Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Case din lemndin 6925800.0 - 11559450.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Case din lemn preț

Cât costă serviciile din categoria: Case din lemn? Case din lemn acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Case din lemnPREȚURI MEDII

Preț mic6 925 800,00 Lei/m2
Preț mediu9 769 158,00 Lei/m2
Preț mare 11 559 450,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri case din lemn

Pentru a afla prețul exact al caselor din lemn, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de case din lemn.

Casă modulară din lemn tip bungalow fără teren 48 m27 350 000,00Lei / compl
Casă modulară din lemn fără teren. Suprafata utilă 48 m2. 2 camere, bucătărie, sistem complet de izolare fațadă, instalație de apă interior, canalizare, tavane interioare, izolație termică, pardoseli, faianță și obiecte sanitare.
Total
compl
Creați o cerere
Casă modulară din lemn tip bungalow fără teren100 m210 500 000,00Lei / compl
Casă modulară din lemn fără teren. Suprafata utilă 48 m2. 2 camere, bucătărie, sistem complet de izolare fațadă, instalație de apă interior, canalizare, tavane interioare, izolație termică, pardoseli, faianță și obiecte sanitare.
Total
compl
Creați o cerere
Casă modulară din lemn cu două nivele fără teren 130 m216 800 000,00Lei / compl
Casă modulară din lemn fără teren. Suprafață utilă 130 m2, 4 camere, bucătărie, sistem complet de izolare fațadă, instalație apă interior, canalizare, tavane interioare, izolație termică, pardoseli, faianță și obiecte sanitare.
Total
compl
Creați o cerere
Casă modulară din lemn cu două nivele fără teren 140 m218 900 000,00Lei / compl
Casă modulară din lemn fără teren. Suprafață utilă 140 m2, 5 camere, bucătărie, sistem complet de izolare fațadă, instalație apă interior, canalizare, tavane interioare, izolație termică, pardoseli, faianță și obiecte sanitare.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Construcție nouăCât costă serviciile din categoria: Construcție nouă? Construcție nouă acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie sa știți

Cât costă construirea unei case din lemn?

Casa din lemn este un loc care, datorită farmecului său, creează impresia de rusticitate. Acest loc vă oferă diverse forme de utilizare. Puteți locui acolo, puteți petrece o vacanță cu familia și prietenii sau vă puteți relaxa acolo tot timpul sau doar o parte a anului. Viața într-o astfel de casă trebuie savurată la maximum. Prețul unei case din lemn depinde de mărimea și tipul casei pe care doriți să o dețineți.

Când cumpărați o casă din lemn, asigurați-vă că acordați atenție materialelor utilizate. Lemnul trebuie să fie vopsit și rezistent la mucegai și putrezire. Lemnul trebuie să aibă o densitate mare și puțină pulpă. Nevoia unui acoperiș solid este crucială, în special în zonele înzăpezite, unde un strat de zăpadă poate provoca prăbușirea întregii structuri. Pentru protecție și siguranță, asigurați-vă că obțineți un acoperiș armat. Armăturile întăresc unele zone ale casei din lemn, astfel încât să fie protejate de vânt și furtuni violente.
Ferestrele și ușile cu geam termopan ajută la menținerea interiorului răcoros vara și cald iarna. Folosind un cadru solid și balama, puteți crește rezistența structurii casei. Ușa trebuie să fie din lemn de esență tare, care este greu de rupt. Încuietorile și balamalele de calitate pot preveni pătrunderea străinilor, vă permit să vă simțiți în siguranță atunci când sunteți acolo, să protejați proprietatea atunci când nu sunteți acolo și poate rezista la diverse condiții meteorologice.

Este foarte important ca fundația să fie cu adevărat solidă, și bine făcută. Ar putea fi cel mai bine să consultați un expert atunci când puneți fundația. Fundația este cea care va păstra structura casei iar fără ca aceasta să fie solidă, lemnul va crapa, dăunătorii vor intra în structură și casa va deveni periculoasă. Obțineți o fundație de calitate și veți avea o structură de calitate pentru deceniile următoare.

Pro și contra caselor din lemn

Evaluarea avantajelor și dezavantajelor unei case din lemn vă poate ajuta să decideți înainte de a cumpăra casa în sine. Casele din lemn sunt o alternativă mai economică la casele construite din beton și cărămizi tradiționale. Deoarece lemnul este un material natural, casele din lemn sunt, de asemenea, benefice pentru mediu. Cu toate acestea, ele au mai multe dezavantaje, inclusiv costuri ridicate de întreținere.

Tipuri de case din lemn pentru construcții durabile

Pentru construcția durabilă a caselor din lemn, constructorii trebuie să planteze un copac nou pentru a înlocui orice copac pe care l-au tăiat pentru a construi casa. Acest lucru ajută la menținerea echilibrului ecologic.

Tipuri de case din lemn:

Case mobile: producătorii asamblează case în fabrici și transportă piese mari la șantiere. Casele din lemn pot fi fabricate ca unități separate sau pot fi transportate pe bucăți, în funcție de dimensiunea totală a casei.

Case din bușteni: o casă din bușteni este asamblată sau construită la fața locului. Buștenii din lemn aspru folosiți la construirea casei îi conferă un aspect unic. În plus, tulpinile ajută la reglarea temperaturii și umidității interiorului.

Casă cu cadru din lemn: Majoritatea caselor din lemn sunt construite în acest design. Pentru construcția unei astfel de case, un număr mare de componente mici sunt utilizate pentru a facilita asamblarea modulelor și pre-producția. Cheresteaua de lemn este apoi îmbinată cu cuie.

Avantajele cumpărării sau construirii unei case din lemn

Casele din lemn constau dintr-un produs și materiale reciclabile și biodegradabile care fac aceste case extrem de ecologice.

Economie de energie

Deoarece lemnul este un izolator natural, casele din lemn tind să fie mai eficiente din punct de vedere energetic decât alte case. Datorită acestui material, casa dumneavoastră poate fi rece vara și caldă iarna, deci este potrivită pentru construcții durabile. Poate izola eficient căldura și frigul. Dacă investiți într-o casă din lemn, veți economisi mii de lei la costurile cu energia.

Studiile arată că proprietarii de locuințe care locuiesc în case mici din lemn pot economisi până la 60% pe an din ventilație, încălzire și aer condiționat. Majoritatea caselor din lemn constau din materiale care ajută la izolarea caselor de zgomotul exterior și de temperaturile stabile.

Natural atractiv

Ca material estetic, lemnul poate servi drept element decorativ. Fiecare copac produce lemn cu design, culoare și parfum unic. În funcție de culoare, este ușor să găsiți diferite materiale din lemn. Cu toate acestea, designul din lemn poate diferi în funcție de modul în care este tăiat.
Puteți folosi culoarea naturală a lemnului sau o puteți picta pentru a se potrivi stilului și preferințelor dumneavoastră. Puteți să-l pictați în culori mai închise, cu câteva culori mate sau strălucitoare. Dar fără finisaje decorative, lemnul vă va face casa din ce în ce mai frumoasă.

Foarte universal

Știați că lemnul este elastic? Casele din lemn pot fi ușor schimbate, construite și chiar manipulate. Puteți tăia, îndoi, lipi, bate în cuie, înșuruba, lamina, îmbina sau uni piese din lemn, astfel încât să le puteți schimba sau modifica cu ușurință la viitoarele renovări.
Marele avantaj este că puteți reutiliza sau recicla lemnul. De asemenea, puteți folosi lemnul pentru a construi mai multe tipuri de clădiri. Datorită versatilității lemnului, materialul este o alegere excelentă pentru proprietarii de case care vor dori să-și îmbunătățească locuința în viitor.

Cost eficient

Puteți construi case din lemn mai repede și mai accesibil, în funcție de designul casei. În ceea ce privește costurile de construcție, acestea sunt cu 30% mai ieftine decât casele tradiționale din cărămidă și beton. În caz de avarie, casele din lemn pot fi reparate sau reconstruite ieftin. În plus, nu veți plăti mult pentru construcția unei case din lemn, deoarece materialul este ieftin. Proprietățile termice contribuie, de asemenea, la economisirea costurilor de încălzire și aer condiționat.

Dezavantaje ale caselor din lemn

Ca orice alt material de construcție, lemnul are mai multe dezavantaje, inclusiv contracția și deteriorarea insectelor. Iată câteva dintre dezavantajele locuirii într-o casă din lemn.

Sensibil la daune

Atât substanțele abiotice, cât și cele biotice pot provoca distrugerea sau degradarea lemnului. Unii dintre factorii biotici includ insecte, bacterii și ciuperci. Insectele precum gândacii și termitele reprezintă o amenințare majoră pentru casele din lemn. Ele pot reduce viața casei tale. Unele dintre elementele abiotice includ soarele, apa și vântul. Dacă mediul este prea umed, lemnul se poate destrăma rapid.

Se micșorează ușor și se umflă

Lemnul este higroscopic. Aceasta înseamnă că poate absorbi apa din împrejurimi, mai ales atunci când se cumpără o casă într-o zonă inundată. Bucățile de lemn se micșorează și se umflă atunci când sunt expuse la umezeală. Pentru a preveni acest lucru, utilizați acoperiri impermeabile.

Se aprinde ușor

Lemnul este format în principal din elemente de hidrogen și carbon, ceea ce face ca materialul să fie foarte inflamabil. Dacă elementele se combină cu oxigenul în timpul unui incendiu, efectele pot fi devastatoare. Unii copaci conțin substanțe chimice care se pot aprinde cu ușurință. Un exemplu excelent este o bucată de rășină din lemn de pin care se poate aprinde la temperaturi mai scăzute.

Acum, că știți avantajele și dezavantajele caselor din lemn, puteți lua decizia corectă dacă investiți sau nu în ele. Casele din lemn sunt de obicei ecologice, iar construcția lor este ieftină. Veți economisi mulți bani pe costurile de construcție, încălzire și aer condiționat. Cu toate acestea, dezavantajele reprezintă un risc potențial pentru investiția dumneavoastră.

Actualizat la: May 15, 2023