Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Web
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Web

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Web? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Servicii
Ce includ serviciile de dezvoltare a aplicațiilor web?
Majoritatea serviciilor web se concentrează pe proiectarea, dezvoltarea și întreținerea site-urilor web. În funcție de proiectul dvs., este posibil să aveți nevoie doar de un tip specific de expert web sau poate fi necesar să formați o echipă de specialiști cu diferite specializări și abilități de colaborare. Iată câteva dintre cele mai frecvente servicii și opțiuni web la care vă puteți aștepta:
Proiectare și dezvoltare de site-uri web
Căutați un designer sau dezvoltator web profesionist? Profesionistul dvs. IT independent în domeniul dezvoltării web va ajuta la reînvierea viziunii site-ului dvs. web. Începe cu înțelegerea scopului site-ului dvs., ce trebuie să faceți și conținutul pe care trebuie să îl conțină. Apoi el proiectează designul. Odată ce proiectul dvs. este aprobat, acesta va utiliza un cod sau un sistem de gestionare a conținutului (CMS) pentru a crea designul și a-l face complet funcțional pe desktop-uri (desktop-uri, laptopuri, notebook-uri) și dispozitive mobile (telefoane mobile, tablete). Ei vor încărca tot conținutul pe care îl furnizați (inclusiv imagini și schițe) și îl vor rula pentru aprobarea dvs. finală. Proiectantul web profesionist va completa acest lucru încărcând site-ul dvs. web pe platforma de găzduire web aleasă (www) și apoi testând site-ul pentru eventuale erori.
Site-uri WordPress
WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului (CMS) pentru site-uri web de aproape orice dimensiune. Dacă doriți propriul dvs. design WordPress, trebuie să angajați un dezvoltator Wordpress independent care vă va folosi codul pentru a vă crea propria temă, împreună cu programe de completare WordPress încorporate. Puteți adăuga chiar și funcții de comerț electronic pe site-ul dvs. WordPress cu programul de completare Woocommerce. Dezvoltatorul dvs. WordPress vă va compila tema, va efectua teste pentru a funcționa fără probleme și va verifica dacă aveți nevoie de modificări sau adăugiri înainte de a posta pe gazda dvs. web.
Alte sisteme de gestionare a conținutului
În plus față de WordPress, puteți angaja o varietate de dezvoltatori CMS care acoperă platforme precum Weebly, Wix, Joomla și Squarespace. Fiecare dintre aceste platforme are setări specifice pentru ceea ce puteți personaliza și modul în care puteți integra diferite coduri și caracteristici. Prin urmare, este întotdeauna preferabil să găsiți un designer profesionist sau un dezvoltator de site-uri web specializat în sistemul dvs. de gestionare a conținutului ales.
E-shop (magazin online)
Aveți nevoie să creați un site web pentru magazinul dvs. online (e-shop)? Veți găsi dezvoltatori IT specializați pe toate cele mai populare platforme de e-shop-uri, inclusiv Shopify, Woocommerce, Magento și Opencart. Este important să angajați un dezvoltator cu experiență pentru fiecare dintre aceste platforme. Comerțul electronic include multe date, inclusiv designul ales, portofoliul de produse, detalii despre produs, baze de date, numere de inventar, detalii de contact ale clienților și sisteme de plată. Dezvoltatorul dvs. va face teste ample înainte de a finaliza proiectul. Probabil că veți lucra cu dezvoltatorul chiar și după lansarea magazinului electronic pentru a-l întreține, astfel încât magazinul dvs. online să rămână fără erori.
Codificare și baze de date
Există atât de multe limbaje de programare și coduri care alcătuiesc web-ul. Cele mai comune coduri utilizate de dezvoltatorii specializați includ HTML, Java, Javascript, PHP, CMS, CSS și jQuery. Mulți dezvoltatori sunt, de asemenea, specializați în dezvoltarea bazelor de date, inclusiv baze de date MySQL și SQL. Dacă nu sunteți sigur de tipul de expertiză web și codul de care aveți nevoie pentru proiectul dvs., este în regulă să aveți încredere în dezvoltatori pe baza experienței lor și a ceea ce recomandă.
Întrebări frecvente
Angajați experți de încredere în dezvoltarea web IT cu Wilio
În prezent, cred că nu există nicio afacere fără o prezență pe web - din toate punctele de vedere. Oamenii devin atât de dependenți de internet încât faptul că nu aveți un site web, chiar dacă sunteți un restaurant local de familie sau un magazin de cartier, vă costă ocazia de a ajunge în fața a nenumărați clienți potențiali. Webul este o interpretare digitală a afacerii dvs. Așa cum un bun agent de vânzări se asigură că partea din față a unui magazin este bine amenajată și curățată strălucitor, tot așa site-ul dvs. trebuie să arate atrăgător și bine aranjat pentru a ajunge la potențialii clienți la care ați sperat. Dar dezvoltarea unui site web de calitate necesită abilități foarte specifice - pe care puțini dintre noi le deținem. Din fericire, există experți în dezvoltare web IT care vă așteaptă. Tot ce trebuie să faceți este să cereți ajutor prin Wilio! Dacă sunteți interesat să profitați la maximum de toate oportunitățile pe care internetul le oferă, pur și simplu mergeți la Wilio, introduceți solicitarea dvs. și primiți astăzi oferte gratuite! Transferați-vă afacerea în secolul XXI. Angajați astăzi la Wilio cel mai apreciat și profesionist dezvoltator de site-uri IT!
Ce se înțelege prin design web?
Proiectarea web include diverse aspecte ale creării site-ului web, de la configurația, designul grafic, la crearea de conținut, cum ar fi articolele de blog, secțiunile de produse, galeriile foto etc. Paginile web sunt de obicei create într-un limbaj numit HTML. Designerii creează pagini web cu etichete HTML care descriu metadate și conținut. Aspectul și configurația elementelor pe o pagină web sunt de obicei CSS sau stiluri în cascadă. Sarcina lor este de a pune bazele modului în care vor arăta și vor funcționa site-urile web.
Cum îmi poate ajuta designul web afacerea?
Designul web este extrem de important, mai ales dacă aveți un magazin online. De obicei, oamenii au nevoie de doar 30 de secunde pentru a decide dacă un site este suficient de atractiv. Dacă site-ul dvs. nu arată la fel de bine pe mobil ca pe laptop sau computer, potențialii clienți nu se vor deranja să navigheze. Dacă site-ul dvs. se încarcă prea încet, oamenii îl vor părăsi și afacerea dvs. nici măcar nu se va observa.
Cum aleg un designer de web?
Gândiți-vă la ce aveți nevoie și publicați-vă cererea în detaliu pe Wilio. Decideți câte pagini doriți să aibă site-ul dvs., ce tip de conținut și precizați dacă doriți ca designerul web să furnizeze un anumit conținut. De asemenea, puteți întreba dacă trebuie să găzduiți un site web și / sau să ajutați cu gestionarea conținutului, dacă nu ați făcut-o deja. Furnizați un buget și specificați cât de curând doriți ca site-ul dvs. să fie publicat.
Care sunt avantajele angajării unui web designer prin Wilio?
Angajarea unui designer web prin Wilio are multe avantaje. Cel mai important, este mai rapid și mai convenabil. Pentru a găsi un bun web designer, nu trebuie să pierdeți timpul căutând în zeci de site-uri. Tot ce trebuie să faceți este să publicați lucrarea cu detalii de bază despre cerințele dvs. Apoi, proiectanții web locali calificați și confirmați vă vor contacta. După vizualizarea referințelor și prețurilor acestora, puteți alege ce designer web va lucra pe site-ul dvs.
Trebuie să furnizez instrumente sau echipamente pentru proiectarea site-ului meu web?
Nu vi se cere să furnizați niciun instrument sau echipament pentru proiectarea site-ului dvs. web, cum ar fi laptopuri sau desktopuri. Este standard ca un designer de web să aibă propriul echipament, iar designerii noștri web sunt profesioniști care au cunoștințe și echipamente. Le puteți oferi date de conținut pe care doriți să le plasați pe site-ul dvs. web, cum ar fi imagini ale produselor dvs., informații despre produse, exemple de videoclipuri, informații despre companie și alt conținut similar.
Cât durează proiectarea unui site web?
Timpul necesar pentru crearea unui site web excelent ar trebui să dureze aproximativ 3 până la 4 luni. În funcție de cât de complex doriți să fie site-ul web, poate dura 6 luni sau mai mult de la startul unui proiect până la lansarea acestuia online. Este posibil să găsiți un designer web care să o poată face în mai puțin timp, dar nu uitați că acest interval de timp se bazează pe standardele IT.
Informații utileCe trebuie sa stii

Wilio este o platformă online care conectează clienții cu designeri independenți, dezvoltatori și experți în marketing. Dacă doriți să angajați un web designer, atunci Wilio este locul potrivit.

Proiectarea unui site web este o sarcină care necesită o planificare atentă și timp pentru a obține rezultatul dorit. Un designer profesionist vă va putea explica toate aspectele tehnice ale designului web și rolul fiecărui element. În funcție de complexitatea și caracteristicile site-ului dumneavoastră web, procesul de proiectare poate dura de la o zi la câteva luni. În acest articol vom analiza durata medie a unui proiect de web design, în funcție de tipul site-ului web și de caracteristicile acestuia.

Designul web este o parte importantă a succesului afacerii. Poate avea un impact direct asupra numărului de vizitatori care vă vor vizita site-ul și poate avea și un impact asupra ratei de conversie. Proiectarea site-ului dumneavoastră web nu înseamnă doar crearea de pagini atractive, ci și asigurarea faptului că aceste pagini sunt ușor de utilizat și de înțeles. Un bun web designer știe cum să creeze un design ușor de utilizat, care să poată fi navigat cu ușurință de publicul țintă.

Dacă nu ați mai angajat niciodată un designer web, poate fi o provocare să știți cum să găsiți designerul potrivit pentru afacerea dumneavoastră. Ați făcut deja primul pas pentru a găsi un designer web excelent citind acest articol. Iată câteva sfaturi pentru alegerea unuia bun: 1) Când căutați un designer de web, asigurați-vă că acesta oferă o consultație gratuită. Este util să aflați despre opțiunile dumneavoastră de la un expert. 2) Un bun web designer va putea explica opțiunile dumneavoastră în termeni pe care îi puteți înțelege. Ar trebui să vă poată educa cu privire la ceea ce fac și de ce o fac.

Designul web se referă la un proces prin care poate fi dezvoltat un site web. Acesta implică diverse tehnici și principii pentru a face un site web să pară atractiv și ușor de utilizat. Procesul de proiectare web este similar cu cel al proiectării altor medii, cum ar fi cărți, reviste etc. Pe scurt, designul web este arta de a crea site-uri web. Proiectarea web nu înseamnă doar a face site-ul atractiv, ci și a-l face ușor de utilizat, fără probleme. Designerii web pot utiliza mai multe instrumente și tehnologii pentru proiectarea web.

Unii oameni cred că durează câteva ore, unii spun zile, iar alții estimează că ar putea dura până la o lună. Există mulți factori care ar putea influența procesul de proiectare a unui site web. De exemplu, dacă doriți să creați o nouă versiune a unui site web existent sau dacă este un site web nou. Dacă intenționați să proiectați un site web simplu, care constă dintr-o singură pagină, procesul va fi mult mai rapid.