Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Combaterea dăunătorilordin 2100.0 - 5250.0 Lei / cameră
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Combaterea dăunătorilor preț

Cât costă serviciile din categoria: Combaterea dăunătorilor? Combaterea dăunătorilor acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Combaterea dăunătorilorPREȚURI MEDII

Preț mic2 100,00 Lei/cameră
Preț mediu3 738,00 Lei/cameră
Preț mare 5 250,00 Lei/cameră
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri combaterea dăunătorilor

Pentru a afla prețul exact al combaterii dăunătorilor, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de combatere a dăunătorilor.

Dezinsecție10 500,00Lei / compl
Dezinsecția insectelor nedorite și a altor insecte, cum ar fi furnicile, gândacii, lepisme, molii, puricii, alte artropode
Total
compl
Creați o cerere
Monitorizarea heteropterelor (casa)10 500,00Lei / compl
Monitorizarea heteropterelor pentru casă
Total
compl
Creați o cerere
Consultație4 200,00Lei / compl
Inspecția spațiilor cu consultanță și consiliere profesională
Total
compl
Creați o cerere
Raport scris4 200,00Lei / compl
Raport scris cu privire la starea clădirii pentru uz personal
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
AlteCât costă serviciile din categoria: Alte? Alte acoperă întreaga gamă de servicii....
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă îndepărtarea albinelor?

Știm cu toții cât de importante sunt albinele pentru planetă. Ele produc miere și, mai important, polenizează florile și culturile. Totuși, asta nu înseamnă că vrem ca un cuib de albine să bâzâie în jurul casei noastre. Din fericire, îndepărtarea albinelor este mult mai ușoară (și poate fi mai umană) decât ați crede.

Prețurile pentru îndepărtarea albinelor pot varia semnificativ în funcție de mulți factori și de metodele utilizate. În timp ce unele companii de combatere a dăunătorilor ucid albinele prin îndepărtarea stupului, mulți experți în albine și apicultori oferă în schimb îndepărtarea în viu - ceea ce vă va ajuta să rezolvați problema fără a fi nevoie să răniți albinele.

  • Îndepărtarea albinelor vii este între 300 - 4450 RON
  • Apicultorul costă între 300 și 1450 RON
  • Îndepărtarea albinelor de pe perete costă între 2300 și 4950 de RON
Alți factori care afectează costul de îndepărtare a albinelor includ:
  • Dimensiunea cuibului.
  • Ce tipuri de albine sunt prezente.
  • Unde este stupul.
  • Dacă stupul este situat în interior sau în exterior.
  • Locația dumneavoastră.
Cât durează  eliminarea unui stup viu?

Singura modalitate reală de a rezolva problema albinelor este eliminarea întregului stup. La îndepărtarea unui stup viu, stupul și albinele sunt îndepărtate de unde nu ar trebui să fie și pur și simplu mutate într-o locație mai potrivită.

Îndepărtarea unui stup viu poate lua mai multe forme diferite:
Îndepărtarea roiului:

în unele cazuri, este posibil să găsiți un apicultor care este bucuros să ridice un roi de albine de pe proprietatea dumneavoastră, deoarece le poate folosi pentru afacerea sa. Ar putea fi foarte ieftin sau chiar gratuit.

Specialist în îndepărtarea albinelor:

specialiștii pot îndepărta albinele din locuri mai dificile din care apicultorii ar putea să nu poată. În acest caz, costurile de îndepărtare a cuiburilor de albine pot fi între 300 RON și 4950 RON.

Un apicultor sau un specialist care efectuează îndepărtarea albinelor vii va face de obicei tot ce poate pentru a preveni rănirea albinelor și pentru a le asigura supraviețuirea. Nu folosesc insecticide pentru a ucide albinele, ceea ce are avantajul suplimentar de a preveni generarea oricăror deșeuri toxice.

Care sunt prețurile pentru un exterminator de albine?

O alternativă la îndepărtarea stupilor vii este utilizarea unui exterminator de albine care otrăvește albinele. Există legi despre modul în care albinele pot fi otrăvite și despre cum trebuie tratat cuibul după otrăvire. Toate acestea înseamnă că este important să apelați la serviciile unui profesionist de încredere și cu experiență. Costul mediu de îndepărtare a albinelor în acest fel este de la 300 la 1500 RON.

Costul eliminării albinelor de pe perete

Îndepărtarea albinelor de pe pereți poate fi una dintre lucrările mai grele și mai costisitoare de îndepărtare a albinelor. Costul îndepărtării albinelor de pe un perete va depinde în mare măsură de mai mulți factori:

Cât timp au stat albinele în perete:

Cu cât albinele stau mai mult în perete, cu atât vor fi mai greu și mai scump de scos.

Tipul cavității peretelui în care se află albinele:

În funcție de perete, poate fi necesară îndepărtarea albinelor din interiorul sau exteriorul clădirii.

Acești factori vor afecta și modul în care poate fi utilizat. Opțiunea preferată este de obicei îndepărtarea unei părți suficient de mare a peretelui pentru a avea acces la albine și la cuib. Din păcate, în acest fel va trebui să luați în calcul și costul reparațiilor.
Alternativa este folosirea unei „capcane”, care este foarte dificilă și nu întotdeauna reușită. Acesta este un proces care va dura cel puțin șase săptămâni, dar avantajul este că vă va scuti de la demontarea peretelui.
Costul mediu de îndepărtare a albinelor de pe perete este între 1500 - 3460 RON.

Costurile de îndepărtare a albinelor

Cele două tipuri principale de albine sunt albinele melifere și bondarii. Îndepărtarea albinelor tinde să fie mai costisitoare decât îndepărtarea bondarilor, deoarece albinele operează în colonii mai mari. Deși există de obicei 20.000 până la 60.000 de albine în stup, de obicei nu există mai mult de 400 de albine în colonia de bondari.

Costurile tipice pentru îndepărtarea albinelor sunt între 300-3000 RON, care este un preț mai mare, spre deosebire de îndepărtarea bondarilor, care este de obicei între 300-600 RON.

De asemenea, este de remarcat faptul că bondarii trebuie îndepărtați foarte rar, deoarece de obicei nu sunt agresivi și cuiburile lor nu au tendința de a deteriora casele. Deci, dacă trebuie să eliminați albinele, cel mai probabil acestea vor fi albine de miere.

Informații cheie:

Albinele sunt esențiale pentru ecosistemul planetei noastre, așa că, dacă este posibil, se preferă îndepărtarea stupilor vii.
Albinele sunt deosebit de dificil de îndepărtat de pe pereți, deoarece aceasta implică de obicei demontarea unei părți a peretelui.
Majoritatea lucrărilor de îndepărtare a albinelor se ocupă cu albinele melifere, spre deosebire de bondari.

Actualizat la: Jun 14, 2023