PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Uși de garaj industriale
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Uși de garaj industriale

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Uși de garaj industriale? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Uși industriale de garaj

Când sunteți pe piață pentru a cumpăra o ușă de garaj comercială nouă, este obișnuit să aveți întrebări despre cum să alegeți cel mai bine și să vă îngrijiți porțile pentru a vă asigura funcționalitate optimă timp de mulți ani. Pentru a vă ajuta să găsiți ușa de garaj comercială, consultați lista noastră de întrebări frecvente:

Unde pot cumpăra o ușă de garaj comercială sau industrială nouă?

Experții noștri vă pot ajuta cu selecția dvs. și apoi putem instala noi uși comerciale de garaj care se potrivesc cel mai bine nevoilor și bugetului dvs. zilnic de producție. Oferim o selecție largă de uși comerciale, uși pentru camioane, uși rulante, uși antifoc și alte tipuri.

Ce dimensiune are o ușă de garaj comercială standard?

Știm că nu fiecare dispozitiv este același, așa că oferim dimensiuni variabile ale ușilor pentru a face ușile de garaj comerciale să se potrivească nevoilor dvs., nu invers. Dacă aveți nevoie de o dimensiune personalizată a ușii, introduceți-o în cererea dvs. și aflați mai multe despre selecția noastră largă.

Care este înălțimea liberă și care este minimul pentru o ușă de garaj secțională?
<Înălțimea liberă este distanța măsurată de la partea superioară a deschiderii garajului până la cel mai jos punct al tavanului sau obstacolului. Determinarea spațiului de care aveți nevoie depinde în mare măsură de tipul sistemului de arc pe care îl va avea ușa de garaj comercială. Experții vă vor ajuta să aflați cât de mult aveți înălțimea peste standard și dimensiunea potrivită a ușilor de garaj pentru spațiul dvs. De asemenea, putem verifica opțiunile care includ seturi de spațiu redus pentru instalații strânse sau șine verticale și ridicate pentru dispozitive cu tavan înalt.
Cât de des ar trebui reparată ușa?

Ce întreținere pot face?

Pentru a menține ușile de garaj comerciale în ordine, efectuați inspecții vizuale la fiecare una sau trei luni. În timpul acestor inspecții, veți dori să priviți suprafața ușii și armăturile, să ungeți rolele, balamalele, arborele și arcurile, să verificați dacă toate armăturile nu sunt ruginite sau libere și că garnitura nu este deteriorată sau crăpată. De asemenea, efectuați un test de echilibru în timpul întreținerii și verificați caracteristicile de siguranță, cum ar fi senzorii fotoelectrici și mecanismul de mers înapoi. uși de construcție sandwich ". uși folosind un unghi perforat."

Ușile mele necesită întreținere?

Ușa dvs. este cea mai mișcătoare parte a majorității clădirilor și poate funcționa cel mai mult, deoarece se ridică și coboară în medie de șase ori pe zi. Ca orice altă zonă, sunt necesare inspecții și întrețineri regulate. Vă recomandăm să efectuați întreținerea recomandată a ușii enumerate în manualul de instalare la fiecare 5.000 de cicluri sau anual, în funcție de situația care apare mai întâi.

Pot să-mi repar ușa? astfel încât să reziste, dar unele piese sunt uzate sau deteriorate ocazional. Dacă sunteți destul de priceput și urmați instrucțiunile detaliate din ghidul de instalare, puteți face anumite reparații. Unele dintre piesele care pot necesita reparații includ role, garnituri de etanșare, balamale, mânere de ridicare, ferestre și inserții pentru ferestre. Cu toate acestea, vă recomandăm cu tărie să fie înlocuite arcurile, elementele de poartă, curelele și dispozitivele de acționare de către un specialist în poartă.
Sunt disponibile ușile sau piesele de schimb?

Da, puteți obține piese de schimb pentru ușă la dealerul sau comerciantul dvs. local, cu condiția să producem în continuare modelul de ușă pe care îl dețineți. Dacă ușa dvs. a fost fabricată în ultimii zece ani, putem identifica modelul după numărul său de serie. Expunerea la elemente poate schimba culoarea ușii în timp; deci este posibil ca piesa de schimb să nu se potrivească exact. Contactați distribuitorul local pentru detalii.

Am auzit multe despre valoarea R. Ce este și este important?

Valoarea R este o măsurare a eficienței termice a unei uși sau a cât de bine izolează. Izolarea este un factor important de care trebuie luat în calcul la cumpărarea unei uși. Dacă intenționați să petreceți mult timp într-un spațiu sau aveți o cameră direct deasupra sau lângă un spațiu, veți dori să cumpărați o ușă care oferă o valoare R ridicată. / P>

Ușa mea este nu izolat: Cum pot remedia?

Kituri de izolare a ușilor sunt de obicei disponibile de la dealerul sau comerciantul dvs. local.

Pot instala o ușă veche deschisă pe noua mea ușă?

< p> Cu noua ușă, este posibil să instalați aproape orice deschizător. Cu toate acestea, vă recomandăm să consultați producătorul deschizătorului pentru a vă asigura că unitatea respectă standardele guvernamentale de siguranță actuale impuse de lege. După verificare, dacă unitatea este conformă, puteți începe proiectul. Asigurați-vă că asigurați ușa înainte de a atașa deschizătorul!

Informații utileCe ar trebui sa stii
Cel mai bun mod de a găsi un furnizor de uși de garaj este prin cercetarea dvs. Există multe opțiuni disponibile pe piață astăzi, dar o singură companie vă poate oferi toate serviciile de care aveți nevoie. Wilio este specializată în uși industriale de garaj atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru clădiri comerciale. Oferim o varietate de produse, inclusiv porți secționale, uși rulante din oțel, uși aeriene și multe altele!