Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Inginer structuraldin 26250.0 - 52500.0 Lei / bucată
Introduceți o cerere
Client mulțumit Sunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.199 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Inginer structural preț

Cât costă serviciile din categoria: Inginer structural? Inginer structural acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Preț pentru: Inginer structuralPREȚURI MEDII

Preț mic26 250,00 Lei/bucată
Preț mediu39 690,00 Lei/bucată
Preț mare 52 500,00 Lei/bucată
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
CalculatorListă de prețuri servicii de inginerie structurală

Pentru a afla prețul exact al serviciilor de inginerie structurală, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de servicii de inginerie structurală.

Tarif pe oră1 890,00Lei / ora
Lucrări obișnuite: lucrări grafice, specificații, rapoarte ale acțiunilor statice.
Total
ora
Creați o cerere
Tarif pe oră3 150,00Lei / ora
Lucrări obișnuite: concepte, calcule statice, evaluări ale acțiunilor statice.
Total
ora
Creați o cerere
Consultare7 350,00Lei / compl
Consultarea planului de construcție cu inginerul structural.
Total
compl
Creați o cerere
Inspecție12 600,00Lei / compl
Inspecția șantierului de către un inginer structural.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Ingineri, proiectare de clădiriCât costă serviciile din categoria: Ingineri, proiectare de clădiri? Ingineri, proiectare de...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Inginer structural preț
De ce am nevoie de o statică?

Dacă intenționați să renovați sau să construiți o anexă, este posibil să aveți nevoie de un inginer civil care să evalueze starea de construcție a casei dumneavoastră și să calculeze tipurile, greutățile și dimensiunile materialelor de care aveți nevoie sau doriți să le utilizați. La fel, dacă construiți pe cont propriu, statica va fi vitală.

Specialiștii în statica desenează planuri?

După inspectarea staticii, următorul pas este crearea unui plan sau desen static. Desenul de construcție vă va oferi o idee despre aspectul, dimensiunile și orice alte note despre proiect. În plus, inginerul dumneavoastră structural va ține cont de bugetul dumneavoastră atunci când alegeți materialele.

Aveți nevoie de desene de construcție pentru reglementările de construcție?

Alături de desenele de aprobare ale arhitectului și specificațiile regulamentelor de construcție, veți avea nevoie de obicei și de desene de construcție de la ingineri pentru a demonstra că unitatea va fi construită în siguranță. Inginerul dumneavoastră trebuie să lucreze îndeaproape cu arhitectul dumneavoastră pentru a proiecta soluții sigure și rentabile pentru dezvoltarea dumneavoastră.

Ai nevoie de statică pentru a reconstrui clădiri?

Ca regulă generală, orice modifică structura unei proprietăți va necesita o autorizație de construcție și veți avea nevoie de informații tehnice de la un inginer civil pentru a o obține.

Am nevoie de aviz pentru a îndepărta peretele portant?

În general, nu aveți nevoie de autorizație de construcție pentru a îndepărta pereții interiori. Cu toate acestea, dacă renovați o clădire protejată, aveți nevoie de aprobare pentru orice lucrare exterioară sau internă. Este posibil să aveți nevoie, de asemenea, de consiliul local să aprobe lucrările schimbării.

Cât costă înlocuirea unei grinzi structurale?

Înlocuirea grinzii principale sau de la subsol poate costa între 32,160 RON și 123,680 RON sau mai mult. Dacă trebuie să înlocuiți grinda, probabil că veți plăti doar între 7,420 RON și 19,790 RON.

Poate cineva să facă calcule structurale?

Puteți face propriile calcule structurale? Ingineria structurală este un domeniu de studiu care ajută o persoană să învețe ceea ce este necesar în construcția unei clădiri. Dacă nu ați studiat și nu ați avut experiență relevantă în domeniu, nu este posibil să efectuați un calcul static.

Cât costă îndepărtarea unui perete și instalarea unei grinzi?

Factori de cost. Prețul mediu al articolului: 

  • Îndepărtarea plăcilor de gips-carton 1000 - 2500 RON
  • Instalarea suportului temporar 2,970 - 5000 RON
  • Îndepărtarea peretelui portant 2000 - 2,970 RON
  • Instalarea grinzii noi 5000 - 10000 RON
La ce mă pot aștepta de la un inginer structural?

În timpul inspecției, inginerul structural autorizat va examina fundațiile, infrastructura, peretele exterior, izolația și anvelopa clădirii. Ei pot examina integritatea pereților portanți, grinzilor, acoperișurilor și fundațiilor.

Cât durează calculele structurale?

Cât timp durează crearea de calcule și desene? În general, pentru o lucrare tipică de extindere a locuinței minore sau de renovare, inginerul civil va avea nevoie de o săptămână de la vizita la fața locului pentru a crea calcule și desene de bază. Desigur, acest lucru poate varia în funcție de domeniul de aplicare al proiectului.

Cât costă un raport structural?

Cât costă un studiu structural complet? Costul unui studiu structural complet va depinde de mulți factori, inclusiv de dimensiunea, tipul și locația proprietății.

Cât costă un inginer civil în Marea Britanie?

Cât costă un inginer civil? Taxele pentru un inginer civil vor varia de la 1500 RON la 2500 RON + TVA pentru un proiect simplu, cum ar fi demolarea unui perete interior, până la aproximativ 24,740 RON pentru un proiect rezidențial mai complex.

Cât costă demolarea unui zid?

Factori de cost pentru demolarea unui perete portant, prețul mediu al articolului:

  • Îndepărtarea plăcilor de gips-carton 1000 - 2500 RON 
  • Instalarea de suport temporar 3000 RON - 5.000 RON
  • Îndepărtați peretele portant 2000 RON - 3000 RON
  • Decupați cadrul și instalați o grindă nouă 5000 RON - 100000 RON
Chiar am nevoie de statică?

Dacă faceți lucrări de construcție, veți avea întotdeauna nevoie de statică, în timp ce rolul arhitectului depinde de complexitatea proiectului. Deci, dacă lucrați mai puțin, cum ar fi demolarea unui perete, pentru a crea un spațiu de locuit deschis, probabil că veți avea nevoie doar de un inginer civil.

Aveți nevoie de un arhitect și un inginer structural?

Dacă ați angajat deja un inginer civil înainte de a angaja un arhitect, este posibil să nu aveți nevoie de un arhitect. Inginerii civili verifică practic caracterul adecvat al designului pe baza codului și siguranței.

Am nevoie de un topograf sau de un inginer structural?

Dacă aveți nevoie de ajutor cu rezistența și stabilitatea unei clădiri, atunci aveți nevoie de statică.

Inginerul structural este același lucru cu arhitectul?

Este un inginer structural la fel ca un arhitect? Nu, dar există multe asemănări între cele două locuri de muncă. Statica se ocupă de siguranța clădirilor și a altor structuri, în timp ce arhitectul se concentrează în principal pe clădiri și se gândește la cum să le facă atractive și sigure în același timp.

Am nevoie de un inginer civil pentru a demola un perete?

Cel mai bine este întotdeauna să consultați un constructor sau un inginer structural înainte de a îndepărta orice perete. Ei vă vor putea spune dacă peretele este sau nu portant și dacă poate suporta greutatea elementelor de construcție.

Cum se calculează încărcarea fasciculului?

Înmulțiți sarcina pe metru pătrat cu suprafața în metri pătrați a suprafeței pe care o vor suporta grinzile. Împărțiți la numărul de grinzi care vor fi instalate pentru a obține sarcina pe grindă.

Ce se întâmplă dacă dărâmați peretele portant?

Îndepărtarea peretelui portant poate cauza probleme structurale în casă, inclusiv tavane înclinate, podele neuniforme, fisuri în pereții din gips-carton și uși adezive.

Cât costă demolarea unui zid neportant?

Îndepărtarea peretelui poate costa între 1500 RON și 49,470 RON, în funcție de amploarea întregului proiect. Pereții neportanți variază între 1500 RON și 5000 RON. Factorii de cost includ dimensiunea peretelui, sfatul experților și reparațiile la tavan, podea și pereții adiacenți după îndepărtare.

Cine este mai important un arhitect sau un inginer structural?

Salariul depinde de competența profesională, cunoștințele materiei, absolvirea, compania și timpul necesar. În plus, în general, inginerii civili sunt mai bine echipați decât arhitecții în matematică complexă, analiză și proiectare structurală și, prin urmare, sunt plătiți mai mult decât arhitecții.

Cât costă plasarea unei grinzi în casă?

Grinzile de oțel pentru construcția de locuințe costă între 500 RON și 2000 RON pe bucată per instalație sau de la 5,940 RON la 20,780 RON. Costurile suplimentare se referă la demolarea pereților, redirecționarea utilităților sau adăugarea de suport.

Cum arată calculele structurale?

Calculele de proiectare se concentrează pe fiecare aspect al designului. După cum sugerează și numele, ei calculează resursele necesare și costurile potențiale asociate cu efectuarea lucrării. Ei subliniază, de asemenea, posibilele riscuri. Calculele includ totul, de la fundații prin pereți până la căpriori.

Cât costă un inginer civil pe oră?

Inginerii civili solicită fie o plată pentru un cost total fix, fie la un tarif orar.

Cât costă demolarea unui zid neportant?

Costul mediu de îndepărtare a pereților neportanți este semnificativ mai mic, în jur de 3,465 - 7,420 RON pe m2, deoarece lucrarea este mai puțin solicitantă. Pregătirea lucrărilor, cum ar fi acoperirea zonei și îndepărtarea resturilor, are, de asemenea, un cost comun de aproximativ 1,240 - 2,720 de RON pe metru pătrat.

De ce este important calculul structural?

Acest lucru este important deoarece vă permite să vedeți potențialele riscuri, precum și cerințele înainte de construcție. Fără calcule, nu există nicio garanție că pereții vor susține etajul al doilea al clădirii dumneavoastră.

De unde știu dacă un perete este portant?

Pentru a afla dacă peretele este portant, încercați să mergeți la subsol sau la mansardă pentru a afla în ce direcție sunt grinzile. Dacă peretele este paralel cu grinzile, probabil că nu este portant. Dacă peretele este perpendicular, cel mai probabil este portant.

Actualizat la: Jun 14, 2023