Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Centrul grădiniidin 11.55 - 26.25 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Centrul grădinii preț

Cât costă serviciile din categoria: Centrul grădinii? Centrul grădinii acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Centrul grădiniiPREȚURI MEDII

Preț mic11,55 Lei/m2
Preț mediu21,00 Lei/m2
Preț mare 26,25 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri centrul grădinii

Pentru a afla prețul exact al centrului grădinii, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de centrul grădinii.

Tăierea arborilor de foioase cu diametrul trunchiului de peste 100 până la 300 mm735,00Lei / buc
Tăierea arborilor de foioase cu diametrul trunchiului de peste 100 până la 300 mm cu tăierea trunchiului și cu tăierea crengilor cu posibilă îndepărtare la o distanță de până la 50 m sau cu încărcare pe un mijloc de transport.
Total
buc
Creați o cerere
Săparea gropilor netubate și a tăieturilor 1 134,00Lei / m3
Săparea gropilor netubate și tăieturilor, cu excepția crestăturilor cu pereți înclinați pentru conductele subterane, cu nivelarea fundului la profilul și panta prescrisă, în piatră de la 3 la 100 m 3 .
Total
m3
Creați o cerere
Cosirea6,30Lei / m2
Cosirea cu păstrarea mijlocului ierbos cu densitate medie în timpul sezonului de creștere.
Total
m2
Creați o cerere
Consultare10 500,00Lei / compl
Consultare la locul de plantare a arbuștilor, copacilor și florilor.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Grădină, grădinarCât costă serviciile din categoria: Grădină, grădinar? Grădină, grădinar acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă îndepărtarea unui copac?

Este ușor să uiți de copacii care cresc în grădinile noastre până când se întâmplă ceva rău - o creangă putredă cade pe mașină sau toată lumina din cameră este blocată de frunze. Pentru a menține copacii sănătoși și a arăta cel mai bine și pentru a ne proteja casele și proprietățile, este vital să avem grijă de ei și angajarea unui profesionist cu experiență este cea mai bună modalitate de a realiza acest lucru. Înainte ca un profesionist să înceapă să lucreze, veți dori să știți cât vă puteți aștepta să plătiți.

Costurile de îndepărtare a copacilor

În timp ce multe treburi gospodărești sunt ușor de estimat și costă pe o bază de metru pătrat, există mulți factori implicați în îndepărtarea unui copac care pot afecta costul final al forței de muncă. Scoaterea unui copac mic, înalt de doi metri, care stătea în mijlocul unei grădini, este o muncă simplă pe care mulți oameni ar considera să o facă singuri, dar care poate dura mai puțin de o oră pentru o echipă mici de profesioniști. Tariful orar este de obicei în jur de 150 RON până la 225 RON pe oră de persoană. Cu toate acestea, lucrări precum îndepărtarea unui stejar mare care se află la limita parcelei și, prin urmare, este mai dificil de accesat, vor necesita o echipă mare și, eventual, câteva zile de muncă. Echipa lucrează la înălțime și trebuie să scoată câteva tone de lemn. Această lucrare ar putea costa 9890 de RON sau mai mult.

În general, lucrările minore de îndepărtare a copacilor pot fi evaluate la o rată orară sau zilnică. Profesioniștii tind să lucreze în echipă din cauza naturii muncii - în timp ce o companie mai mică poate percepe o taxă zilnică de aproximativ 1730 RON atunci când lucrează cu o echipă de doi. Pentru un grup mai mare, tarifele zilnice neobișnuite nu depășesc 3215 RON.

Îndepărtarea copacilor pentru lucrări mici și simple:

O jumătate de zi de muncă pentru îndepărtarea copacului poate fi de la 495 până la 1730 RON, la care se pot adăuga 495 RON pentru îndepărtarea resturilor, deși puteți contacta și autoritatea locală pentru îndepărtarea acestor deșeuri. În cazul copacilor ceva mai mari, cum ar fi mesteacănul, poate dura ceva mai mult și poate costa în jur de 2225 până la 4000 RON, în funcție de echipă, de dimensiunea copacului, de locația lui și de locația terenului dumneavoastră. Cu copacii foarte mari, bătrâni, mai ales cei care depășesc alte bunuri, costul poate ajunge la câteva sute de mii de RON.

Costul îndepărtării trunchiurilor copacilor

Este posibil să închiriați mașini și unelte pe care le puteți folosi singur, care pot costa mai puțin de 495 RON pe zi. De obicei, merită să angajați un specialist pentru a obține un rezultat bun. Rata obișnuită pentru calcularea costurilor de îndepărtare a trunchiurilor este de 10 RON pe inch de diametru dacă trunchiul este foarte jos deasupra solului, astfel încât șlefuirea unui trunchi de 10 inchi lățime ar costa 100 RON. Deși aceasta este o rată de bază simplă, costul total al proiectul va fi probabil mai mare, mai ales dacă este singurul serviciu pentru care este solicitat profesionistul - costul total se poate apropia de tarifele orare, cu un minim de 495 RON pentru a acoperi toate costurile.

Costurile de tăiere a copacilor

Tăierea copacilor, inclusiv lucrările de rutină, cum ar fi reducerea coroanei și rărirea coroanei, vor fi evaluate în mod normal ca parte a tarifului zilnic al echipei de specialiști, costul final depinde de volumul de lucru care trebuie efectuat și de ușurința de acces la copac. Tarifele de bază pot începe de la aproximativ 495 RON, pentru copacii mai mari pot ajunge la 2500 RON sau mai mult.

Trebuie luate în considerare și costuri suplimentare de îndepărtare a copacilor 

Dacă trebuie să aruncați mult lemn, de exemplu dacă aveți un copac căzut care trebuie îndepărtat, poate fi necesar să închiriați un tocator, care poate costa de la 250 la câteva mii de RON, în funcție de modelul ales.

Dacă doriți să efectuați o cercetare a copacilor pentru a verifica starea de sănătate a copacilor și pentru a identifica orice probleme care poate provoca complicații, cum ar fi rădăcinile care afectează fundațiile casei dumneavoastră, aceasta poate costa în jur de 495 RON până la 1485 RON.

Actualizat la: May 15, 2023