PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Hidroizolarea băii
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Hidroizolarea băii preț

Cât costă serviciile din categoria: Hidroizolarea băii? Hidroizolarea băii acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri hidroizolarea băii

Pentru a afla prețul exact al hidroizolării băii, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de hidroizolare a băii.

Hidroizolarea băii pe o suprafață orizontală26,50Lei / m2
Hidroizolarea dublă, monocomponentă a băii pe suprafață orizontală Cemix 103.
Total
m2
Creați o cerere
Hidroizolarea băii pe o suprafață verticală34,41Lei / m2
Hidroizolarea dublă, monocomponentă a băii pe suprafață verticală Cemix 103.
Total
m2
Creați o cerere
Izolație împotriva apei de suprafață pe o suprafață orizontală, hidroizolare bitumunoasă57,74Lei / m2
Izolație anti-radon împotriva apelor de suprafață. Glet la rece pe o suprafata orizontală. Hidroizolarea bituminoasă din beton.
Total
m2
Creați o cerere
Izolație împotriva umezelii solului pe o suprafață verticală, hidroizolare bituminoasă41,53Lei / m2
Izolație anti-radon împotriva apelor de suprafață. Glet la rece pe o suprafata orizontală. Hidroizolarea bituminoasă din beton.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Renovare, reabilitareCât costă serviciile din categoria: Renovare, reabilitare? Renovare, reabilitare acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Hidroizolarea băii

Vrem sa facem un dus cimentat cu schimbarea gresiei intr-o baie de aproximativ 6mp; dusul vrem sa aiba o hidroizolatie temeinica

Georgiana T.
Zorile
Hidroizolarea băii

Hi. I would need the services of a provider who can identify and seal the metal panels on the house so tge water from the rain outside cannot leak in the house. The house is made of steel metal panels Thank you Cristina

Cristina L.
Voluntari
Renovare, reabilitare

Renovare apartament 2 camere de 51,3 m2 (schimbat gresie in bucatarie, 6,80 m2, hol 3,9 m2+2,25 m2), inlocuit cca. 20 placi faianta in bucatarie si baie, zugravit tot apartamentul, scos parchet lamniant si pus alt parchet laminat), renovat balcon (2,65 m2 - fara gresie).

Tina S.
București
Renovare, reabilitare

Am nevoie de muncitori pentru renovarea unui spatiu comercial, de 86 mp Am de dat gresia jos si de pus alta, de facut 4 sau 5 pereti de rigips, de tras niste tevi pentru o baie si o chiuveta pentru o camera, de demolat 2 pereti mici si 1 metru dintr-o placa de plafon, lumini schimbate, pereti de vopsit

Simona B.
București
Renovare, reabilitare

Reamenajarea unui apartament de 3 camere, 2 bai, si un balcon (apartament decomandat). Sunt interesata de tot ceea ce inseamna renovare: schimbare geamuri termopane, inlocuire usi, inclusiv usa de intrare, zugravit, montare parchet, gresie/faianta dupa caz.

Madalina Z.
București
Renovare, reabilitare

Caut mester sau echipa de mesteri pentru renovarea unui apartament de doua camere, cu refacerea mai multor pereti (infiltratii, anvelopare termica, reconstruit un perete in vederea inlocuirii usii de la balcon si scoaterii casetei cu storul vechi--vila din anii 30, zugravit). Seriosi, curati, care sa termine lucrarea intr-un timp rezonabil.

Laura V.
București
Renovare, reabilitare

Buna ziua, Am nevoie de tencuirea la interior + plasa de Buzau (3mm) la o casa veche. Suprafata aproximativa a peretilor de tencuit=200mp. Tencuiala veche a fost data jos. Locatie=Bucuresti sector2 (zona Colentina / Dna Ghica). Materialele le pot comanda de la depozitele gen Dedeman. Apoi mai sunt si etapele urmatoare, glet, zugravire, dar trebuie sa incep cu tencuiala. Rog cost tencuiala /mp si disponibilite a pentru o astfel de lucrare.

Sorin O.
București
Renovare, reabilitare

am nevoie de o persoana pentru renovarea unei camere(glet,zidit,zugravit, montare parchet, montare usa, gresie/faianta) si alte reparatii/mici lucrari. disponibil dupa data de 15 august.

Ana C.
București
Renovare, reabilitare

Renovat complet, schimbat instalație electrică și sanitară apartament de 2 camere și dependințe Drumul Taberei.

Stoichici C.
Târgoviște
Renovare, reabilitare

Bună seara ! Am achizitionat o casa la Lepsa , județul Vrancea si ma intereseaza o recompartimentare si extindere.

Ciprian C.
Lepșa
Renovare, reabilitare

Doresc sa renovez o casuta de lemn de cca 9 x 4,5 metrii la care partea de jos s-a degradat din cauza umezelii. Presupun ca va trebui si inaltata pt ca apa sa nu mai ajunga la baza constructiei.

Adam S.
Cluj-Napoca
Renovare, reabilitare

buna ziua caut o echipa care sa-mi re-aranjeze garsoniera in Brasov. Instalatie electrica, scos tencuiala veche si repusa cea noua, lavabila si repus un colt de parchet. raschetat paluxat schimbat plinta, scos putin faianta si inlocuita impreuna cu gresia si facut cadita dus zidita plus pus panou sticla. O camera este foarte ok - bucataria - aici trebuie la pereti facute doar cateva retusuri. As dori un cost si un timing pentru proiect. Garsoniera are 47 mp. Multumesc

Alexandra S.
Brașov
Renovare, reabilitare

o garsoniera de aranjat : de pus gresie in balcon, pe hol, in bucatarie,in baie. reparat usa de la balcon pt ca s-a pus termopan , cu glafurile si pragul de rigoare de zugravit toata garsoniera pe hol de demolat un perete si se scot 2 usi si facem open space de scos cabina de dus si pus o cadita inlocuit chiuveta baie si bucatarie

Anca P.
MM
Renovare, reabilitare

Doresc 2-3 muncitori care se pricep la lucrări exterioare: placare balcoane cu gresie, reparare intrate garaj și acces locuința și vopsit tâmplărie.

Cerasela D.
Râșnov Romacril
Renovare, reabilitare

Buna ziua, Am nevoie de cineva care sa taie niste baghete de polistiren in unghi de 45 grade si sa le lipeasca in partea de sus a mobilei pentru a.i da un aspect mai placut. E posibil sa fie nevoie si sa fie vopsite baghetele pt ca nu au aceeasi nuanta. Baghetele le.am achizitionat dar vopseaua nu o am. Ma puteti ajuta? Va pot trimite poze cu mobila de acum si cu modelul de urmat. Multumesc, Anca

Anca B.
București
Renovare, reabilitare

Proiect: Renovare completă apartament 2 camere de cca 48 mp în Băile Tușnad Perioadă: din apr/mai până în sep/oct 2022 Lucrări: Izolare termică exterioară - în comun cu vecinii Renovare apartament: - proiectare - dirigenție de șantier - refacere instalații: electrică, apă-canal - demontare instalații și pavaje vechi - încălzire electrică în pardoseală (executie contractată separat) - tâmplărie + geamuri termopan - gresie + faianță - parchet - gletuit + zugrăvit - închidere 1 balcon

Laurențiu Mihai P.
Băile Tușnad
Renovare, reabilitare

Doresc sa transform o camera dintr un imobil in garsoniera, am nevoie de un proiect pentru aceasta schimbare.

Adriana G.
Sinaia
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă extinderea băii?

Dacă toată lumea din familia dumneavoastră s-a săturat să aștepte ca dușul să se elibereze dimineața sau sunteți îngreunat încercând să faceți un duș într-o baie mică, este posibil să vă fi gândit să adaugați o extensie la baia casei dumneavoastră. Extinderea băii vă va oferi mai mult spațiu cu tot confortul și funcționalitatea pe care le oferă. Dacă sunteți interesat de cât costă extensia medie a băii, vă vom spune la ce să vă așteptați.

Calculator de cost pentru extinderea băii

Când se analizează costul extinderii băii, costul lucrărilor de construcție asociate cu extinderea în sine și costul unei noi băi, trebuie luați în considerare doi factori cheie. Toate pot fi realizate ca parte a aceluiași proiect, de aceeași echipă de constructori sau separat de anexe specializate, urmate de instalatorii de baie.

Prețul de bază al extinderii este de aproximativ 4595 RON pe metru pătrat. Deci, pentru o extindere de 20 m² (4 m x 5 m), prețul va varia de la aproximativ 98890 RON. Categoria de preț reflectă varietatea materialelor utilizate, complexitatea designului, calitatea manoperei și locul în care locuiți. Acest preț include elementele de bază ale clădirii, construcția fundațiilor, construcția pereților, izolarea noii structuri, echipamentul cu gips-carton, adăugarea bazei și instalarea echipamentului de bază pentru alimentarea cu apă și electricitate.

Între timp, costul unei noi băi depinde de costul întregului apartament nou pe care îl veți instala. Prețul unui apartament cu baie depinde de materialele folosite, calitate și specificații – o cadă simpla din acril sau oțel poate costa mai puțin de 495 de RON, în timp ce o cadă de top poate costa mai mult de 4595 de RON. Estimăm că prețul mediu de renovare a băii este între 7415 RON și 29660 RON. Extinderea completă a băii va costa, așadar, aproximativ 148300 de RON.

Cât timp durează finalizarea extinderii băii?

Timpul necesar pentru a extinde o baie va depinde desigur de amploarea construcției. Un interval de timp dur ar fi de la trei până la patru luni de la începutul proiectului - curățarea zonei, adăugarea de finisaje și rezolvarea oricăror probleme pe care le puteți întâlni. Aceasta nu include timpul necesar pentru a face planuri și a obține o autorizație de construire, dacă este necesar. Întârzierile pot fi obișnuite și sunt adesea cauzate de vreme rea, modificări ale programelor și întârzieri ale materialelor furnizate. Pot exista și articole neechipate pentru mai mulți profesioniști în extindere, cu anumite faze de construcție lucrând față de cele anterioare. Prin urmare, este important să procedați consecvent.

O echipă

Atunci când construiți, este posibil să doriți să angajați instalatori de baie separat de compania care realizează extensia, mai ales dacă este o baie de ultimă generație care necesită abilități și atenție specială. Cu toate acestea, o companie cu experiență poate fi capabilă să facă toată munca de la început până la sfârșit - asigurați-vă că cereți exemple din munca lor anterioară, astfel încât să știți la ce să vă așteptați.

Cum să țineți sub control costul extinderii băii

Există mai multe modalități de a vă asigura că obțineți un raport calitate-preț atunci când construiți o extensie pentru baie. Cel mai important lucru este să vă asigurați că angajați profesioniști de încredere și cu care veți comunica bine. Ar trebui să întâlniți mai mulți experți sau să contactați mai multe companii pentru a obține cotații pentru extinderea băii și pentru a afla în ce măsură va costa finalizarea proiectului.

Este important să vă lansați în orice proiect major, numai dacă sunteți pe deplin conștient de amploarea lucrării și de costurile implicate. Stabiliți un buget și obțineți câteva oferte. Gândirea la evenimente neprevăzute este întotdeauna o mișcare înțeleaptă pentru a vă ajuta să acoperiți orice cheltuieli suplimentare care pot apărea din cauza întârzierilor sau a problemelor materiale.

Dacă cumpărați chiar dumneavoastră materialele pentru baie dintr-un magazin sau online, asigurați-vă că aveți grijă să comparați prețurile și vânați promoțiile la vânzările care au loc pe tot parcursul anului.

Actualizat la: Sep 14, 2023