Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Gard lemndin 3411.45 - 5407.5 Lei / m
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Gard lemn preț

Cât costă serviciile din categoria: Gard lemn? Gard lemn acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Gard lemnPREȚURI MEDII

Preț mic3 411,45 Lei/m
Preț mediu4 275,60 Lei/m
Preț mare 5 407,50 Lei/m
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri garduri din lemn

Pentru a afla prețul exact al gardurilor din lemn, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de garduri din lemn.

Stâlp de gard care nu este impregnat4 095,00Lei / buc
Instalarea de stâlpi și suporturi din lemn neimpregnate cu un diametru de 100 - 150 mm cu umplere și compactare, dar fără săparea găurilor
Total
buc
Creați o cerere
Stâlp de gard impregnat4 410,00Lei / buc
Instalarea stâlpilor de gard din lemn și a suporturilor cu diametrul de 100 - 150 mm cu umplere și compactare, dar fără săparea găurilor, impregnarea părții inferioare a stâlpilor cu ulei sau gudron înainte de instalare
Total
buc
Creați o cerere
Gard din lemn lamelar 2 940,00Lei / buc
Gard lamelar din lemn 180 x 180 cm natural impregnat
Total
buc
Creați o cerere
Gard de lemn3 360,00Lei / buc
Gard din lemn 178 x 80 cm natural impregnat
Total
buc
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Garduri și porțiCât costă serviciile din categoria: Garduri și porți? Garduri și porți acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie sa știți

La construirea unui gard din lemn, prețul este decisiv pentru mulți. Vestea bună este că gardurile din lemn sunt printre cele mai ieftine de pe piața gardurilor fixe. În același timp, acestea oferă nu numai protecție de calitate și durabilitate, ci și material natural, care este foarte valoros. Prețul unui gard din lemn este stabilit pe metru standard. Puteți cunoaște deja această dimensiune, de exemplu, măsurând o unitate de bucătărie.

Prețul unui gard de lemn pe metru standard variază de la 1960 la 4910 și mai mult de lei.

Desigur, mai mulți factori vor decide prețul final

Cea mai scumpă parte a unui gard din lemn este în mod natural materialul și forța de muncă. Materialul poate fi împărțit în două categorii. Prima sunt plantele lemnoase moi, cum ar fi agata, molidul sau pinul. Ele aparțin celui mai ieftin design al gardului. Cu toate acestea, trebuie luată în considerare întreținerea regulată și o durată de viață mai scurtă.

Gardurile din stejar sunt solide, din lemn de esență tare, dar prețul este ceva mai mare. Este un lemn românesc, deci este disponibil, de obicei nu trebuie să așteptați livrarea și cu o îngrijire adecvată, gardul va arăta zeci de ani ca nou. 

Păduri exotice - provin din America de Sud sau Africa. Aici prețul este cel mai mare. În același timp, au nu numai nume exotice, ci și aspect. Este înzestrat cu o durată lungă de viață. Acestea sunt garduri solide, care permit forjarea, prelucrarea de calitate și, astfel, măresc în mod natural prețul muncii. Cu toate acestea, este păcat să nu decorați un astfel de gard.

Accesoriile pentru un gard din lemn au un preț diferit. Puteți folosi accesorii de top, diverse accesorii mai luxoase sau decupaje. Cu cât procesarea este mai exigentă, cu atât prețul gardului este mai mare, desigur. Prețul este afectat și de tratamentul de suprafață cu care decideți să tratați și să vopsiți gardul. Trebuie să vopsiți gardul din lemn cu lacuri de calitate, al căror preț variază, de asemenea. Aici este recomandabil să vă consultați direct cu un tâmplar, care vă va recomanda lacuri și acoperiri de bază adecvate.

La preț, distingeți dacă este vorba de construcția unui gard nou sau, de exemplu, doar de repararea unei părți a acestuia. Repararea este mai ușoară, este posibil să se înlocuiască doar panourile deteriorate și, prin urmare, întreținerea unui gard din lemn este semnificativ mai ieftină decât cu alte tipuri de garduri.

Prețul lucrărilor pentru construcția, întreținerea și renovarea unui gard din lemn variază de la o regiune la alta și în funcție de calitate. Cu toate acestea, pe Wilio puteți compara diferiți meșteri și dulgheri, care vă vor oferi atât referințe, cât și o ofertă de preț. Găsiți-vă specialistul, care vă va face un gard de lemn perfect, la cel mai bun preț.

Actualizat la: Jun 14, 2023