Contactați 10 profesioniști
Construcție nouădin 4807635.0 - 9228450.0 Lei / m2Cât costă serviciile din categoria: Construcție nouă? Construcție nouă acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.
Pentru a afla prețul exact al clădirilor noi, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și veți primi mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru serviciile individuale din noua categorie de clădiri.
Doresc o ofertă pentru construcție casă la roșu / amprenta 97 mp Locația se află în Sector 1 apropierea Lidl Mogoșoaia
Ma intereseaza pretul si durata executiei unei case P+M, suprafata la sol 80 m2. Teren in localitatea Dascalu, Ilfov.
Doresc betonarea unei gropi deja sapata 3/3 in jurul putului. Peretii trebuie taluzati, cofrati si turnati + placa
Buna ziua, caut echipa in zona Tartasesti, Dâmbovița pentru a ne ajuta cu constructia unei magazii cu beci conform schitelor.
Doresc constructor pentru ridicarea unei pensiuni fie oferta la rosu sau oferta la cheie ma intereseaza ambele optiuni suprafata totala desfasurata 2400 mp , situata in localitatea Busteni. Pensiunea va fi formata din D+ 2 E + M. Avem obtinuta autorizatia de constructie. Asteptam ofertele dvs.
Caut o echipa pentru tencuirea unei case P+1E interior si exterior, suprafata in jur 200mp. Locatie: Stefanesti, Arges
Buna ziua, as dori sa construiesc o casa in Jud Dambovita, numai ca nu am idee de nici o firma care ma poate ajuta de la inceput pana la sfarsit.Mentionez ca pe locul unde va fi casa se afla casa batraneasca pe care intentionez sa o daram😬
Buna ziua, am un proiect la locuinta duplex S+P+1E, 160.50mp. Doresc o oferta pentru constructie casa la rosu, dar anul acesta vreau constructie doar subsolul. Va multumesc
Imobil P+3 constructie la rosu Bucuresti , bd.Ferdinand nr.52, 600 mp utili , autorizatie emisa de o luna, in dec 2021
Doresc un constructor pentru un proiect nou " PENSIUNE DEMISOL+ PARTER + 2 ETAJE + MANSARDA , la Busteni si de asemenea construirea unei terase exterioare acoperite de 450 mp .
Căsuța lemn sau structura metalica, în forma de A, amprenta 6x8. Scara interioara care duce către o mansarda deschisa, care va fi doar pe jumătate din lungimea casei.
Doresc sa contractez cu o echipa de lucratori in constructii cu resurse umane si profesionale care sa ii permită sa continue si finalizeze o lucrare inceputa de la talpa fundatiei (executata deja) la rosu, o casa-locuinta, p+1 (doua placi parter-etaj) cu astereala batuta si tratata pentru hidroizolatie, pe baza unui proiect pe care il am deja si cu materiale pe care le voi asigura eu
Doresc construirea unei case la cheie, din lemn, de 150mp, cu parter si mansarda. Aceasta va avea la parter, living, bucatarie si baie de serviciu, iar la mansarda 2 dormitoare, o baie si dressing. Ma intereseaza un pret pe mp. Multumesc anticipat!
Construcție casă mică pe un nivel, Suprafața construită = 80,10 mp, Suprafața utilă = 63,24 mp, Suprafața terase = 31,17 mp, Suprafața desfășurată 111,27 mp, Suprafață teren = 721 mp Casa este realizată din BCA, izolație din polistiren, geamuri din termopan cu 3 sticle izolatoare, acoperiș din țiglă BRAMAC, încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură. Încălzire apă se face cu ajutorul panourilor solare. Curentul electric va fi asigurat cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Casa are o rețea completă de utilități, faianță, instalații sanitare, toaletă, uși, tocuri pentru uși, gresie, spațiu pregătit pentru alarmă, supraveghere video și internet, TV . Alimentarea cu apă se va realiza din puț propriu.
Buna ziua, Am nevoie de un proiect de gard in vederea obtinerii autorizatiei de la urbanism pentru constructia acestuia. Astept oferte. Multumesc, Alexandra Popescu
Construcția casei - alocarea costurilor
Dacă ați petrecut ore întregi răsfoind casele online sau le-ați vizitat personal până când ați renunțat în cele din urmă să cumpărați o casă, vă puteți crea propria casă și puteți construi o casă de vis. Construirea propriei case poate avea multe beneficii, principalul avantaj este că aveți ocazia să obțineți exact ceea ce vă doriți și să creați o casă care să fie exact în funcție de ideile și posibilitățile dumneavoastră.
Achiziționarea de terenuri
Înainte de construirea unei case, aveți nevoie de un teren pe care să construiți. Nu numai că va trebui să găsiți pământul ideal, dar va trebui să aveți grijă de el. Aceasta poate include îndepărtarea copacilor și nivelarea solului. Prețul de cumpărare a terenului va varia, în funcție de diferiți factori, inclusiv dimensiunea terenului și amplasarea acestuia.
Elaborarea planurilor și obținerea autorizațiilor
De îndată ce vă achiziționați terenul, antreprenorul și subcontractorii dumneavoastră vor începe să se pregătească pentru construirea casei. În această etapă, este necesar să aveți un arhitect, să întocmiți planuri pentru casă și să obțineți toate permisele necesare.
Pregătirea și construcția
După ce ați avut grijă de toate lucrările pregătitoare, este în sfârșit timpul să treceți la treabă. Constructorii vor veni și vor începe să sape spațiul pentru fundațiile casei tale. Apoi turnați betonul, în funcție de ce tip de fundație veți avea: o placă sau un subsol.
De obicei, cea mai ieftină fundație este placa de beton, urmată de un spațiu subsol puțin mai scump. Ce bază alegeți va depinde de buget și preferințe. Fiecare tip are avantajele și dezavantajele sale, așa că asigurați-vă că faceți câteva cercetări. Pregătirea și construcția plăcii de bază vor costa în medie aproximativ 370-540 lei / m2.
Construcție dură
Apoi urmează construcția dură. Gândiți-vă la acest pas ca la crearea scheletului casei voastre. Pardoselile vor fi plane și apoi acoperite cu podele. Pereții vor fi cărămidați, tencuiți și amorsați. Se va construi o schelă pentru a încadra acoperișul.
Instalarea elementelor externe
După ce scheletul casei a fost ridicat, sunt instalate toate elementele externe necesare ale pereților, acoperișurilor și deschiderilor. Aceasta înseamnă că pereții sunt vopsiți, apoi se instalează ferestre și uși, după care acoperișul este îmbrăcat și acoperit cu șindrilă.
Instalații sanitare și electrice
Acum este momentul să instalați totul fără de care casa dumneavoastră nu ar putea funcționa - apă, aer condiționat și electricitate. În această etapă, vor fi instalate instalații sanitare și de ventilație, iar un electrician vă va conecta la rețea.
Design interior
Urmează finisajele interioare. Aceasta include adăugarea izolației, a gips-cartonului, a pardoselilor, a ușilor interioare și a tuturor componentelor de bază care vor transforma structura nou construită într-o casă rezidențială. Dulapurile și plăcile sunt instalate și aparatele sunt conectate.
Accesorii
Ultimul pas include toate celelalte accesorii pe care doriți să le faceți casei dumneavoastră, inclusiv orice structuri exterioare, cum ar fi o terasă, o alee sau o amenajare a teritoriului pe care doriți să le realizați. Aceste proiecte pot fi finalizate în mijlocul procesului de construcție a casei împreună cu câțiva pași enumerați mai sus. Când totul este gata, zonele de lucru vor fi curățate și toate inspecțiile necesare finalizate.
Ce trebuie avut în vedere
Rețineți că atunci când vă bugetați casa, ar trebui să aveți grijă la cercetarea și obținerea estimărilor tuturor lucrărilor care trebuie făcute pentru a vă construi casa. În plus, odată ce aveți bugetul global, este în general o idee bună să aveți niște rezerve cu puțini bani în plus, în cazul în care ar ajunge să coste mai mult decât vă așteptați inițial.
Factori care influențează costul construirii unei case
Deși am încercat să vă oferim cele mai bune și mai actualizate informații despre costul mediu al construirii unei case, este dificil de spus cu siguranță cât va costa proiectul casei dumneavoastră fără a efectua o analiză a costurilor medii în zona dumneavoastră și obținerea estimărilor de la furnizori. Costurile totale pot fi afectate de o varietate de factori, inclusiv tendințele actuale ale imobilelor, disponibilitatea materialelor și a forței de muncă în zona dumneavoastră și tipurile și calitățile materialelor pe care le alegeți.
Prețul total pe care îl plătiți va depinde, de asemenea, de tipul de casă pe care o construiți. Construirea unei case mici foarte simple poate fi destul de accesibilă. O casă mai luxoasă cu proiecte arhitecturale va fi, desigur, mult mai scumpă.
Când să te gândești la construirea unei case
Vă gândiți dacă ar trebui să cumpărați o casă existentă sau să începeți să vă construiți propria casă? Mulți factori importanți trebuie luați în considerare.
Comparativ cu construirea unei case, cumpărarea unei case existente este de obicei un proces mult mai simplu și mai rapid. Construcția de case noi poate dura luni, în timp ce procesul de cumpărare a unei case poate fi finalizat în mai puțin de 1-2 luni. În plus, construirea unei case aduce de obicei mult stres și o mulțime de decizii de luat. Dacă doriți să economisiți stres și timp, cumpărarea unei case ar putea fi o alegere mai ușoară.
Pe de o parte, construirea propriei case vă oferă posibilitatea de a obține tot ceea ce doriți, în timp ce procesul de cumpărare a unei case vă impune să faceți o mulțime de compromisuri.