Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Zidărie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.
Mihaila C.
Sunt electriciancu multi ani de experienta.Va pot ajuta cu reparatii de cablaje electrice(prize, intrerupatoare ventilatoare de tavan, corouri de iluminat etc) aparate de conectare precum si instalatii electrice complete in timpul constructiei cat si renovarilor.
Cosmin T.
Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.
Gabriel-Valentin A.
Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.
Emilian A.
Am lucrat Spania 2007-2016 (interioare și fațade blocuri) Anglia 2016-2019(interioare și pavele ) Romania 2019pana in prezent administrator firma de construcții și amenajări interioare. Ce facem noi? Instalații electrice și sanitare Tencuieli și tencuieli decorative Izolație termică Gresie și faianță Rigips Glet și vopsea
Ovidiu Augustin Traian P.
Firma noastra va ofera servicii de amenajari interioare multiple , placari si decorativa . Avem o echipa tanara cu experienta in tara si strainatate.
Vasile C.
Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri
Alexandru D.
Execut lucrari de constructii interioare : rigips ,glet,zugravire,usi ,geamuri,obiecte sanitare,instalatii sanitare etc.........................
Pietro Silvian S.
Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.
Cărămidă
Este un material de calitate și durabil, care va arăta bine și elegant pe tot parcursul vieții proprietății. Cărămizile vin într-o varietate de stiluri, de la roșii tradiționale la texturi și culori moderne. Sunt de obicei făcute din lut, nisip, apă și uneori var sau cenușă. Diferite tipuri de cărămizi pot conține ingrediente diferite care sunt amestecate și apoi modelate. Când cărămizile sunt modelate, acestea sunt arse.
Cărămizi îmbinate
Cărămizile sunt plasate într-o bandă de rulare, cravată, cruce sau semi-încrucișată. În acest tip de lucrări de zidărie, accentul este pus pe crearea de îmbinări uniforme. Îmbinările zidăriei sunt mai întâi răzuite și apoi umplute uniform cu mortar obișnuit sau de ciment. Îmbinările pot fi umplute până la planul feței articulației. După întărire, acestea sunt acoperite cu un strat impermeabil, astfel încât umezeala să nu pătrundă în zidărie.
Beton celular
Betonul gazos este un material de construcție ușor care este fabricat dintr-un material de umplutură (nisip sau cenușă zburătoare), un liant (var și ciment), apă și un aditiv gazos. Utilizarea sa în zidărie este facilitată de faptul că este disponibilă sub formă de blocuri, precum și sub formă de sisteme complete pentru construirea pereților și tavanelor. Deoarece este ușoară, utilizarea sa economisește costuri atât la dimensionarea structurilor portante, cât și la transport. Blocurile de beton gazat sunt mai mari decât cărămizile. Cele utilizate pe pereții portanți și perimetrali au limbi și caneluri care se interconectează, datorită cărora mortarul este utilizat în zidărie numai în îmbinările orizontale. Acest lucru necesită mult mai puține îmbinări de mortar și lucrări de zidărie. Este neinflamabil, reglează umiditatea din interior și este rezistent la îngheț.
Lucrătura în piatră
Zidăria în rânduri este deci blocuri de piatră prelucrate care pot fi găsite în mai multe forme și modele. Și o piatră de carieră, cunoscută și sub numele de piatră aspră, care este depusă ca „zidărie de moloz”. Rezultatul este un aspect mai puțin curat și pereții fără un model obișnuit. În schimb, piatra de carieră oferă un aspect mai autentic, care poate arăta grozav.
Blocuri de beton
Betonul este așezat similar cărămizii. Deoarece blocurile de beton sunt mult mai mari decât cărămizile, aceste lucrări de zidărie sunt mult mai scurte. Blocurile de beton sunt, prin urmare, un material de construcție foarte popular. În plus, acestea sunt de obicei mai accesibile decât cărămizile și sunt, de asemenea, rezistente la foc. Sunt adesea folosite în special pentru fonduri de ten.
Zidărie de cărămizi și blocuri de beton
Construcție de ziduri de piatră sau cărămidă, ziduri de susținere, coloane, structuri decorative sau funcționale
Construcția și repararea coșurilor de fum
Reparații ale pereților deteriorați și înlocuirea cărămizilor și zidăriilor deteriorate sau sfărâmate
Construcția zidurilor de piatră cu sau fără mortar, stâlpi de beton, fundații
Reparații de ciment
Tencuirea și gletuirea pereților
Hidroizolarea fundațiilor din beton, blocuri sau piatră
Instalarea placării din piatră naturală sau artificială
Beton
Instalarea și reconstrucția pietrei decorative și a detaliilor arhitecturale
Instalarea de pasarele de piatră, terase, scări
Turnarea scărilor și pasarelelor de beton
Căi de acces din beton, pietriș, gresie sau piatră
Putem efectua lucrările în momente diferite. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să contactați o companie care oferă servicii de zidărie. Există multe dintre ele și este important să alegeți una care să fie de încredere. Doar atunci puteți fi sigur că rezultatul va fi la fel de bun pe care îl așteptați sau chiar mai bun.
Aveți nevoie de un expert în zidărie în zona dvs.? Wilio, directorul principal al profesioniștilor în servicii de casă și proprietate, vă poate ajuta. Wilio facilitează găsirea furnizorilor de servicii de zidărie de încredere din zona dumneavoastră. Accesați wilio.com sau descărcați aplicația gratuită pentru a descoperi contractanții locali în câteva minute. Ei vor putea să vă ofere răspunsuri concrete la întrebările dvs. și să vă ofere cea mai bună soluție pentru proiectul dvs. Înainte de a lua legătura cu un profesionist, este esențial să știți care sunt diferitele tipuri de zidărie. Primul pas este să decideți dacă doriți să lucrați cu un zidar sau cu un pietrar. Ambii meseriași sunt specialiști în domeniul lor.
Lucrările de zidărie sunt un fel de lucrări de construcție care implică construirea zidurilor cu pietre și cărămizi. Lucrările de zidărie necesită diferite instrumente, cum ar fi dalte, ciocane, mistrii, etc. Lucrările de zidărie sunt de obicei utilizate pentru construirea clădirilor mari. Lucrările de zidărie sunt realizate de zidari care sunt muncitori calificați. Dacă intenționați să efectuați lucrări de zidărie, este important să înțelegeți ce înseamnă termenul. Merită să ne amintim că acest termen acoperă o gamă largă de locuri de muncă diferite. De asemenea, este important să știți că acest tip de muncă poate fi foarte periculos, deci trebuie să vă asigurați că antreprenorul dvs. are experiența și cunoștințele relevante pentru a vă asigura siguranța și liniștea sufletească.
Lucrarea de zidărie este un meșteșug foarte vechi, ale cărui origini datează de pe vremea constructorilor de piramide. Pietrele tăiate au fost folosite pentru a construi temple, palate, castele și orașe întregi. Astăzi, lucrarea de zidărie este o ambarcațiune extrem de specializată, care permite crearea de opere de artă din piatră sau cărămidă. Cu toate acestea, ce material este mai bun pentru lucrările de zidărie? Aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări adresate de proprietarii de case care intenționează să își renoveze casa sau cei care doresc să construiască o casă nouă. Alegerea materialului pentru lucrări de zidărie este foarte importantă. Afectează rezultatul final și este imposibil să corectezi greșelile. Problema alegerii unui material pentru lucrări de zidărie este complicată de gama largă de materiale disponibile. Pentru a evita surprize neplăcute, este necesar să le cunoaștem avantajele și dezavantajele.
Dacă intenționați să construiți un zid de cărămidă sau orice altă structură de zidărie, va trebui să efectuați lucrările de zidărie. Este posibil să fiți preocupat de ce materiale ar trebui să furnizați. Poate fi confuz, deoarece există atât de multe materiale de construcție pe piață astăzi. Dar, dacă doriți ca peretele dvs. de cărămidă să reziste testului timpului, este important să alegeți materialele potrivite. Unii zidari își vor aduce propriile materiale, în timp ce alții se așteaptă ca proprietarul casei să furnizeze materialele. Cel mai bine este să-l întrebi pe potențialul tău mason la ce se așteaptă înainte să-l angajezi pentru slujbă.
Te întrebi dacă poți face singur lucrarea de zidărie? Majoritatea proprietarilor pot, deși este important să ne dăm seama că există o diferență între reparațiile și remodelarea locuințelor. Când vine vorba de zidărie, este important să știți în ce tip de slujbă vă ocupați. Lucrările de zidărie pot fi împărțite în trei categorii: reparații, întreținere și remodelare. Dacă ați decis să vă ocupați de lucrări de zidărie, trebuie să știți că nu este o muncă ușoară. Da, se poate face de unul singur, dar va necesita mult timp și efort. Directorul online Wilio vă permite să găsiți cu ușurință zidarul potrivit cu combinația ideală de abilități și expertiză pentru proiectul dvs. Pur și simplu completați formularul de cerere de ofertă și vă vom conecta cu zidari profesioniști pre-examinați din zona dvs.
Wilio este o platformă care îi ajută pe oameni să găsească cel mai bun expert în zidărie din zona lor. Nu suntem un director sau pagini galbene, suntem o piață cuprinzătoare care conectează clientul la persoana potrivită pentru job.
Lucrările de zidărie pot fi împărțite în trei categorii: reparații, întreținere și remodelare. Dacă ați decis să vă ocupați de lucrări de zidărie, trebuie să știți că nu este o muncă ușoară. Da, se poate face de unul singur, dar va necesita mult timp și efort. Directorul online Wilio vă permite să găsiți cu ușurință zidarul potrivit cu combinația ideală de abilități și expertiză pentru proiectul dvs. Pur și simplu completați formularul de cerere de ofertă și vă vom conecta cu zidari profesioniști pre-examinați din zona dvs.Wilio este o platformă care îi ajută pe oameni să găsească cel mai bun expert în zidărie din zona lor. Nu suntem un director sau pagini galbene, suntem o piață cuprinzătoare care conectează clientul la persoana potrivită pentru job.
Lucrările de zidărie pot fi împărțite în trei categorii: reparații, întreținere și remodelare. Dacă ați decis să vă ocupați de lucrări de zidărie, trebuie să știți că nu este o treabă ușoară. Da, se poate face de unul singur, dar va necesita mult timp și efort. Directorul online Wilio vă permite să găsiți cu ușurință zidarul potrivit cu combinația ideală de abilități și expertiză pentru proiectul dumneavoastră. Pur și simplu completați formularul de cerere de ofertă și vă vom conecta cu zidari profesioniști pre-examinați din zona dvs.Wilio este o platformă care îi ajută pe oameni să găsească cel mai bun expert în zidărie din zona lor. Nu suntem un director sau pagini galbene, suntem o piață cuprinzătoare care conectează clientul la persoana potrivită pentru job.
Dacă ați decis să vă asumați sarcina de zidărie, trebuie să știți că nu este o treabă ușoară. Da, se poate face de unul singur, dar va necesita mult timp și efort. Directorul online Wilio vă permite să găsiți cu ușurință zidarul potrivit cu combinația ideală de abilități și expertiză pentru proiectul dumneavoastră. Pur și simplu completați formularul de cerere de ofertă și vă vom conecta cu zidari profesioniști pre-examinați din zona dvs.Wilio este o platformă care îi ajută pe oameni să găsească cel mai bun expert în zidărie din zona lor. Nu suntem un director sau pagini galbene, suntem o piață cuprinzătoare care conectează clientul la persoana potrivită pentru job.
Dacă ați decis să vă asumați sarcina de zidărie, trebuie să știți că nu este o treabă ușoară. Da, se poate face de unul singur, dar va necesita mult timp și efort. Directorul online Wilio vă permite să găsiți cu ușurință zidarul potrivit cu combinația ideală de abilități și expertiză pentru proiectul dvs. Pur și simplu completați formularul de cerere de ofertă și vă vom conecta cu zidari profesioniști pre-examinați din zona dvs.Wilio este o platformă care îi ajută pe oameni să găsească cel mai bun expert în zidărie din zona lor. Nu suntem un director sau pagini galbene, suntem o piață cuprinzătoare care conectează clientul la persoana potrivită pentru job.
Directorul online Wilio vă permite să găsiți cu ușurință zidarul potrivit cu combinația ideală de abilități și expertiză pentru proiectul dumneavoastră. Pur și simplu completați formularul de cerere de ofertă și vă vom conecta cu zidari profesioniști pre-examinați din zona dvs.Wilio este o platformă care îi ajută pe oameni să găsească cel mai bun expert în zidărie din zona lor. Nu suntem un director sau pagini galbene, suntem o piață cuprinzătoare care conectează clientul la persoana potrivită pentru job.
Directorul online Wilio vă permite să găsiți cu ușurință zidarul potrivit cu combinația ideală de abilități și expertiză pentru proiectul dvs. Pur și simplu completați formularul de cerere de ofertă și vă vom conecta cu zidari profesioniști pre-examinați din zona dvs.Wilio este o platformă care îi ajută pe oameni să găsească cel mai bun expert în zidărie din zona lor. Nu suntem un director sau pagini galbene, suntem o piață cuprinzătoare care conectează clientul la persoana potrivită pentru job.
Zidarii lucrează iarna?
Așteptați întotdeauna ca temperatura să crească înainte de a pune cărămizi pe vreme rece. Vremea rece poate opri lipirea corectă a mortarului și cărămizii. Acest lucru se întâmplă de obicei la temperaturi sub 2° C.
Câte cărămizi puteți pune pe oră?
Zidarul mediu cu experiență poate pune 4-5 cărămizi pe minut. Adică aproximativ 240 de cărămizi pe oră.
Cât costă așezarea a 1000 de cărămizi?
Prețurile cărămizilor sunt între 10 și 30 RON pe metru pătrat. Costurile forței de muncă pentru așezarea cărămizilor cresc de la 1500 EUR la 4000 RON la 1.000 de cărămizi.
Este zidăria o muncă calificată?
Zidarii sunt meșteri pricepuți responsabili cu construirea zidăriei prin așezarea cărămizilor folosind amestecul de mortar potrivit. Ei sunt familiarizați cu diferitele tipuri de cărămizi disponibile și cum să construiască sau să repare pereții în conformitate cu standardele din industrie.
Este zidăria o meserie grea?
Munca unui zidar este solicitantă din punct de vedere fizic, cei din acest sector au mai puțină concurență pentru locuri de muncă bune.
Este zidăria mai grea decât tâmplăria?
Zidăria necesită o îndemânare ridicată pentru a așeza manual cărămizi pe o linie care atinge un nivel și un fir de plumb. Tâmplăria se bazează pe unelte electrice pentru a finaliza componente complexe.
Cât timp să înmuiați cărămizile înainte de așezare?
Înainte de utilizare, cărămizile trebuie să fie înmuiate în apă pentru un timp suficient pentru ca apa să pătrundă la toată adâncimea cărămizilor. Timpul de înmuiere este în general de cel puțin șase ore.
Ce este o legătură englezească în zidărie?
Legătura englezează. Acesta este un model creat prin stocarea în rânduri alternative de brancardiere și anteturi. Îmbinările dintre brancardiere sunt concentrate pe anteturile din cursul de mai jos. Aceasta este una dintre cele mai puternice legături, dar necesită mai multe cărămizi decât alte legături.
Pot așeza pavaj pe beton?
Din fericire, puteți așeza plăcile direct pe betonul existent. Este o practică comună și o modalitate excelentă de a îmbunătăți suprafețele de beton. În timp ce mortarul este mai potrivit la instalarea plăcilor, este posibil să așezați plăci fără mortar (deși vă expune riscului de drenaj și probleme de fisurare).
De câte cărămizi voi avea nevoie?
De câte cărămizi am nevoie? Pentru un zid de cărămidă cu un singur strat, înmulțiți lungimea peretelui cu înălțimea pentru a obține totalul. Înmulțiți această zonă cu 60 pentru a obține numărul de cărămizi de care ar trebui să aveți nevoie, apoi adăugați 10% de rezervă.
Cât de mult taxează un zidar pe zi?
Cât percep zidarii pe zi? În condiții bune de lucru fără probleme de accesibilitate (adică cu nevoia de schele), zidarul mediu va așeza 500 de cărămizi pe zi. Dacă lucrați cu un tarif zilnică, majoritatea zidarilor vor percepe 750-1000 RON pe zi.
Puteți învăța să zidiți?
Dacă vă întrebați dacă vă puteți așeza propria cărămidă, răspunsul scurt este da. Cu siguranță este posibil acest lucru fără a fi nevoie să angajați un profesionist.
Puteți folosi nisip pentru zidărie?
Mortarul este de obicei folosit pentru zidărie și chituire. Nisipul ascuțit este ideal pentru amestecarea cu alte nisipuri pentru a crește rezistența mortarului și atunci când trebuie să fie mai puțin lucrabil. Un avantaj cheie al adăugarii de nisip ascuțit la un amestec de mortar este că poate preveni crăparea în timpul procesului de uscare.
Pot fi scufundate cărămizile în apă?
Porozitatea este capacitatea de a elibera și absorbi umezeala și este o proprietate importantă și utilă a cărămizilor. Când cărămida este înmuiată cu apă, cărămida absoarbe apa și eliberează aer, astfel încât atunci când este folosită în zidărie și așezată pe mortar umed, nu va mai absorbi apă din mortarul umed.
Vor fi înlocuiți zidarii?
Roboții vor înlocui zidarii, iar șantierele vor deveni „zone fără oameni” până în 2050, avertizează compania de construcții.
De ce cărămizile au 3 găuri?
Cărămida se rotește în timpul construcției (nu veți vedea găuri în produsul finit), ceea ce permite mortarului să cadă în interior. Aceste găuri umplute cu mortar oferă un „canal” care blochează o cărămidă pe alta. De asemenea, armătura poate încăpea în găuri, dacă este necesar.
De ce calificări aveți nevoie pentru a pune cărămizi?
Următoarele abilități sunt recomandate zidarilor:
- Atenție la detalii și capacitatea de a fi minuțios
- Cunoștințe de construcții și inginerie civilă
- Abilitatea de a lucra bine într-o echipă
- Flexibilitate și adaptabilitate
- Condiții fizice, inclusiv forță, coordonare și echilibru
- Abilitatea de a lucra bine cu mâinile
Câte blocuri poate pune un zidar pe zi?
În ceea ce privește numărul de blocuri așezate, un zidar ar putea pune 460 de cărămizi pe zi, dar 460 de blocuri de beton sunt probabil dificile.
Care este cel mai bun amestec pentru zidărie?
Pentru cărămizile obișnuite pentru casă, este posibil să utilizați un raport de 4 părți nisip, la 1 parte ciment. Pentru cărămizi ceva mai moi sau cărămizi second-hand, utilizați un raport de 5-1. Pentru cărămizi foarte moi, unii zidari vor folosi un amestec foarte slab 6-1.
De ce pun constructorii detergent în ciment?
Detergentul este folosit în mod obișnuit ca plastifiant în mortarul de ciment. Cu toate acestea, se crede că acest lucru afectează integritatea structurală pe termen lung a mortarului, deoarece poate adăuga prea mult aer, creând bule. Agenții tensioactivi din detergent pot forma, de asemenea, o spumă atunci când sunt utilizați în exces.
Ar trebui să umeziți cărămizile înainte de așezare?
Cărămizile de lut bine făcute nu ar trebui niciodată să necesite umezirea înainte de așezare, cu excepția (rar) în condiții extrem de calde și de vânt.
Puteți pune o cărămidă pe beton?
Puteți așeza cu ușurință o cărămidă pe beton, dar trebuie să vă asigurați că fundația de beton de sub cărămidă este rezistentă structural și fără fisuri majore sau probleme de nivelare. Odată ce acestea sunt reparate, cărămida poate fi instalată cu un mortar sau un pat de nisip pentru a menține cărămida pe loc.