PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Dulgherie
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Dulgherie preț

Cât costă serviciile din categoria: Dulgherie? Dulgherie acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri servicii de tâmplărie

Pentru a afla prețul exact al serviciilor de tâmplărie, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de servicii de tâmplărie.

Lucrări de tâmplărie110,74Lei / ora
Lucrări de tâmplărie de montare în interval de peste 8 ore; dificile, extrem de profesioniste.
Total
ora
Creați o cerere
Lucrări de tâmplărie118,65Lei / ora
Lucrări de tâmplărie de montare în interval de peste 4 ore și mai puțin de 8 ore; dificile, extrem de profesioniste.
Total
ora
Creați o cerere
Lucrări de tâmplărie138,42Lei / ora
Lucrări de tâmplărie de montare cu durata mai puțin de 4 ore; dificile, extrem de profesioniste.
Total
ora
Creați o cerere
Lucrări de tâmplărie98,87Lei / ora
Lucrări de tâmplărie de montare în interval de peste 12 ore; dificile, extrem de profesioniste.
Total
ora
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Lucrări de construcțiiCât costă serviciile din categoria: Lucrări de construcții? Lucrări de construcții acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Dulgherie

Am nevoie de un dulgher pentru constructia unei magazii, a unui garaj si a unui foisor de gradina. Suprafata totala 36 mp.

Alina N.
Dobreni
Dulgherie

Încorporarea unei mașini de spălat rufe , evident incorporabila, Intr unul dintre corpurile gata fabricate de la Leroy Merlin, bucătăria Olivia.

Cristiana S.
București
Dulgherie

Doresc un dulgher pentru construirea unui pat suprapus facut din dulapi grosi de 10 pe 10 - din tavan pana in podea lungimea - 252cm - ( inaltimea) - Dulapii i-am achizitionat deja - vroiam sa ma apuc eu sa-l construiesc pentru ca nu gaseam dulgheri. Patul sa aiba dimensiunea de 2m pe 1m.

Stefan A.
București
Dulgherie

Avem 5-7 usi care trebuiesc reglate deoarece nu se mai inchid. Acestea au un sistem de 4 balamale reglabile pe 4 directii

Dragos d.
București
Lucrări de construcții

Buna ziua! Am vrea sa tencuim spatele casei noastre. Suprafata este cam de 100mp. Dorim sa punem plasa de buzau apoi sa il tencuiasca. Cat ne-ar costa?

Arabela M.
Jilava
Lucrări de construcții

Am nevoie sa construiesc o pergola de lemn pentru a inchide un balcon de 15 metri patrati (1.5 metri lungime cu 10 metri latime) la o casa la curte in comuna Clinceni judetul Ilfov. Multumesc,

Sorin G.
Comuna Clinceni
Lucrări de construcții

Buna ziua, Proiectul consta in amenajarea exterioara si interioa a doua balcoane situate la etajul 3 al unui bloc din Bucuresti(ultimul etaj). Ce ne dorim: *curatarea exteriorului (tencuiala) la unul din balcoane *placare cu polistiren balcoane *tencuit balcon si daca e cazul si pentru cel de-al doilea *aplicare tencuiala decorativa ambele balcoane * reparatii interioare in balcoane *lavabila interior ambele balcoane Suprafete balcoane: l=1.12m*L=4.83m si l=1.15m*L3.6m.

Maria Camelia B.
București
Lucrări de construcții

Doresc să construiesc o casa la rosu, compusa din parter și etaj cu suprafața totală construită de 143 m in localitatea Moara Vlăsiei. Menționez că o sa pun la dispoziție și planul structurii de rezistență imediat ce îl primesc de la proiectant.

Marius N.
Moara Vlăsiei
Lucrări de construcții

As vrea sa renovam de la zero o baie de apartament cu lungimea de 2,9m si latines de 1,5 m. - decopertare gresie si faianta - izolare perete exterior (pe interior) - zugravit - inlocuirea obiectelor sanitare actuale (cada, chiuveta, vas wc, robineti etc) - montaj gresie si faianta noua - montarea noilor obiecte (calorifer, cada, chiuveta, vas wc, robineti etc)

Gina L.
București
Lucrări de construcții

Pensiune P+2 etaje, 15 camere (5 camere pe nivel), 100 mp amprenta, 300 mp total + terase 54 mp (pentru ascces camere la nivelurile 1 si 2). Constructia va fi in Vama Veche, Limanu, Constanta.

George Adrian O.
Vama Veche
Lucrări de construcții

consoldirare zid terasare reparatii beci, terasa, bucatarie de vara reparatii alei constructie anexa de gospadarie

Calin T.
Chiojdu
Lucrări de construcții

Buna ziua, doresc sa construiesc un pod mansardat. Am nevoie de un arhitect pentru proiectare, obtinerea autorizatiei de constructie si o firma de constructie. Multumesc

Simona D.
București
Lucrări de construcții

Doresc betonarea unei curti cu suprafata de 40 m2. O parte a curtii 17 m2, este betonata cu beton grosime 10 cm, care trebuie scos fiind degradat. Restul curtii este betonata cu beton care ramane si peste care doresc turnarea unui strat de beton de grosime circa 6-8 cm. Pe aceasta suprafata sunt si 2 canale care trebuiesc ridicate la noul nivel al betonului care va rezulta. Doresc si utilizarea plasei de Buzau de 4 mm pentru intreaga suprafata. Va rog sa-mi estimati costul lucrarii. Va multumesc.

Florin I.
București
Lucrări de construcții

Doresc sa fac un camin din beton langa putul in care este pompa submersibila care alimenteaza cu apa casa de vacanta. Deasemeni doresc sa torn o placa de beton pentru o terasa . Dimensiuni: 6 m x 2,5 m x 15 cm. Lucrarile sunt in com Rosiori jud.Ialomita .

Marius A.
Roşiori
Lucrări de construcții

Avem de montat 70 panouri sandwich grosime 10 cm lungime 13 m , pe o structura de beton, prindere mecanica.

Softrent S.
București
Lucrări de construcții

Deci la casa ar fii de făcut urmatoarele: Fatada de stat cu decorativa,preț mp?(300-350mp) Gresia Intr-un beci și într-o curte interioara preț mp Scări de îmbrăcat preț mp? Trotuar de imbracat preț mp Parchet de pus(12mm) cu tot cu plinta pret mp? 130mp+- Lucrarea este in Constanta zona capitol Am nevoie de oferte in comentarii plus date de contact,nu îmi mai trimiteți mesaje in privat Mulțumesc anticipat

Scarlat I.
Constanța
Actualizat la: Sep 14, 2023