Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Garaj la cheiedin 219450.0 - 352275.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.205 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Garaj la cheie preț

Cât costă serviciile din categoria: Garaj la cheie? Garaj la cheie acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Garaj la cheiePREȚURI MEDII

Preț mic219 450,00 Lei/bucată
Preț mediu276 465,00 Lei/bucată
Preț mare 352 275,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri garaje la cheie

Pentru a afla prețul exact al garajelor la cheie, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de garaje la cheie.

Garaj din tablă 24 m2168 000,00Lei / compl
Garaje din tablă cu panta acoperișului în spate. Placarea colțurilor și a laturilor cu tablă zincată care se desfășoară orizontal asigură că construcția garajului respectă protecția împotriva coroziunii și mulți ani de utilizare fără probleme.
Total
compl
Creați o cerere
Garaj din lemn de 20 m2467 250,00Lei / compl
Garaj din lemn cu panta acoperișului în spate. Construcția garajului este realizată din pin nordic sau molid scandinav. Acesta îndeplinește protecția împotriva dăunătorilor, ceea ce garantează o utilizare pe termen lung fără probleme.
Total
compl
Creați o cerere
Garaj din beton 18 m2 610 575,00Lei / compl
Pereții garajului din beton sunt mai subțiri decât într-un garaj din cărămidă, ceea ce permite o utilizare spațială mai mare. Tencuiala este de obicei în culori standard - alb, bej, gri, roșu cărămidă. Garajul are, de obicei, și un sistem de ventilație.
Total
compl
Creați o cerere
Garaj din cărămidă 28 m2682 500,00Lei / compl
Garaj din cărămidă cu panta acoperișului î în spate. Garaj pentru o mașină, dimensiunea 4 x 7 m. Construcția garajului în ansamblu constă din pereți, dulgheria acoperișului, lucrări de fațadă, izolarea împotriva apei și lucrări de tinichigerie.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
AdăposturiCât costă serviciile din categoria: Adăposturi? Adăposturi acoperă întreaga gamă de servicii....
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă să vopsiți un garaj?

Adăugarea unei noi nuanțe garajului dumneavoastră este o modalitate excelentă de a oferi casei dumneavoastră șansa de a excela în modul corect. Fie că este vorba de vopsirea ușii de garaj pentru a-i prelungi durata de viață, fie de vopsirea podelei din garaj pentru a face spațiul mai atractiv ca atare. Este ușor să creați un aspect nou fără cheltuielile implicate. Aici analizăm costul tipic al vopsirii unui garaj pentru a vă ajuta să vă calculați bugetul.

Preț vopsire garaj:
  • Zugrav și decorator - sunt între 495 și 890 RON pe zi.
  • Podeaua epoxidică este între 50 și 595 RON pe m2.

Materialele și forța de muncă trebuie luate în considerare atunci când se calculează costul vopsirii unui garaj. Prețurile zugravilor și decoratorilor pot varia considerabil în funcție de locația dumneavoastră, de experiența zugravului și decoratorului și de amploarea proiectului în sine. Cu toate acestea, pentru a vă face o idee, tariful mediu zilnic pentru zugravi și decoratori este în jur de 740 RON.

Costul vopsirii unui garaj va depinde și de mărimea garajului dumneavoastra, cat de ușor este accesul la garaj și culoarea pe care o alegeți. În plus, trebuie să luați în considerare dacă garajul dumneavoastră necesită lucrări suplimentare înainte de vopsire.

Prețul vopsirii podelei din garaj

Podelele din garaj sunt de obicei din beton, astfel încât culoarea obișnuită de obicei nu aderă corect la podea. În schimb, va trebui să utilizați un buget pentru produse pe bază de epoxi, cum ar fi vopsea pentru beton (cunoscută și sub denumirea de rășină epoxidică) sau un strat epoxidic cu acoperire grosieră.

Vopseaua pentru beton costă de obicei între 10 și 25 RON pe metru pătrat (fără lucru). Cu toate acestea, costul vopsirii unei podele din beton poate crește dacă podeaua este netedă sau plutitoare. În acest caz, șlefuirea cu diamant sau sablare cu vid va fi adesea necesară pentru a adera mai ușor vopseaua la suprafață. Dacă podeaua dumneavoastră are o șapă autonivelantă, acest lucru poate crește și costurile, deoarece poate fi necesar să fie îndepărtată pentru a permite vopseaua să adere mai bine.

În plus, costul va depinde de culoarea pe care o alegeți. Griul este una dintre cele mai populare culori pentru caracterul său practic. Cu toate acestea, alte nuanțe vă pot ajuta să vă exprimați mai mult. Rășina epoxidică este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei podele durabile, rezistente la chimicale, care să aibă exact culoarea dorită. Prețul tipic al unei podele epoxidice este de aproximativ 345 RON pe m2.

Pretul vopsirii ușii garajului

Dacă doriți ca o ușă de garaj să fie vopsită de un dealer, vă puteți aștepta să plătiți în jur de 50 RON pe oră pentru muncă, plus costul vopsirii. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 395 RON per ușă de garaj dacă nu este necesară nicio pregătire sau aproximativ 790 RON cu amorsare.

Dacă doriți să oferiți porții de garaj perspectiva pe care o căutați, merită să alegeți o culoare care este deja folosită la exteriorul proprietății dumneavoastră. De exemplu, puteți potrivi culoarea ușii de garaj cu culoarea ramelor ferestrelor, a jgheaburilor sau a porții de intrare. Acest lucru va oferi întregii dumneavoastră proprietăți un aspect mult mai neted.

Informații cheie:

Costul total al zugrăvirii unui garaj va depinde de locația dumneavoastră și de tariful zilnic al zugravului și decoratorului dumneavoastră.
Dacă podeaua garajului dumneavoastră este din beton, va trebui să o vopsiți cu vopsele și produse pe bază de epoxi.
Costul vopsirii unei uși de garaj va varia în funcție de necesitatea pregătirii și, dacă da, ce tip.

Actualizat la: Jun 14, 2023