Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Usi exterior lemn
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Usi exterior lemn

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Usi exterior lemn? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Ușă de intrare din lemn

Ușile din lemn ca intrare în casă: sfaturi, instrucțiuni, siguranță și achiziții. Vă vom ajuta să alegeți și să aveți grijă de ușile de intrare care se potrivesc cu stilul casei dvs. și cu bugetul dvs.

Intrarea sau ușa este punctul central al fațadei casei. Și de aceea ușa din față trebuie să-ți placă cu fiecare vizită pe care o faci. Este evident de ce multora dintre noi încă ne plac ușile de intrare din lemn. Nimic altceva nu este mai plăcut decât ușile frumoase din lemn pentru care furnizorul vă oferă o serie de opțiuni de design. Ușile din oțel sau din fibră de sticlă nu le vor înlocui niciodată. Acest lucru se datorează faptului că ușile din lemn pot fi făcute, practic, în orice formă sau dimensiune și pot conține orice profilare, configurații de panouri, opțiuni de geamuri. Aici veți citi ce să luați în considerare atunci când cumpărați o ușă nouă, astfel încât să puteți decide dacă ușile din lemn masiv sunt potrivite pentru casa dvs.

Cât mă va costa o ușă din lemn?

Prețul unei uși simple dintr-o placă de bază din lemn începe undeva la aproximativ 731,63 RON și se termină undeva la 1 951 RON . O ușă personalizată vă poate costa de trei ori mai mult și puteți plăti undeva în jur de 7 316,25 RON. Este util să rețineți că defectele materialelor sau ale construcției sunt acoperite de o garanție de doi până la cinci ani. Perioada de garanție pentru defectele de fabricație ar trebui să vă protejeze timp de aproximativ 2 ani.

Achiziționarea ușilor de intrare uzate

Pentru ceva în jur de 1400 RON, puteți cumpăra o ușă din lemn foarte bine conservată, care va fi o intrare autentică cu o referință unică la trecut. Fii pregătit însă pentru faptul că astfel de lucruri vechi au nevoie de reconstrucție, lucru pe care fie îl faci acasă, fie te bazezi pe experți. Cu toate acestea, angajarea unui astfel de expert poate costa aproximativ 3400 RON, deci gândiți-vă bine dacă merită. Măsurați întotdeauna ușile vechi în mod corespunzător, ca și când ați comanda uși noi. Dacă nu găsești o ușă care să se potrivească exact dimensiunilor, cumpărați-o puțin mai mare și tăiați-o. De regulă, puteți tăia aproximativ 4 centimetri de marginea superioară, 8 centimetri de marginea inferioară și 4 centimetri de fiecare parte, atâta timp cât tăieturile sunt uniforme.

Ușa din lemn din față?

Ciocănitul la o ușă de lemn încă își păstrează farmecul aparte. Puteți bate ușor mai tare la o ușă de lemn fără a o deteriora și o astfel de ușă va rezista foarte mult timp. În ultimii 25 de ani, majoritatea producătorilor de top și-au produs ușile de intrare folosind lemn lipit, care cu siguranță nu se răsucește în comparație cu lemnul masiv. Acest frumos strat exterior este într-adevăr doar un furnir gros. Totuși, să nu credeți că producătorii vă înșeală în acest fel, deoarece cu îngrijire regulată, astfel de uși ar trebui să corespundă cu ușurință cerințelor dvs. Aplicarea de vopsea proaspătă sau vopsea poliuretanică la fiecare câțiva ani este prețul pe care îl plătim pentru alegerea unui model din lemn. Dar acesta este doar minimul, având în vedere recompensele vizuale și tactile pe care ni le oferă ușile din lemn de fiecare dată când venim acasă.

Sunt ușile frontale din lemn sigure?

Clienții cred adesea că este mai ușor să pătrundă prin ușile din lemn decât prin ușile din oțel sau din fibră de sticlă. Legătura slabă care cedează în cazul unei intruziuni forțate nu este cu adevărat ușa, ci zăvorul ușii. Pentru a preveni ruperea bruscă a acestui zăvor, instalați o placă de impact extra-lungă folosind șuruburile de 3 inci încorporate în știftul lateral.

4 factori de siguranță de luat în considerare
Anatomia ușilor din lemn

Majoritatea au panouri centrale care sunt înconjurate de cadre. Îmbinările sunt conectate fie cu dibluri, fie cu o structură care constă din caneluri și știfturi.

Balamale

Fixați bara transversală pe partea balamalelor folosind șuruburile de 3 inci.

Sticlă

Luminatoarele standard ale ușilor din sticlă securizată nu împiedică un intrus să le spargă și să deschidă ușa din interior. Pentru a preveni o astfel de spargere, comandați o sticlă de calitate, care are un strat interior de plastic incasabil.

Castelul

Încuietorile inserate sunt de obicei fabricate din oțel de calitate superioară și, prin urmare, sunt mai puternice decât încuietorile medii, de exemplu dintr-un centru comercial.

Este o ușă de intrare din lemn potrivită pentru dvs.? Aruncați o privire la această listă pentru a vedea dacă ușile din lemn sunt potrivite pentru casa dvs. Aveți o intrare acoperită care o protejează de ploaie? Ușa de lemn durează cel mai mult în holul de intrare acoperit și necesită mai puțină întreținere. Pentru ca acoperișul de deasupra intrării să fie eficient, ar trebui să aibă adâncime cel puțin jumătate din înălțimea ușii. Lățimea acoperișului trebuie să fie, de asemenea, de cel puțin 1½ ori lățimea ușii. Ușa va fi expusă la soare? Ușile care sunt expuse razelor solare mai mult de 4 ore pe zi își vor pierde rapid aspectul fără o îngrijire de rutină. Ușile cu acoperire transparentă trebuie revopsite la fiecare unu până la doi ani, iar ușile lăcuite necesită un strat nou la fiecare cinci până la șase ani.

Ce se întâmplă dacă locuiesc într-un loc unde apar adesea incendii?

Verificați reglementările locale privind construcțiile, mai ales dacă locuiți într-un loc predispus la incendiu. Unele uși trebuie să reziste la foc până la 60 de minute.

Rezistă ușile de lemn iarna?

Ușile standard din lemn cu o grosime de ¾ inch au o valoare R de aproximativ 2,5, care este aproape de valoarea unei ferestre cu geam termopan. Acestă valoare este mult mai mică decât la ușile din oțel umplute cu spumă.

Selectarea și ordinea ușilor de intrare din lemn

Există două tipuri de uși dintre care puteți alege: încastrate și culisante. Ușa culisantă este agățată de cadru, ceea ce elimină necesitatea alinierii acesteia la nivelul cadrului ușii și cu găurile deja pregătite pentru încuietoare. Această ușă este cea mai bună alegere pentru o casă nouă. Ușile încastrate, care se vând fără balamale și adesea fără încuietoare, sunt de obicei utilizate ca înlocuitor pentru ușile existente atunci când sunt montate ramele și garniturile ușilor. Înainte de a cumpăra o ușă, măsurați de două sau de trei ori pentru a vă eliminta problemele din timpul instalării.

Cu toate acestea, la înlocuirea ușii, asigurați-vă că grosimea ușii vechi corespunde grosimii celei noi. Lățimea este încă pe primul loc. Introduceți dimensiunile ușii pentru furnizor; prima lățime, apoi înălțimea.

Trebuie să determinați dacă ușa dvs. ar trebui să se deschidă spre dreapta sau spre stânga. Ușile, la fel ca oamenii, sunt stângaci și dreptaci. Ușa dreaptă are balamale pe partea dreaptă atunci când o privești din exterior. Ușa stângă are balamale în stânga.

Cum se comandă uși sculptate

Măsurați lățimea găurii aspre a cadrului ușii între știfturile balamalei. Apoi măsurați înălțimea de la baza ușii până la partea de sus a ușii.

Cum se comandă o ușă

Mai întâi, măsurați lățimea golului existent în perete. Apoi măsurați înălțimea de la podeaua finită până la vârful golului. Dimensiunile finale ale ușii dvs. ar trebui să fie cu 2 cm mai scurte și mai înguste decât dimensiunile măsurate pentru a permite ușii să se deschidă liber. Apoi, determinați grosimea ușii și măsurați de la marginea interioară a ramei ușii până la marginea interioară a opritorului. În cele din urmă, verificați dacă ușa este la nivel. Dacă suprafața de pe podea este neuniformă, asigurați-vă că ați comandat ușa cu cel puțin 1 cm mai scurtă pentru a se potrivi.

Cum să întrețineți o ușă din lemn

Lumina soarelui este inamicul numărul unu și provoacă degradarea învelișurilor transparente și estomparea pigmenților. Dacă doriți să tratați ușa de intrare din lemn în fiecare an, trebuie să revopsiți ușa în fiecare an.

Alternative la lemn

Dacă decideți că nu doriți ca ușa din față să fie din lemn, atunci avem mai multe alternative pentru dvs. Amintiți-vă că niciuna dintre aceste variante nu are la fel de multe opțiuni de proiectare ca lemnul. Atât ușile din oțel, cât și cele din fibră de sticlă necesită mai puțină întreținere și au o rezistență la foc mai mare decât ușile din lemn. Și pentru că au miezuri de spumă, izolează de două ori mai bine. Ușile NDF din fibre de lemn lipite au intrat pe piață de curând.

Oţel

Aceste uși izolează foarte bine, dar sunt sensibile la șocuri, murdărie și tăieturi. Panourile în relief nu imită complet lemnul. Oțelul este cea mai puțin costisitoare alternativă la lemn.

Fibra de sticlă

Lemnul imită mai bine decât oțelul. Aceste uși sunt mai rezistente la apă și la impact, dar predispuse la decolorare. Le puteți menține curate cu apă cu săpun. Prețul este comparabil cu ușile din lemn de calitate.

Arată ca lemnul lăcuit, dar de obicei costă mai puțin și rezistența la foc este de până la 90 de minute. Aceste uși trebuie să fie vopsite pe toate părțile cu o vopsea exterioară pe bază de ulei pentru a-și menține garanția de cinci ani.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Ușa de intrare din lemn este cea mai bună opțiune pentru orice casă. Diferența dintre ușile frontale din lemn și alte opțiuni este că nu necesită multă întreținere, deoarece acestea sunt foarte durabile. Dacă aveți nevoie de service din zona ușilor frontale din lemn, vă putem ajuta să găsiți experți de calitate pentru proiectarea, producția, asamblarea și service-ul soluției în orașul dumneavoastră. Prețul ușilor de intrare din lemn depinde de obicei de gama de servicii. Vedeți mai multe informații despre serviciile noastre: vopsire obișnuită, încuietoare de securitate oferită de unul dintre specialiștii noștri din această categorie . Nu ezitați să ne contactați! Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate pentru proiectarea, producția, asamblarea și service-ul soluției în orașul dvs. Prețul depinde, de asemenea, de o serie de factori diferiți, cum ar fi dimensiunea și caracteristicile care sunt incluse cu ușa în sine - de aceea vă recomandăm să obțineți mai întâi o estimare de la unul dintre furnizorii noștri înainte de a lua orice decizie (avem multe opțiuni). În acest fel, puteți fi sigur că primiți exact ceea ce aveți nevoie la un preț care funcționează pentru familia dvs.