Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Video

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în video. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Video

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Video? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

De ce să comandați un cameraman prin Wilio?
Căutați un expert în videografie profesională în zona dumnevoastră? Un cameraman și un videograf profesionist este o alegere foarte potrivită pentru orice ocazie, deoarece poate surprinde toate detaliile sărbătorii sau a altui eveniment și vă poate ajuta să captați amintiri importante și alte conținuturi valoroase. Cu abilități profesionale, echipamente avansate și un simț al esteticii, vor crea un videoclip la care veți fi deseori încântați să reveniți. Găsirea unui cameraman în zona dumnevoastră nu trebuie să fie atât de grea (sau chiar scumpă). Pur și simplu împărtășiți detaliile evenimentului dumnevoastră sau viziunea pe care doriți să o aduceți la viață, iar Wilio vă va conecta cu cei mai buni cameraman din zona dumnevoastră pentru a vă ajuta să creați stilul de video dorit.
Care sunt avantajele angajării unui cameraman profesionist?
Un cameraman profesionist are abilitățile, experiența și echipamentul pentru a înregistra și produce conținut video de înaltă calitate. Aceasta înseamnă că vă puteți relaxa asigurându-vă că toate detaliile tehnice sunt în sarcina profesionistului. Veți aprecia în special transferul responsabilității către un expert dacă apăreți activ într-un videoclip sau participați la un eveniment social.
Care este diferența dintre un regizor și un videograf?
Regizorii lucrează de obicei în echipe mari și gestionează diferite elemente de filmare, inclusiv iluminatul și post-producția. De obicei, ei nu trag nimic singuri, pentru că asta este treaba cameramanului. Regizorul lucrează de obicei singur sau ca parte a unei echipe mici concentrate și gestionează întregul proces, de la planificarea video până la editarea finală.
Ce tipuri de oportunități și evenimente acoperă în mod obișnuit videografii?
Videografii surprind aproape tot felul de evenimente, inclusiv conferințe, prezentări de modă, forumuri, festivaluri și seri de premii. În zilele noastre, există o creștere notabilă a popularității videografiei profesionale pentru evenimente personale și de familie, capturând nunți, zile de naștere, repere importante ale vieții sau chiar nașteri.
Cameramanii includ editare și post-producție în serviciile lor?
Deși majoritatea serviciilor video includ automat ajustări pentru ca fișierele dumneavoastră să fie gata de utilizare, este important să vă consultați cu videograful pe care îl alegeți. Unii cameramani livrează numai fișiere brute, alții vor ajusta pentru dumneavoastră videoclipurile la formatele dorite.
Cum găsesc și angajez cei mai buni cameramani din zona mea?
Cel mai simplu mod de a găsi videografi talentați în zona dumneavoastră este să publicați cererea pe portalul Wilio. În curând, veți primi oferte de la cameramanii locali care vă stau la dispoziție. Din selecția largă, puteți alege cameramanul cel mai bine cotat, la propria discreție, care corespunde bugetului și stilului dumneavoastră.
Cât costă angajarea unui cameraman?
Costul serviciilor de înregistrare video la Wilio depinde de obicei de mulți factori, cum ar fi spațiul, capacitățile specifice necesare, echipamentul și cantitatea de editare video necesară.
Care este diferența dintre fotografia amator și cea profesională?
Fotografii profesioniști oferă cel mai profesionist rezultat datorită abordării profesionale, instruirii, echipamentului profesional și experienței relevante. Fotografii amatori sau ocazionali sunt adesea mai puțin experimentați sau fac fotografii doar ca o activitate secundară.
Cum să te pregătești pentru fotografie?
Începeți prin a vă consulta în privința așteptărilor cu fotograful, discutați fiecare detaliu, inclusiv orice recuzită și cerințe de stil. În funcție de nevoile dumneavoastră de fotografie, vă puteți face părul și și machiaj profesional. Vino mai devreme, astfel încât să nu fii încordat și să poți arăta relaxat și cât mai bine posibil.
Cum să alegi cel mai bun fotograf profesionist?
Vă puteți aștepta să plătiți între 60 și 200 de euro pentru fotografie profesională de la un fotograf Wilio. Cu toate acestea, prețul va depinde de spațiul, lungimea și stilul ședinței foto și de numărul de fotografii editate pe care le primiți.
Servicii

Ce presupune fotografia profesională?
Indiferent dacă aveți în față o oportunitate specială sau doriți doar să surprindeți momente împreună, angajarea unui fotograf înseamnă că vă puteți relaxa în liniște știind că totul este în regulă. Rezultatele și ce se întâmplă în timpul fotografierii vor depinde de tipul de servicii de care aveți nevoie:
Fotografie la ocazii speciale
Fotografia profesională este în prezent o parte integrantă a ocaziilor speciale, precum nunți, petreceri și alte evenimente sociale. Fotograful selectat vă va discuta în avans despre intrările și ieșirile evenimentului dumneavoastră pentru a se asigura că se află la locul potrivit la momentul potrivit. Se organizează înainte ca oaspeții să sosească și surprind singuri toate momentele importante, astfel încât să vă puteți bucura din plin de acea zi.
Fotografie de portret
Aveți nevoie să găsiți un fotograf de familie sau fotograf de copii în zona dumnevoastră? Portretele pot deveni amintiri prețioase care arată cum oamenii s-au schimbat și au crescut de-a lungul timpului - și pot fi și cadouri ingenioase de familie. Puteți găsi chiar și un fotograf experimentat cu animale care să surprindă portrete ale animalelor dumnevoastră de companie sau să le încorporeze într-o fotografie de familie. Fotograful dumnevoastră de portret se va asigura că toți cei implicați în poză sunt vizibili în mod clar, făcând mai multe fotografii diferite.
Ce includ serviciile video profesionale?
Serviciile video includ de obicei o întâlnire de planificare inițială, configurarea la fața locului utilizând diferite dispozitive, filmarea evenimentului și apoi livrarea fișierelor brute sau editate. Cu toate acestea, procedura și rezultatele specifice depind de tipul de înregistrare de care aveți nevoie:
Videografie de nuntă
Captează fiecare moment din cea mai fericită (și cea mai aglomerată) zi din viața ta. Cameramanul se va întâlni cu dumneavoastră cu cel puțin câteva săptămâni înainte de ziua cea mare pentru a clarifica momentele pe care doriți să le surprindeți - detalii precum pregătirea, detaliile locului, oaspeții care intră sau expresia mirelui în timp ce mireasa sa merge pe culoar. Unii cameramani de nuntă vin împreună cu alți colegi pentru a surprinde evenimentul în mai multe locuri sau în unghiuri diferite. Puteți solicita toate imaginile brute de la evenimentul dumneavoastră sau îi puteți cere videografului să editeze și să creeze un scurt videoclip care surprinde toate momentele și detaliile cheie. Astfel de videoclipuri sunt ideale pentru partajarea pe Facebook și Instagram cu prietenii sau familia care nu au putut participa.
Videografie imobiliară
Videografia imobiliară devine un serviciu din ce în ce mai popular, utilizat nu numai de agențiile imobiliare. Datorită acestuia, proprietățile imobiliare își pot arăta cele mai mari avantaje și astfel își pot crește vânzările datorită difuzării video online. Cameramanul dumneavoastră va folosi diverse tehnici și echipamente pentru a crea un tur virtual al casei - în interior și în exterior. Înregistrarea poate include o prezentare introductivă de la agentul imobiliar, o videografie lină în fiecare cameră și fotografii din dronă pentru a surprinde întinderea și frumusețea împrejurimilor.
Videografie de marketing
Videoclipurile de marketing devin esențiale pentru mărcile care doresc să intre pe piața online. Angajați un cameraman profesionist pentru a înregistra interviuri, prezentări, videoclipuri instructive, demonstrații despre produse și alte campanii de marketing. Cameramanii vor aduce cu ei echipamente precum camere profesionale, microfoane cu rever, decor, recuzită și iluminat pentru a ajuta la crearea unui mediu adecvat în orice loc. Capturați imagini importante și editați-le pentru a fi gata de utilizare pe rețelele sociale, site-ul dumneavoastră, canalul YouTube și chiar anunțuri.
Videografia evenimentelor
Regizorul vă va ajuta să surprindeți și să transmiteți desfășurarea evenimentul pe rețelele de socializare sau să înregistrați în mod profesional momente cheie, astfel încât să le puteți utiliza sau reda ulterior. Producătorii de filme vor aduce echipamentul necesar pregătit pentru astfel de evenimente, cum ar fi camerele video, trepiedele, iluminatul și microfoanele, care vor asigura înregistrarea de înaltă calitate. Puteți solicita reutilizarea filmărilor brute pentru diferite platforme sau puteți solicita cameramanului dumneavoastră să editeze conținutul, astfel încât acesta să fie gata de partajat în scopuri de marketing sau educaționale.
Editare video și post-producție
Majoritatea serviciilor de grafică video includ editare și post-producție, dar puteți alege și un cameraman care lucrează cu imagini brute, preexistente pentru a crea videoclipuri editate. Dacă acesta este un fișier mare, poate fi necesar să furnizați un dispozitiv USB. Dacă angajați un cameraman din zona dumneavoastră, îi puteți livra materialele personal, altfel va trebui să utilizați o corespondență prin poștă sau un curier mult mai lent. Un cameraman angajat va folosi un software avansat de editare video, cum ar fi Adobe Premiere Pro, pentru a vă produce și edita videoclipurile. Poate împărți videoclipuri mai lungi în secțiuni mai mici, potrivite pentru rețelele de socializare sau poate combina diferite fotografii scurte pentru a crea o poveste mai captivantă. Acesta va produce videoclipul dumneavoastră în mai multe formate, în funcție de modul în care intenționați să îl utilizați.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.