Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Hidroizolatie acoperis, Hidroizolatie acoperis pladin 945.0 - 1995.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Hidroizolatie acoperis, Hidroizolatie acoperis pla preț

Cât costă serviciile din categoria: Hidroizolatie acoperis, Hidroizolatie acoperis pla? Hidroizolatie acoperis, Hidroizolatie acoperis pla acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Hidroizolatie acoperis, Hidroizolatie acoperis plaPREȚURI MEDII

Preț mic945,00 Lei/m2
Preț mediu1 522,50 Lei/m2
Preț mare 1 995,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri hidroizolarea acoperișului plat

Pentru a afla prețul exact al hidroizolării acoperișului plat, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de hidroizolare a acoperișului plat.

Realizarea acoperișurilor cu benzi plate535,50Lei / m2
Realizarea acoperișului plat acoperire până în 10 ° la uscat cu benzi AIP, NAIP sau țesătură.
Total
m2
Creați o cerere
Realizarea acoperișului cu folie913,50Lei / m2
Realizarea acoperișului plat acoperire până în 10 ° cu folie cauciucată așezată liber.
Total
m2
Creați o cerere
Realizarea unei acoperiri ale acoperișului cu benzi NAIP850,50Lei / m2
Realizarea acoperișului plat acoperire până în 10 ° prin sudare punctată NAIP.
Total
m2
Creați o cerere
Realizarea unei acoperiri de acoperiș cu benzi NAIP pe toată suprafața, benzi oxidate934,50Lei / m2
Realizarea acoperișului plat acoperire până în 10 ° cu benzi oxidate prin sudarea NAIP pe toată suprafața.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalator, meșter acoperișCât costă serviciile din categoria: Instalator, meșter acoperiș? Instalator, meșter acoperiș acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Hidroizolatie acoperis, Hidroizolatie acoperis pla

Am nevoie de izolarea acoperisului de la 2 balcoane. Membrana bituminoasa de pe unul dintre ele a fost probabil luata de vant. Pe celalalt are crapaturi Suprafata unui balcon este de aprox 4-5 mp

Dragos P.
Sector 1
Instalator, meșter acoperiș

Avem centura turnata și stalpii. Vrem construirea acoperiș cu suprafața de 400 mp . Lângă București la 18 km

Claudia U.
Popești
Instalator, meșter acoperiș

Buna ziua. Am o casa in zona Tunari construita in anul 2012. Casa are parter si etaj si are acoperis din tigle (aproximativ 160 mp). Am si o terasa la parter de aproximativ 18mp cu acoperis din tigle montat pe o constructie metalica cu lemn dedesubt si pe stilpuri din lemn. La curte este o anexa cu debara si garaj tot cu acoperis din tigle (vreo 60mp). Caut un expert de incredere, cu bune abilitati de comunicare, pentru ajutor în următoarele probleme: 1- La terasa, exista lemn putrat. trebuie inspectat pentru securitate si probabil trebuie adaugat stilpuri metalice in loc de stilpuri din lemn vechi. 2- La anexa, peretii sunt umezi - probabil jgheaburi sunt blocate si trebuie curatate. 3- Pe casa si peste tot, trebuie verificat daca sunt tigle dislocate sau stricate inainte de iarna si schimbat daca e nevoie. Eu sunt afara din Romania dar am o chirias acasa. Eu sunt persoana de contact nu chirias. Vreau sa urmaresc prin distanta, deci o comunicare bună este foarte importantă. Voi avea nevoie de mult poze si videoclipuri pe WhatsApp ca sa stiu situatia exacta. Fiind ca nu sunt acum in Romania, numerul meu romanesc de telefon pe wilio este inchis si va dau un alt numar de telefon international ptr comunicatia WhatsApp. Mersi in avans! Rouba

Rouba R.
Dimieni
Instalator, meșter acoperiș

Modificarea unui acoperis in doua ape si unul simplu ,cu o apa,ambele fiind unite.Vreau s-a rezulte un singur acoperis cu o singura panta mica,care va avea o suprafata totala de aproximativ 40 metri patrati.Acoperisul va fi folosit ca o terasa de vara descoperita. Acesta va fi in forma de litera L cu laturile mari de 7 metri,latura mica de 4 metri.

Daniel I.
București
Instalator, meșter acoperiș

Din cate ma pricep, cred ca problema este de la izolarea balconului, cand s-a facut anveloparea sau din constructie materialele au imbatranit, izolatiile deasemenea. Se pare ca geamurile sunt prinse de un perete - probabil de BCA captusit cu un OSB. Parerea mea este ca este foarte dificil de intervenit din exterior si o lucrare ar insemna partial demolarea acelui perete captuseala cu o tabla si refacerea acestuia.

Vincentiu M.
București
Instalator, meșter acoperiș

Apartament la etajul 4-5, cu acoperiș din țigle ce s-au dislocat de la ultimile ploi abundente și vânt, astfel aș avea nevoie de un meseriaș sa izoleze și reașeze ce lipsește cu țigle noi sau existente. Nu este o lucrare de înlocuire totala , ci de re-etasarea celor existente sau cu cele noi.

Florentina I.
Botoșani
Instalator, meșter acoperiș

Buna seara, am nevoie de reparatii la burlanele si jgheaburile casei. Sunt montate din 2008, din PVC cu diametrul de 80 mm, brand-ul Nicoll. Sunt necesare, in principiu (ramane sa constatati dv mai bine) urmatoarele reparatii: 1. colierele de prindere pe perete s-au copt si spart (figura 1, figura 3), am incercat sa le prind cu soricei, dar nu am reusit. 2. datorita faptului ca la instalare a fost fortat montajul (banuiesc) precum si faptului ca au slabit/rupt colierele de prindere ale burlanului a iesit din imbinare racordarea jgheabului la burlan (figura 2, figura4 - este vorba de aceeasi imbinare dar poza din alt unghi). 3. situatie similara la intrarea in casa (figura5). 4. la acelasi jghiab, spre curte, sunt doua imbinari care s-au departat si pierd apa (figura6, 7, 8 si 9). Tot la acelasi jghiab, cred ca din cauza zapezii, se observa o burta. 5. nu cred ca se vede din poze dar pe la imbinari se prelinge apa pe burlane. Aceasta ar fi lucrarile din prima etapa. In etapa a 2-a as dori crearea unui sistem de colectare a apei pluviale. La care sa fie conectate burlanele. Va rog sa veniti sa faceti o constatare pentru a estima costului reparatiei. Noi suntem acasa dupa orele 19.00 in zilele lucratoare si in weekend.

Dragos P.
Buftea
Instalator, meșter acoperiș

buna ziua doresc sa gasesc persoane potrivite pentru reparatie burlane la casa cu etaj..inalta deci burlanul trebuie curatat,inlocuit cotul si acoperit cu plasa

Tataru M.
Frumușani
Instalator, meșter acoperiș

Bună ziua, Doresc instalarea de parazăpezi pe acoperișul casei care este în 2 ape si totalizeaza 36 metri liniari parazapezi. Mulțumesc.

Bogdan F.
Amara
Instalator, meșter acoperiș

Bună ziua izolat un pod casa cu vata minerala + a placa cu rigips. Lucrarea este in sectorul 5 și poate avea loc pe parcursul lunii octombrie Așteptam oferte de preț Mulțumesc

Nicoleta C.
București
Instalator, meșter acoperiș

Caut un meșter sa confecționeze o scara metalica cu trepte antiderapante pentru a se ajunge la mansarda .O scara mai extinsă , la etaj sunt două uși de intrare. Cladirea este in localitatea Iclod Nr 1 jud Cluj , 15 km fata de Gherla sau 35 km fata de Cluj Napoca.

Daniela E.
Iclod
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă izolația?

Există multe moduri de a vă izola casa și multe motive întemeiate pentru a face acest lucru. Căldura care iese din casa dumneavoastră face ca proprietatea să fie mai rece, mai puțin eficientă energetic, mai puțin ecologică și vă costă mai mult la încălzire.
Dar izolația, fie că este în acoperiș, mansardă sau pereți ai casei dumneavoastră, vă poate ajuta să vă țină cald și să economisiți bani pe termen lung.

Costuri de izolare mansardă

Cea mai simplă izolație a mansardei presupune așezarea unui material izolator, cum ar fi fibra de sticlă sau vata minerală, pe grinzile mansardei dumneavoastră sau completarea golurilor dintre grinzi cu spumă sau bile pentru a ajuta la menținerea încăperilor de sub ele calde.
Aceasta este probabil cea mai ieftină modalitate de a adăuga izolație casei dumneavoastră și poate fi făcută în majoritatea proprietăților pentru între 990 RON și 1980 RON, cu excepția oricăror complicații care pot apărea.

Costurile de izolare a acoperișului

Izolarea directă a acoperișului, unde mansarda este un spațiu util care reține căldura, este mai costisitoare decât izolarea unei pod obișnuit, care nu este locuibilă. Cu toate acestea, poate fi încă rentabil pe termen lung.
Aceasta implică utilizarea plăcilor izolatoare sub panta înclinată a acoperișului în sine sau utilizarea spumei pulverizate pentru a vopsi partea inferioară a acoperișului și a căpriorilor.
În general, o izolație bună poate fi obținută între 1480 RON și 2470 RON într-o proprietate tipică.
Dacă doriți să izolați un acoperiș plat, acesta poate costa mai mult în funcție de tehnica pe care alegeți să o utilizați, dar prețul poate varia de la izolația echivalentă a acoperișului înclinat la mai mult decât dublu.

Costurile izolației peretelui gol

O altă modalitate populară de a vă izola locuința este să instalați izolație pentru pereții goi, umplând astfel spațiul dintre stratul interior și exterior de cărămizi care alcătuiesc pereții exteriori ai casei dumneavoastră.
Aceasta implică forarea unor găuri în perete și apoi pomparea materialului izolator. Acest lucru poate fi realizat pentru aproximativ 740 RON pentru fiecare perete exterior cu două etaje pe care doriți să-l tratați.

Costul izolației pereților solizi

Mai complexă și mai costisitoare este izolarea pereților interiori sau a pereților exteriori - cei care sunt construiți într-un singur strat fără cavități de umplut.
Constă în adăugarea unui strat de material izolator și acoperirea acestuia fie cu ipsos dacă este exterior, fie cu gips-carton dacă este în interior.
Aceste proceduri pot varia de la aproximativ 14800 RON la mai mult de 98900 RON, în funcție de metoda pe care o utilizați și de mărimea activelor dumneavoastră.

Actualizat la: Jun 14, 2023