Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Gresiedin 1575.0 - 6300.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Gresie preț

Cât costă serviciile din categoria: Gresie? Gresie acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: GresiePREȚURI MEDII

Preț mic1 575,00 Lei/m2
Preț mediu3 780,00 Lei/m2
Preț mare 6 300,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri gresie pentru baie

Pentru a afla prețul exact al gresiei pentru baie, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de gresie pentru baie.

Instalarea faianței pe pereți interiori 200 x 200 mm 4 935,00Lei / m2
Montarea faianței pe pereți interiori din plăci așezate în mortar dimensiunea 200 x 200 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Instalarea faianței pe pereți interiori 250 x 65 mm 5 565,00Lei / m2
Montarea faianței pe pereți interiori din plăci așezate în mortar dimensiunea 250 x 65 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Instalarea faianței pe pereți interiori 300 x 150 mm 4 620,00Lei / m2
Montarea faianței pe pereți interiori din plăci așezate în mortar dimensiunea 300 x 150 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Instalarea faianței pe pereți interiori 450 x 450 mm 4 515,00Lei / m2
Montarea faianței pe pereți interiori din plăci așezate în mortar dimensiunea 450 x 450 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalarea pavajelor și a plăcilorCât costă serviciile din categoria: Instalarea pavajelor și a plăcilor? Instalarea pavajelor...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Gresie

Doresc recondiționarea a doua băi (baie cu cada + wc serviciu). Gresie + faianță-1,80 m înălțime, restul pereților + tavane acoperite cu glet și zugravit

Sorin M.
București
Gresie

Buna ziua, am nevoie sa pun gresie de dimensiunea 120x60 in sufragerie si pe scari. Sunt in total 45 de mp.

Cosmin A.
București
Gresie

Doresc sa inlocuiesc 4 placi de gresie pentru a muta priza din imagine in partea stanga, pe prima placa

Dragos C.
Tunari
Gresie

Este nevoie de schimbarea a 3-4 bucatie de gresie care au fost ciobite de o teava. Trebuie taiat rostul, scoase placile si schimbate. Plus astupat cateva mici gauri in pereti

Mircea Constantin G.
București
Gresie

Caut persoana care sa monteze gresie pe o suprafață totală de aprox. 10 mp dintre care 3,5 mp pe treptele unei scări exterioare (restul suprafață plana).

Sbn S.
Popești-Leordeni
Gresie

Amenajare bai: Aplicare membrana hidroizlatie: 15 m2 Montaj gresie si fainta: 15 m2 Numar total bai: 20 Total m2: 300 Locatie: Strada Cojocnei

Andrei T.
Cluj-Napoca
Gresie

La casa de vacanta ,din localitatea Brebu, Prahova, dorim sa efectuam mai multe lucrari care necesita un instalator de gresie cu experienta. Lucrarile cuprind: 1.montaj de gresie in baie -aproximativ 8 metri patrati; 2.Placarea scarilor cu trepte si contratrepte.Scarile au o geometrie varibila fiind si in spirala,de aceea avem nevoie de un meserias care sa poate taia gresia conform cerintelor;de montaj. 3.Intalarea gresiei pe terasa de la intrarea in casa,suprafata terasei fiind de aprox.12 metri patrati. Rugam seriozitate din parte celor care oferteaza

Vlad M.
Brebu Mănăstirii
Gresie

Placare bai aproximativ 45m2 de faianta si 10m2 de gresie. Placile sunt mari(80x80 si 60x120), doresc montajul acestora cu rostul de 1mm, fara coltare la imbinari, pentru a obtine o impresie de continuitate cat mai mare. Multumesc!

Daniel P.
București
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă faianța?

Gresia sau faianța sunt una dintre cele mai funcționale și atractive moduri de a decora o casă cu multe beneficii - protejează pereții și podelele de deteriorarea apei, sunt ușor de curățat și sunt disponibile într-o gamă largă de culori și stiluri. Cu toate acestea, cu atât de multe opțiuni, prețurile plăcilor pot fi complicate. În acest articol, vă vom oferi o idee despre cât pot costa plăcile. Ne vom uita la prețurile plăcilor, precum și la costul specific al plăcilor în baie, costul plăcii în bucătărie și costul altor tipuri de faianță, astfel încât să știți la ce să vă așteptați.

Costul plăcilor pe metru pătrat

Una dintre cele mai ușoare modalități de a împărți costul plăcilor este de a calcula costul în funcție de dimensiunea zonei care urmează să fie placată. La proiectele mici, să zicem peretele băii, puteți să determinați dimensiunea și să utilizați prețul aproximativ în consecință. Costurile sunt împărțite între două elemente principale - prețul plăcilor în sine și lucrările asociate cu montarea acestora.

Costurile plăcilor variază foarte mult în funcție de stilul și materialul plăcilor, cu diferite tipuri, precum plăci ceramice și plăci de porțelan, costând sume diferite. De obicei, cel mai ușor este să cumpărați plăcile singur pentru a găsi stilul și prețul care vi se potrivește. Amintiți-vă, este o idee bună să cumpărați mai mult decât suficient pentru a acoperi zona pe care doriți să o placați pentru a ține seama de orice deteriorare sau spargere în timpul procesului de placare - cu aproximativ 10% mai mult decât aveți nevoie cu adevărat. Având în vedere toate tipurile existente, este dificil de determinat prețul plăcilor în sine, dar aproximativ 100 de RON pe metru pătrat este un preț destul de tipic pentru plăci simple.

Când vine vorba de muncă, prețul va depinde de experiența specialistului, de dimensiunea companiei și de locația dumneavoastră. În cele din urmă, tarifele pe metru pătrat pot varia între 75 RON și 200 RON pe metru pătrat. Cu toate acestea, specialiștii pot percepe și un tarif zilnic dacă stau acolo mai mult de șase ore, care poate ajunge la 495 până la 990 RON pe zi.

Există și costuri suplimentare pentru elemente precum chitul și adezivii, care pot ajunge la 250 de RON în funcție de mărimea lucrării, și costuri suplimentare în cazul în care pereții trebuie pregătiți, cu tencuiala sau îndepărtarea plăcilor vechi.

Lucrări obișnuite de placare

Toate lucrările de placare vor depinde în cele din urmă de calculele de mai sus, cu un preț foarte brut de 250 RON pe metru pătrat, dar putem detalia unele dintre cele mai obișnuite lucrări de placare și evidenția orice probleme specifice care ar putea afecta costul total.

Costuri pentru placarea peretelui

Prețul plăcilor poate fi calculat conform calculului de mai sus, cu condiția să nu existe probleme semnificative, precum pregătirea peretelui.

Costuri de pavaj

Pavajul poate fi mai scump decât plăcile, deoarece trebuie să fie suficient de durabil pentru a suporta greutatea picioarelor și a mobilierului. Poate fi necesară pregătirea bazei, ceea ce va crește costul total al pavajului.

Costurile placării în baie

Un lucru care poate crește costul plăcilor de baie este dacă decideți să faceți plăci de mozaic folosind plăci foarte mici, deoarece va fi mult mai intensă munca, așa că prețul va crește în consecință. În mod similar, dacă aveți un tavan înclinat sau altă suprafață care face gresia mai complexă, va crește costul total al plăcilor din baie.

Costul placării cu gresie în bucătărie

Faianța de bucătărie poate fi relativ simplă dacă acoperiți fundalul din spatele chiuvetei sau blatului de lucru, iar faianta poate fi capabilă să determine prețul tuturor plăcilor de bucătărie relativ ușor.

Actualizat la: May 15, 2023