Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Încălzire in pardosealădin 1774.5 - 3150.0 Lei / m2
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Încălzire in pardoseală preț

Cât costă serviciile din categoria: Încălzire in pardoseală? Încălzire in pardoseală acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Încălzire in pardosealăPREȚURI MEDII

Preț mic1 774,50 Lei/m2
Preț mediu2 173,50 Lei/m2
Preț mare 3 150,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri încălzire electrică în pardoseală

Pentru a afla prețul exact al încălzirii electrice în pardoseală, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de încălzire electrică în pardoseală.

Încălzire prin pardoseală cu o distanță de sistem de 50 mm 6 510,00Lei / m2
Încălzire prin pardoseală cu placă de sistem din folie PS cu nuturi, țeavă de 17x2,0 mm cu izolație treptată grosime 30 mm, distanță 50 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Încălzire prin pardoseală REHAU cu o distanță de sistem de 100 mm 4 200,00Lei / m2
Încălzire prin pardoseală REHAU cu placă de sistem Varionova 30-2 cu o distanță de izolație de 100 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Încălzire prin pardoseală cu o distanță de sistem de 300 mm 2 719,50Lei / m2
Încălzire prin pardoseală cu placă de sistem din folie PS cu nuturi, țeavă de 17x2,0 mm cu izolație treptată grosime 30 mm, distanță 300 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Încălzire prin pardoseală cu o distanță de sistem de 200 mm 3 108,00Lei / m2
Încălzire prin pardoseală cu placă de sistem din folie PS cu nuturi, țeavă de 17x2,0 mm cu izolație treptată grosime 30 mm, distanță 200 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Încălzire, Instalator încălzireCât costă serviciile din categoria: Încălzire, Instalator încălzire? Încălzire, Instalator încălzire acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă încălzirea în pardoseală?

Când stai în baie sau în bucătărie într-o dimineață de iarnă, nu este nimic mai rău decât șocul plăcilor reci de gheață sub picioarele dumneavoastră goale. În momentul de față, însă, aceasta nu este o problemă cu care trebuie să vă confruntați - încălzirea prin pardoseală devine din ce în ce mai populară, ceea ce înseamnă că degetele de la picioare pot rămâne calde chiar și în zilele cele mai reci. În această listă de prețuri, vă prezentăm costul mediu al încălzirii în pardoseală, astfel încât să puteți decide dacă are sens pentru casa dumneavoastră.

Costuri de încălzire în pardoseală

Prețurile încălzirii în pardoseală depind de doi factori principali - tipul de încălzire prin pardoseala folosit și dimensiunea zonei încălzite.

Există două tipuri principale de încălzire prin pardoseală - încălzire prin pardoseală cu apă (uneori numite sisteme umede) și încălzire electrică prin pardoseală (cunoscută ca sisteme uscate). Cu încălzirea prin pardoseală, conductele de apă caldă sunt așezate sub podea și funcționează la fel ca un calorifer de perete, astfel încât căldura poate curge prin podea în camere. Încălzirea electrică prin pardoseală folosește fire sau covorașe de încălzire sub podea pentru a crea același efect de încălzire.

Costurile sistemului umed

Încălzirea cu apă prin pardoseală trebuie conectată la boiler printr-un colector, care poate fi apoi conectat la setarea temperaturii. Instalarea acestuia este un proiect relativ complex și solicitant, deoarece trebuie integrat cu sistemele de încălzire și sanitare ale casei dumneavoastră. De obicei, este folosit pentru a înlocui un sistem tradițional de încălzire bazat pe calorifere în toată casa, mai degrabă decât în ​​camere individuale. Din acest motiv, este mai popular în cazul clădirilor noi, unde poate fi încorporat de la început, și mai puțin popular cu modernizarea. Cu toate acestea, poate fi așezat sub majoritatea tipurilor de podele pe o suprafață mare, deși în unele cazuri poate fi necesar să ridicați podeaua pentru a o potrivi.

 

Sistemele de apă sunt mai complicate și mai costisitor de instalat, dar sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, deci vor fi mai puțin costisitoare de exploatat în timp. Atunci când sunt utilizate în toată casa, sunt puțin mai eficiente din punct de vedere energetic decât caloriferele tradiționale - și pot fi conectate fie la un sistem de încălzire solară, fie la o pompă de căldură la sol (nu la un cazan) pentru un beneficiu maxim pentru mediu.

 

Costul încălzirii prin pardoseală este mare. Deoarece instalațiile de sistem umed sunt relativ neobișnuite și variază foarte mult în funcție de sistemul cu care sunt integrate și de pregătirea care va fi necesară pentru podelele originale - este dificil de estimat prețul exact. Vă puteți aștepta chiar și o instalare relativ simplă la parterul unei proprietăți mici să coste 4945 RON - 14800 RON . Cu toate acestea, costurile pot fi mult mai mari. Pentru proprietăți mai mari, acestea vor fi semnificativ mai mari.

Costul sistemului electric

Sistemele electrice sunt mai ușor de instalat deoarece puteți așeza cu ușurință cabluri sau covorașe în funcție de forma încăperii în locul conductelor. Este nevoie de mai puțină pregătire - izolația este de obicei plasată sub încălzitor pentru a reflecta căldura în sus în cameră, în timp ce un agent de nivelare, cum ar fi o sită, este de obicei folosit pentru a nivela suprafața. Apoi podeaua se pune pe sită.

Sistemele electrice sunt mai ușor de instalat decât sistemele de apă, dar sunt mai puțin eficiente din punct de vedere energetic decât caloriferele tradiționale și sunt mai scumpe de operat. În general, sunt mai potrivite pentru încăperile mici în care există lipsă de spațiu. Sunt deosebit de populare în băi.

Costul încălzirii electrice prin pardoseală este mai mic decât costul sistemelor umede. Costul plăcuțelor de încălzire începe de la aproximativ 250 RON pe metru pătrat, în timp ce crește la aproximativ 495 RON pentru produsele superioare.

Actualizat la: Jun 14, 2023