Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Hidroizolație fundațiedin 1050.0 - 1575.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Hidroizolație fundație preț

Cât costă serviciile din categoria: Hidroizolație fundație? Hidroizolație fundație acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Hidroizolație fundațiePREȚURI MEDII

Preț mic1 050,00 Lei/bucată
Preț mediu1 347,15 Lei/bucată
Preț mare 1 575,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri hidroizolarea fundațiilor

Pentru a afla prețul exact al hidroizolării fundațiilor, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de hidroizolare a fundațiilor.

Izolație împotriva umezelii solului, pe o suprafață verticală, hidroizolație bituminoasă1 102,50Lei / m2
Izolație anti-radon împotriva umezelii solului, glet la rece pe o suprafață verticală, hidroizolație bituminoasă din beton.
Total
m2
Creați o cerere
Izolație împotriva umezelii solului, pe o suprafață verticală, hidroizolație bituminoasă1 533,00Lei / m2
Izolație anti-radon împotriva umezelii solului, glet la rece pe o suprafață verticală, hidroizolație bituminoasă din beton.
Total
m2
Creați o cerere
Izolație orizontală cu folii împotriva umezelii solului1 440,60Lei / m2
Izolație împotriva umezelii solului și a apei fără presiune cu folii cu crampoane. Strat de protecție vertical și strat de drenaj ( patru straturi) de hidroizolare a șapei asfaltice cu o înălțime a cramponului de 9,0 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Izolație verticală cu folii împotriva umezelii solului1 434,30Lei / m2
Izolație împotriva umezelii solului și a apei fără presiune cu folii cu crampoane. Strat de protecție vertical și strat de drenaj ( patru straturi) de hidroizolare a șapei asfaltice cu o înălțime a cramponului de 9,0 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Construcții specializateCât costă serviciile din categoria: Construcții specializate? Construcții specializate acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă hidroizolația?

Umiditatea este o problemă care afectează multe gospodării și provoacă griji nespuse proprietarilor de case care cred că rezolvarea problemei va implica muncă complexă, dezordonată și costisitoare. Din fericire, multe cazuri de umezeală pot fi rezolvate cu reparații simple și ieftine - dacă dealer-ul dumneavoastră știe ce caută. Dacă trebuie să lucrați mai mult, cum ar fi să vă ocupați de creșterea umidității, poate doriți să știți care sunt costurile. În acest articol, veți citi despre costurile la care vă puteți aștepta.

Calculator cost hidroizolare

Există trei tipuri principale de umiditate și fiecare va avea cauze diferite și soluții diferite - cu o gamă largă de costuri în funcție de amploarea problemei.

Condensul este responsabil pentru multe cazuri de umiditate în casele moderne. Ca urmare a condensului vaporilor de apă atunci când se așează pe un perete, podea sau tavan rece, apa se poate infiltra în suprafață, ducând la umiditate și mucegai. Această umiditate poate fi creată atunci când gătiți, faceți duș sau uscați hainele în interior și devine mai frecventă când temperaturile exterioare scad. Casele moderne cu izolare bună și geam dublu sau chiar triplu tind să rețină umezeala, ceea ce înseamnă că trebuie luate măsuri pentru a rezolva problema.

Din fericire, acest tip de umiditate poate fi de obicei rezolvat prin simple ajustări care costă relativ puțin. Pentru a rezolva problema, ar trebui să fie suficient să deschideți geamurile acolo unde este posibil, să vă asigurați că utilizați ventilatoare de evacuare (și reparați sau înlocuiți-le dacă nu funcționează), să mențineți o temperatură internă stabilă sau să investiți într-un dezumidificator. Dacă umezeala și mucegaiul se răspândesc, singurele costuri relevante pentru profesioniști pot fi munca implicată în vopsirea casei.

A treia cauză a umidității este umiditatea în expansiune - unde umiditatea din pământ se scurge prin fundații și pereții casei, se extinde prin straturi sau cărămizi și provoacă daune. Casele sunt de obicei construite cu un strat impermeabil, chiar deasupra nivelului podelei, pentru a preveni pătrunderea umezelii. Dacă acest element se defectează sau proprietatea nu are un strat impermeabil, umezeala poate pătrunde. În funcție de gradul de penetrare a umidității, aceasta poate fi o reparație mai costisitoare și mai extinsă.

Cât costă ajustarea expansiunii umidității

Deoarece înlocuirea fizică a stratului de hidroizolație este un proces solicitant care ar necesita o cantitate imensă de lucrări de construcție, cea mai comună soluție pentru o astfel de umiditate este instalarea unui strat de hidroizolație chimică, îndepărtarea tencuielii de pe pereții interiori, găuri în pereți și introducerea unei substanțe chimice pentru a crea o barieră pentru mai multă umiditate.

Costuri pentru hidroizolarea pereților interiori

O mare parte din costurile implicate provin din re-tencuirea decorului după proces. Costurile variază considerabil între diferiți furnizori, dar media aproximativă este de 295 RON pe metru de perete tratat sau în jur de 1660 RON pe perete. În toată casa, costul poate crește apoi la câteva mii de lire sterline dacă trebuie să tratați fiecare perete. Poate fi mai ieftin dacă aveți tencuiala și decorarea făcute separat după tratament.

Costuri pentru hidroizolarea pereților exteriori

Dacă nivelul exterior al solului este peste nivelul izolației impermeabile din perete, acesta va deveni ineficient și apa se poate infiltra din sol direct în pereți, provocând apariția umidității. O soluție simplă este să scoateți pământul afară prin săpare și acoperirea acestuia, de exemplu cu plăci de beton sau pietriș, pentru a vă asigura că problema nu reapare. Săpatul în jurul unei case mici și să puneți pietriș deasupra poate costa în jur de 1485 până la 3955 de RON. Adăugarea unei alei de beton poate fi de până la 7415 RON pentru o casă mai mică și dublu pentru o casă mai mare.

Costurile suplimentare de hidroizolației trebuie luate în considerare

După cum am menționat, este important să diagnosticați cu exactitate problema atunci când gestionați umiditatea. Merită întotdeauna să discutați cu mai mulți comercianți și să obțineți oferte cu privire la o problemă serioasă de umiditate și să cereți câteva păreri înainte de a începe o soluție costisitoare pentru umiditatea penetrantă. De asemenea, puteți discuta cu un inspector profesionist independent în acest domeniu pentru a încerca să diagnosticați problema înainte de a contacta anumiți profesioniști.
 

Actualizat la: May 15, 2023