Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Usi de garaj sectionale
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Usi de garaj sectionale

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Usi de garaj sectionale? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Uși secționale de garaj

Popularitatea ușilor secționale de garaj crește rapid, fiind una dintre cele mai populare opțiuni de ușă de garaj. Puterea, siguranța și securitatea lor sunt doar câteva dintre numeroasele beneficii care justifică această popularitate. Datorită construcției lor, acestea sunt cunoscute sub numele de uși „secționale”, care sunt realizate din secțiuni separate care se deschid vertical. Aceasta înseamnă că ușile secționale de garaj pot fi instalate pe aproape orice deschidere de formă (rotunjită, arcuită etc.).

Beneficii dintr-o privire ...

Economie de spațiu
Deschidere de la distanță pentru uși secționale
Uși secționale izolate
Uși secționale de garaj de înaltă securitate
Sunt disponibile diferite dimensiuni ale ușilor secționale < / p>

Construcție

Majoritatea porților secționale sunt duble ca standard, cu umpluturi umplute cu spumă izolatoare cu o grosime de 42 până la 67 mm. Aceste profile sunt fabricate de obicei din oțel zincat pentru rezistență și durabilitate.

Construcția eficientă și impresionantă a ușii secționale oferă rezistență și stabilitate care nu sunt posibile cu alte porți, chiar și cu dimensiuni mai mari decât în ​​mod normal. Acest lucru face posibilă utilizarea ușii secționale pentru a amplasa deschideri semnificativ mai mari în garaj.

Soluții de economisire a spațiului

Ușile secționale de garaj se deschid și se închid vertical, ceea ce înseamnă că este posibil să se utilizeze spațiul din jurul găurii. Aceasta este o soluție ideală pentru garaje mai scurte sau alee, care permit parcarea vehiculelor la ușă fără a fi nevoie de spațiu pentru a se deschide la deschiderea ușii. Panourile ușilor se îndoaie în sus prin deschidere și apoi înapoi la înălțimea liberă a garajului. Dacă sunt montate și specificate exact, spre deosebire de alte tipuri de uși de garaj, secțiunea poate oferi toată înălțimea și lățimea căii de acces. Aceasta este o soluție ideală pentru garajele care necesită un acces mai bun la vehicul sau care au dimensiuni de acces limitate. de deschidere a ușilor de garaj.în sus și în jos. Sistemul cu arc oferă o funcționare mult mai lină decât ușile convenționale în sus și peste, ceea ce este util în special pentru ușile mai mari. Toate ușile secționale de garaj pot fi acționate manual sau electric, datorită ingineriei excelente, designului impecabil și componentelor de calitate, acestea rămân netede și silențioase în ambele cazuri. Panourile secționale ale ușilor oferă o funcționare sigură, cu un design care împiedică prinderea între secțiuni pentru a preveni prinderea degetelor și o serie de alte caracteristici de securitate care sunt conforme cu legislația actuală.

Materiale

Porțile secționale sunt în mare parte din oțel galvanizat, deși sunt disponibile porți din aluminiu și lemn. Majoritatea producătorilor oferă suprafețe acoperite cu lemn pentru ușile din oțel, care oferă izolația și siguranța oțelului cu o impresie estetică pe care numai lemnul o poate oferi.

Pentru ușile secționale din lemn, alegerea lemnului variază de la producător la producător. Puteți alege lemn moale sau tare din lemn de brad, stejar european, Iroko, mahon și lemn de cedru. Ușile din lemn sunt disponibile numai până la o lățime de 2134 mm sub formă de Up și Over, în timp ce secțiunile din lemn pot fi produse până la o lățime de 5 metri (peste 16 picioare)!

Izolație < / h5> Dacă garajul dvs. este folosit ca cameră, precum birou, atelier sau sală de sport, porțile secționale sunt o alegere excelentă pentru a vă izola și a vă proteja lucrurile. Ușile secționale sunt realizate pentru a menține o temperatură constantă în garaj, ceea ce reprezintă o soluție ideală pentru aplicare în locuri în care controlul temperaturii este important. Prin urmare, ușile secționale de garaj sunt ideale pentru obiecte de valoare și colecții de mașini, deoarece previn condițiile umede și dăunătoare. Ușile secționale izolate corect instalate vor oferi un rating impresionant, reducând costul încălzirii încăperilor adiacente. Unele uși au o garnitură de cauciuc opțională, care îmbunătățește și mai mult proprietățile de izolare.
Securitate

Ușile secționale izolate cu dublă piele oferă proprietăți de securitate puternice. În combinație cu o acționare electrică de înaltă calitate, este aproape imposibil să pătrundeți prin poarta secțională, mai ales fără scule speciale și mult zgomot! Actuatoarele electrice precum Hormann Supramatic au o blocare suplimentară în brațul actuatorului sub forma unui cârlig de oțel; aceasta ține panourile ușii ferm deasupra și este, de asemenea, ținută de motorul însuși. Alte companii oferă, de asemenea, parametri tehnici și siguranță de înaltă calitate.

Toate ușile de garaj secționale izolate sunt umplute cu spumă și fabricate cu o construcție de panou din oțel galvanizat cu dublă piele. Panourile cu o singură piele nu se vând cu polistiren lipit pe interior. Construcția panoului cu grosimea de 42 mm oferă o rezistență incredibilă, reducând în același timp impactul și daunele cauzate de impact.

Finisaje colorate și elemente de design

O gamă largă de finisaje și efecte sunt disponibile pentru ușile secționale de garaj, care sunt adesea imprimate pe ușă în timpul fazei de producție. Sunt disponibile, de asemenea, finisaje de înaltă calitate, inclusiv o gamă de efecte de desenare a lemnului, care sunt în concordanță cu lucrările de construcție și prelucrare a lemnului existente.

Creșterea cererii de elemente de design a dus la că un număr de producători oferă atât modele standard, cât și modele personalizate. Nu numai că am văzut o creștere uriașă a cererii pentru finisaje speciale, dar și pentru elemente din oțel inoxidabil. Designul cu nervuri este doar un exemplu de elemente din oțel, iar liniile orizontale distincte creează o suprafață elegantă.

Uși de garaj și uși de intrare potrivite

Multe dintre ușile secționale sunt disponibil cu ușă de intrare față sau ușă laterală potrivită; companiile oferă cele mai multe oportunități în acest sens.

Opțiunea ușii de intrare (ușă integrată)

O adevărată capodoperă a ingineriei; ușile opționale, cunoscute și sub numele de uși integrate, sunt o soluție excelentă pentru casă, care își folosește în mod regulat garajul, dar nu în primul rând pentru vehicul. Accesul la congelator, scule sau biciclete este ușor datorită ușii integrate mari și confortabile, care poate fi utilizată fără a deschide întreaga ușă de garaj. Pragul inferior este de numai aproximativ 10 mm, ceea ce permite accesul ușor la biciclete, scutere și scaune cu rotile. Ușa integrată introdusă în poartă este disponibilă doar într-o variantă cu izolație dublă de 42 mm, datorită rezistenței cerute a panoului. porțile producătorilor oferă un mâner la cerere. Mânerele oferite și metodele de blocare variază considerabil, de la un zăvor rotativ într-un singur punct până la un zăvor dublu de cablu. Mânerele negre sunt standard cu blocarea inserțiilor cilindrice din profilul euro, deși majoritatea producătorilor oferă multe finisaje colorate sau metalice.

Rame

Ușile secționale de garaj nu au un cadru secundar ca porți care pot fi deschise și una peste alta , dar trebuie montat. direct pe structură. Dacă acestea trebuie instalate între găuri, este necesar un kit de instalare special. Ușa nu are cadru la fel ca la ușa sus și peste. Secțiunea cadrului este practic numai pentru transportul mecanismului de acționare și a mecanismului arcului și se bazează pe o suprafață bună, plană și fermă în timpul instalării.

Dacă ușa este instalată între deschidere, veți avea întotdeauna nevoie de o bandă de acoperire. Acest lucru se datorează faptului că găurile de instalare sunt pre-găurate astfel încât să poată fi montate în spatele găurii și sunt disponibile numai în culori limitate. Aceste mulaje pot fi din lemn, benzi de acoperire din plastic sau special concepute de companii dedicate acestui lucru.

Etanșări secționale pentru ușă

Toate ușile secționale de garaj sunt livrate cu benzi de etanșare din cauciuc de înaltă calitate încorporate în panoul inferior al ușii, pe laturile structurii cadrului și panoul superior sau panoul ușii. Montate corespunzător pe o podea plană, porțile secționale oferă un nivel foarte ridicat de etanșare împotriva vântului, ploii, prafului și dăunătorilor.

Uși secționale specializate și personalizate

Mare Creșterea cererii de porți secționale „proiectante” i-a obligat pe producători să producă porți cu flexibilitatea de a utiliza aproape toate materialele din față. Ușile secționale „fațadă” oferite de Hormann sunt o modificare a ușilor comerciale cu un mecanism adaptat pentru a permite clientului sau antreprenorului să instaleze lemn și alte materiale pe panoul frontal. Acest lucru înseamnă că puteți lua, de asemenea, o decizie îndrăzneață în ceea ce privește designul sau puteți amesteca ușor ușa cu designul restului clădirii.

Hormann oferă și „uși de sticlă pentru garaj”; ceea ce este o cerință din ce în ce mai populară astăzi. Geamurile decalate acoperă în mod ingenios pereții despărțitori ai cadrelor și panourilor ușilor cu o gamă de opțiuni de geamuri. Ușile secționale standard oferă sticlă reală într-o construcție de cadru cu posibilitatea de geamuri duble sau triple.

Informații tehnice și de instalare

Informații despre dimensiune
Porțile secționale sunt extrem de versatile în ceea ce privește dimensionarea, din două motive principale. Ușile secționale de garaj nu sunt instalate printr-o deschidere, ceea ce înseamnă că dimensiunea exactă a ușii nu este atât de importantă atunci când se instalează în spatele deschiderii. Ramele de montare din oțel sunt ascunse (sau parțial vizibile), ceea ce înseamnă că nu este o problemă. Aceasta înseamnă că ușile mai mari pot fi montate în deschideri mai mici, ceea ce crește gama de uși care pot fi comandate pentru o dimensiune dată și, în unele situații, poate elimina necesitatea unei uși personalizate. În al doilea rând, rezistența panoului înseamnă că dimensiunile mari sunt realizabile, în special cu ușile cu panou dublu. Cu înălțimi de până la 3.000 mm și lățimi de până la 8.000 mm, grapele secționale sunt potrivite pentru aproape orice uz casnic. Dimensiunile dedicate sunt disponibile în oțel, lemn și aluminiu, deși un număr mare de dimensiuni standard sunt ușor disponibile.

Notă: „Ordinea dimensiunilor de referință ale ușilor secționale” pentru ușile secționale de garaj se referă întotdeauna la dimensiunile exacte ale deschiderilor clădirii la instalarea ușilor pe în interior.

Poziții de instalare

Porțile secționale au fost inițial proiectate pentru a fi montate în spatele deschiderii, care era limitată de locația arcurilor și ghidajelor. Cu toate acestea, aceste uși pot fi acum montate între deschidere folosind kituri de instalare personalizate și opțiuni alternative de transmisie. Fațetele special concepute și căptușelile personalizate pot fi, de asemenea, utilizate pentru orice deschidere. Singura necesitate de spațiu pentru porțile secționale este înălțimea liberă necesară pentru curbele șinelor și apoi pentru depozitarea orizontală a panourilor ușilor în poziție deschisă. Dacă există o problemă cu garda la sol limitată, luați în considerare sistemul de șine Hormann.

Mecanisme de ridicare

Ușile secționale de garaj au o alegere diferită fie de arcuri de torsiune, fie de arcuri tensionate. Poziția arcului poate fi montată lateral, tensionată, montată în față, torsională în spate sau orizontală. Unii producători produc, de asemenea, uși cu arcuri montate în canale de ghidare orizontale la niveluri ridicate.

Fiecare opțiune necesită o cerință de joc ușor diferită, iar punctele importante de montare ale structurii diferă la instalarea arcurilor și șinelor. Instalarea corectă a acestor arcuri poate fi primordială pentru o funcționare corectă, fără probleme și sigură. Toți producătorii europeni oferă acum arcuri galvanizate sau galvanizate ca standard, mecanismele inferioare de control ale arcurilor provenind de la producătorii din SUA. un operator de calitate poate crea una dintre cele mai sigure uși de garaj disponibile pe piață. Cu ușile secționale de garaj, funcționarea manuală sau electrică oferă același nivel de siguranță, mai ales datorită geometriei construcției și mecanismului de transmisie. Toate ușile secționale de garaj pot fi ușor automatizate, ceea ce se datorează funcționării echilibrate a acestora în toate dimensiunile. Producătorii principali și cei mai importanți au modalități diferite de a controla ridicarea arcurilor, dar factorul comun este ușurința. _p>

Ultimii operatori din domeniul energiei electrice, precum Hormann, oferă comunicații hi-tech bidirecționale între operator și telefoane. Acest lucru împiedică utilizarea neautorizată și, în unele cazuri, nu sunt disponibile doar comenzile „Deschidere / Închidere”. Cele mai bune niveluri de siguranță sunt atinse prin utilizarea unui operator cu un mecanism anti-forță încorporat încorporat în zona barei de tractare.

Telecomanda electrică este foarte recomandată dacă garajul este utilizat în mod regulat pentru a parca vehiculele sau dacă ușile sunt largi. mai mult de 3 m. Confortul deschiderii ușii de la garaj la distanță este remarcabil, mai ales în nopțile umede și întunecate,