Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Construcție nouădin 4807635.0 - 9228450.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Construcție nouă preț

Cât costă serviciile din categoria: Construcție nouă? Construcție nouă acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Construcție nouăPREȚURI MEDII

Preț mic4 807 635,00 Lei/m2
Preț mediu6 652 044,00 Lei/m2
Preț mare 9 228 450,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri pentru clădirile noi

Pentru a afla prețul exact al clădirilor noi, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și veți primi mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru serviciile individuale din noua categorie de clădiri.

Casă cu 3 camere cu teren 390 m2, casă cu o suprafață de 72 m2 + terasă 10,58 m213 797 000,00Lei / compl
Casa este realizată din cărămidă șlefuită, izolație din polistiren, geamuri din termopan cu 3 sticle izolatoare, la exterior antracit albe la interior, acoperiș din țiglă BRAMAC, tavane din gips-carton, încălzire electrică prin pardoseală cu reglarea temperaturii - termostate în fiecare cameră. Încălzire apă se face cu ajutorul un boiler de 120L. Casa are un teren cu o dimensiune de 390 m2 care este împrejmuit cu plasă de gard verde. Casa cu dotările standard are o poartă electrică cu telecomandă, în sufragerie este un coș de fum, iar la mansardă există posibilitatea de utilizare a spațiului ca loc de depozitare. Casa are o rețea completă de utilități, faianță, instalații sanitare, toalete, uși, tocuri pentru uși, parchet laminat, gresie, spațio pregătit pentru alarmă, internet, TV și aer condiționat. Casa are 2 locuri de parcare.
Total
compl
Creați o cerere
Casă cu 4 camere tip bungalow cu o suprafață utilă de 90,67 m2, suprafață construită este de 113,16 m214 910 000,00Lei / compl
Proiectare tehnică a casei constă din zidărie perimetrală portantă din cărămidă. Acoperiș cu dulgherie din lemn acoperită cu țiglă din beton. Tavanele sunt din gips-carton cu izolație suflată a acoperișului. Impermeabilizare și izolare termică externă. Tencuieli exterioare cu finisare colorată - conform propunerii clientului, tencuieli interioare - ciment de var cu vopsea albă. Încălzirea casei este asigurată de încălzire prin pardoseală în combinație cu un cazan pe gaz. Ferestre din termopan cu 5 camere, cu cadre maro, cu sticlă triplă termoizolantă. Glafuri exterioare și glafuri interioare în culoarea ferestrelor. Uși de intrare din termopan. Prizele și întrerupătoare, pregătirea ieșirilor de apă și canalizare. Împrejmuire solidă din blocuri de beton din partea din spate și laterală a terenului. Rolete electrice de exterior.
Total
compl
Creați o cerere
Casă cu 4 camere, cu o suprafață utilă de 97 m2 și cu teren de 447 de m216 798 950,00Lei / compl
Casa la gri include zidărie perimetrală din cărămidă șlefuită, pereți despărțitori, izolație fațadă din polistiren, încălzire prin pardoseală în toată casa, geamuri termopane culoarea antracit, tavane din gips-carton, tencuială din gips, este folosită vopsea igienică, acces la mansardă - scări, mansardă cu grinzi, acoperiș gri antracit, drenaj de apă de ploaie, izolație podea, cazan electric + rezervor de apă caldă, pregătire pentru sistemul de aer condiționat, pregătire pentru alarmă, pregătire pentru cameră 4 buc, pregătire pentru șemineu, terasă de beton 15 m2, cabluri electrice, paratrăsnet, cabluri internet și comutatoare TV, prize, parcare pentru 2 mașini - pavaj, groapă de infiltrare.
Total
compl
Creați o cerere
Casă cu 4 camere tip bungalow 102m2 + teren 456m220 989 500,00Lei / compl
Vânzare în etapa la gri. Prețul construcției include: benzi de fundație și planșeu de fundație, zidărie perimetrală, zidărie portantă internă, pereți despărțitori, buiandruguri, mansardă din lemn cu barieră de vapori, leațuri, spațiu de depozitare creat în tavan, acoperiș din beton cu tratament anti-mușchi, tavane din gips-carton, șapă din beton, izolație pentru tavan, izolație fațadă cu un sistem de izolare de contact din polistiren. Ferestrele sunt realizate din sticlă triplă, albe în interior și antracit în exterior. Tencuiala interioară din gips. Instalație electrică completă, paratrăsnet, fibră optică instalată. Încălzire electrică prin pardoseală. Tencuială lavabilă structurată din silicon pentru fațadă, sistem de jgheaburi de ploaie, borduri de jgheab și agregate. Conexiune la rețele de inginerie și rapoarte complete de inspecție.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Case la cheieCât costă serviciile din categoria: Case la cheie? Case la cheie acoperă...
Case cu un etajCât costă serviciile din categoria: Case cu un etaj? Case cu un...
Case din lemnCât costă serviciile din categoria: Case din lemn? Case din lemn acoperă...
Clădiri ecologiceCât costă serviciile din categoria: Clădiri ecologice? Clădiri ecologice acoperă întreaga gamă...
Case montabileCât costă serviciile din categoria: Case montabile? Case montabile acoperă întreaga gamă...
Case moderneCât costă serviciile din categoria: Case moderne? Case moderne acoperă întreaga gamă...
Case cu consum redus de energieCât costă serviciile din categoria: Case cu consum redus de energie? Case...
Casă pasivăCât costă serviciile din categoria: Casă pasivă? Casă pasivă acoperă întreaga gamă...
Containere de locuitCât costă serviciile din categoria: Containere de locuit? Containere de locuit acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Construcție nouă

Doresc o ofertă pentru construcție casă la roșu / amprenta 97 mp Locația se află în Sector 1 apropierea Lidl Mogoșoaia

Catalin T.
Mogoșoaia
Construcție nouă

Ma intereseaza pretul si durata executiei unei case P+M, suprafata la sol 80 m2. Teren in localitatea Dascalu, Ilfov.

Iulia D.
Dascălu
Construcție nouă

Doresc betonarea unei gropi deja sapata 3/3 in jurul putului. Peretii trebuie taluzati, cofrati si turnati + placa

Iulia D.
Dascălu
Construcție nouă

Buna ziua, caut echipa in zona Tartasesti, Dâmbovița pentru a ne ajuta cu constructia unei magazii cu beci conform schitelor.

Alina Z.
Tărtășești
Construcție nouă

Doresc constructor pentru ridicarea unei pensiuni fie oferta la rosu sau oferta la cheie ma intereseaza ambele optiuni suprafata totala desfasurata 2400 mp , situata in localitatea Busteni. Pensiunea va fi formata din D+ 2 E + M. Avem obtinuta autorizatia de constructie. Asteptam ofertele dvs.

Carmen C.
Bușteni
Construcție nouă

Caut o echipa pentru tencuirea unei case P+1E interior si exterior, suprafata in jur 200mp. Locatie: Stefanesti, Arges

Catalin R.
Pitești
Construcție nouă

Buna ziua, as dori sa construiesc o casa in Jud Dambovita, numai ca nu am idee de nici o firma care ma poate ajuta de la inceput pana la sfarsit.Mentionez ca pe locul unde va fi casa se afla casa batraneasca pe care intentionez sa o daram😬

Luciana M.
Tărtășești
Construcție nouă

Buna ziua, am un proiect la locuinta duplex S+P+1E, 160.50mp. Doresc o oferta pentru constructie casa la rosu, dar anul acesta vreau constructie doar subsolul. Va multumesc

Liliana R.
Măgurele
Construcție nouă

Imobil P+3 constructie la rosu Bucuresti , bd.Ferdinand nr.52, 600 mp utili , autorizatie emisa de o luna, in dec 2021

ion c.
București
Construcție nouă

Doresc un constructor pentru un proiect nou " PENSIUNE DEMISOL+ PARTER + 2 ETAJE + MANSARDA , la Busteni si de asemenea construirea unei terase exterioare acoperite de 450 mp .

Carmen C.
Bușteni
Construcție nouă

Căsuța lemn sau structura metalica, în forma de A, amprenta 6x8. Scara interioara care duce către o mansarda deschisa, care va fi doar pe jumătate din lungimea casei.

Aurora T.
Comarnic
Construcție nouă

Doresc sa contractez cu o echipa de lucratori in constructii cu resurse umane si profesionale care sa ii permită sa continue si finalizeze o lucrare inceputa de la talpa fundatiei (executata deja) la rosu, o casa-locuinta, p+1 (doua placi parter-etaj) cu astereala batuta si tratata pentru hidroizolatie, pe baza unui proiect pe care il am deja si cu materiale pe care le voi asigura eu

Ionut S.
Târgoviște
Construcție nouă

Doresc construirea unei case la cheie, din lemn, de 150mp, cu parter si mansarda. Aceasta va avea la parter, living, bucatarie si baie de serviciu, iar la mansarda 2 dormitoare, o baie si dressing. Ma intereseaza un pret pe mp. Multumesc anticipat!

Andreea I.
Piatra Neamț
Construcție nouă

Construcție casă mică pe un nivel, Suprafața construită = 80,10 mp, Suprafața utilă = 63,24 mp, Suprafața terase = 31,17 mp, Suprafața desfășurată 111,27 mp, Suprafață teren = 721 mp Casa este realizată din BCA, izolație din polistiren, geamuri din termopan cu 3 sticle izolatoare, acoperiș din țiglă BRAMAC, încălzire prin pardoseală cu pompă de căldură. Încălzire apă se face cu ajutorul panourilor solare. Curentul electric va fi asigurat cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Casa are o rețea completă de utilități, faianță, instalații sanitare, toaletă, uși, tocuri pentru uși, gresie, spațiu pregătit pentru alarmă, supraveghere video și internet, TV . Alimentarea cu apă se va realiza din puț propriu.

LAURENTIU SERGIU L.
Molid
Construcție nouă

Buna ziua, Am nevoie de un proiect de gard in vederea obtinerii autorizatiei de la urbanism pentru constructia acestuia. Astept oferte. Multumesc, Alexandra Popescu

Alexandra P.
Șirnea
Informații utileCe trebuie să știți

Construcția casei - alocarea costurilor

Dacă ați petrecut ore întregi răsfoind casele online sau le-ați vizitat personal până când ați renunțat în cele din urmă să cumpărați o casă, vă puteți crea propria casă și puteți construi o casă de vis. Construirea propriei case poate avea multe beneficii, principalul avantaj este că aveți ocazia să obțineți exact ceea ce vă doriți și să creați o casă care să fie exact în funcție de ideile și posibilitățile dumneavoastră.

Achiziționarea de terenuri

Înainte de construirea unei case, aveți nevoie de un teren pe care să construiți. Nu numai că va trebui să găsiți pământul ideal, dar va trebui să aveți grijă de el. Aceasta poate include îndepărtarea copacilor și nivelarea solului. Prețul de cumpărare a terenului va varia, în funcție de diferiți factori, inclusiv dimensiunea terenului și amplasarea acestuia.

Elaborarea planurilor și obținerea autorizațiilor

De îndată ce vă achiziționați terenul, antreprenorul și subcontractorii dumneavoastră vor începe să se pregătească pentru construirea casei. În această etapă, este necesar să aveți un arhitect, să întocmiți planuri pentru casă și să obțineți toate permisele necesare.

Pregătirea și construcția

După ce ați avut grijă de toate lucrările pregătitoare, este în sfârșit timpul să treceți la treabă. Constructorii vor veni și vor începe să sape spațiul pentru fundațiile casei tale. Apoi turnați betonul, în funcție de ce tip de fundație veți avea: o placă sau un subsol.
De obicei, cea mai ieftină fundație este placa de beton, urmată de un spațiu subsol puțin mai scump. Ce bază alegeți va depinde de buget și preferințe. Fiecare tip are avantajele și dezavantajele sale, așa că asigurați-vă că faceți câteva cercetări. Pregătirea și construcția plăcii de bază vor costa în medie aproximativ 370-540 lei / m2.

Construcție dură

Apoi urmează construcția dură. Gândiți-vă la acest pas ca la crearea scheletului casei voastre. Pardoselile vor fi plane și apoi acoperite cu podele. Pereții vor fi cărămidați, tencuiți și amorsați. Se va construi o schelă pentru a încadra acoperișul.

Instalarea elementelor externe

După ce scheletul casei a fost ridicat, sunt instalate toate elementele externe necesare ale pereților, acoperișurilor și deschiderilor. Aceasta înseamnă că pereții sunt vopsiți, apoi se instalează ferestre și uși, după care acoperișul este îmbrăcat și acoperit cu șindrilă.

Instalații sanitare și electrice

Acum este momentul să instalați totul fără de care casa dumneavoastră nu ar putea funcționa - apă, aer condiționat și electricitate. În această etapă, vor fi instalate instalații sanitare și de ventilație, iar un electrician vă va conecta la rețea.

Design interior

Urmează finisajele interioare. Aceasta include adăugarea izolației, a gips-cartonului, a pardoselilor, a ușilor interioare și a tuturor componentelor de bază care vor transforma structura nou construită într-o casă rezidențială. Dulapurile și plăcile sunt instalate și aparatele sunt conectate.

Accesorii

Ultimul pas include toate celelalte accesorii pe care doriți să le faceți casei dumneavoastră, inclusiv orice structuri exterioare, cum ar fi o terasă, o alee sau o amenajare a teritoriului pe care doriți să le realizați. Aceste proiecte pot fi finalizate în mijlocul procesului de construcție a casei împreună cu câțiva pași enumerați mai sus. Când totul este gata, zonele de lucru vor fi curățate și toate inspecțiile necesare finalizate.

Ce trebuie avut în vedere

Rețineți că atunci când vă bugetați casa, ar trebui să aveți grijă la cercetarea și obținerea estimărilor tuturor lucrărilor care trebuie făcute pentru a vă construi casa. În plus, odată ce aveți bugetul global, este în general o idee bună să aveți niște rezerve cu puțini bani în plus, în cazul în care ar ajunge să coste mai mult decât vă așteptați inițial.

Factori care influențează costul construirii unei case

Deși am încercat să vă oferim cele mai bune și mai actualizate informații despre costul mediu al construirii unei case, este dificil de spus cu siguranță cât va costa proiectul casei dumneavoastră fără a efectua o analiză a costurilor medii în zona dumneavoastră și obținerea estimărilor de la furnizori. Costurile totale pot fi afectate de o varietate de factori, inclusiv tendințele actuale ale imobilelor, disponibilitatea materialelor și a forței de muncă în zona dumneavoastră și tipurile și calitățile materialelor pe care le alegeți.
Prețul total pe care îl plătiți va depinde, de asemenea, de tipul de casă pe care o construiți. Construirea unei case mici foarte simple poate fi destul de accesibilă. O casă mai luxoasă cu proiecte arhitecturale va fi, desigur, mult mai scumpă.

Când să te gândești la construirea unei case

Vă gândiți dacă ar trebui să cumpărați o casă existentă sau să începeți să vă construiți propria casă? Mulți factori importanți trebuie luați în considerare.
Comparativ cu construirea unei case, cumpărarea unei case existente este de obicei un proces mult mai simplu și mai rapid. Construcția de case noi poate dura luni, în timp ce procesul de cumpărare a unei case poate fi finalizat în mai puțin de 1-2 luni. În plus, construirea unei case aduce de obicei mult stres și o mulțime de decizii de luat. Dacă doriți să economisiți stres și timp, cumpărarea unei case ar putea fi o alegere mai ușoară.

Pe de o parte, construirea propriei case vă oferă posibilitatea de a obține tot ceea ce doriți, în timp ce procesul de cumpărare a unei case vă impune să faceți o mulțime de compromisuri.

Actualizat la: Jun 14, 2023