controlul ușii garajului

Vreți confort și comoditate? Atingeți sistemul de control automat pentru a deschide poarta. Investiția este mai mare, dar confortul dumneavoastră va fi perfect. Dacă sunteți fan al noilor tehnologii, alegeți controlul prin aplicația mobilă.

Design-ul ușilor de garaj

Pe lângă funcționalitate, caracter practic și securitate, există și un aspect vizual pe care cu siguranță nu trebuie să îl neglijați. Poarta trebuie să se armonizeze estetic cu exteriorul casei dumneavoastră. Alegerea culorilor greșite ar deteriora chiar și cea mai scumpă poartă. Accesoriile pentru porți sau alte finisaje vor adăuga o notă casei dumneavoastră.

Întrebări și răspunsuri

De ce să căutați furnizori de uși de garaj batante pe Wilio?

Găsirea furnizorilor pe Wilio este ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți o solicitare, să descrieți serviciul care vă interesează și să răspundeți la câteva întrebări de bază despre locația porții sau ideea dumneavoastră de construcție și termen de livrare. Veți primi oferte de la furnizori în cateva minute și veți alege în funcție de oferta de preț sau recenziile furnizorilor care v-au contactat.

Cât durează livrarea?

Dacă ușa pe care ați ales-o este în culori, dimensiuni și modele standard, livrarea nu ar trebui să dureze mai mult de două săptămâni. Cu toate acestea, dacă ați comandat o poartă personalizată, livrarea acesteia poate dura până la 10 săptămâni.

Care este prețul mediu al acestui tip de ușă de garaj?

Prețul porților standard cu două canape este de aproximativ 5000 lei. Totuși, acționarea porții, montajul sau transportul nu sunt incluse în această sumă.

Ce este inclus în preț?

Prețul include de obicei costurile pentru poarta în sine și montaj. Totuși, dacă schimbați o poartă veche cu una nouă și ați dori ca firma să aranjeze și scoaterea porți vechi, trebuie să întrebați furnizorul dacă oferă o astfel de opțiune și ce tarif percepe pentru acest serviciu. De asemenea, ar trebui să aflați cât veți plăti pentru transport.

Ce accesorii pot fi adăugate ușii standard de garaj cu aripă?

Pe langa setul de bază, care include aripile, izolația și încuietoarea de sigurantă, se poate plăti în plus pentru izolarea ușii garajului, grila de ventilație sau un tratament special de suprafața. Accesoriile pentru ușă precum controlul automat (comutator sau telecomandă) sunt de obicei incluse în prețul de bază.