Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Usi glisante
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Usi glisante

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Usi glisante? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Uși glisante

Trei lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra o ușă glisantă de terasă

Dimensiunea ușii glisante de terasă
Dimensiunea ușii de la terasă vă va afecta costul total. Dacă doriți să aflați cel puțin aproximativ cât va costa ușa dvs., trebuie să măsurați deschiderea construcției. Cu toate acestea, vă recomandăm să lăsați acest pas unui potențial furnizor. Are deja experiență în acest sens și știe exact ce trebuie să măsoare pentru a asigura ușa terasei la dimensiunea potrivită și, cel mai important, vă va oferi o ofertă exactă de preț.

Material pentru rama patio
Indiferent unde locuiți, ușile glisante ale patioului vor fi testate în condiții meteorologice exterioare. De la frig și zăpadă la ploaie și căldură, doriți uși de patio care să poată face față vremii în care locuiți. De aceea, vă recomandăm ușile de terasă din plastic. Aceste uși oferă o putere uimitoare de căldură, care ajută la reducerea facturilor la energie și la rezistența la condiții meteorologice extreme. Și, cel mai bine, ușile din plastic necesită foarte puțină întreținere. Stilul dvs. personal
Uși de patio franceze sau glisante? Care este diferența dintre ele? Termenul ușă franceză a fost folosit pentru ușile care sunt vitrate de la tavan la sol și pot fi, de asemenea, deschise. Dacă sunteți interesat de acest tip de ușă, ar trebui să vă asigurați că aveți suficient spațiu pentru ao deschide. Ușile glisante către terasă sunt mai potrivite pentru casele care au spații mai mici. Aceasta este doar o diferență, altele vă vor fi prezentate cu siguranță de către furnizorul ales

Unde și când să luați în considerare ușile glisante din aluminiu?

Mărimea deschiderii de construcție este unul dintre factorii decisivi la alegerea unei uși glisante de terasă. În timp ce atât ușile glisante, cât și cele din două părți lasă multă lumină și aer în casa ta, ușile glisante de pe terasă îți oferă, de asemenea, pereți mari de sticlă. Ușa glisantă va avea, de asemenea, mult mai puțini stâlpi verticali când este închisă, oferindu-vă panouri de sticlă mai mari. Dacă aveți norocul să aveți o deschidere mare de cel puțin patru metri, ușa glisantă este perfectă și va vă oferă o vedere fantastică netulburată. Chiar dacă ați putea crede că preferați o ușă cu două foi, gândiți-vă și la ușile glisante. Ați putea fi surprins să aflați că sunt potrivite și pentru locuința dvs. uși, datorită cărora obțineți pierderile termice așteptate din interiorul casei. Cu cât valoarea U este mai mică, cu atât ușa este mai economică. Ferestrele și ușile din aluminiu de calitate au rame izolate termic. Deoarece ușile glisante din aluminiu folosesc mult mai multă sticlă, veți obține, de asemenea, valori U mai bune și o eficiență energetică excelentă în casa dvs.

Este ușor de utilizat ușile glisante din aluminiu?

Dacă doriți să vă ventilați des casa, ușile glisante pot fi la fel de eficiente ca ferestrele sau ușile batante. Ușile glisante oferă o ventilație mai controlată decât ușile batante, panoul ușii glisante poate fi extras și deschis exact așa cum aveți nevoie. În utilizarea de zi cu zi, ușile glisante sunt clar practice. Produsele moderne utilizează ultima generație de componente, role și tren de rulare, astfel încât să puteți manipula ușa ușor cu orice dimensiune sau greutate a ușii. Ușile glisante permit doar deschiderea parțială a ușii, ceea ce este ideal pentru zilele sau serile mai reci fără a vă menține casa rece. Acest lucru poate fi mai practic decât ușile cu deschidere dublă, care adesea necesită cel puțin un panou complet deschis.

Sunt ușile glisante o alegere mai bună pentru vizibilitate?

Dublu- ușile glisante cu panou au o singură coloană verticală. Există doar două uși cu trei panouri. Acești stâlpi verticali sunt mai îngustați decât alte tipuri de uși, datorită cărora obțineți mai multă sticlă, mai puțin aluminiu și o vedere generală mai bună. Ușile îndoite folosesc rame mai groase unde sunt îmbinate, glisate și pliate. Ușa glisantă nr. Dacă locuiți în mediul rural sau vă bucurați de vederi fantastice din casa dvs., credem că vă veți bucura mai mult de ele cu ușile glisante. Ușile pliante au nevoie de spațiu în interiorul casei dvs. sau în exterior pe terasă pentru a se plia. mie. Cu cât sunt mai multe panouri de ușă, cu atât compoziția și pierderea de spațiu sunt mai largi. Ușile glisante alunecă în spațiul lor existent, ideal pentru terase sau balcoane mici. Ușile glisante de terasă alunecă de-a lungul drumului și oferă un aspect mai eficient, indiferent dacă sunt deschise sau închise. Decizia dvs. se bazează pe modul în care utilizați ușa glisantă. Dacă locuiți în zone mai ploioase, ceea ce înseamnă că ușa dvs. va fi închisă în cea mai mare parte a anului, ați prefera să vă bucurați de vederi frumoase pe tot parcursul zilei prin sticlă mare de terasă decât de deschidere completă pentru câteva zile la rând.

Este posibil cu ușile glisante pragul scăzut?

Antreprenorul lucrează de obicei îndeaproape cu proprietarul proprietății dacă necesită instalarea ușilor glisante, astfel încât acestea să aibă cel mai mic prag. Atât ușile glisante, cât și cele pliabile vă oferă un prag scăzut. Acesta este adesea cazul cu ușile care separă seră de clădirea principală. Ușile glisante utilizează un aranjament diferit de șine decât ușile pliante, ceea ce înseamnă că le puteți pune întotdeauna la un nivel scăzut și, de asemenea, cu o rezistență excelentă la intemperii.

Pot avea o ușă glisantă care se întâlnește în colț?

Sigur. Există, de asemenea, uși cu un colț fix sau invizibil, care vă permite să creați un perete colțar din sticlă uimitor, cu uși glisante pe fiecare parte. Când construiți o casă nouă, astfel de uși pot fi chiar invizibile dacă alunecă în carcasa încorporată.

Ușile glisante sunt mai puțin solicitate decât cu două foi?

Ușile glisante din aluminiu sunt astăzi, pe lângă cele mai bine vândute uși cu două foi, unul dintre cele mai populare produse de îmbunătățire a locuințelor. Ultima generație de uși glisante din aluminiu este mai subțire, mai sigură, mai eficientă din punct de vedere termic și mai versatil ca niciodată. Astăzi, ar trebui să vă gândiți la ușile glisante din aluminiu exact așa cum vă gândiți la ușile cu două foi. Chiar dacă îți renovezi casa. Ușile glisante din aluminiu vă oferă toate avantajele, cum ar fi o gamă largă de culori, siguranță ridicată și performanță pe vreme rea. Nu există niciun compromis cu instalarea unei uși glisante în casa dvs. Generațiile mai vechi de uși de terasă erau disponibile cu un cadru auxiliar. Ușile glisante de astăzi sunt oferite ca înlocuitoare pentru ușile vechi sau sunt ideale pentru instalarea în deschideri noi. Prin urmare, atunci când cumpărați uși glisante, rețineți că acestea vin cu lamele simple, duble și triple. Disponibilitatea opțiunilor de cadru înseamnă că ușa glisantă este potrivită pentru o nouă extensie sau o deschidere existentă.

Care este diferența dintre o ușă pliantă și o ușă glisantă?

Una dintre diferențele la cumpărarea ușilor glisante este funcționarea lor. Ușile pliante-glisante au panouri din sticlă inserate în cadru și lamele. Panoul se deplasează de-a lungul șinei paralel cu cadrul din fața geamului fix. Dezavantajul este că nu oferă acces fără bariere, iar manipularea frunzei este, de asemenea, mai complicată. Dacă întoarceți mânerul în poziția deschisă, cerceva se va ridica, acesta se eliberează și poate fi mutat în lateral. Se deplasează de-a lungul șinei paralel cu cadrul. Oferă o operare simplă și confortabilă. O tranziție fără bariere pentru un confort maxim este atunci un beneficiu binevenit.

Care este mai bine? Uși glisante din două piese?

Ambele tipuri de uși sunt beneficii în casa ta. Proprietățile mai mari, cu grădini mai mari sau vederi extinse, beneficiază mai mult de ușile glisante. Casele mai mici pot prefera ușile batante din două piese. Ușile glisante vă permit să aveți geamuri de sticlă mult mai mari decât ușile cu două foi. Cu ușa închisă, vederea dvs. în exterior va fi mai bună datorită ușii glisante decât prin combinația dublă, deoarece cadrul din aluminiu este mai puțin vizibil. Vara, ușile cu deschidere dublă creează o deschidere mai mare decât ușile glisante.

Sunt disponibile niveluri scăzute de prag pentru ușile glisante?

Pragul pentru ușile din două părți este întotdeauna mai jos decât pentru ușile glisante., ceea ce înseamnă că este mai ușor să se atingă o podea plană. Cu toate acestea, cu ușile glisante, șinele pot fi montate mai jos pentru a ajunge la nivelul podelei. Cu toate acestea, datorită designului și funcționării diferite a ușii, veți avea întotdeauna un prag ușor mai mare pe ușa glisantă decât cu deschiderea dublă.

Este ușor de acționat ușa glisantă? Oferta actuală de uși glisante de astăzi Ușa folosește cele mai sofisticate role, șine și fitinguri, datorită cărora obțineți o manipulare ușoară. Unele panouri ale ușilor pot cântări mai mult de două sute de kilograme, dar le puteți deschide doar cu două degete.
Ce sunt ușile glisante subțiri sau ultra-subțiri?

În timpul cercetării ușilor glisante, este posibil să fi văzut ultima generație de uși glisante ultra-subțiri cu aluminiu remarcabil de subțire profiluri. Aceste uși își propun să asigure o cantitate minimă de aluminiu acolo unde ușa se întâlnește în poziția închisă. Stâlpii centrali ai acestor uși glisante sunt practic. Unele dintre aceste uși subțiri sunt foarte scumpe și necesită instalare, transport și manipulare speciale. Sunt relativ scumpe, depășind uneori bugetul multor clienți.

Cum repar o ușă glisantă?

Aceasta este o întrebare obișnuită. Repararea ușilor glisante nu este o sarcină ușoară, deoarece există o serie de componente pentru ușile glisante care trebuie luate în considerare. Cel mai important, utilizați componente și fitinguri de înaltă calitate și o șină de înaltă performanță pentru a asigura ușa glisantă, care rezistă la presiune și uzură constante la deschiderea și închiderea ușii.

Poate ușa glisantă din aluminiu să fie reglată și reparată? Ușa glisantă poate fi reglată, dar dacă este deteriorată, trebuie să scoateți și să înlocuiți rulmenții de pe ea. De fapt, repararea ușilor glisante din aluminiu din sticlă este una dintre cele mai frecvente. Majoritatea ușilor glisante sunt fabricate din aluminiu. Sticla are cea mai mare greutate, astfel încât rama este de obicei realizată dintr-un material ușor, cum ar fi aluminiu. În majoritatea cazurilor, este necesar să se concentreze doar pe înlocuirea roților și rulmenților ușilor glisante și apoi pe acoperirea din nou a șinelor. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați integritatea ușii pentru a vă asigura că este încă sigură și că nu provoacă daune permanente componentelor interne ale ușii și cadrului.
Cât costă reparați o ușă glisantă?

Costul reparării unei uși glisante depinde de mulți factori. Nu poate fi generalizată, fiecare ușă este specifică. Unele uși pot fi deteriorate atât de grav încât trebuie să reparați rama ușii, care durează mai mult. Alteori, sarcina este să dezasamblați și să înlocuiți roțile, să scoateți șinele, apoi să le puneți, să înlocuiți complet armăturile. Totul depinde de amploarea și timpul petrecut la reparare. Cu toate acestea, o reparație este întotdeauna mult mai ieftină decât o înlocuire totală. < h5> Cum scoateți ușa glisantă din sticlă? Trebuie să aveți instrumentele de siguranță potrivite de fiecare dată când lucrați cu sticlă. Sticla poate sparge și deteriora grav podelele sau covoarele. Trebuie să fiți pregătit corespunzător și foarte atent pentru a îndepărta în siguranță ușa glisantă din sticlă.

Cum reparați o ușă glisantă a dulapului?

Reparațiile ușilor glisante ale dulapului sunt una dintre cele mai frecvente reparații ale noastre. Practic, același lucru este valabil și pentru ușile glisante care duc la terasă.

Cum instalați șina ușii glisante?

Ar trebui să apelați experți în această privință. Șina trebuie instalată aproape perfect, astfel încât ușa glisantă să alunece lin pe ea, să nu lovească cealaltă ușă, nu au zburat lateral și se clatină. Este, de asemenea, o artă pentru companiile care instalează astfel de uși glisante.

Cum curățați șinele de pe șinele ușii glisante?

Nu folosiți niciodată ulei. Când curățați șinele ușilor glisante, îndepărtați mai întâi orice murdărie evidentă și murdărie de pe ele folosind un aspirator. Apoi le puteți șterge cu o cârpă de unică folosință și le puteți curăța bine. Produsele pe bază de ulei nu sunt recomandate cu tărie. Nu le folosiți. Puteți utiliza produse de curățat pe bază de alcool și altele asemenea. Apoi veți avea șinele cu adevărat curate și astfel veți asigura o funcționare lină și ușoară a ușii glisante, care vă va servi mult și bine. / p>

Cum curățați șinele de pe șinele ușii glisante?

Nu folosiți niciodată ulei. Când curățați șinele ușilor glisante, îndepărtați mai întâi orice murdărie evidentă și murdărie de pe ele folosind un aspirator. Apoi le puteți șterge cu o cârpă de unică folosință și le puteți curăța bine. Produsele pe bază de ulei nu sunt recomandate cu tărie. Nu le folosiți. Puteți folosi produse de curățat pe bază de alcool și altele asemenea. Apoi veți avea șinele cu adevărat curate și astfel veți asigura o funcționare lină și ușoară a ușii glisante, care vă va servi mult și bine. / p>

Cum curățați șinele de pe șinele ușii glisante?

Nu folosiți niciodată ulei. Când curățați șinele ușilor glisante, îndepărtați mai întâi orice murdărie evidentă și murdărie de pe ele folosind un aspirator. Apoi le puteți șterge cu o cârpă de unică folosință și le puteți curăța bine. Produsele pe bază de ulei nu sunt recomandate cu tărie. Nu le folosiți. Puteți folosi produse de curățat pe bază de alcool și altele asemenea. Apoi veți avea șinele cu adevărat curate și astfel veți asigura o funcționare lină și ușoară a ușii glisante, care vă va servi mult și bine. Când curățați șinele ușilor glisante, îndepărtați mai întâi orice murdărie evidentă și murdărie de pe ele folosind un aspirator. Apoi le puteți șterge cu o cârpă de unică folosință și le puteți curăța bine. Produsele pe bază de ulei nu sunt recomandate cu tărie. Nu le folosiți. Puteți folosi produse de curățat pe bază de alcool și altele asemenea. Apoi veți avea șinele cu adevărat curate și astfel veți asigura o funcționare lină și ușoară a ușii glisante, care vă va servi mult și bine. Când curățați șinele ușilor glisante, îndepărtați mai întâi orice murdărie evidentă și murdărie de pe ele folosind un aspirator. Apoi le puteți șterge cu o cârpă de unică folosință și le puteți curăța bine. Produsele pe bază de ulei nu sunt recomandate cu tărie. Nu le folosiți. Puteți folosi produse de curățat pe bază de alcool și altele asemenea. Apoi, veți avea șinele cu adevărat curate și astfel veți asigura o funcționare lină și ușoară a ușii glisante, care vă va servi mult și bine.