Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Acoperișuri izolatedin 1774.5 - 4452.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Acoperișuri izolate preț

Cât costă serviciile din categoria: Acoperișuri izolate? Acoperișuri izolate acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Acoperișuri izolatePREȚURI MEDII

Preț mic1 774,50 Lei/m2
Preț mediu2 906,40 Lei/m2
Preț mare 4 452,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri izolare acoperiș

Pentru a afla prețul exact al izolării acoperișului, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de izolare acoperiș.

Montarea izolației termice a structurilor de acoperiș plat până la 10 °693,00Lei / m2
Montare prin ancorare a izolației termice a structurilor obișnuite de construcție a acoperișurilor plate până la 10 ° cu un strat de vată minerală.
Total
m2
Creați o cerere
Montarea izolației termice a structurilor tavanelor obișnuite a construcției388,50Lei / m2
Montarea izolației termice a structurilor obișnuite de construcție a tavanelor plate cu vată minerală; reglare de jos cus ârmă de legare.
Total
m2
Creați o cerere
Placă din vată minerală de 60 mm grosime1 312,50Lei / m2
Placă din vată minerală cu grosimea de 60 mm, izolație pentru izolarea acoperișului plat.
Total
m2
Creați o cerere
Consultare10 500,00Lei / compl
Consultări la locul unde se află obiectul cu necesitatea izolării acoperișului.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalator, meșter acoperișCât costă serviciile din categoria: Instalator, meșter acoperiș? Instalator, meșter acoperiș acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă izolarea acoperișului?

Izolarea acoperișului este o modalitate utilă de a vă menține casa caldă și de a reduce facturile la energie, mai ales dacă doriți ca mansarda să fie un spațiu util.
Există diferite moduri în care puteți izola un acoperiș în funcție de circumstanțele specifice.

Costul izolației unui acoperiș înclinat

Dacă aveți un acoperiș înclinat, puteți fie să instalați o izolație simplă de mansardă care să se așeze pe grinzi, dar care să reducă capacitatea de utilizare a spațiului. A doua variantă este să adăugați izolație direct sub acoperișul înclinat, izolând astfel întregul spațiu al mansardei, cunoscut sub numele de izolație caldă a acoperișului.
Pentru a izola acoperișul, există o serie de materiale care pot fi adăugate între căpriori pentru a se asigura că în spatele izolației rămâne o ventilație suficientă pentru a ajuta la prevenirea umidității excesive care ar putea deteriora căpriorii.
Materialele utilizate în mod obișnuit includ panouri izolante din polistiren, adesea acoperite cu folie, care sunt tăiate la dimensiune; fibre minerale sau de sticlă menținute pe loc de șipci de lemn; sau produse din polistiren expandat care dezvoltă și umplu spațiul. În anumite circumstanțe, se poate folosi și spumă spray.Costul mediu al panourilor termoizolante pentru cea mai comună izolație a acoperișului este de aproximativ 125 de RON pe metru pătrat, în timp ce izolația din spumă pulverizată este de minim 150 de RON pe metru pătrat, așa că am estima că prețul mediu al izolației acoperișului în imobiliare ar fi de aproximativ 1980 până la 2720 RON.

Costurile izolației acoperișului plat

Dacă vă aveți un acoperiș plat pe care doriți să-l izolați, există o serie de metode diferite pe care le puteți utiliza în funcție de circumstanțe.
Izolația caldă a podelei este plasată deasupra punților acoperișului în sine și sub stratul rezistent la intemperii, în timp ce puntea trece sub grinzi cu spațiu pentru ventilație.
Apoi există izolația acoperișului inversat, unde izolația se extinde dincolo de stratul rezistent la intemperii, noul strat, de exemplu pietriș, devenind exteriorul acoperișului.
Izolarea terasei la cald sau la rece poate costa în jur de 150 de RON pe metru pătrat, ceea ce nu este prea diferit de prețurile altor izolații de acoperiș, însă izolarea exterioară este mai scumpă și poate costa în jur de 350 de RON pe metrul pătrat. 
 

Actualizat la: May 15, 2023