Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Construcții drumuridin 2625.0 - 3675.0 Lei / m
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.210 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Construcții drumuri preț

Cât costă serviciile din categoria: Construcții drumuri? Construcții drumuri acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Construcții drumuriPREȚURI MEDII

Introduceți o solicitare pentru a afla prețul exact pentru serviciu. Veți primi mai multe oferte de la experții noștri pe care le veți putea compara pentru a obține servicii de calitate la prețuri corecte.

Preț mic2 625,00 Lei/m
Preț mediu3 108,00 Lei/m
Preț mare 3 675,00 Lei/m
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri drum de acces, trotuar

Pentru a afla prețul exact al drumurilor de acces, trotuarelor, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de drum de acces, trotuar.

Acoperire rutieră din beton de ciment1 974,00Lei / m2
Acoperire rutieră din beton de ciment pentru drumurile grupului CB I pentru TDZ I și II cu grosimea de 150 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Strat abraziv asfaltic 995,40Lei / m2
Strat abraziv asfaltic AC 11 O cu împrăștiere și compactare a asfaltului nemodificat clasa I, într-o lățime de bandă de până la 3 m, după compactarea unei grosimi de 40 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Montarea pavajelor de beton interblocate pentru drumuri2 835,00Lei / m2
Montarea pavajelor din beton interblocate pentru drumurile pietonale, cu construcția unei suprafețe de agregat gros de 30 mm, cu umplerea îmbinărilor cu agregat mic cu dublă compactare. Pavaj gros de 60 mm, suprafețe peste 50-100 m2.
Total
m2
Creați o cerere
Pavarea sau pavarea pe lateral din materialul de carieră2 205,00Lei / m2
Pavarea sau pavarea pe lateral din piatră tratată rigol de carieră, cu grosimea de până la 250 mm, fără umplerea îmbinărilor pe o suprafață orizontală sau sub un unghi, cu construcția uni suprafețe groase de 50 mm din agregat minat.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Construcții de infrastructurăCât costă serviciile din categoria: Construcții de infrastructură? Construcții de infrastructură acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă pavajul?

Dacă aveți norocul să aveți un spațiu pe stradă unde puteți parca mașina, sau doar aveți spațiu în fața casei pe care doriți să-l întrețineți, amenajarea unei alee este o soluție firească. Există o serie de materiale din care să alegeți în funcție de stilul pe care îl doriți, cu costuri diferite de luat în considerare.

Costurile aleilor din beton

Căile de acces din beton sunt foarte rezistente la uzură și pot dura decenii fără a fi nevoie de o întreținere majoră. Sunt ușor de curățat și pot fi suprimate pentru a crea efectul diferitelor stiluri de plăci, făcându-le o alegere populară pentru mulți proprietari. Cu toate acestea, pot fi dificil de reparat dacă apar probleme sau sunt plasate incorect.

Ca și în cazul tuturor stilurilor de drum de acces, regula generală pentru calcularea costurilor este calcularea prețului pe metru pătrat. Pentru căile de acces din beton, aceasta va fi de obicei între aproximativ 100 RON și 250 RON pe metru pătrat, înainte de a lua în considerare orice costuri suplimentare, pe care le vom aminti mai târziu în articol.

Costul asfaltului sau ale drumului asfaltat

„Tarmac” este un termen înregistrat, dar este folosit în mod obișnuit pentru a se referi la ceea ce este de obicei o suprafață de asfalt unde un strat de pietriș este așezat în bitum. Este o alegere populară pentru căile de acces, deoarece este relativ ușor de pus, dar necesită îngrijire. În același timp, trebuie reînnoit la fiecare câțiva ani pentru a-l menține în cea mai bună stare.

Asfaltul poate costa în jur de 175 până la 325 de RON pe metru pătrat pentru un material de calitate.

Costuri alei din blocuri

Pavajul cu blocuri este o opțiune foarte populară pentru aleile de acces, datorită gamei uriașe de stiluri disponibile. Cu toate acestea, construcția sa necesită mai multă forță de muncă și necesită o întreținere adecvată pentru a se asigura că plantele nu cresc excesiv și nu vor deteriora suprafața.

Pavajul din cărămidă poate costa de la 250 la mai mult de 495 de RON pe metru pătrat, în funcție de alegerea blocului folosit și de alți factori.

Alte costuri de acces

În timp ce toate costurile de mai sus sunt un indicator general al prețului, proiectul dumneavoastră particular poate include alți factori care cresc costurile totale.

Principalul lucru care afectează costurile este starea zonei. Dacă există o grădină pe care o săpați, atunci probabil că va fi necesar să îndepărtați solul înainte de a fi nivelat și de a pune bazele aleii. Dacă aveți un alt tip de alee pe care o schimbați, va trebui îndepărtat tot materialul actual (cu excepția cazului în care reluați suprafața de asfalt). În funcție de tipul de material pe care îl utilizați, poate fi necesar să plasați un tampon de buruieni pentru a preveni creșterea plantelor. Lăsând închirierea oricărei unelte specializate, cum ar fi un excavator sau o placă de compactare, poate reduce costurile și va fi disponibilă pentru multe companii.

Pregătirea eficientă a solului poate crește semnificativ costurile totale, dar va economisi bani pe termen lung, oferind construcții de înaltă calitate.

Actualizat la: Jun 14, 2023