Vopsitor auto, caroserie

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca și vopsitor auto, caroserie. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
2513 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să comandați un specialist în repararea caroseriei prin Wilio?

Dacă dumneavoastră sau alți conducători auto deteriorați accidental caroseria mașinii, nu lăsați să treacă timpul. Cel mai bine este să vă prezentați imediat cu caroseria la un reparator specialist, care va preveni alte probleme și inconveniente. Mulțumită lui Wilio, nu mai trebuie să căutați în oraș sau pe Internet pentru a găsi un serviciu calitativ de caroserie. Pe Wilio, publicați solicitarea, descrieți reparațiile necesare, cât de repede veți avea nevoie de ele și precizați bugetul. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să așteptați ofertele de la furnizorii noștri și să îl alegeți pe cel potrivit. Cel mai bun dintre toate, sistemul nostru transparent de evaluare vă va oferi informații importante despre fiecare potențial specialist în repararea caroseriei. Decizia vă aparține.

Cât costă serviciile de reparare a caroseriei?

Costurile reparării caroseriei variază în funcție de solicitarea specifică. Reparațiile minore, cum ar fi vopsirea, nu necesită multă muncă și sunt mai ieftine. Cu toate acestea, reparațiile majore sunt de obicei mai scumpe, deoarece pot implica înlocuirea unor piese întregi - fie bare de protecție, fie parbrize.

Cât durează repararea unei caroserii?

Ca și costurile, timpul necesar reparării va depinde de gravitatea problemei. Desigur, daunele mai mari vor necesita mai mult timp de reparație comparativ cu cele mai mici, în timp ce lustruirea și șlefuirea pot dura doar câteva ore.

Trebuie să pun la dispoziția reparatorului propriile unelte?

A avea unelte la îndemână este util, dar nu este necesar. Puteți informa reparatorul în timpul comenzii că nu aveți uneltele necesare pentru a efectua treaba. Acest lucru îi va ajuta să-și pregătească echipamentele înainte de a veni la dumneavoastră sau să le ridice pe drum de la un magazin specializat.

Cum găsesc un reparator profesionist în apropierea mea?

Portalul Wilio vă permite să vă conectați cu reparatorii profesioniști din zona dumneavoastră pentru a vă ajuta să rezolvați toate necesitățile caroseriei pentru vehiculul dumneavoastră. Doar plasați o comandă și așteptați să primiți ofertele acestor furnizori de servicii. Specialistul selectat pentru acest serviciu va veni la ora stabilită, astfel încât să nu trebuiască să părăsiți locuința, biroul sau garajul.

Ce includ serviciile de reparații ale caroseriei?

Serviciile de reparații ale caroseriei se concentrează cel mai adesea pe repararea unei structuri deteriorate sau pe îmbunătățirea sa cosmetică. Deși unele dintre solicitările de bază pot părea simple, cea mai bună alegere este totuși apelarea la un reparator profesionist care are experiență pe termen lung cu aceste servicii și unelte speciale. Mai jos veți găsi câteva dintre serviciile de reparații ale caroseriei pe care le puteți comanda la Wilio:

Servicii

Repararea caroseriei auto

Deformările după grindină și adânciturile sunt doar câteva dintre daunele cu care se va confrunta în mod regulat mașina dumneavoastră - fie din cauza vremii, a jocurilor nevinovate cu mingea ale copiilor sau a lovirilor cu pietre de pe drum. Cea mai rapidă soluție în acest caz este să solicitați un reparator profesionist prin Wilio, care va repara cu ușurință toate deformările inestetice de pe caroseria dumneavoastră. Rețineți, totuși, că dacă adânciturile sunt mai pronunțate și mai profunde, acest lucru poate necesita o înlocuire completă a unei secțiuni a caroseriei.

Reparații de zgârieturi

Zgârieturile, mari sau mici, afectează aspectul general al vehiculului. Pietrele aruncate de pe drum, accidentele minore și daunele intenționate sunt de obicei principalele cauze. În funcție de severitate, reparatorul dumneavoastră va folosi un stilou special pentru a îndepărta zgârieturile ușoare sau mici, dar zgârieturile mai profunde pot necesita o lustruire intensă cu hârtie de șlefuit durabilă și aplicarea unui strat superior.

Repararea geamului

Fisurile și zgârieturile fac integritatea structurii din sticlă foarte instabilă și predispusă la rupere chiar și la cea mai mică presiune. Evitați aceste riscuri periculoase solicitând un specialist în caroserie care să se ocupe de fisuri mici și zgârieturi. Dacă este necesar, aceștia vor înlocui toate părțile din sticlă și nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la siguranța dumneavoastră la volan.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.