Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Asamblare bucătărie, mobilier de bucătăriedin 5250.0 - 9450.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Asamblare bucătărie, mobilier de bucătărie preț

Cât costă serviciile din categoria: Asamblare bucătărie, mobilier de bucătărie? Asamblare bucătărie, mobilier de bucătărie acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Asamblare bucătărie, mobilier de bucătăriePREȚURI MEDII

Preț mic5 250,00 Lei/bucată
Preț mediu7 218,75 Lei/bucată
Preț mare 9 450,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri instalare bucătărie și mobilier de bucătărie

Pentru a afla prețul exact al instalării bucătăriei și mobilierului de bucătărie, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de instalare bucătărie și mobilier de bucătărie.

Montarea mobilei de bucătărie din lemn766,50Lei / buc
Montarea mobilei de bucătărie din lemn, corpul dulapului de jos, pe picioare, lățime peste 800 mm.
Total
buc
Creați o cerere
Montarea mobilei de bucătărie și a ușilor mobilei283,50Lei / buc
Montarea mobilei de bucătărie din lemn, ușa dulapului de sus plină, inclusiv balamalele.
Total
buc
Creați o cerere
Montarea mobilei de bucătărie din lemn și a blatului619,50Lei / buc
Montarea mobilei de bucătărie din lemn, a blatului, inclusiv bara de prindere spate peste 1000 până la 2000 mm.
Total
buc
Creați o cerere
Montarea mobilei de bucătărie din lemn, instalarea plăcii din spate441,00Lei / buc
Montarea mobilei de bucătărie din lemn, instalarea plăcii din spate fără decupaje peste 1000 până la 2000 mm.
Total
buc
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Dulgher, Producător de mobilăCât costă serviciile din categoria: Dulgher, Producător de mobilă? Dulgher, Producător de...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

ât costă dotarea unei bucătării noi?

Pentru mulți proprietari, revitalizarea bucătăriei este în fruntea listei de dorințe de înfrumusețare a casei. Transformarea bucătăriei dumneavoastră dintr-un spațiu epuizat și funcțional într-o cameră modernă și utilă ideală pentru gătit și luat masa este un vis al multora dintre noi, dar mulți oameni nu sunt siguri care sunt costurile asociate, respectiv, reconstrucției bucătăriei. Cum să aflați cât costă o bucătărie nouă.

Calculator cost dotare bucătărie

Când ne uităm la prețul dotării unei noi bucătării, este important să înțelegem ce acoperă de fapt acel preț. În general, când vă uitați la costul unei noi bucătărie, prețurile pe care le veți vedea vor acoperi prețul unităților în sine (adică dulapuri etc.) și costul instalării lor în casa dumneavoastră. Lucrările de bază de interconectare și instalații sanitare, dacă sunt necesare pentru a localiza noua structură, pot fi taxate suplimentar. Prețurile includ, în general, costul electrocasnicelor - cum ar fi cuptoarele, frigiderele, hotele și mașinile de spălat vase - și blaturile de lucru, precum și lucrările cosmetice în bucătărie, cum ar fi vopsirea, faianța și podelele.

Prețul mediu al unei noi instalații de bucătărie costă între 19800 și 29700 de RON. La capătul inferior al spectrului, este posibil să cumpărați și să instalați o bucătărie nouă de la aproximativ 4945 RON. La cel mai înalt nivel, prețul poate fi nelimitat în funcție de specificațiile dumneavoastră. Bucătăria de top poate costa în jur de 69200 de RON.

Costuri bucătărie

Prețul unităților de bucătărie va depinde de calitatea materialelor folosite și de tratamentul de suprafață de care aveți nevoie. Un set mic de unități de bucătărie, cum ar fi opt unități care oferă aproximativ 10 m2 de spațiu de depozitare, pot costa în jur de 4945 RON. Dacă aveți o bucătărie foarte mare care necesită 20 de unități și vă pune la dispoziție 30 m2 de spațiu de depozitare, acest preț poate depăși 3000 RON. Astfel obțineți o soluție simplă pentru suprafața bucătăriei, dar veți avea totuși nevoie de blaturi, electrocasnice și instalații. Un alt lucru de care trebuie să țineți cont atunci când judecați prețul bucătăriilor este dacă este cel mai ieftin să cumpărați o bucătărie de la un antreprenor și să plătiți pentru instalatorii recomandați să o instaleze pentru dumneavoastră sau a vă găsi propriul instalator. De asemenea, poate preferați să găsiți singur un instalator de bucătărie și să-l puneți să cumpere bucătăria, astfel încât să vă poată oferi o reducere.

Tip

Un alt cost de luat în considerare este costul demontării vechii bucătării și este important să luați în considerare acest lucru atunci când vă gândiți să instalați o bucătărie nouă. Profesioniștii cu licență de transport de deșeuri pot face acest lucru contra unei taxe de câteva mii de RON, sau puteți elimina singuri vechile unități.

Costuri blat bucătărie

Blaturile de bucătărie pot fi realizate din diferite materiale, ceea ce va avea un impact uriaș asupra prețului total. Suprafețele simple de lucru laminate care pot fi zgâriate sau decolorate în timp pot costa mai puțin de 2470 RON. Suprafețele din lemn masiv vor fi mai scumpe. Și mai scumpe sunt opțiunile de blat din granit și cuarț, care sunt incredibil de durabile și vor rezista ani de zile - prețurile lor pot varia de la sute de mii de RON în funcție de cantitatea necesară.

Costul aparatelor de bucătărie

Costul aparatelor este direct legat de specificațiile de care aveți nevoie. De exemplu, vei găsi un mic frigider sub blat la mai puțin de 495 de RON, în timp ce un frigider mare cu două uși, cu dozator de apă rece și gheață, vă va costa mai mult de 4945 de RON. Același principiu se aplică cuptoarelor și tuturor celorlalte aparate - merită să faceți o cercetare pentru a afla ce se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și a compara prețurile de la diferite mărci și retaileri. Asigurați-vă că luați în considerare dimensiunea oricăror aparate pentru a vă asigura că sunt potrivite pentru bucătăria dumneavoastră.

Cât timp durează asamblarea unei bucătării?

În funcție de mărimea echipei care realizeaza montajul bucătărie. De obicei, durează aproximativ cinci zile pentru a instala unitățile noi. Întregul proces, cum ar fi decaparea vechii bucătării, renovarea, tencuiala, asamblarea și placarea cu gresie, poate fi mai aproape de zece zile, ceea ce va afecta costul prețului total de instalare. Puteți să angajați fie o firmă specializată în instalații de bucătărie, fie o companie de construcții mai mare, sau instalatorul dumneavoastră de bucătărie poate oferi aceste servicii la costul total sau vă poate recomanda munca altor profesioniști.

Cum să țineți sub control costurile de instalare a bucătăriei

Există mai multe modalități de a vă asigura că obțineți un raport calitate-preț atunci când instalați o bucătărie nouă. Dacă cumpărați singur bucătăria dintr-un magazin sau online, asigurați-vă că faceți cumpărături și comparați prețurile și aveți grijă la promoțiile la vânzări care vor avea loc pe tot parcursul anului. Asigurați-vă că angajați profesioniști de încredere care vor lucra conform planului. Poate doriți să obțineți oferte de instalare a bucătăriei de la mai mulți artizani diferiți pentru a vedea cât de mult vor percepe pentru această lucrare. De asemenea, aveți grijă când vă livrați noua bucătărie - asigurați-vă că acesta conține exact ceea ce ați dorit și asigurați-vă că este depozitată într-un loc sigur, unde nimic nu va fi deteriorat - tot ceea ce trebuie înlocuit va adăuga mai mult timp pentru proiect și costuri crescute.

Actualizat la: Jun 14, 2023