Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Umbrire interioară
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Umbrire interioară

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Umbrire interioară? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Aflați cât de fantastic este serviciul Wilio de instalare a sistemului de umbrire! Tehnicienii aduc toate echipamentele necesare. Fie că aveți nevoie de umbrire pentru casa sau locul de muncă, suntem aici pentru a vă oferi o soluție rapidă și eficientă. Aceasta înseamnă că, după introducerea cererii pe Wilio, ne vom ocupa de restul. De aceea, experții noștri vor aduce toate echipamentele și instrumentele necesare, astfel încât să poată instala sistemul în mod eficient pentru dumneavoastră. De la șurubelnițe și burghie, la piulițe, șuruburi și roți dințate, setul de instrumente al tehnicianului dumneavoastră Wilio este pregătit pentru instalare.

Ce face ca serviciul nostru de instalare a sistemelor de umbrire să fie ideal pentru fiecare proprietate? Totul conform standardelor. Obțineți calitate cu tehnicienii Wilio. Toți tehnicienii care oferă servicii pe Wilio sunt experți specializați, al căror scop este să vă aducă rezultate care vă vor face mulțumiți de munca prestată. Și trebuie să rețineți că au făcut astfel de instalații de nenumărate ori. Cu alte cuvinte, veți obține o instalare rezistentă și eficientă a sistemului. Este fără riscuri și economisește timp. Instalarea sistemului în sine poate fi dificilă, consumatoare de timp și chiar periculoasă. Dar nu este nevoie să vă pierdeți timpul liber și să vă riscați sănătatea pentru așa ceva. În schimb, angajați un specialist de pe Wilio, care poate face treaba în siguranță și rapid. Rețineți, de asemenea, că fiecare profesionist care lucrează pentru Wilio a încheiat o asigurare de răspundere civilă. Puteți fi sigur că sistemul dumneavoastră de umbrire va fi instalat de experți reali. Introduceți solicitarea dumneavoastră pe Wilio cu doar câteva click-uri pe site-ul nostru web sau prin intermediul aplicației Wilio (descărcați din App Store sau Google Play). Tehnicienii noștri profesioniști vă vor contacta în câteva minute. Negociați cu ei prețul, data care vi se potrivește cel mai bine și atunci va ajunge la dumneavoastră tehnicianul pe care îl alegeți.

Există o varietate de nuanțe interioare pe care le puteți alege atunci când vine vorba de casa sau biroul dumneavoastră. Avem tehnicieni cu know-how pentru a vă ajuta, indiferent de tipul de umbrire interioară pe care o alegeți, fie că este vorba de jaluzele, obloane, pereți glisanti japonezi și altele asemenea. Pentru o orientare mai ușoară, enumerăm cele mai comune tipuri de jaluzele pe care le instalăm de obicei: romane, din aluminiu, din lemn, verticale. Totul depinde de funcționalitatea și estetica pe care încercați să o obțineți. Cu toate acestea, puteți fi sigur că serviciul nostru de instalare este soluția completă la cerințele dumneavoastră unice. Spuneți-ne exact ce aveți nevoie și lăsați totul pe mâna tehnicilor noștri specializați. Vă putem ajuta cu următoarele sarcini legate de instalarea jaluzelelor: demontarea jaluzelelor vechi; instalarea de jaluzele noi; montarea obloanelor pentru ferestre; întinderea jaluzelelor romane; jaluzele personalizate; siguranța și securitatea copilului.

Jaluzelele se numără printre aparatele de uz casnic care prezintă un potențial pericol pentru copii. S-ar putea să fiți surprinși să descoperiți că există, de fapt, o varietate de dispozitive care pot face jaluzelele mult mai sigure pentru copii (cabluri de tensiune / lanțuri, întrerupătoare de lanț etc.). Rețineți că tehnicianul Wilio care vine la dumneavoastră este, de asemenea, capabil să instaleze și aceste dispozitive.

Întrebări frecvente

Î: Cum pot face modificări la solicitarea mea Wilio? R: Doar conectați-vă la contul dumneavoastră Wilio și apăsați click pe Proiectele mele. Apăsați click pe proiectul pe care doriți să-l editați și selectați Editați proiectul, din meniul Opțiuni. Asta e tot ce trebuie să faceți. De asemenea, ne puteți apela pentru a vorbi cu unul dintre reprezentanții serviciului pentru clienți, care vă pot face modificările.

Întrebare: Prețul de la furnizorul de servicii Wilio include materialul, adică livrarea acestuia? Răspuns: Depinde de acordul dumneavoastră cu furnizorul. În cererea dumneavoastră, trebuie să indicați clar dacă doriți doar prețul pentru lucrare sau, de asemenea, pentru materialul livrat.

Întrebare: Cât durează instalarea jaluzelelor? Răspuns: Desigur, depinde de numărul lor. Instalarea jaluzelelor în sine durează de obicei 2-3 ore. Dacă este necesar să tăiați jaluzelele la dimensiunea necesară, lucrarea poate dura mai mult. Cu toate acestea, instalarea în sine poate avea loc numai atunci când jaluzelele sosesc de la furnizor și acest lucru poate dura câteva zile.

Intrebare: Garantați calitatea muncii prestate? Răspuns: Da, tehnicienii Wilio sunt de bună calitate și oferă o garanție pentru munca lor. Și, desigur, îi puteți contacta oricând dacă ceva nu este conform ideilor dumneavoastră.

Întrebare: Pot plăti online? Răspuns: Negociați metoda de plată direct cu tehnicianul selectat. Majoritatea preferă să plătiți în numerar sau în cont.

Întrebare: Mă puteți ajuta cu agățarea perdelelor? Răspuns: Da, desigur. Vă putem oferi, de asemenea, serviciul de instalare a cornișelor sau perdelelor.

Întrebare: Care este acoperirea dumneavoastră? Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Căutați servicii profesionale de umbrire? Wilio vă va ajuta să găsiți experți de calitate în domeniul umbririi interioare. Prețul acestor servicii depinde de obicei de ce tip de serviciu este necesar și de câte sunt necesare. Pentru mai multe informații despre servicii specifice, întrebați profesioniștii noștri despre service post-garanție sau piese de schimb furnizate de unul dintre specialiștii noștri din categoria dată.