Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Ventilaţie
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Ventilaţie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Ventilaţie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Servicii
Ce includ serviciile de încălzire și răcire?
Sistemele HVAC joacă un rol crucial în confortul nostru interior. Prin simpla apăsare a unui buton, acestea sunt pe deplin capabile să ne țină la cald iarna și la rece vara. Serviciile de încălzire și răcire includ instalare profesională, dar și întreținere și reparații, astfel încât să puteți profita de instalații cât mai mult timp. Experții în încălzire și răcire cunosc aproape toate mărcile și modelele de echipamente de la diverse companii din domeniul climatizării. Dacă preferați să angajați un tehnician instruit care să se ocupe de o anumită marcă, vom găsi o persoană calificată pentru dvs. Iată câteva dintre serviciile pe care le puteți rezerva la noi:
Incalzind si racind
Specialiștii în instalații de încălzire și răcire vă pot ajuta să montați unul sau mai multe sisteme de distribuție, sisteme de conducte, încălzitoare hidronice, aparate de aer condiționat prin evaporare sau aproape orice sistem de încălzire și răcire de care aveți nevoie. De obicei își încep munca calculând cât spațiu va acoperi încălzitorul sau răcitorul. Dacă este necesar, vă pot ajuta, de asemenea, să găsiți cele mai bune locuri pentru a vă asigura o eficiență optimă. Unele sisteme HVAC necesită electricitate, instalații sanitare și conducte, deci este esențial să angajați un profesionist. De asemenea, pot efectua o inspecție finală înainte de a utiliza pe deplin noile dvs. încălzitoare sau răcitoare pentru a evita posibilele riscuri în viitor.
Întreținerea instalațiilor de încălzirie și răcirie
Când vine vorba de încălzire și răcire, revizuirea / reparația regulată ar trebui să fie întotdeauna o prioritate absolută. Puteți contacta un expert pentru a curăța orificiile de aerisire și a bobinelor și pentru a schimba regulat filtrele de aer. În plus, poate utiliza, de asemenea, o tehnologie adecvată de tratare a suprafeței și vă poate proteja bobinele condensatorului de acumularea de umiditate și coroziune. Dacă doriți să evitați căldura de vară și aerul înghețat în timpul iernii, puteți programa întreținerea pre-sezon cu noi pentru a vă asigura că aparatul de aer condiționat funcționează la fel de lin și eficient pe măsură ce temperatura exterioară crește sau cade brusc.
Reparația instalațiilor de încălzire și răcire
Ca orice alt dispozitiv, sistemele HVAC de la toate companiile îmbătrânesc, se deteriorează și se dezintegrează în timp. Unele părți la care trebuie să fiți atent sunt: ​​senzorii care nu răspund, canalele înfundate și bobinele corodate. Unele terminale suferă, de asemenea, de scurgeri, supraîncălzire și coroziune. Fără inspecție regulată, aceste defecte pot duce la deteriorări și mai extinse. Fie că se datorează vechimii, utilizării excesive sau întreținerii necorespunzătoare, specialiștii în reparații vă pot ajuta să găsiți sursa problemei și să reparați sistemul de încălzire sau răcire după cum este necesar. Ei pot veni cu ușurință la dvs. și sunt, de asemenea, pregătiți pentru solicitări urgente în caz de probleme neașteptate. În scurt timp, aceștia vă pot ajuta să readuceți sistemul la normal și să înceapă să funcționeze din nou eficient.
Întrebări frecvente
De ce să rezervați încălzirea și răcirea prin Wilio?
Cu Wilio, este mai ușor să găsiți profesioniști la prețuri accesibile și de încredere în zona dvs. care să lucreze la încălzire, ventilație sau aer condiționat. Fie că trebuie să răsfoiți sisteme HVAC independente sau cu servicii complete, puteți găsi pe cineva care să vă ajute prin intermediul platformei noastre. Majoritatea instalatorilor noștri dețin licențele și certificatele corespunzătoare care le garantează competența. Îi puteți angaja pentru a inspecta unitățile HVAC vechi și pentru a depana eventualele defecte din diferite părți. Dacă este necesar, pot rezolva și emanațiile toxice care vă pot afecta confortul intern și calitatea aerului. Dacă trebuie să înlocuiți sau să instalați un nou set de aparate de aer condiționat, ne puteți contacta și pentru asistență. Începeți prin a vă introduce sarcina cu toate detaliile cerințelor dvs. Într-o clipă veți primi oferte gratuite de la specialiști care sunt gata să vină la dvs. Rezervați-vă lucrarea cu noi astăzi și bucurați-vă de o viață confortabilă în interior, cu răcire și încălzire eficientă pe tot parcursul anului.
Cât de des ar trebui reparate sistemele de încălzire și răcire?
Experții din domeniu recomandă insistent ca sistemele dvs. de încălzire și răcire să fie inspectate și tratate cel puțin o dată sau de două ori pe an. De asemenea, este ideal să le reparați cu o lună sau două înainte de vârful sezonului pentru a vă ajuta să depășiți căldura extremă sau iarna. Pentru a asigura o eficiență optimă, le puteți închiria serviciile și pentru curățarea lunară sau bilunară a bobinei sistemului sau înlocuirea filtrului.
Cum știu dacă trebuie să repar sau să înlocuiesc aerul condiționat?
Înlocuiți sistemele de încălzire și răcire care au fost fabricate și instalate acum 10-15 ani. Datorită bătrâneții, acestea funcționează mai puțin eficient decât noile modele, totodată ar putea crește factura la electricitate. De asemenea, vă recomandăm să le înlocuiți dacă mai folosesc vechiul agent frigorific cunoscut sub numele de R-22. Nu numai că sunt învechite, dar și eliberează gaze toxice foarte dăunătoare mediului.
Wilio mă poate ajuta să instalez izolația casei?
Categoric da! Dacă doriți să deveniți „verde” și să reduceți consumul de HVAC, puteți angaja personalul nostru pentru a instala izolație de calitate. Dacă nu aveți idee de unde să începeți cu diferitele tipuri de izolații, specialiștii vă pot sfătui și împreună veți face cea mai bună alegere a materialului, în funcție de buget și priorități. Puteți avea izolația instalată pe acoperișuri, plafoane, pereți interiori sau exteriori, podele sau orice alt loc care se află între aerul cald și cel rece.
Care este diferența dintre aerul condiționat și refrigerare?
În timp ce atât aerul condiționat, cât și refrigerarea sunt concepute pentru a transforma gazul în lichid și pentru a regla temperatura, aceste sisteme au propriile lor scopuri diferite. Aparatele de aer condiționat ajută la menținerea temperaturii interioare prin disiparea căldurii sau a aerului rece în jurul camerei. Frigiderele păstrează gazele într-un spațiu închis și sunt de obicei utilizate pentru conservarea alimentelor și a produselor.
Cum pot reduce consumul sistemului meu de încălzire și răcire?
Îmbunătățiți performanța sistemului dvs. HVAC prin curățarea și înlocuirea regulată a filtrelor de aer. Instalarea termostatelor inteligente este, de asemenea, o modalitate eficientă de a controla sistemele, mai ales atunci când nu sunteți acasă. Pentru a menține temperatura interioară fără a vă baza prea mult pe sistemele HVAC, ar trebui să luați în considerare și instalarea de perdele și jaluzele, izolație sau geamuri din sticlă dublă până la triplă, pentru a preveni evacuarea aerului rece sau cald din cameră.
Ce alte servicii legate de aparate pot rezerva prin Wilio?
Wilio este locul unde puteți găsi un meseriaș de încredere care vă va ajuta cu orice reparații, instalări și întreținere a echipamentelor. Pe lângă sistemele de încălzire și răcire, meșterii Wilio vă pot monta noua mașină de spălat vase, pot instala un cuptor cu microunde și pot repara mașini de spălat care nu doresc să se rotească. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți la platforma noastră și să căutați serviciile de care aveți nevoie chiar acum.
Informații utileCe trebuie sa stii

Mulți proprietari nu-și dau seama că sistemele lor de încălzire și răcire trebuie întreținute în mod regulat. Dacă vă folosiți cuptorul sau aparatul de aer condiționat șase luni din an, este probabil să aibă nevoie de întreținere. Sistemul dumneavoastră este construit pentru a rula pentru o perioadă extinsă de timp, dar uneori asta înseamnă că are nevoie de o anumită întreținere, astfel încât să poată continua să funcționeze fără probleme și eficient. Când trebuie să vă întrețineți sistemele de încălzire și răcire, doriți să vă asigurați că antreprenorul dumneavoastră HVAC are experiența și cunoștințele necesare pentru a face o treabă excelentă. O companie HVAC bună va înțelege cum funcționează sistemul dumneavoastră și cum să-l întrețină corect.

Ori de câte ori aveți o problemă cu sistemul dumneavoastră de încălzire sau răcire, vă întrebați dacă aveți nevoie de o reparație sau înlocuire. Iată câteva lucruri de luat în considerare: este problema una simplă, cum ar fi înlocuirea unui filtru? Sau este ceva mai complex, cum ar fi înlocuirea întregului sistem? Dacă costurile dumneavoastră de reparații depășesc 10% din prețul de achiziție al sistemului dumneavoastră, mulți experți recomandă înlocuirea sistemului dumneavoastră.

În termeni simpli, aerul condiționat este procesul de eliminare a căldurii dintr-un spațiu sau obiect. Acest lucru se face de obicei prin rularea unui fluid (de obicei apă), printr-un sistem care comprimă și extinde fluidul și apoi îl încălzește și îl răcește pentru a elimina căldura. Refrigerarea pe de altă parte este un proces care utilizează un ciclu de vapori. Aceasta înseamnă că agentul de răcire (agentul frigorific) se schimbă dintr-un lichid în gaz pentru a elimina căldura.

Întreținerea regulată este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că sistemele dumneavoastră de încălzire și aer condiționat funcționează corect. Echipamentele de încălzire și răcire care nu sunt întreținute vă pot costa mai mult pe termen lung și pot duce la probleme mult mai grave pe parcurs, cum ar fi o funcționare ineficientă, facturi mai mari la energie, probleme de siguranță și daune aduse casei dumneavoastră.

< p> Cel mai simplu mod de a economisi energie este de a reduce consumul sistemelor de încălzire și răcire. Dacă știți temperatura medie anuală a casei dumneavoastră, puteți regla setările termostatului în consecință. De exemplu, dacă temperatura medie a casei dumneavoastră este de 72° F, puteți seta termostatul la 70° F iarna și 78° F vara. Veți descoperi că sistemul dumneavoastră de încălzire și răcire va atinge în continuare temperatura dorită, dar va consuma mai puțină energie. <