Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Usi garaj rulou
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Usi garaj rulou

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Usi garaj rulou? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Uși rulante de garaj

Ce este o ușă rulantă de garaj?

Ușile rulante de garaj sunt una dintre cele mai versatile opțiuni de poartă; cu deschidere verticală netedă și fără urme interne, funcționează perfect.

Ușile rulante sunt fabricate din oțel sau aluminiu și sunt practic o perdea care constă din lamele care se pot roti una în jurul celeilalte în partea de sus a deschiderii . ușile și ușile din aluminiu oferă un aspect perfect.

Avantajele pe scurt

Cel mai mare avantaj al unei uși rulante de garaj este că este extrem de versatil în ceea ce privește numărul de aplicații pe care le acoperă. poate fi montat.

În plus, există diverse opțiuni de înaltă calitate pentru toate bugetele, multe opțiuni de culoare și alte facilități.

Jaluzelele oferă funcții de economisire a spațiului.

Cerințe minime de spațiu

Funcționarea ușilor rulante de garaj Ușa de garaj cu rulouri necesită, mai presus de toate, spații mici. Deschiderea verticală a jaluzelului permite proprietarilor să optimizeze lungimea garajului și a căii de acces și să parcheze până la ușă fără obstacole. Mecanismul de deschidere vă asigură, de asemenea, că puteți parca în siguranță vehicule înalte, cum ar fi vehiculele 4x4, lângă ușă, fără a împiedica deschiderea și închiderea ușii. Dimensiunea redusă a ușii ruloului înseamnă că ușa poate fi instalată pe alocuri care poate avea un spațiu limitat - o soluție pe care alte tipuri de uși nu o pot oferi. Dacă aveți un contor incomod, o cutie de siguranțe sau o ușă interioară care poate bloca mecanismele ușii de garaj, atunci o ușă cu rulou poate fi răspunsul. Dimensiunea medie a unui rulou este de aproximativ 300 mm - 350 mm în diametru, chiar dacă poate fi mai mare, în funcție de poziția de montare și de materialul ales pentru balama. Majoritatea ușilor obloanelor sunt realizate la comandă, astfel încât să poată fi comandate conform specificațiilor dvs. exacte, indiferent de dimensiunea acestora. În plus, o ușă de garaj cu jaluzele, spre deosebire de alte tipuri de uși, poate fi montată în spate, între SAU în fața deschiderii!
Tipuri de uși rulante

Ușile de garaj cu obloane sunt disponibile sub formă de aluminiu izolat cu dublă piele sau din oțel neizolat cu o singură piele, ambele cu opțiunea de control electric manual sau de la distanță.

Jaluzel cu o singură piele

Uși simple și practice care combină calitate și funcționalitate. Datorită accesibilității și designului atractiv, aceste uși sunt ideale pentru orice tip de proprietar. Uși de garaj cu obloane cu dublă piele Reduceți pierderile de căldură, protejați-vă garajul de intemperii și sporiți siguranța.
Securitate

Prețul scăzut garantează securitate scăzută - când vine vorba de jaluzele, îl primești, pentru ce plătiți. Majoritatea ușilor obloanelor cu role sunt securizate standard, cu versiuni acționate manual cu șine glisante care sunt fixate intern în canalele laterale. Ușile electrice pentru telecomandă utilizează diferite dispozitive de blocare diferite, care sunt de obicei ținute de butoiul de care este atașată perdeaua. Ușile rulante electrice de bază ieftine, din aluminiu, cu mecanisme interne de bază, pot fi pătrunse destul de ușor. Trebuie să vă asigurați că, dacă aveți nevoie de securitate, știți exact ce căutați!

Ușile obloanelor cu role pot fi de culori diferite

Ușile cu o singură piele și izolate sunt disponibile standard în mai multe culori standard din fabrică. Nu pot fi pictate pe loc.
Pentru o taxă suplimentară, puteți avea aproape orice vopsea sub formă de pulbere, dar numai pe ambele părți ale ghidajelor cortinei. Plăcile de capăt și capotele pot fi asortate sau contrastate. Sunt disponibile, de asemenea, finisaje din lemn acoperit cu vinil dur, special concepute pentru a se potrivi cu ferestrele de rezervă și ușile de intrare din față. Finisajele oferă o opțiune atractivă, fără întreținere, care completează diferitele stiluri ale proprietății. Finisajele disponibile din lemn par impresionante, creând un finisaj excelent, cu întreținere redusă.

Informații generale despre dimensiune

Ușile rulourilor pot fi realizate în mai multe dimensiuni - chiar și până la 12.000 mm lățime și 8000 mm înălțime pentru ușile comerciale. < Jaluzelele din aluminiu izolate la domiciliu sunt disponibile în dimensiuni de până la 5400 mm lățime și 4000 mm înălțime. Putem oferi, de asemenea, multe alte tipuri de specificații comerciale grele pentru uși cu rulouri comerciale în dimensiuni de până la 12000 mm lățime și 8000 mm înălțime. Ușile noastre comerciale sunt echipate cu echipamentele de securitate necesare pentru uz casnic. Panourile ușilor de garaj cu obloane sunt de obicei lamele din aluminiu cu doi pereți adânci de 78,5 mm, cu izolație fără spumă și fonoabsorbante. < / p> În ceea ce privește ușile de anumite dimensiuni, anumite tipuri și culori de lamele pot fi limitate.

Aplicații

Ușile rulourilor sunt adaptabile pentru instalare în diferite găuri de construcție. Ușa rulantă de garaj este cea mai universală dintre ușile de garaj, deoarece poate fi realizată în aproape orice dimensiune sau culoare (doar unele tipuri de lamele). Deoarece ușile rulante de garaj se ridică vertical, ele pot fi montate în spatele oricărei forme a deschiderii clădirii garajului, cum ar fi arcurile etc. O altă situație în care ar fi necesară o ușă cu rulou este, de exemplu, o situație în care garajul are un tavan deosebit de înalt. ideal pentru utilizare ușoară. Echipat special cu telecomenzi, care utilizează cea mai recentă tehnologie de defilare - ușa de garaj poate fi controlată numai de către transmițător.

Montare în spatele deschiderii

atunci când este necesar să se țină seama de pierderea lungimii garajului.

Fixarea între deschidere

Această poziție este destul de comună, dar nu oferă o deplasare la fel de largă pe lățime sau înălțime când ușa este complet deschisă.

Instalare în afara deschiderii

Este necesar un capac complet al capotei pentru a proteja jaluzeaua. Pentru a completa aspectul, ghidajele și plăcile de capăt vor necesita acoperire cu pulbere.

Aveți grijă când alegeți o ușă rulantă!

Multe dintre diferențele principale sunt că unele uși rulante sunt „fabricate”, în timp ce unele sunt pur și simplu „asamblate”, ceea ce duce la diferențe uriașe în ceea ce privește integritatea și durabilitatea lor generală. Ușile rulante fabricate folosesc întotdeauna aceleași componente într-un mediu controlat din fabrică. Ușa va fi testată și marcată corect, dacă este necesar, cu o certificare suplimentară. Ușile de obloane asamblate constau pur și simplu din componente din surse diferite, care nu vor fi întotdeauna la fel. Componentele de calitate inferioară utilizate în fiecare ușă de garaj rulantă se vor dovedi rapid a fi o problemă, deoarece sunt necesare atât de multe piese mobile mici pe ușa rulantă, care exercită forțe considerabile asupra lor în timpul funcționării. Lamelele utilizate joacă, de asemenea, un rol major în rezistența generală și performanța ușilor rulante. În timp ce majoritatea ușilor rulante sunt profile din aluminiu cu pereți dubli, există diferențe mari în ceea ce privește rezistența, calitatea și finisajul, care joacă un rol major în viața generală a ușii și cum va arăta în cele din urmă după un timp. Deși se pare că majoritatea ușilor rulante de garaj pot arăta la fel atunci când vizualizați imagini sau broșuri online sau tipărite, cu siguranță nu este cazul!

aveți nevoie de o ușă rulantă de garaj

Când vine vorba de ușile de garaj, aveți la dispoziție mai multe opțiuni. Sunt disponibile porți secționale, uși rulante, laterale glisante, oscilante laterale, baldachin articulat și porți articulate rabatabile. Tip, pe care îl alegeți va depinde cu siguranță în mare măsură de utilizarea intenționată a ușii de garaj și, de asemenea, de locația garajului dvs. Pentru utilizare în domeniul imobiliar, cele mai frecvente sunt ușile secționale, ușile cu balamale laterale sau ușile pliante, care sunt de obicei suficiente. Cu toate acestea, acestea nu reprezintă cea mai bună alegere pentru diverse alte aplicații. Dacă ușa de garaj va fi utilizată într-o fabrică comercială sau cu amănuntul sau într-o zonă în care protecția este o prioritate, o ușă rulantă de garaj poate fi cea mai bună alegere.

Construcția ușilor rulante

Ușile din oțel inoxidabil sunt de obicei realizate din panouri subțiri din oțel, lemn sau alte materiale ușoare care protejează împotriva informelor intrare, protejați mașinile de diferite aspecte sau acoperiți componentele spațiului de depozitare. Materialele ușoare ale acestor uși funcționează bine pentru aceste aplicații, dar pentru cerințele care nu implică utilizarea imobilelor, ușile rulante sunt cel mai probabil alegerea mai bună. Ușile rulante, pe de altă parte , sunt realizate din benzi rigide de oțel atașate orizontal, care se desfășoară în interiorul șinelor verticale. Când ușa este deschisă, centurile sunt înfășurate pe ax prin deschiderea ușii. Dispunerea ușilor rulante este mult mai durabilă decât în ​​multe alte tipuri de uși de garaj. Rezultatul este porți mai puternice, care permit cu siguranță mai multe cicluri de deschidere și închidere decât diferite alte tipuri de porți.

Avantajele ușilor rulante

Stabilitatea nu este singura factor ceea ce ar trebui luat în considerare la rostogolirea ușii. Când ușa rulantă este în poziția deschisă, ocupă mult mai puțin spațiu decât oricare dintre celelalte uși de garaj. Diverse alte uși acoperă de obicei întregul spațiu unul lângă celălalt, precum și la câțiva metri sub tavan. Acest lucru prezintă 2 probleme:
În primul rând - camera de deasupra ușii ridicate și, de asemenea, sub tavan nu va fi disponibilă pentru depozitare ușoară
În al doilea rând - alternativele de iluminat sunt limitate, deoarece orice tip de iluminat setat în zonă în cazul în care ușa este deschisă, nu va mai funcționa când este deschisă.

Securitate îmbunătățită

Există unele preocupări atunci când alegeți o ușă de garaj pentru aplicații de afaceri. Chiar și cele mai ușoare uși de garaj sunt suficiente pentru a provoca daune materialelor sau, mai rău, vătămări corporale sau deces. Unul dintre motivele obișnuite pentru căderea ușilor de garaj este defectarea arcului. O altă cauză comună de deteriorare a ușilor de garaj este susceptibilitatea lor la mișcarea camioanelor, cum ar fi stivuitoarele. Componentele ușii de garaj rulante, inclusiv arcurile, sunt limitate, ceea ce sugerează că mutarea mașinilor prezintă un risc mult mai mic. Utilizând o ușă rulantă de garaj, spre deosebire de ușile convenționale, vă reduceți riscul de deteriorare a ușilor, precum și a camioanelor, dar, mai important, creați un mediu mai sigur pentru persoanele din zona ușii.

Izolație proprietăți Ușile rulante de garaj sunt de obicei protejate. Acestea sunt fixate la margini și sunt, de asemenea, obținute dintr-un amestec de oțel și spumă. Aceste modele includ suport de ușă pentru a economisi prețurile la energie prin împărțirea locurilor cu niveluri diferite de temperatură. În plus, izolația ușii asigură o calitate de etanșare de primă clasă între 2 camere din apropiere.
Costurile de rulare a ușilor

Deși ușile rulante sunt mai scumpe decât diferite alte tipuri de uși, pe termen lung proprietarii altor tipuri de uși cheltuiesc pentru durabilitate și siguranță. Ușile rulante sunt făcute pentru a fi mai robuste și pentru a rezista mult mai multor cicluri de deschidere / închidere. Construcția și construcția lor de lungă durată oferă, de asemenea, o securitate și mai mare împotriva manipulării, ceea ce reduce costul înlocuirii materialului furat și deteriorării ușii în sine.

Grila din aluminiu

O grilă ușoară din aluminiu este o alternativă comparabilă cu o ușă rulantă de garaj. Această opțiune este excelentă pentru scenariile de vânzare cu amănuntul în care doriți ca oamenii din magazinul dvs. să vadă produsele pe care le aveți de vânzare, dar doriți să vă protejați inventarul de furt. Sunt de obicei utilizate în mall-uri și magazine stradale, unde tot ceea ce separă produsele, precum și posibilii intruși, este un panou de sticlă.

Aspect

Faptul că porțile rulante au un aspect și mai comercial decât ușile de garaj secționale sau pliabile, nu pot fi ocolite. De fapt, probabil că nu veți găsi multe uși rulante în garajele de acasă unde conduceți cu mulți vecini; cu toate acestea, uneori există situații când găsiți o ușă rulantă într-o aplicație rezidențială. De exemplu, în zonele urbane în care clădirile pot fi amestecate cu zone diferite, primul etaj este de obicei utilizat pentru o afacere locală, în timp ce etajele superioare sunt utilizate pentru spații de locuit. Aceste comunități au adesea uși rulate la primul etaj, chiar dacă întreaga clădire este utilizată în scopuri domestice. În cele din urmă, decizia cu privire la tipul tău de ușă de garaj va depinde de funcție și de locație. a ușii care se depășește. Dacă ușa este utilizată cu siguranță într-un scenariu pur propriu, complet lipsit de riscuri, o poartă secțională sau o poartă rabatabilă poate fi suficientă. Cu toate acestea, dacă aveți oricare dintre cerințele unice pe care le-am trecut aici, cum ar fi un mediu industrial sau de vânzare cu amănuntul, locuri în care este necesar un nivel ridicat de protecție sau un număr mare de cicluri de deschidere / închidere,

Informații utileCe ar trebui sa stii
O ușă rulantă de garaj este o parte importantă a casei dumneavoastră. Nu numai că oferă siguranță, ci și decorează exteriorul casei tale. Dacă aveți nevoie de ajutor cu un serviciu în acest domeniu, Wilio vă poate conecta la experți de calitate pentru măsurarea, fabricarea, predarea și asamblarea porții. Prețul ușilor automate de garaj depinde de obicei de domeniul de lucru care trebuie făcut! _X000D_