Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Rigips, gips cartondin 294.0 - 798.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Rigips, gips carton preț

Cât costă serviciile din categoria: Rigips, gips carton? Rigips, gips carton acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Rigips, gips cartonPREȚURI MEDII

Preț mic294,00 Lei/m2
Preț mediu491,40 Lei/m2
Preț mare 798,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorLista de prețuri pentru gips-carton, ansamblu de gips-carton

Pentru a afla prețul exact al gips-cartonului, ansamblului gips-carton trimiteți o cerere către specialiștii noștri verificați și primiți mai multe oferte. Consultați prețurile pentru serviciile individuale din categoria gips-carton, ansambluri de gips-carton.

Monatrea tavanului plat de gips-carton2 100,00Lei / m2
Forarea unui profil UD pe pereții perimetrici ai camerei. Fiecare profil de CD este întărit prin fire de susținere care conectează bara la tavan. Umplerea grilei cu material izolant, vată de sticlă, lipirea foliei pe două fețe și găurirea plăcilor SDK.
Total
m2
Creați o cerere
Montarea tavanului de gips-carton în trepte2 625,00Lei / m2
Izolarea tavanului cu spumă de polietilenă, care este fixat cu șuruburi direct la tavan; montarea unui cadru care împarte lățimea tavanului; instalatie de iluminat tip spot; instalarea plasei pentru a masca cusăturile de pe gips-carton, care este aplicată și la îmbinări.
Total
m2
Creați o cerere
Construcția pereților despărțitori din gips-carton1 995,00Lei / m2
Fixarea profilelor cu dibluri tip șurub în tavan și podea. Fixarea CW și a standului, umplerea spațiilor intermediare cu compus de etanșare.
Total
m2
Creați o cerere
Demontarea tavanului din gips-carton840,00Lei / m2
Îndepărtarea șuruburilor autofiletante de pe placarea tablelor. Îndepărtarea părții de suprafață și dispunerea cadrului.
Total
m2
Creați o cerere
0,00Lei /
summary
create demand
0,00Lei /
summary
create demand
0,00Lei /
summary
create demand
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Rigips, gips carton

Buna ziua, doresc de la placare cu rigips carton pina la lavabil și gresie in doua camere și o baie. Locuiesc aproape de București

Carmen C.
Bălăceanca
Rigips, gips carton

Bună ziua. Asociația de Proprietari Hatmanul Arbore nr. 3-7, București sector 1, are de refăcut o nișă în camera de baie la un apatrament, unde s-a intervenit pentru înlocuirea unei porțiuni din coloana de scurgere.

Adriana I.
București
Rigips, gips carton

Refacere tavan rigips după intervenție la sistem de climatizare. Structura existenta, numai placi și finisaje.

Alexandru C.
Bucharest
Rigips, gips carton

Doresc sa acoper usa dintre living si balcon, fara a o scoate, ci doar sa o "ingrop" intre 2 placi de gips carton care sa fie montate la acelasi nivel cu peretele. Intre usa "ingropata" si placa de gips carton sa umplu acel gol cu poliester sau vata.

Sorin U.
București
Rigips, gips carton

Am de renovat un apartament de 2 camere situat la parterul unui bloc de 10 etaje, construit in 1977, in care nu s-a investit si care e nelocuit de 10 ani. Are suprafata de 57m2. Lucrari necesare: schimbat sau curatat 3 calorifere de fonta, scos geam si usa intre camera si balcon( geamurile exterioare sunt de termopan), scos usi camere, bucatarie, baie, intrare si schimbate. Demolat usi 2 debarale hol. Scos linoleum camere si hol. Scos gresie si faianta baie. Rezolvat pereti camere care au calciu vechi si peretii din hol si bucatarie care sunt cu ulei. Refacuta instalatia electrica si trase trasee noi. Schimbat tevi bucatarie si gandit racord pt masina de spalat vase. Turnat sape daca e nevoie si montat gresie si parchet. Montat faianta baie. Scos cada din baie si executat dus direct in pardoseala. Racord masina de spalat rufe in baie. Montat aer conditionat in hol. Eventual mobila la comanda.

Anca S.
București
Rigips, gips carton

Salutare, caut meseriaș(i) pentru reamenajarea a doua bai - una de 3 mp, cealaltă de 6 mp in Mogosoaia, Ilfov. Trebuie demolați pereții din rigips (acoperiți parțial cu faianța) și montati pe structura placi din ciment permabase 12.5x1200x2000. Fără tavane și pardoseala care rămân pe poziție. Urmeaza apoi hidroizolația și montat faianța.

Andrei A.
Mogoșoaia
Rigips, gips carton

Caut o echipa pt montaj baghete colț tavan + cornize draperie. Baghetele și cornițele sunt din polistiren extrudat. Aproximativ 35 m de bagheta.

Daniel P.
Pantelimon
Informații utileCe trebuie sa știți

Cât costă instalarea plăcilor de gips-carton?

În medie, instalarea plăcilor de gips-carton costă între 98 și 246 de lei pe panou, cu tot cu costul materialelor și al forței de muncă. Aceste panouri, denumite și plăci de gips, sunt plăci prefabricate care sunt utilizate pentru a completa și nivela pereții și tavanele în construcțiile rezidențiale și comerciale.

Factori care afectează costul total al unui proiect de asamblare a gips-cartonului:

Aceste costuri includ costul materialelor, forța de muncă, pregătirea, îndepărtarea plăcii originale de gips-carton și costul reparării plăcii de gips-carton. Costul materialului în sine poate varia de la 15 la 50 la sută din costul total al proiectului, în funcție de dimensiunea contractului. De exemplu, lucrările de reparații și reconstrucții necesită mult mai multe costuri de muncă (scule, costuri de transport, descărcare, ambalare) decât material (șuruburi, bandă, vopsea etc.).

Tipuri de gips-carton:

Înainte de a începe proiectul, ar fi util să vă familiarizați cu tipurile de gips-carton disponibile.

Gips-carton standard

Pentru gips-carton standard, plătiți în medie 15-30 lei pentru un panou de 1,2 x 2 metri. Acest tip de gips-carton este utilizat în majoritatea proprietăților comerciale și rezidențiale și este utilizat oriunde nu este necesar să se utilizeze panouri de gips-carton cu capacități speciale.

Gips-carton rezistent la umiditate

Astfel de panouri de gips-carton sunt utilizate în zone cu umiditate ridicată, în special în baie și bucătărie. Sunt fabricate din materiale rezistente la mucegai, precum fibre de sticlă cu proprietăți antimicrobiene care împiedică dezvoltarea mucegaiului și mențin funcționalitatea și aspectul plăcilor de gips. Plăcile sunt folosite în locuri cu umiditate mare, cum ar fi în incintele de duș. Deoarece sunt fabricate din materiale mai durabile, este necesar să se țină cont de faptul că astfel de panouri sunt mai scumpe și veți plăti mai mult decât ați plăti pentru gips-carton standard. În medie, costă de la 30 la 49 lei.

Placă de gips rezistente la foc

Gips-cartonul de incendiu este instalat acolo unde este cerut de codul clădirii. O astfel de placă de gips are o grosime de 12 până la 15 mm, cu un aspect lateral standard de 1,2 x 2 metri și este realizată din fibre de sticlă. Gips-carton ignifug este de obicei instalat în garaje și lângă șeminee și sobe. Pentru astfel de plăci de ipsos plătiți aproximativ 34-49 lei pe panou.

Amestec de gips-carton

Amestecul de gips carton este o pulbere albă de praf de gips amestecată cu apă. Masa se formează din această combinație. Se utilizează pentru etanșarea îmbinărilor dintre foile de gips carton folosind hârtie sau bandă de lipire a fibrelor. Amestecul de gips-carton există în mai multe forme: amestec ușor, universal sau gata preparat (pulbere).

Exemple de costuri pentru gips-carton:

În cazul remodelării pereților și tavanelor din gips-carton într-un apartament standard cu trei camere, costurile pot fi împărțite în patru grupe de bază.

1) Instalarea gips-cartonului:

Instalarea în sine a gips-cartonului este unul dintre cele mai scumpe articole în remodelarea completă a pereților și tavanelor. În mod implicit, aceste costuri pot fi de 3934,60 - 7377,37 de lei pentru toate camerele.

2) Curățarea și căutarea tavanului:

Repararea fisurilor, netezirea și vopsirea ulterioară a panourilor de gips-carton montate variază de la 393 la 983 de lei.

3) Instalarea tavanului:

Asamblarea și prinderea structurilor la care sunt atașate ulterior panourile variază de la 9,8-24,5 lei pe metru pătrat, care poate reprezenta o sumă cuprinsă între 590 - 1475 de lei atunci când plafoanele întregului apartament sunt complet asamblate.

4) Îndepărtarea plafonului original:

Îndepărtarea plafonului vechi prezintă un potențial risc pentru sănătate, deoarece conține adesea azbest. Costul eliminării unui astfel de plafon poate varia în funcție de complexitatea și dimensiunea lucrării.

Taxă minimă de serviciu

Mulți experți se obișnuiesc cu așa-numita taxă minimă de serviciu. Această taxă este suma minimă a unui contract pe care profesioniștii îl vor încheia pentru dumneavoastră. Acest lucru este utilizat în principal în cazurile în care trebuie făcute doar reparații mici sau instalații în camere mici. Fiecare furnizor și expert trebuie să ia în considerare costurile de transport, uneltele, materialele și, desigur, timpul de deplasare al angajatului, chiar și în cazul unei comenzi mici. De asemenea, este necesar să se includă costurile cheltuielilor generale ale întreprinderilor, care includ asigurări, marketing, administrarea afacerilor și reparația flotei. Prin urmare, taxa minimă de servicii pentru proiectele mici este relativ des utilizată. De obicei, o astfel de taxă variază de la 393 la 590 de lei.

Contactați un expert

De obicei, la primul contact cu un profesionist, expertul va pregăti o ofertă de preț pe baza duratei muncii și a costurilor salariale. Prețul și costurile materiale pot fi și adăugate la prețul de bază. Unii experți creează estimări de preț pentru gips-carton pe baza unui preț stabilit pe metru pătrat, alții creează o ofertă de preț în funcție de timpul necesar și de domeniul de activitate. Printre altele, profesioniștii pot ajuta la îndepărtarea completă a tavanului din gips-carton, pot repara piesele deteriorate și pot instala tavanul. Majoritatea acestor profesioniști se ocupă, de asemenea, de lipirea și șlefuirea îmbinărilor, colorarea texturilor și îndepărtarea și înlocuirea vechiului gips-carton. Este foarte important să alegeți profesionistul potrivit și calificat, deoarece calitatea texturii noilor dumneavoastră pereți depinde de capacitatea lor.

Tipuri de protecții din gips-carton

Țineți cont de aceste câteva sfaturi pentru a proteja gips-cartonul și a economisi bani pentru reparații:

  • Aveți grijă când mutați mobilierul. Mobilierul care se lovește, comodele și scaunele pot duce la fisuri în gips-carton.
  • De asemenea, asigurați-vă că utilizați un dispozitiv de fixare a pieselor metalice pentru a preveni deteriorarea peretelui dacă doriți să atârnați un tablou sau o consolă TV pe perete.
  • Reparați rapid piesele de gips carton umede. Umiditatea indică adesea o problemă cu instalarea. Indiferent care ar fi motivul pentru care placa de gips este uda, mucegaiul se poate forma în timp. Prin urmare, trebuie luate măsuri imediat ce apar primele semne de umiditate.
Reconstrucție vs. cladire nouă

Instalarea de gips-carton într-o clădire nouă este mult mai ieftină pe metru pătrat sau pe placă, comparativ cu instalarea de gips-carton în cazul unei reconstrucții complete. Lucrul în timpul remodelării locuințelor este adesea împărțit în multe spații de lucru diferite din toată casa. Profesioniștii în gips-carton trebuie, prin urmare, să lucreze cu alți furnizori și lucrători care își fac treaba în același timp, făcând procesul mai lent și mai laborios. Munca este mult mai ușoară dacă pereții sunt noi și expertul poate plasa până la 12 plăci de gips-carton pe oră fără întrerupere.

Expert în gips-carton vs. companie de construcții

Deoarece experții în gips-carton se concentrează doar pe acest domeniu de lucru, aceștia pot oferi oferte mai precise pentru proiecte individuale în comparație cu o companie de construcții care oferă o gamă largă de activități. Compania de construcții este responsabilă pentru gestionarea generală a proiectului. Pe de altă parte, compania va percepe o suprataxă pentru subcontractantul de gips-carton și o taxă pentru acoperirea costurilor afacerii lor, care va crește în cele din urmă costul total. Cu toate acestea, dacă vă decideți asupra unei companii de construcții, asigurați-vă că alegeți o companie cu o reputație bună. Printre altele, acest lucru este potrivit datorită unei bune comunicări cu persoana de contact.

Pregătirea contractului

Dacă aveți deja o companie de construcții selectată cu care doriți să lucrați, trebuie să aveți toate punctele necesare formulate clar în contract. Contractul ar trebui să prezinte domeniul de aplicare general al proiectului de instalare a gips-cartonului. Deci suprafața în metri pătrați pe care trebuie să o acoperiți sau numărul de plăci pe care doriți să le instalați. Contractul trebuie să specifice și tipul de gips-carton pe care doriți să îl utilizați - de exemplu, gips-carton rezistent la mucegai, la foc etc. Desigur, este de asemenea necesar să se includă o defalcare a costurilor estimate ale forței de muncă și a materialelor și a metodei de plată care va fi implementată după finalizarea proiectului. În cazul proiectelor mai mici, este adesea necesar un avans pentru a asigura munca la începutul proiectului, iar restul este plătit după finalizarea lucrărilor. Pentru proiecte mari și remodelare completă sau instalare în clădiri noi, se utilizează deseori și metoda de plată în rate. Asigurați-vă că includeți în contract datele aproximative de începere și de sfârșit ale proiectului, deoarece aceste cifre se pot modifica ușor din cauza unor probleme și modificări neașteptate. Clarificați dacă furnizorul a obținut permisele necesare și, de asemenea, specificați în scris dacă vor aranja colectarea și eliminarea deșeurilor.

 

Actualizat la: May 15, 2023